GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λάθος η πεποίθηση πως οι ισλαμικές συγκρούσεις δεν μας αφορούν!!

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου. Την περασμένη εβδομάδα στην πόλη Hereford της Βεστφαλίας στην Γερμανία ξέσπασαν βίαιες συγκρούσεις ανάμεσα σε ...

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου.

Την περασμένη εβδομάδα στην πόλη Hereford της Βεστφαλίας στην Γερμανία ξέσπασαν βίαιες συγκρούσεις ανάμεσα σε φανατικούς μουσουλμάνους Σαλαφιστές και Κούρδους, μέλη της θρησκευτικής κοινότητας των μη μουσουλμάνων Γιαζίντις. Τα επεισόδια πήραν έκταση με τραυματισμούς και συλλήψεις πολλών μεταναστών. Ανάμεσά τους και Τσετσένοι ακραίοι Σαλαφιστές, οπαδοί της Τζιχάντ. Αξαφνα η Ευρώπη ξύπνησε στην συνειδητοποίηση πως οι συγκρούσεις ανάμεσα σε φανατικές θρησκευτικές ομάδες στην Μέση Ανατολή άρχισαν να ακουμπούν τις γειτονιές των σχετικά ‘κοσμικών΄κρατών της Ευρωπαικής Ενωσης.

Η πλυμμηρίτιδα μουσουλμάνων μεταναστών που γίνονται πολίτες της Ευρώπης δίχως όμως να έχουν εντερνισθεί τον πολιτισμό και τις αντιλήψεις των χωρών που τους έχουν υποδεχθεί αρχίζει να ξεσπά σαν μια καταιγίδα μίσους και αναστάτωσης. Οι φατριακές αντιπαραθέσεις σουνιτών και σιιτών μουσουλμάνων, οι βαθιές αντι-δυτικές και αντι-χριστιανικές πεποιθήσεις των Σαλαφιστών φανατικών, που πιστεύουν στην αναπόφευκτη ανατροπή κάθε συστήματος που δεν πιστεύει στις αρχέγονες διδασκαλίες του Προφήτη αλλά και οι εμμονές των οπαδών της Τζιχάντ να βλέπουν παντού εχθρούς και στόχους ανατροπής έχουν πυροδοτήσει επικίνδυνα εκρηκτικά στα θεμέλια των κοινωνιών της Δύσης.

Η αναταραχή στην Μέση Ανατολή μας αφορά πλέον όλους. Δεν είναι δυνατόν να μας γυρίσουν στα σκοτάδια ενός βάρβαρου Μεσαίωνα εκείνοι που έφτασαν στη Δύση σε αναζήτηση οικονομικής επιβίωσης και μιάς καλύτερης ζωής. Αντί όμως αυτά να μας απασχολούν και να μας κάνουν να ανατριχιάζουμε από ανησυχία και αγωνία, οι ηγεσίες της Δύσης ανακάλυψαν στην Ρωσία τον καινούργιο επικίνδυνο δυνάστη. Ενας οικονομικός – εμπορικός πόλεμος έχει ξεσπάσει που είναι αδιευκρίνιστο ακόμη μέχρι που ακριβώς ενδεχόμενα θα φθάσει. Αντί να εξετάζουμε το Ισλάμ και τις επικίνδυνες περιπλοκές που αυτό σηματοδοτεί για την Ευρώπη, βλέπουμε στην Ουκρανία δείγματα μιάς καινούργιας σειράς εχθροπραξιών. Καταδικάζουμε χωρίς να ξέρουμε. Παίρνουμε θέσεις χωρίς να πολυκαταλαβαίνουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Υποφέρουμε όλοι, στο οικονομικό επίπεδο, από ένα ακήρυχτο πόλεμο παραγνωρίζοντας πως Δύση και Ρωσία έχουν κοινά συμφέροντα σε ένα καινούργιο επικίνδυνο μέτωπο. Στη σύγκρουση με τους φανατικούς της Τζιχάντ, που πολλαπλασιάζονται και κοντοζυγώνουν.

Κοιτάξτε την Μέση Ανατολή. Εκεί βρίσκονται οι πραγματικοί κίνδυνοι για τις κοινωνίες μας. Που όπως φαίνεται έχουν ήδη αρχίσει να διαβρώνονται. Καθήστε σε ένα τραπέζι και βρείτε μια λύση για την Ουκρανία. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο. Ο άλλος γρίφος είναι περίπου άλυτος. Πως αντιμετωπίζονται οι φανατικοί οπλοφόροι του προφήτη. Που βρίσκονται ήδη ανάμεσά μας.

1 σχόλιο

  1. Μικροί δικτακτορισκοι, μεταμορφώνονται σε τρελλό Ιβάν, γνωρίζοντας ότι με το να κανείς αυξήσεις σε μισθούς συντάξεις δεν είναι ενδιαφέρων ιστορία. Δεν ασχολούνται μαζί σου. Ενώ αν κάνεις κατακτήσεις και έχεις και πολλούς νεκρούς σε βλέπουν αλλιώς. Τελικά για να μην πεταχτεί καποιο φίδι από τον κόρφο ενός έθνους, καποιο φασιστικό μόρφωμα, πρέπει να έχεις δημοκρατικό πολίτευμα. Να έχει τον έλεγχό ο λαός. Ποιός λαός; με δημοκρατική συνείδηση. Τύπου δημοκρατίας με τούς συνεταίρους μας, οπως στην ΕΕ.Όχι του τύπου τής Ελληνικής πραγματικότητος. Όπου είναι άγνωστο είδος η δημοκρατία. Ξεκινώντας για εμάς εδώ από τούς επαγγελματίες φασίστες, αριστερά-δεξια και φθάνοντας στον πελατειακό φασισμό, όπου οί μισοί πολίτες ταΐζουν συντηρούν τούς άλλους μίσους. Αυτό είναι το φίδι το φασιστικό πού ξεπεταχτικε από τον κόρφο μας τον δικο μας.Σε εμάς όπως στην Ρωσία η δημοκρατία είναι μακριά. Υπερισχύουν δυνάμεις εκτός δημοκρατία, όπως σε εμάς τής πνευματικής αναπηρίας. Αλλά και οί σχολιαστές φοβούνταν μην δυσαρεστησουν το πελατειακό κράτος, αποφεύγοντας να κάνουν λόγω, μόνο γενικότητες,και απαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση