GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

PRESS-GR ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δεν βρίσκει υποψήφιο δήμαρχο το ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά...

Από τον Κώστα Ζωγράφο.  ΜΟΝΟ στο Press-gr. Tα προβλήματα για το ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πια τέλος . Ένα ακόμη αφορά τον δήμο Πειραιά. Αρχικά ...

Από τον Κώστα Ζωγράφο. 
ΜΟΝΟ στο Press-gr.

Tα προβλήματα για το ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πια τέλος. Ένα ακόμη αφορά τον δήμο Πειραιά. Αρχικά είχε εκδηλώσει την πρόθεση να είναι υποψήφιος ο εφοπλιστής και -για λίγες ημέρες- πρώην υφυπουργός Ναυτιλίας Γιώργος Βερνίκος. Τώρα όμως άλλαξε απόφαση και θέλει να είναι υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο της Ελιάς. Έτσι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει και δεν μπορεί να βρει υποψήφιο δήμαρχο για τον Πειραιά.
Το ωραίο είναι ότι αυτό ανησυχεί και τον νυν δήμαρχο Βασ. Μιχαλολιάκο, διότι καταλαβαίνει ότι χωρίς υποψήφιο οι περισσότεροι από τους εναπομείναντες ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ θα προτιμήσουν τον Θ. Δρίτσα. 
Τις τελευταίες ημέρες γίνονται κάποιες συζητήσεις να κατέβει για υποψήφιος δήμαρχος ο πρώην δήμαρχος Κορυδαλλού και νυν αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στέφανος Χρήστου. 

1 σχόλιο

  1. Το σάπιο πολιτικό-διαπλεκόμενο σύστημα πολιτικών τζακιών και μεγαλοκαναλαρχών- μεγαλοεκδοτών έριξε τα τελευταία αγκίστρια του για να πιαστούν αιώνια ψάρια, οι ψηφοφόροι.

    Δημιούργησε πλαστά κόμματα του συστήματος και του μνημονίου, υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες, αχυρανθρώπους των κομμάτων που χρεοκόπησαν τη χώρα, και ξέρει ότι τα ΖΩΑ, τα πρόβατα,θα ξεγελαστούν πάλι, με την ευγενική καθοδήγηση καναλιών, εφημερίδων και ίντερνετ.

    Μοιράζει ψίχουλα ( που θα τα πάρει πίσω με τους νέους φοβερούς φόρους στα εισοδήματα - δεν ισχύει κανένα αφορολόγητο και φοροαπαλλαγές - και στα ακίνητα και στα αυτοκίνητα ) γιατί μας θεωρούν ΖΩΑ και ΠΡΟΒΑΤΑ, ότι θα είμαστε μια ζωή υποχείριά τους που θα μας σέρνουν να ψηφίζουμε ότι μας σερβίρουν. Κάθε ψήφος σε Καμίνη, Σπηλιωτόπουλο, Κακλαμάνη, Σγουρό, Μπουτάρη, Καλαφάτη, Τζιτζικώστα, Ιωαννίδη ( και σε όλους τους υποψηφίους, επίσημους ή ανεπίσημους, της ΝΔ και της ΕΛΙΑΣ-ΠΑΣΟΚ ) θα σημάνει νέα χαράτσια σε ακίνητα και ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, απολύσεις και αύξηση της ανεργίας και μετανάστευση στο εξωτερικό.

    Κάθε ψήφος στη ΝΔ, στην βενιζελοΕΛΙΑ, στο ΠΟΤΑΜΙ και στη ΔΗΜΑΡ θα σημάνει ότι το σάπιο πολιτικό σύστημα που μας εξετεύλισε,μας χρεοκόπησε, μας άφησε άνεργους και νεόπτωχους, χωρίς εκπαίδευση και δημόσια υγεία, θα συνεχίσει ατιμώρητα να λεηλατεί το δημόσιο και ιδιωτικό πλούτο της χώρας. Είμαστε τόσο ΖΩΑ που να μη βλέπουμε ότι διαλύθηκε η μεσαία τάξη και έχει μείνει ένα 10% κομματόσκυλων και διαπλεκομένων και σκλάβων των πολιτικών τζακιών /κοτζαμπάσηδων που περνά καλά και το 90% είμαστε ΔΟΥΛΟΙ τους ;

    Οι εκλογές στις 18 Μαίου και 25 Μαίου είναι η τελευταία μας ευκαιρία να απαλλαγούμε από τους ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ που μας ρήμαξαν και ζήσουμε πιο ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Τα παιδιά μας είναι ΑΝΕΡΓΑ ή μετανάστες ! Όχι αποχή, όχι λευκό, όχι άκυρο. Όχι ψήφο στα σάπια κόμματα της καταστροφής μας ( ΝΔ, ΠΑΣΟΚ- ΕΛΙΑ, ΠΟΤΑΜΙ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ ). Να ψηφίσουμε υποψηφίους και κόμματα που φοβούνται και τρέμουν, όπως ο Σύριζα, οι ΑΝΕΛ των Καμμένου- Μαριά- Δημαρά, ΚΚΕ και Χ.Α, για να τους στείλουμε ένα μήνυμα ότι δεν ξεχνάμε τα 30 χρόνια ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ και τα 4 χρόνια ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΦΟΡΩΝ και ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ. Αν ψηφιστούν ξανά, το επόμενο στάδιο είναι να πάρουν ΟΛΑ τα ΑΚΙΝΗΤΑ και τις ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ των Ελλήνων. Είμαστε τόσο ΜΑΚΑΚΕΣ που θα τους ξαναπιστέψουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση