GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Α ρε Ελληνάρες (Νο 2)!‏

Από την   Φωτεινή Πιπιλή. Η ελληνική πραγματικότητα δε σε αφήνει να βαρεθείς ποτέ! Καλά να σου μπαίνει μπροστά φορτηγό και να μη μπορείς ...

Από την  Φωτεινή Πιπιλή.

Η ελληνική πραγματικότητα δε σε αφήνει να βαρεθείς ποτέ! Καλά να σου μπαίνει μπροστά φορτηγό και να μη μπορείς να ξεφύγεις. Αλλά να σε πηγαίνει “καρότσι” επειδή φοβάσαι ότι θα πέσει πάνω σου το επιπλοποιείο του πλανόδιου “καρέκλεεες” δεν παλεύεται. Και καλά στον επαρχιακό δρόμο που τον πέτυχα, αλλά και στην Εθνική Πύργου-Κυπαρισσίας να αγωνίζεσαι να ξεφύγεις από την “κουλή” ελληνική πραγματικότητα πάει πολύ. Ποιός Κ.Ο.Κ και πράσινα άλογα.
Υ.Γ. Πέρα από την πλάκα ο “καρεκλάς” είχε αφήσει στην κοιλιά του “πύργου” κενό όπου ... κοιμόντουσαν τα 3 ανήλικα παιδιά του.

11 σχόλια

  1. Ωραία, νομίζω με τη δημοσιογραφια καλά τα πας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τόσα χρόνια που ζούσες κα Πιπιλή; δεν τα είχες δει πότε αυτά;Τα έλεγε και τα έγραφε ο εξαίσιος Άρης Σταθάκης αλλά δεν ίδρωνε το αυτί κανενός;
    στην μνήμη του, μακάρι να γίνει κάτι, αλλά δεν το βλέπω γιατί μετά τις διακοπές που στις χαλάνε οι ΠΤΩΧΟΙ θα επανέλθεις στο νιρβάνα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φωτεινουλα αγαπη μου με ξαφνιαζεις.
    Τοσα χρονια εσυ σαν δημοσιογραφος και οι ολοι οι προοδευτικοι δημοσιογραφοι τυπο ΠΧ.(ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ 400 ) μαζι με τους ελεεινους πολιτικους που εχουμε δεν βγαινατε μονιμως στα καναλια και σκιζατε τα καλσνον σας υπερ των δικαιωματων των εργαζομενων και των δημοσιων υπαλληλων.
    Μηπως μπορεις να μου θυμισης ενα κομμα η εναν θεσμο μεχρι σημερα που μηλησε ποτε για τις υποχρεωσεις των εργαζομενων και γενικα των δημοσιων υπαλληλων μη εξαιρουμενου του κομματος που υπηρετεις και εγω περιμενα να το κανει.Εγω θα σου πω σαν μεγαλυτερος και παρακολουθωντας τα πολιτικα πργαματα δεν θυμαμε κανεναν.
    Σημερα ξαφνιαζεσαι και με ξαφνιαζεις και μενα με το ξαφνιασμα σου.
    Π.Κ.ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπούτζουκας Τηλέμαχος5 Αυγ 2014, 4:06:00 μ.μ.

    «Δεν τράβηξε κανένας γείτονας το κουρτινάκι να δει τι γίνεται»

    Να Ξέρετε ότι ο κόσμος μισή δημοσιογράφους και Μ.Μ.Ε,όπως μισή έως θανάτου τα κυβερνητικά κόμματα με αυτά τα προκλητικά νομοθετικά --χαριστικά-- εκτρώματα, που κάνουν τα ΠΆΝΤΑ στην χώρα μονοπώλιο υπέρ 100 ανθρώπων που ελέγχουν τα ΠΆΝΤΑ από πολιτική, αθλητισμό, ενέργεια, νερό, γη, εργασία ,τουρισμό, θέατρα, Μ.Μ.Ε υγεία,παιδεία, δικαιοσύνη, στρατό , αστυνομία, λιμενικό κ.τ.λ...

    ΆΛΛΑ και Η αντιπολίτευση ΠΙΣΤΕΎΩ ότι θέλει χαστούκια, γιατί πάει στα Μ.Μ.Ε τον πατρόνων; θέλει να κυβέρνηση μια χώρα διαλυμένη; Αφού δεν μπορούν να τα βρουν όλοι οι αντιπολιτευόμενοι ας τους αφήσουν 15 μήνες ακόμα μέχρι της εκλογές του 2016 να πάρουν και (τους μισθουλακους όλοι μαζί μαζί τον 10.000 ευρώ) και μετά ας καεί η ΕΛΛΑΔΑ που θα καεί διότι αν δεν πληρώσεις ΕΝΦΙΑ θα σου κάνει κατασχέση , αν έλθουν με τους νταβατζήδες δικαστές-αστυνομικούς δικηγόρους να πάρουν τις περιουσίες μάλλον ότι θα βρουν στάχτες και μπουρπέρι ..

    Η ώρα του πραγματικού πατριωτισμού πλησιάζει , τον δρόμο μας τον δείχνει το Ισραήλ ,οφθαλμό αντί οφθαλμού μια κατάσχεση δέκα νεκροί πολιτικών οι συγγενών τους ..και οι ποινές για τους πατριώτες θα είναι αυστηρές να το ξέρετε ΌΛΟΙ και να ετοιμάζεστε, θα είναι Ο ΘΑΝΑΤΟΣ,για τον αγώνα για την λευτεριά..

    ΚΑΙ όσοι πιστεύουν ακόμα σε ΝΑΖΙ τους είδατε...η σε πιθηκοειδή κόμματα ΠΟΤΑΜΙΑ , ΓΕΦΥΡΕΣ ΚΑΙ ΡΙΑΚΙΑ θα είστε απροετοίμαστοι θα πάτε όπως θα πάνε σήμερα οι δημοσιογραφοι που τους στήριζαν..άντε να μείνουν 10--15 παπαγάλοι άλλα αυτούς θα τους γαμούν πρώτα και την γυναίκα και τα παιδιά γιατί θα φέρουν επενδυτές ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΥΣ--Πρίγκιπες--ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ --ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ!!!...ΦΑΤΑΧ--ΧΑΜΑΖ--ΠΟΥΤΙΝ-ΜΕΡΓΚΕΛ--ΒΕΝΙΖΕΛΟ--ΣΑΜΑΡΑ--ΠΕΙΝΑΩ-ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ...ΤΣΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ Μοχάμεντ Αμπντούλ Ραχμάν Αλ- Χαρούν..ΑΡΕ ΠΙΠΙΛΗΗΗΗΗΗΗ

    «Δεν τράβηξε κανένας γείτονας το κουρτινάκι να δει τι γίνεται»

    Αισθάνομαι περίεργα. Είμαι ταραγμένη. Θέλω να ρωτήσω, πού βρέθηκε τόσο μίσος, για να κάψουν ζωντανούς εκατομμύρια ανθρώπους, επειδή έτυχε να έχουν διαφορετική θρησκεία;

    Πρέπει άραγε να δεχθώ τη συγγνώμη;

    Τίποτα δεν μπορεί να συγχωρέσει αυτό που μας έκαναν. Δεν απέμεινε συγγενής να με συνοδέψει όταν θα πεθάνω. Δεν άφησαν κανέναν, τους έκαψαν όλους», λέει στην αφήγησή της που είναι μια γροθιά στο στομάχι,η Εσθήρ Κοέν..

    Ο λόγος της φαρμάκι, όχι μόνο για τους ναζί, αλλά και για τους συντοπίτες της χριστιανούς: «Οταν μας έβγαζαν από τα σπίτια μας και μας έσερναν στους δρόμους για να μας πάνε στην Γερμανία, δεν τράβηξε κανένας γείτονας ούτε το κουρτινάκι για να δει τι γίνεται σημειώνει.

    Ξημερώματα 25ης Μαρτίου του 1944. Με μια καλά σχεδιασμένη επιχείρηση και με τη βοήθεια της ελληνικής χωροφυλακής, η Γκεστάπο «σκουπίζει» την εβραϊκή γειτονιά των Ιωαννίνων. Στοιβάζει σε φορτηγά, 1.725 άντρες, γυναίκες και παιδιά.

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mpoytzoyk lemax ατιμο πτηνο τον καταχεσεs τον μπρωεντρωs..αραγε απο που κλανει το περιστερι;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς το παρόν φάτε τις 300 νταλίκες με τις επιστροφές, αλλά προσοχή με μέτρο , φέρνουν διάρροια . (όχι οι νταλίκες , τα πολλά ροδάκινα)...

    Oμως τώρα που χάθηκαν για τη συγκυβέρνηση τα ψυφαλάκια των άνω των 60 λόγο ΕΝ.Φ.Ι.Α και που Δ.Υ μαζί και πολλοί ένστολοι, ο μόνος τρόπος να συμμαζευτεί η κατάσταση είναι η παλιά γνωστή συνταγή της τρομοκράτησης της κοινωνίας...

    Ρε ΠΑΠΑΡΕΣ Δε πιάνει πια ΑΥΤΌ . εκτός και αν έχετε καμιά άλλη Χρυσή Αυγή (ΕΘΝΙΚΌ ΜΈΤΩΠΟ;) να τους τρομάξεται..θα λάβετε όμως υπόψιν ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ότι ΔΕΝ μας έμεινε τίποτα για να χάσουμε.... Καλό φθινόπωρο και καλά ξεπαστρέματα, βλέπω μερικούς να τρέχουν από τώρα και την λεπίδα που θα κόψει λαιμούς ,πολλούς λαιμούς βολεμένων βουλευτών, υπουργών , τον δυο πρωθυπουργών και ΑΊΜΑ πολύ ΑΊΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ
    Μην τους αφήσετε να αποδράσουν με πρόωρες εκλογές...

    Kαλούμε τους Έλληνες πολίτες να μην επιτρέψουν στον Σαμαρά και τον Βενιζέλο να αποδράσουν από την εξουσία, οδηγώντας την χώρα σε πρόωρες εκλογές.

    Πρέπει να ζήσουν μαζί μας την Κόλαση. Να πιουν κι εκείνοι το κώνειο ως την τελευταία σταγόνα.

    Ναι, να πάμε σε εκλογές την Άνοιξη του 2015.

    Ως τότε θα μοιραζόμαστε το μαρτύριο, εμείς στους δρόμους κι εσείς στις θωρακισμένες λιμουζίνες. Ας είναι κι έτσι.

    Πρέπει να απολαύσουμε τους δεινούς κρατιστές σε όλο τους το μεγαλείο.

    Τώρα που η Ρωσία αντεπιτίθεται με το εμπάργκο και είναι έτοιμη να εισβάλει στην Ουκρανία, την ώρα που εσύ υπηρετώντας άβουλα την Μέρκελ και τους ολιγάρχες έσπευσες να πάρεις το μέρος της ανύπαρκτης κυβέρνησης του Κιέβου.

    Πρέπει να απολαύσουμε τους δεινούς κρατιστές τώρα που ο Ομπάμα με ορμητήριο την βάση της Σούδας εξαπολύει την νέα καταιγίδα στη Μέση Ανατολή.

    Πρέπει να απολαύσουμε, ως το τέλος, την πολιτική τους στόμφα που ξεδιπλώθηκε στον ΕΝΦΙΑ.

    Τώρα που οι Έλληνες καλούμαστε από το χυδαίο κράτος της Κολομβίας των Βαλκανίων να πληρώσουμε 7,6 δις ευρώ ως το τέλος του χρόνου, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος πρέπει να παραμείνουν στην εξουσία.

    Τους θέλουμε να συμβολίζουν την χυδαιότητα ενός κράτους που 4 χρόνια τώρα λεηλατεί τους πολίτες του, ενώ το ίδιο προστατεύει τους κηφήνες κομματικούς στρατούς του Δημοσίου και τους ντόπιους νταβατζήδες, οι οποίοι δουλεύουν για την Μέρκελ και γι΄αυτό δεν τους ακουμπάει κανείς.

    Οχι, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος με τα πολιτικά τρυκ και τις πατέντες τους, δεν θα πρέπει να το κουνήσουν ρούπι από την εξουσία.

    Κάποιους πρέπει να πάρουμε μαζί μας στην Κόλαση που μας οδήγησαν.

    Αυτούς τους δύο ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΊΟΥΣ..ΑΔΩΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν θα πάρουν ΤΊΠΟΤΑ μόνο χαλάσματα και ΝΕΚΡΟΥΣ ...Οι καραγκιόζιδες της Συγκυβέρνησης θα έπρεπε να βάλουν κατά άτομο 90 γαμημένα τετραγωνικά, και κατά τέκνο 30 τετραγωνικά , να βάλουν το γαμημένο το αφορολόγητο εισόδημα κατά άτομο , ΚΑΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ αν ένα ακίνητο είναι ΣΚΕΛΕΤΌΣ ΜΕ ΤΟΥΒΛΑ, χωρίς σοβά ,χωρίς πόρτες, χωρίς ρεύμα ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ; ,,, ΕΊΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ότι και να κάνετε σε 19 ΜΗΝΕΣ θα πάρετε (ΚΡΕΜΑΛΕΣ) στα ίσια σας το λένε ...ΓΙΑΤΙ; διότι αν πάρει κάποιος από το ΤΑΥΠΕΔ ακίνητο ΕΝΦΙΑ ΔΕΝ πληρώνει....

    ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΑΙ ΚΑΛΛΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  9. Καλώς ήρθατε στη Νέα Ελλάδα των Ολιγαρχών.

    Ενώ η τρόϊκα και η εντολοδόχος ελληνική κυβέρνηση κόπτονται να ανοίξουν όλα τα επαγγέλματα και να απελευθερωθούν εντελώς οι απολύσεις των εργαζομένων, την ίδια στιγμή προχωρούν σε υπερσυγκέντρωση των ΜΜΕ και των τραπεζών σε χέρια λίγων. Και συγκεκριμένα στα χέρια εκείνων που συντάσσονται με τα συμφέροντα των διεθνών ολιγαρχών.

    Έτσι εννοούν τον ελεύθερο ανταγωνισμό. Μια εξοντωτική ισοπέδωση προς τα κάτω,
    για να μην σηκωθεί κανένα νέο «κεφάλι» και μια υπερσυγκέντρωση του πλούτου και της εξουσίας στην κορυφή.

    Παρατηρούμε επίσης μια υπερπροστασία της ιδιοκτησίας στην κορυφή (π.χ. εφοπλιστές, μεγαλοεργολάβοι, μιντιάρχες, τραπεζίτες) και μια κατάλυση της ιδιοκτησίας στη βάση που φτάνει στην ουσία μέχρι τη δήμευση.

    Καλώς ήρθατε στη Νέα Ελλάδα των ολιγαρχών.

    Καλώς ήρθατε στην κόλαση του σύγχρονου ελληνικού Μεσαίωνα.

    Τώρα ζώα... ψηφίστε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαρείτε τη “δημοκρατία” των δοσίλογων Σαμαρά-Βενιζέλου!!!

    O Χ.Χωμενίδης κατακεραυνώνει τη κυβέρνηση: "Πρόκειται για ευθεία κυβερνητική παρέμβαση στη ΝΕΡΙΤ"

    Mε επιστολή-καταπέλτη ο Χρήστος Χωμενίδης κατακεραυνώνει κυβέρνηση και διοίκηση της ΝΕΡΙΤ και υποβάλλει την παραίτησή του στον πρόεδρο του εποπτικού συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ.

    Την επιστολή ανήρτησε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στο facebook.

    «Προς τον Πρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ, Καθηγητή Θεόδωρο Φορτσάκη
    Αθήνα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

    Αγαπητέ κύριε πρόεδρε,
    Μετά τα πρόσφατα γεγονότα, αναγκάζομαι να υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του μέλους του Εποπτικού Συμβουλίου.

    Δεν πρόκειται για το εάν η ομιλία ή και η συνέντευξη τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης έπρεπε να μεταδοθούν απευθείας από την ΝΕΡΙΤ.

    Πρόκειται για την ευθεία κυβερνητική παρέμβαση, η οποία αμφισβήτησε στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΝΕΡΙΤ τη δυνατότητα του να επιλαμβάνεται ζητημάτων, που ανήκουν αποκλειστικά και μόνον στην αρμοδιότητα μιας Δημόσιας -και ανεξάρτητης από κόμματα και πολιτικά πρόσωπα- Ραδιοτηλεόρασης. Και οδήγησε στην παραίτηση του καθηγητή Αντώνη Μακρυδημήτρη.

    Εδώ και έναν περίπου χρόνο, προσπαθούμε υπό την προεδρία σας, αντιμετωπίζοντας τις πιο πιθανές και απίθανες δυσκολίες, να θέσουμε τις βάσεις για να οικοδομηθεί μια νέου τύπου Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Η οποία δεν θα κηδεμονεύεται, δεν θα ποδηγετείται, δεν θα χρησιμοποιείται από την εκάστοτε κυβέρνηση. Ούτε και θα μοιράζεται σε σφαίρες επιρροής ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις ανάλογα με τη δύναμη της καθεμιάς.

    Για αυτή μας την προσπάθεια τα πρόσφατα γεγονότα αποτέλεσαν βαρύ πλήγμα. Εάν τα δεχθούμε ως τετελεσμένα, το μέχρι σήμερα έργο μας επί της ουσίας ακυρώνεται.

    Εάν δεχθούμε ότι κρίσιμες –ή και μη κρίσιμες- αποφάσεις λαμβάνονται και κάπου αλλού και από κάποιους άλλους, υπομονομεύουμε εκόντες-άκοντες το παρόν και το μέλλον της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

    Λυπάμαι πολύ.

    Με τιμή,
    Χ.Α.Χωμενίδης»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΤΑ ΦΑΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ


    ΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΤΑ ΦΑΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ


    ΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΤΑ ΦΑΕΙ Η ΔΗΜΑΡ

    ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ..

    Κούρασες κ. Άδωνη ΚΟΥΡΑΣΕΣ ο κόσμος σας μισεί ,και αν υπήρχε ο θεός σας από της κατάρες θα είχατε πεθάνει…

    ΔΕΝ έλεγε ο κ. υπουργός ( Ο με την σειρά) ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ?....ΠΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΗΣ ΕΞΩ κ. υπουργέ;; μήπως υπάρχουν ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ υπάρχουν ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΑ η σε άλλα οικία πρόσωπα του; Λέω εγώ ο βλάκας… η πλάκα τελειώνει και ΝΑΙ θα ψαχτούμε όλοι , ξεκινώντας ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ψηλά από την ΚΟΡΦΗ …

    Με ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει ο ουρανός στα κεφάλια μας

    Με ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει το νερό αίμα

    Με ΣΥΡΙΖΑ θα βρέχει φωτιά 5 μέρες
    (Και τα γνωστά)

    Με ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ θα έχουμε λεφτά (τώρα έχουμε;), φάρμακα (τώρα έχουμε;), πετρέλαιο και βενζίνη (τώρα έχουμε;) κλπ

    Έλεος. Ετοιμάζομαι να θάψω στην αυλή τα χρυσαφικά αλλά δεν λέω που μένω γιατί θα μου τα πάρει o κ . υπουργός..

    ΑΔΩΝΙΣ, οι …ψυχώσεις του και η «αριστερά»…

    Πολλά γράφονται καθημερινά για τον φρενοβλαβή αυτόν σαλτιμπάγκο, τον Άδωνι Γεωργιάδη, που γαυγίζει και τσιρίζει καθημερινά και ασταμάτητα από τα κανάλια…

    Τα παραληρήματά του δοκιμάζουν το νευρικό σύστημα κάθε νοήμονα…

    Τα δωσίλογα χαρακτηριστικά της πολιτικής του, η στραταρχική αλητεία αυτής της πολιτικής και η έπαρση του βλακώδους και του γελοίου, που στον Άδωνι παίρνουν παρανοϊκές διαστάσεις, εξαντλούν κάθε όριο αντοχής...
    του νευρικού συστήματος, ακόμα και των σκληρόπετσων…

    Δικαιολογημένη, συνεπώς, η οργισμένη καταιγίδα των κειμένων εναντίον του…

    Πράγματι, ο Γεωργιάδης θα περάσει στην ιστορία σαν την πιο αιχμηρή και μακάβρια γκριμάτσα της δωσίλογης κυβέρνησης των ανδρεικέλων, σαν το όνειδος της αυθάδους αλητείας ενός κατοχικού καθεστώτος και ενός συστήματος που διανύει το τελευταίο στάδιο της παρακμής, της σήψης και της αποσυνθετικής του κατάρρευσης…

    Ό,τι και να γραφτεί, συνεπώς, γι αυτό το «όνειδος» του «πολιτικού υπόκοσμου» του 4ου Ράιχ, είναι και δικαιολογημένο και εύστοχο, παρ’ όλες τις τυχόν ατέλειες…

    Ωστόσο ο αλαλάζων αυτός κλόουν του ψυχωτικού αμοραλισμού και της φασιστικής κακοήθειας ΔΕΝ δίνει απλώς το γελοιογραφικό στίγμα μιας κυβέρνησης που αποσυντίθεται και καταρρέει, αλλά και το στίγμα ΓΕΝΙΚΑ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και του ΛΟΓΟΥ: Το στίγμα ολόκληρου του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου και ΟΧΙ μόνο της κυβερνητικής συμμορίας…

    Και μόνο ότι υπάρχει ο Άδωνις και τέτοιου είδους κλόουν στην πολιτική δείχνει το κατάντημα της Πολιτικής…

    Και μόνο ότι τα κανάλια και η δημοσιογραφία ασχολούνται, κατά κόρον, με τις κακοήθειες και τις διαστροφές του μυαλού του, είναι και αυτό μια επιβεβαίωση της ανυπαρξίας Πολιτικής.

    Εάν είναι δυνατόν μια τέτοια μοχθηρή γκριμάτσα ανοησίας και γελοιότητας να αποτελεί τον κυρίαρχο «παράγοντα» της Πολιτικής και του λόγου…

    Αλλά, δυστυχώς, αυτό είναι το κυρίαρχο στίγμα της Πολιτικής και του λόγου της εποχής που ζούμε: Σάπια μέχρι το μεδούλι…


    Αν υπήρχε Αριστερά, θα είχε κατεδαφίσει στην ΠΡΑΞΗ αυτό το σάπιο, κυβερνητικό οικοδόμημα των ανοησιών και των ψυχωτικών «ανωμαλιών»…

    H Ευρωπαϊκή Ένωση , η οποία υποτίθεται πως ήταν μια εθελοντική ένωση ισότιμων κρατών, μετασχηματίσθηκε σε μια σχέση ανάμεσα σε δανειστές και οφειλέτες...θΑ ΠΡΈΠΕΙ να πεθάνει ΑΥΤΌ το μοντέλο ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΡΑΙΧ..

    Έκαναν αυτό που κάνουν οι ακραίοι κομουνιστές, ΠΉΡΑΝ το ιδιωτικό χρέος, το έκαναν ΚΡΑΤΙΚΌ δηλαδή το φόρτωσαν στους Ευρωπαίους πολίτες..Οι Καπιταλίστες αν πτωχεύσουν τα βρίσκουν μεταξύ τους ΤΑ ΚΡΆΤΗ ΟΧΙ:::σε ποιους τα πουλάτε ΑΥΤΆ;...σίγουρα σε αδαείς ΤΏΡΑ Εγίνηκεν η ώρα θα πέσετε με ΠΆΤΑΓΟ...

    Μπούτζουκας Θεόδωρος Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση