GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΜΚΟ της Μαργαρίτας Παπανδρέου προωθεί υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ! (ΦΩΤΟ)

Κι ενώ ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου προσπαθεί να πείσει τους συντρόφους του στο ΠΑΣΟΚ ότι μένει αμέτοχος και δεν στρέφει πολ...

Κι ενώ ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου προσπαθεί να πείσει τους συντρόφους του στο ΠΑΣΟΚ ότι μένει αμέτοχος και δεν στρέφει πολιτικούς φίλους του προς την ΔΗΜΑΡ και το ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εκλογών, η ΜΚΥΟ της μητέρας του (το ΚΕΔΕ) προωθεί με email την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Καραμεσίνη...

Δια την αποκάλυψη: Κώστας Ζωγράφος


11 σχόλια

  1. ΜΑΣ ΓΔΑΡΑΤΕ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΜΑΣ ΗΠΙΑΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΒΔΕΛΛΕΣ ΜΠΛΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ
    ΚΟΚΚΙΝΟΚΩΛΟΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΟΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΕΙΤΕ. ΗΣΥΧΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΑΝΕΧΕΙΑ ΦΤΩΧΙΑ ΠΕΙΝΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΣ ΓΔΑΡΑΤΕ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΜΑΣ ΗΠΙΑΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΒΔΕΛΛΕΣ ΜΠΛΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ
    ΚΟΚΚΙΝΟΚΩΛΟΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΟΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΕΙΤΕ. ΗΣΥΧΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΑΝΕΧΕΙΑ ΦΤΩΧΙΑ ΠΕΙΝΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΗ.ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΜΕΔΙΚΩΝ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΝΑ ΓΚΑΡΙΞΕΤΕ ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ ΤΟΥ ΜΟΥΡΟΥΤΗ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    ΟΥΣΤ, ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ, ΠΟΣΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014, ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ;;

    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΝΙΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΕ 5000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

    ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ - ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!!!

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΨΥΧΑΡΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ, Ο "ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ" ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΠΟΥ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΝ ΠΛΑΣΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΩΣ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο "ΝΑΠΟΛΕΩΝ" ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΞΑΫΛΩΝΕΤΑΙ!

    ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ’ΣΑΙ, ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ "ΠΕΙΘΕΣΑΙ" ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ-ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ, ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ…

    Η ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, ΤΑ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ ΑΥΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΑΚΟΥΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥΣ, 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!

    ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ 100%, ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ;;;

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΨΥΧΑΡΗ – ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 20% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ (ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί τα δοσίλογα λαμόγια, οι καταστροφείς της χώρας, ο κωλοτούμπας Σα(χλα)μαράς και το παχύδερμο Βενιζέλος, κάνουν τις προεκλογικές τους συγκεντρώσεις ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ;;;;

    Απάντηση: Γιατί φοβούνται, τα άθλια λαμόγια, ότι θα είναι μόνο τρεις κι ο κούκος!!!!

    (Δες τη συγκέντρωση Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, όπου δεν μπόρεσε να γεμίσει ούτε ΜΙΣΗ ΑΙΘΟΥΣΑ!
    Στο λαιμό να του κάτσει του χοντρού του PSI, η αυτοκτονία του 57-χρονου ομολογιούχου Σαλονικιού!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ,

    ΕΣΤΕΙΛΑΝ (ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ),

    ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΕ ΝΑΤΟΪΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ, ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΠΟΥ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ!!

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ Ε.Δ. ΤΟΥ ΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ
    ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ-ΜΠΕΝΙΖΕΛΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην αποκάλυψη ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος λειτούργησε ως πρόθυμο δεκανίκι της ευρωπαϊκής Δεξιάς υπέρ της ανατροπής του Γιώργου Παπανδρέου προχωρούν σήμερα οι Financial Times, συμπληρώνοντας το ιστορικό παζλ της ευρωπαϊκής κρίσης....

    Η σημερινή αποκάλυψη γίνεται στο πλαίσιο του πρώτου μέρους μιας σειράς ρεπορτάζ των Financial Times, που αποκαλύπτουν τι έγινε πίσω από τις κλειστές πόρτες όταν οι ηγέτες πάσχιζαν να σώσουν το ευρώ. Πρόκειται για μια σημαντική δημοσιογραφική έρευνα μηνών που φέρει την υπογραφή του Peter Spiegel, ενός εκ των πλέον σημαντικών δημοσιογράφων της ευρωπαϊκής ηπείρου.

    Παραθέτω το επίμαχο απόσπασμα από τις διεργασίες των Καννών, μετά την πρόταση για το δημοψήφισμα:

    Εν αγνοία του Ν. Σαρκοζί και της Α. Μέρκελ, τηλεφώνησε στον Α. Σαμαρά, τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το ξενοδοχείο του πριν ξεκινήσει η συνάντηση. Γνώριζε ότι εκείνος ήθελε απεγνωσμένα να αποφύγει το δημοψήφισμα.

    Ο Α. Σαμαράς του είπε ότι τώρα ήταν πρόθυμος να συνυπογράψει σε μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ - κάτι που επιμελώς απέφευγε επί μήνες, ελπίζοντας ότι θα μπορούσε να εξασφαλίσει την πρωθυπουργία.... ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΥΦΟΣ ΣΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟ--ΛΑ..ΝΟΥ ΔΟΥ

    Ο Μπαρόζο κάλεσε το συμβούλιό του και στελέχη της Κομισιόν στη σουίτα του στο Hotel Majestic Barrière για να χαράξει στρατηγική. Αποφάσισε ότι δεν θα έλεγε στον Ν. Σαρκοζί ή στην Α. Μέρελ για εκείνη τη συνομιλία, αλλά σύμφωνα με άτομα που βρέθηκαν σε εκείνη τη σουίτα, ξεκίνησε τη συζήτηση για πιθανά ονόματα τεχνοκρατών που θα μπορούσαν να πάρουν τα ηνία από τον Παπανδρέου σε μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Το πρώτο πρόσωπο που είπε ο Μπαρόζο ήταν ο Λουκάς Παπαδήμος. Σε μία εβδομάδα, ο Λ. Παπαδήμος ανέλαβε καθήκοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παρατηρώντας τον Ε. Βενιζέλο μερικές ώρες αργότερα, ο Μπαρόζο είδε την ευκαιρία. Ο Ν. Σαρκοζί έκλεισε τη συνάντηση διαβάζοντας ξανά το σχέδιο των έξι σημείων, είπε στον Παπανδρέου να επιστρέψει στην Αθήνα και να «πάρει μία απόφαση» και ο Μπαρόζο πήρε τον Βενιζέλο στην άκρη.

    «Πρέπει να σκοτώσουμε αυτό το δημοψήφισμα» του είπε. Ο υπουργός Οικονομικών συμφώνησε σχεδόν αμέσως. Το τέλος του δημοψηφίσματος θα ήταν επίσης το τέλος του Παπανδρέου.

    Μετά από κάποια σύντομα σχόλια στον Τύπο όπου είπε ότι «το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα κρίνει την παραμονή ή μη της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ», ο Παπανδρέου πήρε τον δρόμο της επιστροφής προς το αεροδρόμιο της Νίκαιας. Στο αυτοκίνητο, γύρισε στον Ε. Βενιζέλο και του είπε ότι τα πράγματα δεν είχαν πάει τόσο άσχημα όσο φοβόταν. Ο Ε. Βενιζέλος ήταν δύσπιστος. Κατά την πτήση προς Αθήνα, ενώ ο Γ. Παπανδρέου κοιμόταν, ο Βενιζέλος ενθαρρύνθηκε από την παραίνεση του Μπαρόζο και είπε σε έναν βοηθό του να συντάξει μία δήλωση που θα κοινοποιούσε με την προσγείωση του αεροπλάνου, στις 4:45 π.μ. της Πέμπτης. «Η θέση της Ελλάδας μέσα στο ευρώ είναι μια ιστορική κατάκτηση της χώρας που δεν μπορεί να τεθεί υπό αμφισβήτηση. Το κεκτημένο αυτό του ελληνικού λαού δεν μπορεί να εξαρτηθεί από τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος».

    Το δημοψήφισμα του Παπανδρέου είχε πεθάνει. Όπως και η πρωθυπουργία του.

    Αυτό που οι Financial Times κυρίως αποκαλύπτουν είναι ότι με πρωτοβουλία του Μπαρόζο, η ευρωπαϊκή Δεξιά φρόντισε μέσα σε λίγα 24ωρα να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ένα σχέδιο ανατροπή του νόμιμα εκλεγμένου πρωθυπουργού ενός κράτους-μέλους, μόνο και μόνο επειδή διαφωνούσε με μια πρόταση του.

    Το ακόμα χειρότερο είναι ότι στο σχέδιο αυτό συνέδραμε καθοριστικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος αδιαφόρησε για τη χώρα και την κυβέρνηση που θεωρητικά υπηρετούσε και επέλεξε να συμμαχήσει με τη συντηρητική Ευρώπη για την ανατροπή Παπανδρέου.

    Αντιλαμβάνομαι ότι όροι όπως «προδοσία», «αποστασία» και «πραξικόπημα» χαλάνε τη σούπα της σταθερότητας και του καθωσπρεπισμού της κυρίαρχης κυβερνητικής αφήγησης αλλά μόνο αυτές μπορούν να περιγράψουν το τι συνέβη τότε στις Κάννες εις βάρος του Γιώργου Παπανδρέου.

    Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα με κανονικά ΜΜΕ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θα ήξερε σήμερα που να κρυφτεί. Στην Ελλάδα όμως συνεχίζει να ζητά την ψήφο σας υπέρ του...Μάρτιν Σουλτζ για να τα βάλει με τη συντηρητική Δεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΕΛΟΣ Η ΕΥΡΏΠΗ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ...ΚΎΡΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ..ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ,ΣΑΜΑΡΆ ,ΒΕΝΙΖΈΛΟ, ΜΠΑΡΟΖΟ και ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ--ΑΔΩΝΙΣ--ΒΟΡΙΔΗΣ-ΠΛΕΥΡΗΣ- ΚΑΙ ΣΙΑ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΎΝ....ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΎΘΩΝ.. Α-Κ-Ο-Μ-Α....ΜΗΠΩΣ ΚΆΝΑΜΕ ΌΛΟΙ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΏΡΓΟ ΠΑΠΑΔΝΡΕΟΥ;

    περιποιεί τιμή στους έλληνες πολιτικούς και στην ελλάδα, η ανάμιξη των ξένων στο ποιός θα είναι ο επόμενος -έστω και "υπηρεσιακός (για ποιούς άρα 'γε;)"- πρωθυπουργός στην ελλάδα.

    αλλά έιπαμε, η ελλάδα είναι χώρος για τον οποίο ένας πρώην μαοϊκός και νύν μεταμεληθής "δημοκράτης", ο πορτογάλος!! μπαρόζο μπορεί να προτείνει έλληνα πρωθυπουργό.

    επίσης, τι σημαίνει το "ο κ. Σαμαράς είπε στον κ. Μπαρόζο ότι ήταν πια διατεθειμένος να συμμετάσχει σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας με το ΠΑΣΟΚ, «κάτι που απέφευγε επί μήνες ελπίζοντας ότι θα μπορούσε να εξασφαλίσει ο ίδιος την πρωθυπουργία;»

    στον μπαρόζο έδινε λογαριασμό ο α. σαμαράς και οι υπόλοιποι;

    είναι εκπληκτική η παραδοσιακή φαυλότητα των ελλήνων πολιτικών που αποπνέουν οι διάλογοι...

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΊΣΕΤΕ ΆΠΛΑ.. ΣΚΟΤΏΣΤΕ ΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτοί οι τρεις 'ριξαν τον Παπανδρέου..Την εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας.

    Βόμβα μεγατόνων οι αποκαλύψεις των Financial Times...

    Ο Βενιζέλος πίσω από τη πλάτη του πρωθυπουργού, εκανε κρυφές συνεννοήσεις με τον Μπαρόζο.

    Ο Μπαρόζο, στο ίδιο συνωμοτικό κλίμα, σχεδίαζε με τον Σαμαρά, πως, θα ανατρέψουν τον Παπανδρέου.

    Το δημοψήφισμα τους είχε τρομάξει. Στην Αθήνα τα παπαγαλάκια των γνωστών Συγκροτημάτων είχαν...
    αρχίσει να κανιβαλίζουν τον Παπανδρέου, φιλοτεχνώντας ενα πορτραίτο ανόητου κι ανεύθυνου ανδρός.
    Ο Παπανδρέου μετρούσε μέρες
    από τους Financial Times ...

    ΓΑΜΉΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΎ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΕΊΤΕ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ...ΠΡΟ-ΔΟ-ΤΕΣ...ΜΕ ΒΟΥΛΑ..ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ ...ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΚΑΙ---ΜΕΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση