GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κερατσίνι: Αυτή την ώρα η πορεία μνήμης για τον Παύλο Φύσσα

Πλήθος κόσμου συμμετέχει αυτή την ώρα στην πορεία μνήμης για τον Παύλο Φύσσα στην οδό Παναγή Τσαλδάρη στο Κερατσίνι, έναν χρόνο μετά...


Πλήθος κόσμου συμμετέχει αυτή την ώρα στην πορεία μνήμης για τον Παύλο Φύσσα στην οδό Παναγή Τσαλδάρη στο Κερατσίνι, έναν χρόνο μετά τη δολοφονία του από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά.
Λίγη ώρα μετά τα συγκινητικά αποκαλυπτήρια της προτομής του αντιφασίστα καλλιτέχνη, σωματεία, αντιρατσιστικές οργανώσεις, το ΠΑΜΕ, οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών και πολλοί άλλοι έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο της δολοφονίας του Φύσσα με προορισμό την Πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης στον Κορυδαλλό. Εκεί αναμένεται να αφήσουν χιλιάδες μπαλόνια να πετάξουν στον ουρανό, στέλνοντας ένα ισχυρό και συμβολικό αντιφασιστικό μήνυμα.
Λίγο πριν ξεκινήσει η πορεία διαδηλωτές μετονόμασαν συμβολικά την οδό Παναγή Τσαλδάρη σε οδό αντιφασίστα Παύλου Φύσσα βάζοντας αυτοκόλλητα σε όλες τις πινακίδες κατά μήκος του δρόμου.
Πηγή: www.protothema.gr

2 σχόλια

  1. Αυτο το γελοιο κρατος της πλακας και της υπερβολης που εκανε τα τελευταια χρονια δυο Εθνικες γιορτες του Γρηγοροπουλου και του Φυσσα γιατι λεει, τους σκοτωσαν δεξιοι και δεν θυματε καθολου τοσους νεους αστυνομικους που χασαν τη ζωη τους εν ωρα καθηκοντας απο αριστερους αναρχικους και κλεφτες το κρατος αυτο δεν εχει μελλον.
    Π.Κ.(ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ 400)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναρχοκομμουνια και αλλοι χασαν τα παιδια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση