GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η πρώτη σύγκρουση στο συνδυασμό του Γ. Μώραλη στον Πειραιά...

Από τον Νίκο Αναγνώστου. ΜΟΝΟ στο PRESS-GR.  Η πρώτη σύγκρουση στους κόλπους τους συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη που αναλαμβάνει...

Από τον Νίκο Αναγνώστου.
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR. 

Η πρώτη σύγκρουση στους κόλπους τους συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη που αναλαμβάνει σε μερικές εβδομάδες τη διοίκηση του δήμου Πειραιά σημειώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του Press-gr, αυτές τις ημέρες.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων υπό τον κ. Μώραλη. Στη διάρκειά της λοιπόν δημιουργήθηκε ένταση όταν ο (προερχόμενος από τα δεξιά και αντιδήμαρχος στην περίοδο Αγραπίδη) Τάκης Καλογερόγιαννης είπε ότι με τη νέα δημοτική αρχή δεν πρόκειται να ανεχτεί όσα συνέβαιναν με την οικονομική διαχείριση του δήμου κατά το παρελθόν. 

Ο (επίσης προερχόμενος από τη ΝΔ) Χρήστος Αγραπίδης, που είχε διατελέσει δήμαρχος πριν από τον Παναγιώτη Φασούλα, αντέδρασε ενοχλημένος και ζήτησε εξηγήσεις. Ο κ. Καλογερόγιαννης αρνήθηκε να διευκρινίσει τι εννοούσε και σε ποιον δήμαρχο αναφερόταν. Στον  καβγά ενεπλάκη ο (γυναικολόγος, όπως ο κ. Αγραπίδης αλλά και επίσης προερχόμενος από τη ΝΔ) Αλέξανδρος Τζεφεράκος που και αυτός άφησε βαριές αιχμές για το παρελθόν. 

Πριν η κατάσταση ξεφύγει εντελώς, με τον κ. Μώραλη σε αμηχανία, παρενέβη πυροσβεστικά ο (προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ) Στέλιος Γαϊτανάρος και δεν δόθηκε συνέχεια για το συγκεκριμένο θέμα αλλά οι πρώτες σκιές ήταν ήδη γεγονός...

3 σχόλια

  1. Η Αργεντινή θα ξεπεράσει το πρόβλημα.

    Αλλωστε από παμφτωχη χώρα επί βιντέλα με τεράστια κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα παει καλά πολύ καλά δεδομένου ότι καταστράφηκε από την πολιτική ΔΝΤ.

    Oι Ελληνες πολιτικοί τον τριών κομμάτων προσεύχονται να τα πάει καλά το Ελληνικό χρέος..

    Το 30% του χρέους της έχει μείνει μετά από μεγάλους αριθμούς ανάπτυξης και που μπορεί να το πληρώσει,άλλα υπάρχει πρόβλημα διότι το εναπομείναν χρέος είναι σε Αμερικανικό δίκαιο και ένας δικαστής βγάζει UFO-Αποφάσεις.

    Φανταστείτε να γίνει ένα ατυχηματάκι στην Ελλάδα που τα κωλόπαιδα τον δυο κόμματων τα έθεσαν ένα ΜΗ βιώσιμο χρέος σε Αγγλικό δίκαιο!!!!

    Στην Αργεντινή δεν υπάρχουν πολίτικοι ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΕΜΙΖΕΛΟΙ ούτε ανώμαλοι ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΣΙΑ αν γίνει ένα μικρο ΜΠΑΜ ποιοι θα κλαίνε εγώ;
    Για αυτό Προσευχή! ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ...

    Θα προτιμούσα ως πολίτης, αντί να μου επισείουν το μπαμπούλα της Αργεντινής, να με πληροφορήσουν σε πόσο χειρότερη θέση θα ήμουν προσωπικά, αν η Ελλάδα αρνιόταν να πληρώσει τα χρέη της.

    Αυτήν την στιγμή έχω ληξιπρόθεσμα χρέη στην εφορία, τα οποία αδυνατώ να πληρώσω και μπροστά μου έχω τον κίνδυνο να βρεθώ στο δρόμο άστεγος μαζί με την οικογένειά μου.

    Δεν έχω ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και δεν έχω ελπίδα να βρω δουλειά.

    Πόσο χειρότερη θα ήταν η κατάστασή μου αν η Ελλάδα πτώχευε ; Αυτό θέλω να μου εξηγήσουν, αντί να με χτυπάνε φιλικά στην πλάτη, ζητώντας μου να θυσιαστώ, για να επιβιώσουν όσοι όλα αυτά τα χρόνια συσσώρευαν πλούτο, τον οποίο εξήγαγαν στους γνωστούς προορισμούς ανάπαυσης του μαύρου χρήματος.

    Ποιος μπορεί να με πείσει ότι αυτήν την στιγμή διεξάγεται εθνική προσπάθεια οικονομικής ανάκαμψης, όταν εξαθλιώνεται ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού ;

    Ποιος μπορεί να με φοβίσει αποτρέποντάς με να ψηφίσω τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, μόνο και μόνο για να διώξω από την εξουσία αυτούς που συνειδητά με εξαθλιώνουν, για να επιβιώσουν οι ίδιοι κι οι γόνοι τους, που με προκαλούν με την επίδειξη χλιδής στην οποία επιδίδονται σε τουριστικούς προορισμούς σαν τη Μύκονο ΚΑΙ την ΑΝΤΙΠΑΡΟ...


    ΒΙΒΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΉ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λένε πως η Αργεντινή χρεοκόπησε.
    Μα οι Αργεντίνοι πανηγυρίζουν.
    Κι απ' ό,τι φαίνεται αρκετοί πανηγυρίζουν.

    Μα γιατί;

    Τρελοί είναι;

    Δε βλέπουν πως ο σωστός δρόμος ήταν ο δρόμος της Ελλάδας;

    Μα κι αυτοί!!!... να μην αφήσουν τα δισεκατομμυριούχα κοράκια να γίνουν λίγο πιο δισεκατομμυριούχα;

    Μα να μην υποκύψουν στις πιέσεις τους;..Τι κρίμα!
    Αυτοί χάσανε!

    Χάσανε success story ΜΑΣ!!..

    Η Αργεντινή πραγματικά δείχνει το δρόμο της πολιτικής αντιμετώπισης του προβλήματος της χρεοκοπίας.

    Πώς έγινε αυτό;..Στην Αργεντινή δεν καταργήθηκε ο καπιταλισμός, δε γίναν σοβιέτ, ούτε η χώρα μεταβλήθηκε σε ένα απέραντο αυτοδιαχειριζόμενο πάρκο.
    Αλλά βελτιώθηκε αισθητά η ζωή των κατοίκων της. Εντυπωσιακά, θα έλεγα...Ας ΔΕΙ ένας τους οικονομικούς πινάκες... (ΠΟΥ ΕΊΣΑΙ ΚΩΝΣΤΑ)..Πες του Αδωνι να παίξει το ΒΊΝΤΕΟ...Όμως οι Παπαγάλοι τον Μ.Μ.Ε παίζουν βίντεο του 2001..

    Μας λένε ΌΛΟΙ για θυσίες NAI βρε ΚΩΛΌΠΑΙΔΑ να της κάνουμε ΤΟΣΕΣ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ αλλά για την ΕΛΛΑΔΑ ..ΟΧΙ για το Άχρηστο πολιτικό προσωπικό (ΤΟΝ ΔΗΜΌΣΙΟ ΥΠΆΛΛΗΛΟ ...ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ ,ΥΠΟΥΡΓΌ, ΒΟΥΛΕΥΤΉ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ)

    Ο Αργεντίνικος λαός κινήθηκε και κινείται όποτε χρειάζεται, βγαίνει στους δρόμους αλλά δεν ντρέπεται να δείξει με λέξεις και με πράξεις πως στηρίζει το κόμμα της σπουδαίας Κριστίνα Φερνάντεζ ντε Κίρχνερ...

    Το κόμμα των Κίρχνερ δεν είναι κομμουνιστικό ούτε αναρχοσυνδικαλιστικό... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ--Η ΚΙΝΕΖΟΙ...

    Είναι κόμμα προοδευτικό δημοκρατικό κόμμα με αριστερές αναφορές...Αλλά αυτό που το νοιάζουν δεν είναι οι "-ισμοί", αλλά η ουσία , η ζωή ΌΛΩΝ των Αργεντίνων χωρίς τσάμπα μαγκιές του ΚΟΥ ΚΟΥ ΕΕΕΕ ...Η ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ...

    Κάνουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ διαπραγμάτευσεις ακόμα και με τα κοράκια.... Ίσως και να βγαίνουν μαζί και φωτογραφίες... (για να τις βρει και ο Ριζοσπάστης να τις κάνει πρωτοσέλιδο, για να πουλήσει αντικαπιταλιστιλίκι ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ στη Φερνάντεζ).

    Όμως ως χώρα τις προτάσεις τους, εκφράζουν τις απαιτήσεις τους, όπου χρειάζεται κάνουν και τις υποχωρήσεις τους, αλλά όταν τους ζητηθεί να παραβιάσουν την κόκκινη γραμμή που έχουν εξαρχής θέσει, τότε παίρνουν την καλύτερη δυνατή απόφαση για τη χώρα και το λαό της....Απλά πράγματα πραγματική ζωή και όχι αριστερίστικη παπαρολογία....η το αντίστροφο .. ΔΕΝ ΠΤΩΧΕΥΣΆΜΕ; ΕΕΕΕ ΞΕΚΙΝΆΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΜΕ 600 ΕΥΡΏ ΜΙΣΘΌ ΚΑΙ ΣΎΝΤΑΞΗ ..ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΎΣΤΗ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ 100 ΤΊΜΙΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ; ΨΆΞΙΜΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΌΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΕΣ ΌΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕΤΆ ΑΠΟ ΔΈΚΑ ΧΡΟΝΙΆ, ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ; ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΛΈΝΕ ΤΑ ΚΩΛΌΠΑΙΔΑ ΩΡΑΊΑ ΜΑΖΊ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΏΣΟΥΜΕ ..ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ..ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΧΙ ΦΟΛΟΓΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΟΣΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ Α.Ε ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ- ΓΔΎΣΙΜΟ ΞΕΚΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.. Ο ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΣ ΤΟ 1989 ΕΊΧΕ ΣΧΟΛΉ ΟΔΗΓΏΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ; ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΉΚΕ ..άπαιχτη ομάδα η παρτίδα ,η θρησκεία και το ποδόσφαιρο ...ΤΌΣΟ ΣΚΑΤΟΛΑΟΣ ΕΊΜΑΣΤΕ...

    Θέλω να αλλάξω υπηκοότητα. Θέλω να γίνω Αργεντίνος. Τέλος...
    για να ψηφίσω ΜΟΝΟ
    Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε ρούβλι, στην αμερικανο-γλύφτουσα ΕΕ!!

    Ούτε ρούβλι, ούτε ένας ρώσος τουρίστας στην σκυμμένη φασιστική Ελλάδα Βενιζέλου-Σαμαρά, που χαριεντίζεται με τους Ναζί του Κιέβου!

    Ντροπή και Αίσχος, στους σύγχρονους Δοσίλογους και Ταγματασφαλίτες - ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση