GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έγκυος (πέντε μηνών) η Αλεξία Μπακογιάννη. Επιβεβαιώνεται το Press-gr και για τον (μυστικό) γάμο της με τον Α. Παπαδόπουλο.

Από τη ν Ζένια Πολυδώρου. Έγκυος πέντε μηνών είναι η Αλεξία Μπακογιάννη και ήδη η εγκυμοσύνη της είναι εμφανής στις δημόσιες εμφανίσεις...

Από την Ζένια Πολυδώρου.

Έγκυος πέντε μηνών είναι η Αλεξία Μπακογιάννη και ήδη η εγκυμοσύνη της είναι εμφανής στις δημόσιες εμφανίσεις της.
Όπως έχει ήδη αποκαλύψει το Press-gr, η Αλεξία Μπακογιάννη και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, δημοσιογράφος και πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, έχουν ήδη παντρευτεί χωρίς να δώσουν δημοσιότητα στο γεγονός.

Στις 14 Ιουνίου συγκεκριμένα γράψαμε:
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το Press-gr από πολύ σοβαρή πηγή, οΑνδρέας Παπαδόπουλος και ηΑλεξία Μπακογιάννηαποφάσισαν πριν από λίγο καιρό να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να παντρευτούν.
Όπως φαίνεται, το ζευγάρι επέλεξε να κρατήσει τον γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι αυτό και η πληροφορία -που έγινε γνωστή από οικογενειακό τους φίλο- δεν ήταν εύκολο να διασταυρωθεί. Όπως επίσης δεν μπορέσαμε να διευκρινίσουμε αν ο γάμος ήταν θρησκευτικός ή πολιτικός.


Επίσης το ζευγάρι είχε κρατήσει κρυφή και την εγκυμοσύνη για πέντε μήνες. Το μυστικό αποκαλύφθηκε όταν ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης, προ ημερών και στη διάρκεια πολιτικής εκδήλωσης συνάντησε τον Ανδρέα Παπαδόπουλο και τον αποκάλεσε «μπαμπά».
Η Αλεξία Μπακογιάννη έχει ήδη δίδυμα από τον δεύτερο γάμο της με τον Μανώλη Βάρσο, τον Γιώργο και τη Θεοδώρα, τεσσάρων χρόνων.


5 σχόλια

  1. Συμφωνώ κ' επαυξάνω!

    Στην τριζάτη καραπουτσακλάρα μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα πού έγινε μέλος τής οικογένειας Μπακογιάννη καί κατ' επέκταση Μητσοτάκη βλεπω στίς επόμενες εκλογές νά συμπεριλαμβάνεται στίς λίστες τής ΝΔ,καθόσον παραιτήθηκε από τήν ΔΗΜΑΡ.Ενας άλλος γαμπρός,προικοθήραςκαί τεμπέλης θαμώνας τών νυκτερινών χαμαιποτείων προστέθηκε στήν αγία οικογένεια,αυτή πού μισθοδοτείται από τό Δημόσιο από τό 1946 αλλά θέλει ο υιός Κυριάκος ο γουρλομάτης νά απολύσει από αυτό υπαλλήλους μέ τό πρόσχημα τής αξιολόγησης.Ο τσόγλανος αυτός (Παπαδόπουλος)είχε τό θράσος νά αποκαλεί σέ τηλεοπτική εκπομπή τού Χατζηνικολάου τούς ψηφοφόρους τών Ανεξαρτήτων Ελλήνων ώς σκουπίδια! Ουστ κλαρινιγαμπρέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΧ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΡΑΚΟΥΛΟ-ΔΙΣΕΓΓΟΝΟ...

    ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΑ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΕΙ Ο ΑΠΕΘΑΝΤΟΣ ;

    ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΔΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΠΡΩΤΑ ΜΙΖΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΥΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kata mana kata kyri.....krima to onoma

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση