GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι θα γίνει με ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ στον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Μήτρογλου βρέθηκε - πάλι - στο μάτι του κυκλώνα μετά την (λάθος) απόφαση του να πάρει την πρωτοβουλία να εκτελέσει αυτός το πέν...


Ο Κώστας Μήτρογλου βρέθηκε - πάλι - στο μάτι του κυκλώνα μετά την (λάθος) απόφαση του να πάρει την πρωτοβουλία να εκτελέσει αυτός το πέναλτι που κέρδισε κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μεγάλη χαρά για τον κάθε πικραμένο, τον κάθε κομπλεξικό, τον κάθε άμπαλο... Γιατί αυτή είναι η χαρά τους. Να γίνει κάτι στον Ολυμπιακό να έχουν να σχολιάζουν να ξεχνάνε (για λίγο) την ανυπαρξία τους.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού νευρίασε με τον Κώστα την Κυριακή. Όπως νευριάζεις με το παιδί σου που κάνει μία ζημιά. Γιατί ο Μήτρογλου είναι παιδί του Ολυμπιακού. Ο κόσμος τον αγαπάει. Και θέλει για αυτόν το καλύτερο.
Η ομάδα του Ολυμπιακού, επίσης, είναι μια μεγάλη οικογένεια. Με αρχές... Ο Μήτρογλου έκανε λάθος προφανώς από το πάθος του να καρφώσει για μια ακόμη φορά τον... Κούλη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έπρεπε να κάνει υπομονή. Στη Λεωφόρο θα είναι πιο γλυκό...
Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, αντιμετώπισε το θέμα όπως έπρεπε. Ο Μίτσελ πήρε την κατάσταση στα χέρια του και έλυσε το όποιο θέμα πριν καν δημιουργηθεί. Ο Μήτρογλου έχει καταλάβει καλά το λάθος του... Και ξέρει και πως να επανορθώσει.
Να σας αποκαλύψουμε, λοιπόν, τι θα γίνει με τον ΚΜ7 από εδώ και πέρα;
Θα γαζώσει τα αντίπαλα δίκτυα. Γιατί ο Μίτσελ τον έχει καταλάβει. Είναι ένα χαρισματικό παιδί που θέλει στήριξη και καμιά φορά και κατανόηση. Αν τον στηρίξεις, θα στο ανταποδώσει. Με γκολ.
Το τι έχουν γράψει οι αιώνια δευτερότριτοι και οι φουτμπολιγκάτοι δεν περιγράφεται. Και δε χρειάζεται και να αναπαραχθεί. Άμα βλέπεις πολλά χρόνια, εξάλλου, το ποδοσφαιρικό θέαμα που αυτοί βλέπουν, είναι κομματάκι δύσκολο να καταλάβεις την αξία ενός Μήτρογλου. Δεν πειράζει. Την ένιωσαν πρόσφατα η Γιουβέντους και η Ατλέτικο. Και θα τη νιώσουν πάλι.
Ο Μήτρογλου είναι εδώ. Ο εφιάλτης σας είναι εδώ. Και είναι οπλισμένος και πλέον ορκισμένος. Την πατήσατε...
Στέλιος Ποτηράκης
ΥΓ: Προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Κανείς δεν λέει ότι ο Μήτρογλου είναι υπεράνω κανόνων ή κριτικής. Απλώς, έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Όπως όλοι οι σπουδαίοι. Και ο Μίτσελ το ξέρει καλά αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση