GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ας προσγειωθούν κάποιοι...

Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης. Τον άλλο μήνα, θα επιδοθούμε στο «εθνικό μας σπορ», τις εκλογές... Πλούσιο το «μενού», με αυτοδ...



Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης.

Τον άλλο μήνα, θα επιδοθούμε στο «εθνικό μας σπορ», τις εκλογές...
Πλούσιο το «μενού», με αυτοδιοικητικές, περιφερειακές και ευρωεκλογές, κάποιοι μάλιστα λένε ότι θα έχουμε ΚΑΙ εθνικές, σα να λέμε, τέσσερα σε ένα.
Παρακολουθώ την κίνηση στις «μικρές» κοινωνίες, στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Τις υποψηφιότητες, τους «συνδυασμούς» αλλά αυτό που μου κινεί περισσότερο την προσοχή δεν είναι οι υποψήφιοι, αλλά ΕΜΕΙΣ, το «εκλογικό σώμα» (έτσι δεν λένε οι μορφωμένοι;).
Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω πως ακόμα και σήμερα, ακόμα και ΤΩΡΑ, μετά τα τόσα που έχουν γίνει, μετά την γενικότερη ΚΑΤΑΝΤΙΑ στους δήμους, το εκλογικό σώμα, ένα μεγάλο ποσοστό του, είναι ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ, ζει σε μια άλλη εποχή, την εποχή που θα έβγαιναν οι «δικοί μας», και θα εξαφανιζόταν ΟΛΟΙ οι άλλοι.

ΕΜΕΙΣ, και οι ΔΙΚΟΙ μας.
ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ.
Και δυστυχώς, το μήνυμα της ενότητας για το καλό του τόπου, οι υποψήφιοι επικεφαλής των συνδυασμών αλλά και σύμβουλοι, διαπιστώνω όχι μόνο εγώ, αλλά και πάρα πολύς κόσμος, ότι ΔΕΝ το περνούν στον κόσμο όπως θα έπρεπε.
Ακόμα επιτρέπουν φανατισμούς, και διαχωρισμό των μικρών κοινωνιών.
Πάνω από είκοσι χρόνια, φωνάζω μέσα από τα άρθρα μου, ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, αλλά μάταια.

Τα κόμματα θα είναι ΜΕΣΑ στην τοπική αυτοδιοίκηση, θα διχάζουν τις μικρές κοινωνίες, και θα συνεχίζουν την καταστροφή τους μέχρι να μην μείνει τίποτα όρθιο.
Γιατί όμως ΕΜΕΙΣ, αντί να επικεντρωθούμε στην ουσία που είναι η ανάπτυξη του τόπου μας, «κολλάμε» στην κομματική αντιπαλότητα;

Το σκεφτήκατε ποτέ;
ΓΙΑΤΙ να βλέπουμε εκατοντάδες σχόλια του τύπου «δυνατά να τους νικήσουμε από την πρώτη Κυριακή», «προχωρατε άφοβα σας στηρίζουμε όλοι», «μόνο ΑΥΤΟΣ μπαινοβγαίνει στα υπουργεία στην Αθήνα», και ένα σωρό άλλα που υποτιμούν ουσιαστικά όλους εκείνους που θέλουν πραγματικά κάτι να αλλάξει, να πάει μπροστά ο τόπος τους, που εκθέτουν αν θέλετε σε πολλές περιπτώσεις τα πιστεύω, και τις αρχές των όποιων υποψηφίων;

Τελικά, η πολιτική επέτυχε εδώ και χρόνια να μας κάνει «πρόβατα»;
Είναι τέτοια η «αρρώστια» που περνά από γενιά σε γενιά;
Αδέλφια, χαλαρώστε, προσγειωθείτε, και κοιτάξτε το ΕΜΕΙΣ και όχι το ΕΓΩ.
Η τοπική αυτοδιοίκηση, ο τόπος που ζούμε από το μικρότερο χωριό μέχρι την μεγαλύτερη πόλη, τα ΜΟΝΑ χρώματα που πρέπει να έχει, είναι εκείνα της φύσης, τα καθάρια, και όχι τα βρώμικα της πολιτικής.

Αντίπαλοι, δεν είναι κάποιοι που ανήκουν ιδεολογικά σε άλλο χώρο.
Αντίπαλοι είναι ΟΛΟΙ εκείνοι, που αντί να πάνε μπροστά τον τόπο, τον πάνε πίσω, τον καταστρέφουν..

Στις μικρές κοινωνίες, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Αγαπητοί υποψήφιοι, το βασικότερο μήνυμα, ΔΕΝ το περάσατε στον κόσμο.
ΙΣΩΣ, να χρησιμοποιήσατε σαν «βιτρίνα» την όποια «ανεξαρτησία» σας και την ενότητα, αλλά στην πραγματικότητα ΑΦΗΣΑΤΕ την αντιπαλότητα να βασιλεύει.
ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ λοιπόν εσείς, και προσγειώστε ΟΛΟΥΣ εκείνους τους φανατισμένους που θέλουν «να τους νικήσουμε» και ανοίγουν «πληγές» από το παρελθόν.
ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ότι πραγματικά ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ και ότι πρώτα απ’ όλα, για εσάς υπάρχει η κοινωνία που θέλετε να σας ψηφίσει.

ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ πως βλέπετε ΟΛΟΥΣ τους δημότες ΑΧΡΩΜΟΥΣ, ότι θα είστε στην πράξη και όχι στα λόγια οι δήμαρχοι ΟΛΩΝ των δημοτών.
Τέλος, επαναλαμβάνω, μαζέψτε ΟΛΟΥΣ εκείνους που προκειμένου «αύριο» να βγουν και να πουλήσουν μούρη η και να πάρουν την όποια «εκδίκηση» σας εκθέτουν.
Τους ξέρετε ΟΛΟΙ ποιοι είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση