GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟΤΕΡΑ: Αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι που χτυπήθηκαν από τους αστυνομικούς - Καταγγελίες και από κατοίκους για αναίτιο ξυλοδαρμό [photos]

Ένταση υπήρξε το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή των Εξαρχείων, λίγο μετά το τέλος της πορείας για το Πολυτεχνείο... Οι κύριες...



Ένταση υπήρξε το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή των Εξαρχείων, λίγο μετά το τέλος της πορείας για το Πολυτεχνείο...
Οι κύριες συγκρούσεις έλαβαν χώρα στην οδό Στουρνάρη και στους γύρω δρόμους.
Αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν γύρω από το Πολυτεχνείο και την πλατεία Εξαρχείων ενώ επιθέσεις με μολότοφ γίνονται στην Στουρνάρη.

Οι αστυνομικοί κατεδίωξαν νωρίτερα νεαρούς με τη συνδρομή και μοτοσικλετιστών των ομάδων ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ ενώ υπήρξαν καταγγελίες για αλόγιστη καταστολή και δεκάδες προσαγωγές.

Όπως ανέφεραν δημοσιογράφοι του VICE, φωτορεπόρτερ που εργάζεται για λογαριασμό του περιοδικού χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια της πορείας από τα ΜΑΤ στην πλάτη ενώ την τράβηξαν και από τα μαλλιά.

Λίγη ώρα αργότερα, ο δημοσιογράφος του VICE, Αντώνης Ντινιακός (ο οποίος εκείνη την ώρα ήταν στα Εξάρχεια με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ Λευτέρη Μπιντέλα), δέχθηκε επίθεση στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Σουλτάνη από άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ, οι οποίοι τον χτύπησαν με τις μηχανές τους στο χέρι και στο γόνατο, ενώ στη συνέχεια 4 αστυνομικοί κατέβηκαν και τον πέταξαν στο έδαφος.
Καταγγελίες υπήρξαν και από ιδιοκτήτες περιπτέρων της πλατείας οι οποίοι ανέφεραν πως αστυνομικοί τους χτύπησαν αναίτια ενώ έσπασαν τις βιτρίνες των ψυγείων και κατέστρεψαν το εμπόρευμα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση