GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με Μέντες στο Καραϊσκάκη ο Παναθηναϊκός

Ψυχολογία πήρε απ’ το ματς με την Αϊντχόφεν. Πήρε επιπλέον και απ’ τον κόσμο του που βρέθηκε σήμερα στο Κορωπί. Και κάπως έτσι ο Παν...


Ψυχολογία πήρε απ’ το ματς με την Αϊντχόφεν. Πήρε επιπλέον και απ’ τον κόσμο του που βρέθηκε σήμερα στο Κορωπί. Και κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο «Γ. Καραϊσκάκης»!
Εκεί όπου τελικά θα βρίσκεται ο Μέντες που προπονήθηκε τις τελευταίες δύο μέρες και ο Γιάννης Αναστασίου τον πήρε μαζί του. Μένει να φανεί αν θα του δώσει φανέλα βασικού ή θα τον αφήσει στον πάγκο για αρχή, με το δεύτερο σενάριο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.
Από εκεί και πέρα εκτός είναι οι… γνωστοί Ντίνας, Μπεργκ, Μπαϊράμι, ενώ «κόπηκε» και ο Ρισβάνης.
Η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μπούι, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση