GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Τράπεζα Κύπρου πουλάει δάνεια στη Βρετανία

Η Τράπεζα Κύπρου ανακοίνωσε ότι συμφώνησε να πωλήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο το δανειακό χαρτοφυλάκιο του συγκροτήματος, το οποίο αποτε...


Η Τράπεζα Κύπρου ανακοίνωσε ότι συμφώνησε να πωλήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο το δανειακό χαρτοφυλάκιο του συγκροτήματος, το οποίο αποτελείται ως επί το πλείστον από δάνεια εξασφαλισμένα με κατοικίες και εμπορικά ακίνητα.
Η ονομαστική αξία του δανειακού χαρτοφυλακίου κατά την ημερομηνία κλεισίματος της συναλλαγής ανερχόταν στα 360 εκατ. ευρώ. Η πώληση και μεταβίβαση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανταπόκριση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η πώληση του δανειακού χαρτοφυλακίου είναι σύμφωνη με το Σχέδιο Αναδιάρθρωσης του συγκροτήματος και εμπίπτει στη στρατηγική για απομόχλευση μέσω της πώλησης μη κύριων δραστηριοτήτων και επικέντρωσης του συγκροτήματος σε κύριες αγορές και παράλληλα στην ενίσχυση της ρευστότητας και κεφαλαιακής επάρκειάς του.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση