GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ορκίστηκε η νεότερη Δήμαρχος στην Ελλάδα, στον Δήμο Αγίου Ευστρατίου...

Η νέα Δήμαρχος Μαρία Κακαλή και το 15μελές Δημοτικό συμβούλιο ορκίστηκαν στις 19:00 χθες το απόγευμα και η τελετή έλαβε χώρα στ...



Η νέα Δήμαρχος Μαρία Κακαλή και το 15μελές Δημοτικό συμβούλιο ορκίστηκαν στις 19:00 χθες το απόγευμα και η τελετή έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου του Αγίου Ευστρατίου και φυσικά παρόντες ήταν όλοι οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του Δήμου .
Το παρών έδωσε και ο απερχόμενος Δήμαρχος Χαράλαμπος Μακρής ο οποίος και ήταν φανερά συγκινημένος μια και παραδίδει τη σκυτάλη μετά από είκοσι και πλέον χρόνια στα δημοτικά «πράγματα» του ακριτικού νησιού.

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΑΓΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Αρχικά πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη δοξολογία, από αντιπροσωπεία πέντε ιερέων που απέστειλε ο Σεβασμιότατος Λήμνου Ιερόθεος και ακολούθησε η ανάγνωση του όρκου από το νεοεκλεγμένο δήμαρχο, η ορκωμοσία των συμβούλων.

Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η πολιτική ορκωμοσία με τη Δήμαρχο και τους συμβούλους να βάζουν τις υπογραφές .Ακολούθησε μικρή δεξίωση στο χώρο του Δημαρχείου.

1 σχόλιο

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΣΤΙΣ 21.15 ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

    ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ, ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15.000. ΣΤΑ 190 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση