GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο (γνωστός) Ανωμερίτης έκανε διαγωνισμό 200.000.000 ευρώ στον ΟΛΠ μόνο με ...μία εταιρεία! Βράζει το λιμάνι...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.  Μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου ακούστηκαν σήμερα τα γέλια από την Ακτή Μιαούλη! Ο ΟΛΠ, με πρόεδρο τον αξιότιμο ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 

Μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου ακούστηκαν σήμερα τα γέλια από την Ακτή Μιαούλη!
Ο ΟΛΠ, με πρόεδρο τον αξιότιμο κ. Γ. Ανωμερίτη, άνοιξε τους φακέλους για τον διαγωνισμό ανάθεσης των στερών αποβλήτων και τελικά βρέθηκε να έχει καταθέσει προσφορά μόνο ...μία εταιρεία!
Πώς ...έγινε αυτό;; 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός αφορά εργολαβία γύρω στα 150-200.000.000 ευρώ για 25 χρόνια. Κι αυτό από μόνο του λέει πολλά...
Ηδη, όπως είχαμε γράψει: "Χοντρό παιχνίδι (και πολύ χρήμα) στον ΟΛΠ! Δίνουν 150.000.000 ευρώ για τα στερεά απόβλητα". Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρότερα και το λιμάνι ...βράζει!



3 σχόλια

  1. Δημήτρης Κλ.18 Οκτ 2014, 1:03:00 π.μ.

    Κύριε Παλαιολόγε, τί θα πει "ο γνωστός";
    Δεν βλέπω να παραθέτετε στοιχεία, για να μας πείσετε.
    Από πού προκύπτει ότι μετέχει μία μόνο εταιρεία;
    Άλλωστε στο προηγούμενο δημοσίευμά σας γράφετε, ότι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον 18 εταιρείες και έχουν υποβληθεί ενστάσεις από οκτώ εξ αυτών.
    Μήπως είστε προκατειλημμένος;
    Πάντως, αντικειμενικός δεν φαίνεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει πιό αποκρουστικός αχυράνθρωπος-πιόνι της ΔΟΛ-ιας Διαπλοκής, πιστό σκυλί και γιουσουφάκι του Μπόμπολα και του Ψυχάρη, από τον Σταύρο Θεοδωράκη!!!

    Δεν μπορώ να καταλάβω, σε τι διαφέρει ο αχυράνθρωπος της Διαπλοκής- Σταύρος Θεοδωράκης, από τον γελοίο Τζήμερο του 0,5-1%;;;;

    Το ίδιο αποκρουστικός, νεο-φιλελεύθερος και δεξιό κουμάσι είναι και ο "Ποταμίσιος" Θεοδωράκης!!!

    ΦΟΛΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ- ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!!!

    ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ "ΠΟΤΑΜΙ", ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΨΥΧΑΡΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ!!!

    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!

    ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!

    *********************************

    ΑΥΤΟΙ είναι οι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ που ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ!

    Δεν ψήφισαν στην ευρωβουλή οι εκπρόσωποι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του “Ποταμιού” για τις γερμανικές αποζημιώσεις!

    ΟΧΙ ΨΗΦΙΣΑΝ:

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ
    ΕΛΙΖΑ ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ
    ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ
    ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ
    ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
    ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ
    ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΥΡΚΟΣ
    ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα του τραπεζικού δανεισμού της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ θέτει με ερώτησή του στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.



    Πιο συγκεκριμένα, ο Δ. Παπαδημούλης στην ερώτησή του, αφού σημειώνει ότι «ένα από τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές συστημικές τράπεζες, παρά τις σημαντικές και συνεχείς κρατικές ενισχύσεις, είναι τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια», υπενθυμίζει ότι «ένα κομμάτι των μη εξυπηρετούμενων δανείων αποτελείται από την, περίπου 270 εκατ. ευρώ, δανειοδότηση των πολιτικών κομμάτων που συγκροτούν τη σημερινή ελληνική κυβέρνηση, με ενέχυρο την, αρκετά μειωμένη σήμερα, κρατική τους χρηματοδότηση».



    Στη συνέχεια της ερώτησής του ο Έλληνας ευρωβουλευτής ζητά από τον πρόεδρο της ΕΚΤ να τον ενημερώσει με ποιο τρόπο «εξετάστηκαν στα stress-tests και στην Αξιολόγηση του Ενεργητικού τα δάνεια που έχουν λάβει τα κόμματα της ελληνικής κυβέρνησης», καθώς επίσης, ποιο είναι «το ύψος αυτών των δανείων και πόσες οι επισφάλειες που έχουν εγγράψει οι τράπεζες, με δεδομένη και τη μείωση της αξίας της ενεχυριαζόμενης κρατικής επιχορήγησης».



    Καταλήγοντας στην ερώτησή του ο Δ. Παπαδημούλης ζητά από τον Μ. Ντράγκι να αξιολογήσει «τις διαδικασίες διαχείρισης κινδύνων και εσωτερικού ελέγχου των ελληνικών τραπεζών».



    Ακολουθεί η πλήρης ερώτηση του Δ. Παπαδημούλη:



    «Στις 26/10/14 ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της Αξιολόγησης Ενεργητικού και των Stress-Tests που διενεργήθηκαν στις ευρωπαϊκές συστημικές τράπεζες της Ευρωζώνης, μεταξύ των οποίων και 4 ελληνικές.



    Ένα από τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές συστημικές τράπεζες, παρά τις σημαντικές και συνεχείς κρατικές ενισχύσεις, είναι τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

    Ένα κομμάτι των μη εξυπηρετούμενων δανείων αποτελείται από την, περίπου 270 εκατ. ευρώ, δανειοδότηση των πολιτικών κομμάτων που συγκροτούν τη σημερινή ελληνική κυβέρνηση, με ενέχυρο την, αρκετά μειωμένη σήμερα, κρατική τους χρηματοδότηση.



    Με δεδομένες τις τεράστιες θυσίες του ελληνικού λαού και το χρέος 50 δις ευρώ που έχει αναλάβει για την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών, ερωτάται ο Πρόεδρος της ΕΚΤ:



    1) Με ποιο τρόπο εξετάστηκαν στα stress-tests και στην Αξιολόγηση του Ενεργητικού τα δάνεια που έχουν λάβει τα κόμματα της ελληνικής κυβέρνησης;



    2) Γνωρίζει ποιο είναι το ύψος αυτών των δανείων και πόσες οι επισφάλειες που έχουν εγγράψει οι τράπεζες, με δεδομένη τη μείωση της αξίας της ενεχυριαζόμενης κρατικής επιχορήγησης;



    3) Πώς αξιολογεί τις διαδικασίες διαχείρισης κινδύνων και εσωτερικού ελέγχου των ελληνικών τραπεζών;».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση