GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ντιέγκο Κόστα μόνο μια φορά την εβδομάδα»

Όταν το παιχνίδι στραβώνει, οι καλύτεροι είναι πάντα αυτοί που δεν έπαιξαν. Και όταν στην περίπτωση της Τσέλσι αυτός που δεν έπαιξε ...


Όταν το παιχνίδι στραβώνει, οι καλύτεροι είναι πάντα αυτοί που δεν έπαιξαν. Και όταν στην περίπτωση της Τσέλσι αυτός που δεν έπαιξε στο ματς με τη Σάλκε είναι ο Ντιέγκο Κόστα -και οι «μπλε» έχουν χάσει καμιά δεκαριά γκολ- λογικό ήταν η μουρμούρα να φουντώσει. Κι ο Ζοσέ Μουρίνιο να βομβαρδιστεί από ερωτήσεις.
«Ο Ντιέγκο Κόστα μπορεί να παίζει μόνο μια φορά την εβδομάδα εξαιτίας προβλημάτων που έχει στον τένοντα», έσπευσε να εξηγήσει ο Πορτογάλος. Και συμπλήρωσε:
«Όταν υπέγραψε στην Τσέλσι οι εξετάσεις του ήταν τέλειες και το μόνο θέμα που είχε ήταν με τη φυσική κατάσταση εξαιτίας του Μουντιάλ. Τώρα όμως μπορούσε να παίξει το Σάββατο, αλλά όχι και στο Champions League».
Πάντως, ο «εκλεκτός» καθησύχασε τους φίλους της Τσέλσι ότι ο πρώτος σκόρερ θα ‘ναι ξανά βασικός στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά όχι και στο ματς του Λιγκ Καπ με την Μπόλτον.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση