GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Θοδωρής Αθερίδης παρουσιάζει το «Αργά» στο Action24

Ο Θοδωρής Αθερίδης αναλαμβάνει την παρουσίαση της δημοφιλούς εκπομπής «Αργά», όπως ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Action24. Σήμερα πλή...

Ο Θοδωρής Αθερίδης αναλαμβάνει την παρουσίαση της δημοφιλούς εκπομπής «Αργά», όπως ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Action24.
Σήμερα πλήθος δημοσιογράφων συγκεντρώθηκαν στον χώρο του Μικρού Παλλάς, όπου ανακοινώθηκε ότι ο δημοφιλής ηθοποιός θα βρίσκεται στο «τιμόνι» του «Αργά», για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. ‘Ενα από τα σημαντικότερα talk shows στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες, μέσα από τη συχνότητα του Action24, με μια ομάδα εξαιρετικών συντελεστών υπό την καθοδήγηση του Νίκου Μαστοράκη.
Ο σκηνοθέτης και παραγωγός, πλέον, της εκπομπής, Νίκος Μαστοράκης, δήλωσε: «Δεν θα είμαι ο παρουσιαστής του «Αργά»... Όσο για τον παρουσιαστή του νέου «Αργά», ένα έχω να πω: Καλύτερο δεν θα μπορούσα να έχω βρει. Η εκπομπή θα έχει στυλ χαλαρής παρέας, το οποίο ήταν πάντοτε το μυστικό της επιτυχίας».
Από την πλευρά του, ο καταξιωμένος ηθοποιός, φανερά ενθουσιασμένος για το νέο του εχγείρημα, δήλωσε: «Έχουμε χημεία με το Νίκο, νιώθω την ασφάλεια ενός ανθρώπου που ξέρει τι κάνει, θα μπορούσα να τον έχω καλεσμένο συνέχεια στην εκπομπή. Είναι δύσκολος συνομιλητής και αυτό μου αρέσει».
Τέλος, ο Γιώργος Κουβαράς, Διευθυντής Προγράμματος του Action24, δήλωσε «Ήθελα από καιρό να συνεργαστώ με το Νίκο Μαστοράκη και να που η τύχη μας ευνόησε».
Το «Aργά» θα μεταδίδεται καθημερινά (Δευτέρα με Παρασκευή), μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα (00:30), από τον τηλεοπτικό σταθμό Action 24. Τα Σαββατοκύριακα, την ίδια ώρα, θα μεταδίδονται τα «best of» της εκπομπής.

Σχετικά με το Action24
Από το γήπεδο, στο γραφείο και το σαλόνι. Το Action24 ξεκίνησε ως αθλητικό κανάλι, το μοναδικό που προβάλλει αγώνες κορυφαίων ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων στην ελεύθερη τηλεόραση, ενώ από πέρσι απέκτησε και ενημερωτικό περιεχόμενο. Φέτος, στο νέο του ξεκίνημα συνδυάζει την έγκυρη ουσιαστική ενημέρωση, το πλούσιο αθλητικό θέαμα και ένα πρωτότυπο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.
Τζένη Αθανασοπούλου (Γενική Διευθύντρια του Action24) – Νίκος Μαστορακης – Γιώργος Κουβαράς (Διευθυντής Προγράμματος του Action24) – Θοδωρής Αθερίδης

1 σχόλιο





  1. Σα(χλα)μαρά,

    πήγαινε να κρυφτείς κάπου ρε, ακροδεξιέ κωλοτούμπα!

    Είσαι η επιτομή του δοσιλογισμού και της απόλυτης πολιτικής ξεφτίλας και αναξιοπρέπειας!

    Πάρε τηλέφωνο τον Μπαλτάκο, να συνεννοηθείτε τι άλλες εντολές θα δώσετε στον Κασσιδιάρη και στα συντρόφια σας, τα "καλά" παιδιά της Χρυσής Αυγής!

    Ουστ... Πολιτικό σίχαμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση