GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΑΣΑ: Ξεπουλάνε οι νέες κάρτες απεριοριστίων διαδρομών

Αποδεκτή φαίνεται ότι έγινε από το επιβατικό κοινό η νέα τιμολογιακή πολιτική του ΟΑΣΑ που τέθηκε σε εφαρμογή από την 1η Σεπτεμβρίου...


Αποδεκτή φαίνεται ότι έγινε από το επιβατικό κοινό η νέα τιμολογιακή πολιτική του ΟΑΣΑ που τέθηκε σε εφαρμογή από την 1η Σεπτεμβρίου.
Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία για το πρώτο πενθήμερο ο αριθμός των καρτών απεριορίστων διαδρομών είναι μεγαλύτερος από αυτόν που διατέθηκε το πρώτο 15ημερο του περσινού Σεπτεμβρίου.
Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών «τα στοιχεία δείχνουν ότι το επιβατικό κοινό έχει κατανοήσει ότι η νέα μηνιαία κάρτα των 30 ευρώ είναι συμφέρουσα γιατί του δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί όλα τα μέσα με 1 ευρώ την ημέρα».
Υπενθυμίζεται ότι με την προηγούμενη τιμολογιακή πολιτική οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών για όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς ήταν αξίας 45 ευρώ .


Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση