GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μεγάλο ΠΑΡΑΠΟΝΟ του Μπάμπη Αλατζά. Τι έλεγε στους φίλους του μια ημέρα πριν αφήσει την τελευταία του πνοή; [photo]

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο ηθοποιός Μπάμπης Αλατζάς έχει φύγει από τη ζωή. Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει θ...



Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο ηθοποιός Μπάμπης Αλατζάς έχει φύγει από τη ζωή.
Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει θρήνο στα social media.

Η Μελίνα Μποτέλλη, μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook, αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα τον αγαπημένο ηθοποιό, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Κυριακής νικημένος από τον καρκίνο.

Οι δυο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως στους «Ψίθυρους καρδιάς»
Την ίδια ώρα, ο δημοσιογράφος, Γιάννης Συνάνης, γράφει στο lesvosnews, ότι ο Μπάμπης Αλατζάς "έφυγε" με ένα μεγάλο παράπονο! Όπως έλεγε τον είχαν ξεχάσει όλοι!

Στη Μυτιλήνη είχε επιστρέψει τα τελευταία δύο χρόνια, προκειμένου να βρίσκεται κοντά σε δικούς του ανθρώπους, αφού είχε αρρωστήσει και η οικονομική κρίση δεν τον βοηθούσε να βρει δουλειά είτε στην τηλεόραση είτε το θέατρο.

Eκτός από την επί χρόνια σύντροφό του και δυο -τρεις καλούς φίλους, ο ηθοποιός δεν είχε στο πλευρό του κανέναν άλλο. Μάλιστα, μια μέρα πριν το θάνατό του έλεγε χαρακτηριστικά: «Μόνο ο Κώστας Αστυρακάκης ήρθε και με είδε... Και πριν ένα χρόνο με πήρε τηλέφωνο ο Μανούσος Μανουσάκης... Κανείς άλλος...»

Ωστόσο, παρά τη μάχη που έδινε δεν το έβαζε κάτω. «Θα την σκαπουλάρω κι αυτή τη φορά...» έλεγε τις τελευταίες ώρες της ζωής του.

Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση