GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σούπερ παρασκήνιο: Πώς ο Λιβάνιος βρέθηκε από το ΠΑΣΟΚ στο επιτελείο του Μητσοτάκη. Ανθρωπος του Σαμαρά πάει δίπλα στον Καμίνη...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο.  ΜΟΝΟ στο PRESS-GR.  Ιδιαίτερες συζητήσεις έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο Θοδωρής Λιβάνιος ορίζεται, με α...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο. 
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR. 

Ιδιαίτερες συζητήσεις έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο Θοδωρής Λιβάνιος ορίζεται, με απόφαση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, και του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη, νέος γενικός γραμματέας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Το 2010 διατέλεσε ειδικός σύμβουλος του Γιάννη Ραγκούση στο Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για την εφαρμογή του «Καλλικράτη» και από τον Ιανουάριο του 2011 έως και σήμερα ήταν Γενικός Γραμματέας στο Δήμο Αθηναίων δίπλα στον Γιώργο Καμίνη.

Η απορία είναι πώς δίπλα από τον Ραγκούση και τον Καμίνη "μετακόμισε" στο επιτελείο του Κ. Μητσοτάκη. 

Η δεύτερη απορία είναι ποιος θα πάρει τη θέση του στο δήμο. Η απάντηση που ακούγεται στο παρασκήνιο είναι ότι η ΝΔ θέλει να τοποθετήσει δικό της στέλεχος και ότι γι αυτό "αναβάθμισε" τον κ. Λιβάνιο. Δηλαδή κάτι σαν αντιπαροχή. 

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για τη θέση προορίζεται ο κ. Δημήτρης Κανελλόπουλος, δίδυμος αδελφός του Γιώργου Κανελλόπουλου προσωπάρχη του Μεγάρου Μαξίμου. Ο Δ. Κανελλόπουλος ήταν στενός συνεργάτης του Νικήτα Κακλαμάνη τόσο στο δήμο Αθήνας όσο και στο υπουργείο Υγείας.
Αρχικά λέγεται ότι ο κ. Καμίνης αντέδρασε αλλά το Μέγαρο Μαξίμου επέμεινε τονίζοντας ότι οφείλει την επανεκλογή του ως δήμαρχος στη στήριξη της ΝΔ στον β' γύρο (από τον οποίο βέβαια είχε αποκλειστεί ο "γαλάζιος" Αρης Σπηλιωτόπουλος...)

1 σχόλιο

  1. Αλλαξοκωλιές!
    Γιατί σου κάνει εντύπωση, δεν το βλέπεις κάθε μέρα γύρω σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση