GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Αθωνιάδα Ακαδημία ο Πατριάρχης Αντιοχείας

Την ιστορική Αθωνιάδα Εκκλησιαστή Ακαδημία επισκέφθηκε χθες το απόγευμα ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ. Ιωάννης, συνοδεύομενος από τ...



Την ιστορική Αθωνιάδα Εκκλησιαστή Ακαδημία επισκέφθηκε χθες το απόγευμα ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ. Ιωάννης, συνοδεύομενος από τον εκπρόσωπο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, μητροπολίτη Μιλήτου , κ. Αποστόλου κατά την επίσημη επίσκεψή του στο Αγιο Ορος που θα διαρκέσει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.

Στην είσοδο της σχολής τον υποδέχτηκε ο Βατοπαιδινός έφορος πατέρας Γεώργιος παρουσία των υπολοίπων μελών της εφορίας, ο διευθυντής της της Αθωνιάδας Νικόλαος Παπαξάφης, καθηγητές και οι περίπου πενήντα μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου της Ακαδημίας.
Αφού τελέστηκε δοξολογία ο κ. Ιωάννης ζήτησε από όλους να προσεύχονται για τα δεινά που μαστίζουν την ματωμένη γη της μέσης ανατολής και τους απαχθέντες χριστιανούς και τους δυο μητροπολίτες, ο ενας εκ των οποίων είναι κατά σάρκα αδελφός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση