GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απείλησε τον Γιώργο Παπανδρέου ο Κώστας Λαλιώτης...

Από το http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/   ...με παραίτηση από τη θέση...

Από το http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/ 

...με παραίτηση από τη θέση...
του Προέδρου στο Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου.
Σχολιάζει η Μαριάννα Τσήπα

Για πρώτη φορά βρέθηκε κάποιος να πει ΟΧΙ στον Γιώργο Παπανδρέου κι αυτός ήταν ο Κώστας Λαλιώτης, πρόεδρος του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου, που διοργανώνει αύριο εκδήλωση 40 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.
Η απειλή της παραίτησης αφορούσε την επιμονή της οικογένειας του Γιώργου Παπανδρέου να είναι ομιλητής στην αυριανή εκδήλωση και ο Άλεξ Ράντος μέλος του Δ.Σ. στο ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!
Μια νέα σύγκρουση αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή, μιας και οι σοβαρές υποχρεώσεις του εγκληματία πολέμου Νετανιάχου, δεν του επέτρεψαν να είναι αύριο παρών και να απευθύνει θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στην εκδήλωση.
Μήπως ο Κώστας Λαλιώτης, που ως πρόεδρος του Ιδρύματος συμμετέχει -έστω σιωπηλά- σ' αυτό τον εξευτελισμό του ηγέτη που άλλαξε την πατρίδα μας, νομίζει ότι δεν καταγράφεται;
Θα μπορούσε ποτέ ο Ανδρέας Παπανδρέου... να συγκυβερνάει, ως συνισταμένη, με τη δεξιά;
Θα μπορούσε ποτέ ο Ανδρέας Παπανδρέου... να παραχωρήσει Εθνική Ανεξαρτησία και Κυριαρχία σε τρόικα;
Θα μπορούσε ποτέ ο Ανδρέας Παπανδρέου... να δεχόταν εντολές από την όποια Μέρκελ;
Θα μπορούσε ποτέ ο Ανδρέας Παπανδρέου... να γίνει υπάλληλος των τραπεζιτών;
Θα μπορούσε ποτέ ο Ανδρέας Παπανδρέου... να σιωπήσει (όπως ο ΓΑΠ) μπροστά στη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού στη Γάζα;
Θα μπορούσε ποτέ ο Ανδρέας Παπανδρέου... Θα μπορούσε ποτέ ο Ανδρέας Παπανδρέου... Θα μπορούσε ποτέ ο Ανδρέας Παπανδρέου... ατελείωτα θα μπορούσε...
Κι αυτοί μπορούν, χωρίς να ντρέπονται!
Μόνον ο Στέφανος Τζουμάκας, από την ιστορική ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, τόλμησε με τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο να αρνηθεί τη συμμετοχή στον δημόσιο εξευτελισμό του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κινήματος που άλλαξε την ιστορία της Ελλάδας. Κι αυτό οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε.
Αν ζούσε σήμερα ο λαϊκός ηγέτης Ανδρέας Παπανδρέου, πέρα από το ότι θα τους είχε θέσει εκτός Κινήματος, θα αναρωτιόταν: “Καλά, δεν φοράνε σώβρακα, αλλά ροζ στριγκάκια;”!

13 σχόλια

  1. Αλλες οι εποχες επι Ανδρεα και αλλες τωρα. Τοτε βλεπεις υπηρχε ο κομμουνιστικος κινδυνος και οπιοσδηποτε ηγετης ειτε ΠΑΣΟΚ ειτε ΝΔ θα τα πηγαινε καλα με τη βοηθεια των Αμερικανων φιλων. Οσον για το τι θα μπορουσε να κανει Ο Ανδρεας δεν το ξερουμε ,ξερουμε ομως οτι εφαγαν ψωμι και καποιοι αλλοι Ελληνες και ο σοσιαλισμος μπηκε στο χρονοντουλαπο της ιστοριας ,αφου ακομα και στα συνεδρια του ΠΑΣΟΚ οι αναφορες στη σοσιαλιστικη μεταρρυθ,ιση ηταν απαγορευμενες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΓΑΠ υπογράφει τις προσκλήσεις του Ιδρύματος για αυριο. Άρα... ο Λαλιώτης έχει παραιτηθεί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άσχετο και άκυρο το άρθρο - και ψευδές ως προς τον Ρόντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άσχετο και άκυρο το άρθρο - και ψευδές ως προς τον Ρόντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. άσχετο και άκυρο το άρθρο - και ψευδές ως προς τον Ρόντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. άσχετο και άκυρο το άρθρο - και ψευδές ως προς τον Ρόντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. άσχετο και άκυρο το άρθρο - και ψευδές ως προς τον Ρόντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. άσχετο και άκυρο το άρθρο - και ψευδές ως προς τον Ρόντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η μεγαλυτερη οργανωμενη συμμορια μετα την μεταπολιτευση ηταν οι Μενιος Κουτσογιωργας-Ακης Τσοχατζοπουλος-Καρολος Παπουλιας-Κατσιφαρας-Χαλακ και δεν συμαζεβεται με αρχηγο τον αρχικλεφταρο Ανδρεα Παπανδρεου.
    Οι ανθρωποι αυτοι εκαναν πραξη τη παλια λαικη παροιμια που ελεγε δουλεψε να φας και κλεψε ναχης και μεις ακομα σημερα τους εκθιαζουμε σαν μεγαλους δημοκρατες τρομαρα μας.
    Π.Κ.(ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ 400)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τσήπα σε λένε, ΤΣΙΠΑ δεν έχεις- Κάθεσαι κ κατασκευάζεις ολόκληρο μύθο για να ανάψεις τα αίματα των φανατισμένων ακροδεξιών κλπ λούμπεν στοιχείων κ να σπείρεις πάλι τη διχόνοια... Για πές , ο Ρόντος είπες; Και ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου στο οποίο είναι πρόεδρος ο.... Λιαλιώτης; είσαι σίγουρη ότι είναι ο Λιαλιώτης; Χαχα Ούτε ενα μύθο δε μπορείς να φτιάξεις καημένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟ ΕΦΑΓΕ Η ΚΑΜΑΡΙΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΛΚΑΔΕΣ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πουτσοκλένης3 Σεπ 2014, 3:43:00 μ.μ.

    Νεοέλληνες κορόιδα.
    Ο παπαανδρέας το 1985 προεκλογικά υποσχέθηκε ότι εάν γίνονταν και πάλι πρωθυπουργός θα έκανε καλύτερη την ΑΤΑ. Μετα από κάποιους μήνες πρωθυπουργος και πάλι τσάνε΄μου - μελιτσάνε μου κατάργησε την ΆΤΑ στην ομιλία που έκανε στην έκθεση της Θεσσαλονίκης.
    Αυτός ήταν ο παπαανδρέας που φαγώθηκαν τέσσερα .... 4 πακέτα Ντελορ, κάπου 95 δις ευρώ και έπαιρνε και τα δάνεια που έβαλε το λιθαράκι να οδηγηθεί ο τόπος στην ξέρα.
    Ξυπνήστε βλάκες, κορόιδα της δεκάρας, που έχουμε αρχησει σαν λαός να κάνουμε τα σκατό παξιμάδι και μυαλό δεν βάλαμε.
    Ρε βλάκες είχε πει ένας καθηγητης διεθνους δικαίου, Ελληνας που βρίσκετε στην Αμερική ότι επί ημερουν του ανδρέα η τουρκία ήταν στο μαυρο της χάλι και θα μπορούσε να φτιάξει την ΑΟΖ του Αιγαίου και αυτος ο μαλάκας ερωτοτροπούσε με την Μιμή.
    Ποιος ηλίθιος έγραψε το σχόλιο και υπογράφει και σαν γκόμενα για να πέσει στα μαλακά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πουτσοκλένης3 Σεπ 2014, 4:04:00 μ.μ.

    Αντί να κάνουν τα σαράντα, την τελετή του νεκρου παΣΚΟΚ,οι καραγκιοζησες βενιζελικοί και μοι έκαναν τα 40 χρόνια της επετείου.
    Είναι να τους λυπάσαι τους άμυαλους που πιστεύουν ότι θα βρεθούν εκτος από αυτους τους βλάκες του 8% και άλλοι ηλίθιοι για να το νεκραναστήσουν.
    Σας συ χάθηκε ο κόσμος δεν θέλει να σας ακούει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση