GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρχισαν τα δύσκολα και οι αποκαλύψεις για τους Podemos στην Ισπανία...

Μεγάλη δυναμική είχε αναπτύξει κατά το τελευταίο διάστημα το κόμμα Podemos στην Ισπανία. Ακόμα και οι δημοσκοπήσεις το έφερναν πρώτο στις...

Μεγάλη δυναμική είχε αναπτύξει κατά το τελευταίο διάστημα το κόμμα Podemos στην Ισπανία. Ακόμα και οι δημοσκοπήσεις το έφερναν πρώτο στις μετρήσεις.
Τώρα, όμως, φαίνεται πως αρχίζουν τα δύσκολα και για αυτούς.
Η ισπανική...
εφημερίδα ABC προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την Tania Sanchez Melero, σύντροφο του επικεφαλής Pablo Iglesias και πολιτικό στέλεχος του κόμματος.
Σύμφωνα με την αποκάλυψη της εφημερίδας, η Tania Sanchez συνέβαλε στην σύναψη σύμβασης μεταξύ του δήμου που ήταν δημοτική σύμβουλος και εταιρείας του αδερφού της. 
Συγκεκριμένα, η σύμβαση ύψους 136.851 ευρώ συνήφθη στις 21 Οκτωβρίου 2008 μεταξύ του δήμου Rivas Vaciamadrid και της εταιρείας Aupa Sociedad Cooperativa Madrilena της οποίας η έδρα συμπίπτει με την προσωπική κατοικία του αδερφού της Hector Sanchez.
Μάλιστα, εκείνη την περίοδο ο πατέρας τους Raul Sanchez ήταν σύμβουλος για θέματα αθλητισμού στον ίδιο δήμο.
Ερωτηθείς από δημοσιογράφο για το θέμα ο Pablo Igelsias απάντησε οργισμένος πως η Tania Sanchez δέχεται επίθεση, επειδή είναι γυναίκα.


1 σχόλιο

  1. Ε, φυσικό ήταν!!!!

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;;;

    ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΥΜΜΕΝΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΤΟ, ΘΑ ΤΟΥ "ΒΡΟΥΝ" ΟΧΙ ΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!!!!

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

    ΘΑ ΚΑΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΛΑΚΕΔΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση