GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Δήμευση της περιουσίας αλά ΕΝΦΙΑ

«Η υπερφορολόγηση των πολιτών δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του κυβερνητικού success story» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρ...


«Η υπερφορολόγηση των πολιτών δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του κυβερνητικού success story» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.
Αναλυτικά…
Η δήμευση της περιουσίας αλά ΕΝΦΙΑ συνιστά άλλο ένα παράδειγμα της ακραίας και αντικοινωνικής κυβερνητικής πολιτικής. Η υπερφορολόγηση των πολιτών πνίγει την οικονομία και «τιμωρεί» εκείνους που αντικειμενικά δεν μπορούν να πληρώσουν, ενώ δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του κυβερνητικού success story.
Η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και η εφαρμογή ενός κοινωνικά δίκαιου και αποτελεσματικού φορολογικού συστήματος, μέσω της διαμόρφωσης περιουσιολογίου, συνιστούν αναγκαίες προϋποθέσεις για την έξοδο από την κρίση και την ανόρθωση της οικονομίας.
Πηγή: www.real.gr

1 σχόλιο

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΣΤΙΣ 21.15 ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

    ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ, ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15.000. ΣΤΑ 190 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση