GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση με υπονοούμενο από την Μ. Κόλλια των ΑΝΕΛ: "Να μην μπορεί κάθε αρχηγός να διαγράφει βουλευτές του..."

Από τον Κοινοβουλευτικό.  Μιλώντας χθες βράδυ στη συζήτηση για το νέο προϋπολογισμό της Βουλής, η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλια - Τ...

Από τον Κοινοβουλευτικό. 

Μιλώντας χθες βράδυ στη συζήτηση για το νέο προϋπολογισμό της Βουλής, η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά έκανε και μια αναφορά στην ανάγκη αναβάθμισης του πολιτικού και κοινοβουλευτικού συστήματος που συζητήθηκε και σχολιάστηκε.

Ποιο ήταν το συγκεκριμένο απόσπασμα που θεωρήθηκε ότι απευθυνόταν προς διάφορες κατευθύνσεις; Το εξής:

"...Οι περίοδοι εκείνες που ο κάθε πολιτικός αρχηγός, μη σεβόμενος ακόμα και τα κομματικά του όργανα, διέγραφε Βουλευτές που διαφωνούσαν θα πρέπει να εκλείψουν δια παντός.
Στην επικείμενη αναθεώρηση του Συντάγματος μας δίνεται μια τελευταία ευκαιρία να θωρακίσουμε το πολιτικό μας σύστημα και επιτέλους το Κοινοβούλιο να έχει τη δύναμη να σταθεί ανάχωμα στα όποια διευθυντήρια, στη γραφειοκρατία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην κάθε τρόικα, σε κάθε παρασύστημα που βολεύεται.
Βουλευτές όμηροι εκάστοτε κομματικής ηγεσίας και έρμαιο των συνθηκών δεν ανήκουν στην Ελλάδα που η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας μας απαιτεί"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση