GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα… μάτια της Άρσεναλ στον Καρέλη

Ένα πολύ σημαντικό τεστ είναι το αποψινό, κόντρα στην Ντιναμό Μόσχας, για τον Παναθηναϊκό, αφού εκτός από την αγωνιστική ανάκαμ...



Ένα πολύ σημαντικό τεστ είναι το αποψινό, κόντρα στην Ντιναμό Μόσχας, για τον Παναθηναϊκό, αφού εκτός από την αγωνιστική ανάκαμψη που θέλουν να πετύχουν οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου, σήμερα οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν για τα καλά στην Ευρώπη.
Ένας όμως από τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» έχει έναν ακόμη λόγο για να ξεδιπλώσει σήμερα όλο του το ταλέντο.

Αυτός είναι ο Νίκος Καρέλης, τον οποίο «έχει βάλει στο μάτι» η Άρσεναλ.

Οι Λονδρέζοι θέλουν να δουν σε δράση τον 22χρονο επιθετικό γι’ αυτό και ο Αρσέν Βενγκέρ έχει στείλει σκάουτερ για να τον παρακολουθήσει κόντρα στους Ρώσους. Πάντως, τα μάτια του θα είναι στραμμένα και σε παίκτες της Ντιναμό.

Βέβαια, δεν θα είναι μόνο οι Άγγλοι που θα έχουν στην Λεωφόρο σκάουτερ. Και η έτερη αντίπαλος των «πρασίνων», η Εστορίλ, θα έχει τον άνθρωπο της. Έτσι θα έχει την ευκαιρία να… κατασκοπεύσει τον Παναθηναϊκό, τον οποίο θα αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική, αλλά και την ομάδα της Μόσχας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση