GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Alpha Βank ξηλώνει το σύστημα πιστωτικών καρτών της!

Panagiotis Perros H Alphabank ξηλώνει το διαδικτυακό σύστημα πιστωτικών καρτών της χωρίς να προνοήσει για τη συμβατότητα, φορτώνοντας σ...

Panagiotis Perros

H Alphabank ξηλώνει το διαδικτυακό σύστημα πιστωτικών καρτών της χωρίς να προνοήσει για τη συμβατότητα, φορτώνοντας σε εμάς τη δουλειά. Ταυτόχρονα παίρνει τηλεφωνο τους πελάτες ρωτώντας τους αν έχουμε ολοκληρώσει την εργασία. Δεν πρόκειται ποτέ να ξανάσυστήσω αυτή την τράπεζα σε πελάτη για να κάνει δουλειά στο Internet. Εληξε το ζήτημα.

5 σχόλια

  1. ΒΓΆΛΕ ΈΞΩ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΘΑ ΣΤΑ ΦΆΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ


    ΒΓΆΛΕ ΈΞΩ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΘΑ ΣΤΑ ΦΆΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΆ


    ΒΓΆΛΕ ΈΞΩ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΘΑ ΤΑ ΦΆΕΙ Η ΔΗΜΑΡ

    ΈΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΏ ΤΑ 100 ΕΥΡΏ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΈΦΑΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΌΜΕΝΑ ΚΑΙ ΆΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ..

    ΡΕ ΠΟΎΣΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΌΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΎΤΕ ΕΥΡΏQ ΠΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΗΣ ΈΞΩ ΤΑ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΑΜ στην Ευρώπη... Η Γερμανία λέει αντίο τις προβλέψεις της οικονομίας της... ΤΕΛΟΣ οι επευφημίες της..

    Η διάθεση της γερμανικής οικονομίας χειροτερεύει..Ένας λόγος είναι η κρίση Ουκρανία. Αλλά οι μεγαλύτεροι οικονομικοί κίνδυνοι είναι πιο κοντά.

    Η οργάνωση της βιομηχανίας των χωρών του ΟΟΣΑ και το Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών RWI και IWH μείωσε τις προβλέψεις ανάπτυξης τους για τη Γερμανία ήδη στο 1,5 τοις εκατό. Στην ίδια κατεύθυνση μάλλον θα πάει και το φθινόπωρο ..

    Ιδιαίτερα συναρπαστικό θα είναι το τέλος του Οκτωβρίου, τα πρώτα στοιχεία που παρουσιάζονται για το τρίτο τρίμηνο. Από τον Απρίλιο μέχρι και τον Ιούνιο η γερμανική οικονομική παραγωγή συρρικνώθηκε κατά 0,2 τοις εκατό...

    Τίποτα δεν βρέθηκε θετικό για τη Γερμανία για να δει μια μικρή ανάπτυξη κατά το τρίτο τρίμηνο, λέει ο Jörg Zeuner, Chief Economist της KfW τραπεζικού ομίλου.

    Μια νέα πτώση των γειτονικών χωρών είναι πολύ πιθανή . "νομίζω ότι το 2014 η Ευρώπη θα είναι πάλι σε ύφεση."....

    "Η Ευρώπη είναι ακόμη χειρότερη ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ από ό, τι πιστευόταν αρχικά"

    Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η αδυναμία των ευρωπαίων γειτόνων της.

    "Η Ευρώπη είναι ακόμη χειρότερη ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ από ό, τι πιστευόταν αρχικά," λέει ο Zeuner. "Η μηδενική ανάπτυξη της Γαλλίας και της Ιταλίας είναι το κύριο θέμα."..

    Το επιχειρηματικό κλίμα στην Ιταλία υποχώρησε τον Σεπτέμβριο στο χαμηλότερο επίπεδο ΑΠΟ την αρχή της κρίσης . Και στη Γαλλία, η ψυχολογία των καταναλωτών παραμένει σε χαμηλό τον 86%....

    Το όλο πρόβλημα της Ευρώπης είναι ξέπλυμα και το μαύρο χρήμα, η διαπλοκή, οι ανώνυμες εταιρίες ΚΕΛΥΦΟΣ ,η παραοικονομία....

    Η Ελλάδα, η οποία έχει ήδη χαρακτηριστεί ως η 2η μεγαλύτερη παραοικονομία ΤΟΥ πλανήτη μετά το ΜΕΞΙΚΌ, δεν τολμά να τα βάλει με 50-100 ολιγαρχίες ΚΑΙ φορολογεί αλόγιστα τους πάντες και τα πάντα ΟΤΑΝ εμείς ξέρουμε ότι από το 2011 έχουν φύγει 261 δισεκατομμύρια ευρώ σε φορολογικούς παραδείσους του κόσμου..

    Οι αριθμοί δείχνουν σε καμία περίπτωση ότι η κυβέρνηση στην Αθήνα έχουν τις παράνομες χρηματοοικονομικές ροές υπό έλεγχο.


    Το εγχώριο χρηματοπιστωτικό σύστημα έχει διαρθρωτικές αδυναμίες που την καθιστούν εξαιρετικά επιρρεπείς στη διαφθορα..

    Υπάρχουν ανώνυμοι λογαριασμοί, ανώνυμα ιδρύματα και εταιρείες κέλυφος τον οποίον τους πραγματικούς ιδιοκτήτες κανείς δεν ξέρει Η δεν θέλει να μαθευτούν σε Ελβετία, Λουξεμβούργο και το Λιχτενστάιν, Σιγκαπούρη και το Χονγκ Κονγκ....

    Η αλήθεια που παρουσιάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση στους ΛΑΟΥΣ της είναι ψεύτικη και τους φορτώνουν με φόρους ΌΤΑΝ οι κυβέρνησης ξέρουν ότι τα χρήματα κλάπηκαν ..Οι ΛΑΟΊ δεν το καταλαβαίνουν ακόμα και είναι φυσικό να αντιδρούν μόνο για τους φόρους, όμως αυτό δεν βγάζει πουθενά αν δεν πιαστούν οι ΚΛΕΦΤΕΣ και σε αυτό το δρόμο κινείτε η παγκόσμια τράπεζα μαζί με της οι Ηνωμένες Πολιτείες και μερικές Ευρωπαϊκές Κυβέρνησης και ελπίζουμε να μην αργά...Για σκεφτείτε σε μια μικρή πτωχευμενη χώρα όπως την Ελλάδα να υπάρχουν 261 δισεκατομμύρια ευρώ σε φορολογικούς παραδείσους τι δυστυχία υπαρχή; ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αρα...Όσο μια μειοψηφία δύο αναξιόπιστων κομμάτων γαντζώνεται στην εξουσία όσο καταρρέουν οι θεσμοί, όσο η χώρα διοικείται με προεδρικά διατάγματα, τόσο πιο «φυσιολογική» γίνεται η παρουσία των τραμπούκων.

    Ο Αδωνης Γεωργιάδης, είναι ακριβώς αυτό: το υπερφίαλο υποπροϊόν της σήψης των δύο κομμάτων εξουσίας.

    Είναι το πολιτικό κατακάθι πάνω στο οποίο προσπαθούν οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος να στηρίξουν τις καρέκλες τους.

    Ο Αδωνης Γεωργιάδης την ξέρει τη δουλειά. Γνωρίζει τους κανόνες των τηλεοπτικών εμφανίσεων, ξέρει που και πως απευθύνεται: Ξερνάει φόβο για να «συνετίσει» τους απελπισμένους…

    Το «επιχείρημα» του Αδωνη είναι απλό και συμπυκνώνει την κυβερνητική «στρατηγική»: «αν πέσουμε θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή η καταστροφή». Ως γνήσιο πολιτικός τραμπούκος ο Γεωργιάδης προχωρά ένα βήμα πιο πέρα και διατυπώνει συγκεκριμένες απειλές και εκβιασμούς με μόνο στόχο τον εκφοβισμό:

    «Η κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η δραχμή γι’ αυτό και δεν θα μείνει ευρώ στις τράπεζες αν πέσει η κυβέρνηση», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA και ολοκλήρωσε τον εκφοβισμό λέγοντας ότι αν πέσει η κυβέρνηση «θα πάρουμε τα λεφτά μας από τις τράπεζες.Το plan b είναι η στάση πληρωμών; Θα μας το πείτε ή θα μας το κρύψετε;», συμπλήρωσε.

    Ο Αδωνης Γεωργιάδης εκλεγμένος εκπρόσωπος του λαού, προφανώς έχει δικαίωμα να λέει αυτά που πιστεύει.

    Δεν έχει δικαίωμα ωστόσο να λέει ψέματα. Αν, τώρα, πιστεύει αυτά που λέει, ότι δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κρυφή ατζέντα την επανάσταση κατά της ΕΕ , τότε εκτός από πολιτικός τραμπούκος είναι και πολιτικά ηλίθιος…Η ΟΧΙ!!

    Μπούτζουκας Θεόδωρος Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή





  4. Σα(χλα)μαρά,

    πήγαινε να κρυφτείς κάπου ρε, ακροδεξιέ κωλοτούμπα!

    Είσαι η επιτομή του δοσιλογισμού και της απόλυτης πολιτικής ξεφτίλας και αναξιοπρέπειας!

    Πάρε τηλέφωνο τον Μπαλτάκο, να συνεννοηθείτε τι άλλες εντολές θα δώσετε στον Κασσιδιάρη και στα συντρόφια σας, τα "καλά" παιδιά της Χρυσής Αυγής!

    Ουστ... Πολιτικό σίχαμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑ ΧΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΓΕΛΙΟΥΣ:

    λΟΙΠΟΝ:εκινήσαμε να λαμβάνουμε τα απίστευτα μέτρα και φόρους με την δικαιολογία ότι αν δεν το κάναμε θα γυρίζαμε στην δραχμή οπότε θα είχαμε ανεργία 30% και απώλεια αγοραστικής δύναμης στο 40% (λόγω υποτίμησης). Μα για μια στιγμή! Αυτά τα έχουμε και τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Η σταθερότητα και τα πλεονάσματα είναι επιτυχίες; ΧΑ ΧΑ ΧΑ σα να σου κόψανε τα δύο πόδια για να ζήσεις ο υπόλοιπος...

    Όμως αγαπητοί φίλοι μην τρομοκρατείστε.

    Αφού ο ΣαμαράαΒενιζελος είναι τόσοι ικανοί όσο λένε, θα βρουν την λύση.

    Αν δεν την βρουν δεν θα είναι τόσο ικανοί, οπότε σωστά θα έχουν χάσει ΕΤΣΙ; ΕΤΣΙ.

    Τώρα αν οι Πανίσχυροι ξένοι δανειστές και προστάτες μας κινδυνεύουν να χάσουν και τα αυγά και τα καλάθια, εξ αιτίας της Ελλάδας, ας κάνουν αυτοί τα απαραίτητα για να μην τα χάσουν.

    Εμείς ούτως ή άλλως τα λεφτά τα χάσαμε όλα και είμαστε όπως πάντα ψωροκώσταινα η οποία σημειωτέον ποτέ δεν πεθαίνει.

    Εξ ού και ουδόλως μας συγκινεί ο καταποντισμός του Χρηματιστηρίου, το κούρεμα των καταθέσεων αυτών που τά'χουν στις τράπεζες, ή τα περίφημα σπρέντ που τά'μαθε και η μάνα μου η αγράμματη.

    Ξέρουμε και πάλι οτι οι ανεκτίμητες αξίες της ζωής είναι αυτές που δεν αποτιμώνται σε χρήμα. Άλλωστε τώρα έχουμε και τις Καρυάτιδες της Αμφίπολης.

    Ας έρθουν οι Γερμανοί να τα αγοράσουν όλα. Τότε σίγουρα θα ξαναγίνουμε Βαυαρικό Πριγκηπάτο. Δεν θάναι η πρώτη φορά...Μπορεί να ξαναβάλουμε και Πρίγκηπα τον γιό του Γλύξμπουργκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση