GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σκληρή επίθεση της Πολυκάρπου στην Μπουσδούκου...

Στο περιοδικό "Τηλέραμα" μίλησε η παρουσιάστρια του "Τώρα", Άννα Μπουσδούκου, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σ...



Στο περιοδικό "Τηλέραμα" μίλησε η παρουσιάστρια του "Τώρα", Άννα Μπουσδούκου, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δημοσιοποίηση φωτογραφιών, σχετικών με την προσωπική της ζωή...

Η όμορφη δημοσιογράφος έκανε την παρακάτω δήλωση που φαίνεται να άναψε φωτιές:

"Εύχομαι αυτός που πούλησε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες να πήρε αρκετά χρήματα ώστε να μπορεί να δικαιολογεί στη συνείδηση του αυτή την κακοήθεια-παρέμβαση στα προσωπικά μου."

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της δημοσιογράφου Έλενας Πολυκάρπου, που βρισκόταν και αυτή στον ΣΚΑΪ μέχρι πριν ένα μήνα.

Η Έλενα Πολυκάρπου μέσω facebook επιτέθηκε με αρκετά σκληρά λόγια στην Άννα Μπουσδούκου γράφοντας:

"Απλά τραγικό... Αλλά ο κόσμος πρέπει να την στείλει σπίτι της, να μην την βγάλουν ούτε φωτογραφίες για ταυτότητα... Άντε πια!"

1 σχόλιο

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΣΤΙΣ 21.15 ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

    ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ, ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15.000. ΣΤΑ 190 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση