GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Mαστοράκης "πυροβολεί" την Ολγα Κεφαλογιάννη...

Nico Mastorakis ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΣΤΗ REAL NEWS (1) Oι προσφατες ιδεες της Ολγας για επανασυνδεση με το Χολιγουντ, ειναι οι δικες μου προτα...

Nico Mastorakis

ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΣΤΗ REAL NEWS
(1) Oι προσφατες ιδεες της Ολγας για επανασυνδεση με το Χολιγουντ, ειναι οι δικες μου προτασεις που η ιδια τις αγνοησε, δυο χρονια πριν.
(2) Ειχα κανονισει συνεντευξη για την Ελλαδα με τον Michael Bay που ηταν στη Μυκονο αλλα η Ολγα δεν ενεκρινε ποτε τα εξοδα μεταβασης και συνεργειου, ενω ξοδευε 75,000 ευρω για το φιασκο του Λονδινου.
(3) Ειχα κανονισει συνεντευξη για την Ελλαδα με τον Ethan Hawk στο Ναυαρινο και αντι να στειλουμε συνεργειο, πηγε η ιδια η Ολγα για να βγαλει φωτο μαζι του.

(4) Εστειλα τον τοτε Γεν. Γραμματεα του ΕΟΤ Νικο Καραχαλιο στον προεδρο παραγωγης της Warner Bros που για χαρη μου τον δεχτηκε και του εδωσε μιαμιση ωρα με συμβουλες για τη φορμουλα που θα εφερνε στην Ελλαδα μεγαλες παραγωγες. Η Ολγα τα αγνοησε.
(5) Κανονισα σε Καραχαλιο και Ολγα συναντηση στο Λονδινο με τον #1 της μεγαλυτερης αμερικανικης εταιριας δημοσιων σχεσεων, που κι εκεινος τους εδωσε σημαντικες συμβουλες και πληροφοριες. Η Ολγα τις αγνοησε.
(6) Ο Αρης Σπηλιωτοπουλος, υπουργος Τουρισμου προ Ολγας, ειχε ζητησει απο την αμερικανικη εταιρια μου υπηρεσιες χρονοβορες, δαπανηρες και σοβαρες και ο ΕΟΤ υπεγραψε συμβολαιο που δεν τηρησε ποτε και εβαλε φεσι, με πρωτοβουλια του ανεκδιηγητου Μαρκοπουλου που, για προσωπικους εκδικητικους λογους με τον ομογαλακτο του Αρη, εδωσε εντολη να μην πληρωθει καμια συμφωνια.
(7) Ολα τα παραπανω υποστηριζονται απο εκατονταδες memoranda, sms, emails και προσωπικες συναντησεις.
(8) Μεσα σε ολο τον συρφετο αλητηριων, λαμογιων, εγωπαθων κυβερνητικων, υπαρχει και ενας ανθρωπος του Κεντρου Κινηματογραφου, που η εντιμοτητα του και το παθος του ενοχλουν τους μπιλιετακηδες. Ο Γρηγορης Καραντινακης, που "συμμαζεψε" την χειροτερη κρατικη πηγη σπαταλης. Επιχειρησαν τα τρωκτικα του Little Panos (διορισμενα μια μερα πριν αποπεμφθει απο τον Υπ.Πολ) να τον "φανε" επειδη εληγε η θητεια του, αλλα δεν νομιζω οτι στον σχετικο διαγωνισμο θα τολμησουν να κανουν πουστιες και ο Καραντινακης θα ειναι ξανα στη θεση του.

3 σχόλια

  1. Αυτή είναι η κακοδαιμονία του Ελληνικού κράτους. Ο ένας "πυροβολεί" τον άλλο, γιατί ΔΕΝ ανήκει στους δικούς του!
    Ενώ σημασία θα έπρεπε να έχει η ουσία της πρότασης, ανεξάρτητα από τον προτείνοντα.
    Θα καταλάβει κανείς υπεύθυνος αυτό το αυτονόητο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι φασίστες πυροβολούν. Τούτη τη φορά μιαν αγελάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή είναι η δόλια ιστορία της Δεξιάς,
    Που’ ναι απ’ το ’21 του λαού βραχνάς,
    Μια ζωή στους ξένους πουλημένη,
    Άθλια, Δοσίλογη, στα τέσσερα στημένη.

    Δεξιά, μια ιστορία μες στην προδοσία,
    Αλλά "καθηγητές" στην πατριδοκαπηλεία,
    Όλοι οι αγράμματοι, αμόρφωτοι εθνικιστές,
    Είναι της Δεξιάς "μεγάλοι" αγωνιστές!

    Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών,
    Άθλιων, Δοσίλογων σκυλιών,
    Υπηρέτες, Γλείφτες διαπλοκής,
    Οι δεξιοί αμέμπτου "ηθικής"!

    Ολημερίς με προπαγάνδα μας φλομώνει,
    Η Βρωμοδεξιά, που μας εξαθλιώνει,
    Με τα μίσθαρνα παπαγαλάκια της οργιάζει,
    Τη λογική μας αισχρά παραβιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση