GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε το "έξυπνο" ρολόι που μετατρέπει την παλάμη σε οθόνη!

Οι καινοτόμες ιδέες δεν σταματούν να εντυπωσιάζουν. Η τελευταία αφορά σε ένα… έξυπνο ρολόι που μετατρέπει την παλάμη του χρήστη...



Οι καινοτόμες ιδέες δεν σταματούν να εντυπωσιάζουν. Η τελευταία αφορά σε ένα… έξυπνο ρολόι που μετατρέπει την παλάμη του χρήστη σε οθόνη!
Μιλάμε για το Ritot που επινόησαν και κατασκεύασαν τέσσερις φίλοι από το Σάν Χοσέ των ΗΠΑ, το οποίο έχει τη δυνατότητα να προβάλλει στο πάνω μέρος της παλάμης την ώρα, εισερχόμενες κλήσεις, ειδοποιήσεις του Facebook κ.λπ. όταν συνδεθεί με το tablet ή το smartphone.

Η προβολή, που είναι απόλυτα ασφαλής για το δέρμα, ενεργοποιείται με ένα άγγιγμα ή με ένα απαλό τίναγμα του χεριού και εξαφανίζεται μετά από 10 δευτερόλεπτα. Η τιμή του είναι στα 89 ευρώ μαζί με τη βάση φόρτισης και η δημιουργία του αλλά και η διάθεσή του αποτελούν μέρος φιλανθρωπικής καμπάνιας με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για διάφορους σκοπόυς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση