GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πτώση του βομβαρδιστικού Α-7 Corsair...

Tου Θανάση Γιαννόπουλου.  Είχα σχολιάσει εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι θα πρέπει σε όλους τους τομείς της δημόσιας διοίκησης και ζωής ...

Tου Θανάση Γιαννόπουλου. 

Είχα σχολιάσει εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι θα πρέπει σε όλους τους τομείς της δημόσιας διοίκησης και ζωής μας να κάνουμε οικονομίες, να προσανατολιστούμε διαφορετικά και να δημιουργηθεί η πρόκληση ώστε με όσο το δυνατόν λιγότερο κόστος να εξασφαλίσουμε ίδιες ποιοτικές και ποσοτικές υπηρεσίες. 
Αφορμής γενομένης από την πτώση του βομβαρδιστικού Α-7 Corsair που ευτυχώς διεσώθη ο πιλότος αναδεικνύεται ότι η συντήρηση της σμηναρχίας των τύπων αυτών των μαχητικών πλέον δεν προσφέρει τίποτα τη στιγμή που οι ένοπλες δυνάμεις της Αμερικής τα έχουν αποσύρει από 15ετίας. Τι σκέφτεται λοιπόν το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να διατηρήσει αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων με μαχητικά αεροσκάφη που δεν μπορούνε να έχουνε υποστήριξη; 
Το επιχείρημα ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε προϋποθέσεις εξοικείωσης των πιλότων παιδιών μας στα μαχητικά αεροσκάφη και για αυτό τα διατηρούμε είναι σοβαρό; 
Θα μπορούσαν κάλλιστα τους ιπταμένους μας να τους αξιοποιήσουν σε άλλες μοίρες και να μην σπαταλούν τόσα χρήματα για να διατηρήσουν κάτι που σήμερα τουλάχιστον επιχειρησιακά δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα.

2 σχόλια

  1. Ένα αληταριό του χειρίστου είδους συμβουλεύει, αυτούς που κυβερνούν, συμπολιτεύονται, αντιπολιτεύονται, στηρίζουν και υποστηρίζουν, ψευτοαντιτίθεται και στραβοκοιτάζουν τα ψηφουλάκια, και όλοι μαζί στέλνουν την Ελλάδα στην κόλαση….
    Αφορμή για αυτά που λέω η κατάργηση της επικύρωσης παντός εγγράφου, μιας φωτοτυπίας, από μια Δημόσια Αρχή, έτσι που ο κάθε υστερόβουλος, ο κάθε κακοποιός, ο κάθε αλήτης, και αλήτησα, όλοι θυληκοί και αρσενικοι θα μπορούν με μια παραποιημένη φωτοτυπία να δηλώνουν ότι θέλουν και να παίρνουν ότι θέλουν.
    Φαντάζεστε τι έχει να γίνει όταν ένα αληταριό από επιτήδειους αρχίσει και με μια φωτοτυπία, ίσως, πιθανώς παραποιημένη, αρχίσει να αρπάζει δικαιώματα, περιουσίες, κόπους και ψυχές ανθρώπων?
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ !!
    Δεν λέω το κρίμα στο λαιμό τους γιατί δεν θα είναι μόνο μια περίπτωση που θα υπάρξει αδικία αλλά τα ΚΡΙΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς ήρθατε στη Νέα Ελλάδα των Ολιγαρχών.

    Ενώ η τρόϊκα και η εντολοδόχος ελληνική κυβέρνηση κόπτονται να ανοίξουν όλα τα επαγγέλματα και να απελευθερωθούν εντελώς οι απολύσεις των εργαζομένων, την ίδια στιγμή προχωρούν σε υπερσυγκέντρωση των ΜΜΕ και των τραπεζών σε χέρια λίγων. Και συγκεκριμένα στα χέρια εκείνων που συντάσσονται με τα συμφέροντα των διεθνών ολιγαρχών.

    Έτσι εννοούν τον ελεύθερο ανταγωνισμό. Μια εξοντωτική ισοπέδωση προς τα κάτω,
    για να μην σηκωθεί κανένα νέο «κεφάλι» και μια υπερσυγκέντρωση του πλούτου και της εξουσίας στην κορυφή.

    Παρατηρούμε επίσης μια υπερπροστασία της ιδιοκτησίας στην κορυφή (π.χ. εφοπλιστές, μεγαλοεργολάβοι, μιντιάρχες, τραπεζίτες) και μια κατάλυση της ιδιοκτησίας στη βάση που φτάνει στην ουσία μέχρι τη δήμευση.

    Καλώς ήρθατε στη Νέα Ελλάδα των ολιγαρχών.

    Καλώς ήρθατε στην κόλαση του σύγχρονου ελληνικού Μεσαίωνα.

    Τώρα ζώα... ψηφίστε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση