GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στ. Ξουλίδου (ΑΝΕΛ): «Μου πρότειναν 3 εκ. ευρώ για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας»

O πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, προσκεκλημένος στην εκπομπή του SBC, «ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ», υποστήριξε ότι προσφ...

O πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, προσκεκλημένος στην εκπομπή του SBC, «ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ», υποστήριξε ότι προσφέρθηκαν 3 εκατομμύρια ευρώ σε βουλευτή του κόμματός του προκειμένου να αποχωρήσει και να ψηφίσει ναι στην προεδρική εκλογή.
Ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη τρείς μήνες πριν και παρά το ότι έγιναν προσπάθειες μέσω του τμήματος εκβιαστών της αστυνομίας να «εγκλωβιστεί» ο υπαίτιος, αυτό δεν κατέστη εφικτό καθώς διαρκώς άλλαζε τα ραντεβού που έδινε.
Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, μιλώντας αργότερα στην εκπομπή παρεμβάσεις του Άκη Παυλόπουλου στο Blue Sky, είπε ότι στην ίδια «γάλαζιο στέλεχος πρότεινε χρηματικό ποσό για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας». Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, της έγινε η πρόταση «με την οποία θα έλυνε το οικονομικό πρόβλημα της ζωής της» και πρόσθεσε: «ο συγκεκριμένος μου ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι τα ποσά για αυτές τις περιπτώσεις φτάνουν τα 2 με 3 εκατομμύρια». Ανάμεσα σε άλλα κατήγγειλε ότι το συγκεκριμένο στέλεχος την ενημέρωσε πως ο Παναγιώτης Μελάς έχει «δωροδοκηθεί» για την εκλογή του Προέδρου. Στην ίδια εκπομπή παρενέβη τόσο ο κ. Μελάς όσο και ο Πάνος Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση