GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

PRESS-GR ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με δικό της υποψήφιο και στην Κηφισιά η Χρυσή Αυγή. Γιατί εκνευρίστηκε ο δήμαρχος Χιωτάκης και τηλεφώνησε στον Τ. Μιχαλόλια...

Από τον Κώστα Ζωγράφο. ΜΟΝΟ στο PRESS-GR Δικό της υποψήφιο δήμαρχο αποφάσισε να κατεβάσει και στον δήμο Κηφισιάς η Χρυσή Αυγή, ο οπ...

Από τον Κώστα Ζωγράφο.
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR

Δικό της υποψήφιο δήμαρχο αποφάσισε να κατεβάσει και στον δήμο Κηφισιάς η Χρυσή Αυγή, ο οποίος λέγεται Γιάννης Καπάτσος.

Ποια ιδιομορφία έχει όμως αυτή η υποψηφιότητα; Σήμερα δήμαρχος Κηφισιάς είναι ο -υποστηριζόμενος από τη ΝΔ- Νίκος Χιωτάκης και νομικός σύμβουλος του δήμου είναι ο Τάκης Μιχαλόλιας, αδελφός του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ο κ. Χιωτάκης υπολόγιζε προφανώς ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα είχε δικό της υποψήφιο και θα μπορούσε να επανεκλεγεί δήμαρχος άνετα ακόμη και από την πρώτη Κυριακή. Η κάθοδος υποψηφίου της Χρυσής Αυγής όμως περιπλέκει πολύ τα πράγματα και αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Μόλις το έμαθε ο κ. Χιωτάκης λοιπόν εκνευρίστηκε και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τηλεφώνησε σήμερα το πρωί στον κ. Μιχαλόλια. Εκείνος όμως του ξεκαθάρισε, κατά τις πληροφορίες, ότι δεν εμπλέκεται και δεν επηρεάζει τις πολιτικές αποφάσεις του αδελφού του και κατ΄επέκταση της Χρυσής Αυγής.

Ως εκ τούτου οι εξελίξεις περί τον δήμο Κηφισιάς αποκτούν πλέον ιδιαίτερο ενδιαφέρον...

5 σχόλια

  1. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ
    ΚΑΤΑΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΟΜΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ. ΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πως θα πεσει ρε ο Νικολακης ;
    ο μηχανισμος Χιωτακη ειναι καθαροτερος ....ακομη και του κρυσταλλου !
    σε 40 υποθεσεις υποδικος !!!
    πιο ευκολο ειναι να τον τελειωσουν οι δικαστες
    παρα για τους ...επικινδυνους...αντιπαλους του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ! ΑΠΟΛΥΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1) Η δύναμη της Χρυσής Αυγής ξεκινά από το 2% στην Εκάλη και φτάνει σε ένα 4% στην Κηφισιά, γιατί να θεωρείται ως υπολογίσιμη δύναμη;
    2) Με ποια λογική αναφερόμαστε σε άνετη νίκη του Χιωτάκη όταν ο κόσμος βράζει; ποιος σας τα είπε αυτά; Μόνο όσοι έχουν μπαρ ή έχουν βολευτεί τον θέλουν.
    3) το 8ο% του μηχανισμού της ΝΔ στην Κηφισιά στηρίζει το Θωμάκο ή το ξεχάσαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εκπρόσωπος της ΝΔ δήλωσε : "η ΝΔ θα είναι στο πλευρό των ικανών, των επαγγελματικά και κοινωνικά καταξιωμένων, των εντίμων και των αποφασισμένων να προσφέρουν στις τοπικές κοινωνίες". Απ΄ότι καταλαβαίνετε δεν μπορεί να στηρίξει τον Χιωτάκη και προσπαθεί έντεχνα να βγάλει την ουρά της απέξω. Γιαυτό άλλωστε το 80% της τοπικής στηρίζει Θωμάκο. Και καλά κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση