GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κυβέρνηση κολλητών και συγγενών» κατήγγειλαν 120 πολιτευτές της ΝΔ σε θυελλώδη κομματική σύσκεψη...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο. ΜΟΝΟ στο PRESS-GR. Χαμός έγινε προχθές το βράδυ στη σύσκεψη των πολιτευτών της ΝΔ, που πραγματοποιήθηκε στη λε...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο.
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR.

Χαμός έγινε προχθές το βράδυ στη σύσκεψη των πολιτευτών της ΝΔ, που πραγματοποιήθηκε στη λεωφόρο Συγγρού, υπό τον γραμματέα του κόμματος Μαν. Κεφαλογιάννη και την ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη, Ν. Μηταράκη και Θ. Σκορδά. Πήραν μέρος περίπου 120 υποψήφιοι βουλευτές και το κλίμα που επικρατούσε ήταν πολύ άσχημο για την κυβέρνηση. Ακούστηκαν και βαριές εκφράσεις ακόμη και για «τυχάρπαστους». Πιο χαρακτηριστική η αποστροφή του υποψήφιου στην Α' Αθηνών Αλ. Μωραϊτάκη που έκανε λόγο για «κυβέρνηση κολλητών και συγγενών» και ζήτησε από τον πρωθυπουργό να απομακρύνει τους συμβούλους του που τον οδηγούν σε λάθος δρόμο .
 Επίσης τεκμηριωμένα μίλησε ο πρώην υφυπουργός Θανάσης Γιαννόπουλος ο οποίος επέκρινε το επιτελείο της ΝΔ ότι προεκλογικά υποσχέθηκε πράγματα που δεν μπορούσε να τηρήσει μετεκλογικά ενώ για τα νέα μέτρα σημείωσε χαρακτηριστικά ότι προωθούσε πάλι περικοπές την ώρα που υπάρχει ακόμη δημόσιο λίπος. Ακόμη και για τους νέους αυτοκινητόδρομους, τόνισε ότι ενώ λέγονται πολλά στην πραγματικότητα θα ξεκινήσει μόνο ένας.
Αίσθηση προκάλεσε και ο Απόστολος Ανδρεουλάκος ο οποίος κατήγγειλε ότι τοποθετούνται άσχετοι σε διάφορες κυβερνητικές και κρατικές θέσεις ενώ κάποια στιγμή διέκοψε τους υπουργούς λέγοντας με νόημα «αυτά τα ξέρουμε που λέτε. Τίποτε άλλο έχετε να μας πείτε;».
Επίσης ο κ. Μωραϊτάκης έθεσε ειδικότερα θέμα και για την τοποθέτηση του Στέφανου Ησαΐα στο Invest in Greece, παράλληλα με τον Αριστομένη Συγγρό. Ανέφερε πάντως και ότι "η κυβέρνηση πράττει αυτούς τους 3 μήνες τα αυτονόητα. Ο πρωθυπουργός ελέγχει συχνά και ενεργά τους Υπουργούς, κάτι που είχε να συμβεί πολλά χρόνια. Είναι ένας πραγματικός Πρωθυπουργός, που ηγείται της κυβέρνησης και της χώρας" αλλά ταυτόχρονα πρόσθεσε ότι "απορώ με τους συμβούλους του πρωθυπουργού που ενώ κόστισαν πολύ σημαντικά ποσά για να κάνουν σωστή δουλειά στο φορολογούμενο απο την κρατική χρηματοδότηση προς τα κόμματα καθώς και απο τον προϋπολογισμό της Βουλή για τρία χρόνια δεν προετοίμασαν την άμεση οργάνωση της ανάπτυξης και έπεσαν έξω στα περίφημα ισοδύναμα όταν εισηγούντο προς τον πρωθυπουργό ανεδαφικές προτάσεις και τον παρέσυραν σε λανθασμένες αριθμητικά λύσεις όπως αποτυπώνονται στις διάφορες προεκλογικές ομιλίες του".
Αιχμηρές παρεμβάσεις έκαναν επίσης υποψήφιοι βουλευτές από την Β' Αθηνών, τον Πειραιά και την Αττική ενώ σήμερα το απόγευμα πρόκειται να γίνει ανάλογη σύσκεψη με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

9 σχόλια

  1. οι παράδες δε φτάνουν για να εξυπηρετηθούν τα λαμόγια του ρουσφετιού και του νεοδημοκρατικού βολέματος και μαλώνουν
    η αξιοκρατία τους είναι άγνωστη λέξη
    αντέγραψαν τα χείριστα του παπανδρεισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΚΟΝΟΥΡΗ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΕΣΥΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ 50-30-20 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαμαρτηρεστε λαμογια γιατι δεν πηρατε εσεις θεσεις.
    Για μας το λαο το ιδιο ειναι οι εσεις η οι αλλοι εμεις θα σας πληρωσουμε ολους.Πηρατε ολοι μαθηματα απο τους προτοκλασους με το μεγαλο αρχηγο σας τον κωστακη τον ανικανοτερο Πρωθυπουργο ολων των εποχων που κατακλεψατε το συμπαν.
    Π.Κ.ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΕΙΔΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΕΕ;; ΡΕ ΚΕΡΑΤΔΕΣ; ...ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΔΑ.

    Φυλάκιση 4 χρόνων στον Παύλο Βαρδινογιάννη...

    Ένοχος για δόλια χρεοκοπία από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, κρίθηκε ο εφοπλιστής Παύλος Βαρδινογιάννης. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο το 2007 ο γνωστός επιχειρηματίας, ενώ είχε κηρυχθεί σε κατάσταση πτώχευσης, "κατέστη υπαίτιος δόλιας χρεοκοπίας".

    Ο κ. Παύλος Βαρδινογιάννης κατηγορείτο ότι απέκρυψε από την εισηγήτρια της ...πτώχευσης περιουσιακά στοιχεία, τα οποία εμπίπτουν στην πτωχευτική περιουσία, προκειμένου να ελαττώσει την κατάσταση της περιουσίας του.

    Συγκεκριμένα, ο γνωστός επιχειρηματίας το 2007 φέρεται να απέκρυψε την πραγματική αξία 12.000 μετοχών της Motor Oil Holdings SA.

    Στον ισολογισμό που κατέθεσε στην εισηγήτρια δήλωσε ότι η αξία τους ανέρχεται σε 297.600 ευρώ, ενώ διαπιστώθηκε ότι στην πραγματικότητα η αξία τους υπερέβαινε τα 115.000.000 EKATO ΔΕΚΑΠΈΝΤΕ εκατομμύρια ευρώ. (ΜΆΘΕΤΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ΠΩΣ ΒΓΑΊΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΆ) ΑΥΤΆ ΑΚΟΎΝΕ ΟΙ ΞΈΝΟΙ Η ΕΠΙΜΉΚΥΝΣΗ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ... ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΟΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΉΣΟΥΝ ...

    ΓΙΑ 115 ΜΥΡΙΑ .. ΚΆΘΟΝΤΑΙ ΠΌΛΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΕΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΣΊΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕΡΑ. 10.000.000.000%...(ΞΈΡΩ ΟΜΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ ΑΎΡΙΟ ΘΑ ΠΆΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΠΆΣΕΙ ΌΛΑ, Ο ΚΑΙΑΔΑΣ, Ο ΑΠΛΙΤΟΣ ΚΣΟΜΕΝΟΣ, Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ !!!!)

    "Ο κατηγορούμενος ελάττωσε την κατάσταση της περιουσίας του και παρασιώπησε και απέκρυψε τις αληθινές του δικαιοπρακτικές σχέσεις", αναφέρεται στο κατηγορητήριο. Με τον τρόπο αυτό, όπως σημειώνεται, δεν κατέθεσε πλήρη και αληθή ισολογισμό, δυσχεραίνοντας την ικανοποίηση των πιστωτών του.

    Κατόπιν αυτών, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών έκρινε ένοχο τον κ. Βαρδινογιάννη, καταδικάζοντας τον σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών.


    Η..Ο.Π.Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΤΈ ΣΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΕΣ ΣΑΣ; ΑΝ ΣΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΉΣΟΥΝ ΘΑ ΦΤΑΊΝΕ; ανοίξετε λαγούμια να μπείτε

    Για την δημιουργία θέσεων εργασίας ο.κ Σαμάρας ανέφερε: "Αφού σταματήσουμε την άνοδο της ανεργίας μέχρι το τέλος της χρονιάς, στο πρώτο εξάμηνο του 2013 θα δοθεί έμφαση στη δημιουργία θέσεων εργασίας.

    Μπορούν να δημιουργηθούν 150.000 θέσεις εργασίας στο πρώτο εξάμηνο πέρα από εκείνες που θα προκύψουν από τα ευρωομόλογα έργων. Μιλάμε για τον ιδιωτικό τομέα. Επίσης θα αναζητήσω επενδύσεις σε όλο τον κόσμο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη".

    Συνοπτικά τα 18 σημεία:

    - Πρώτον, αποκατάσταση των πολύ χαμηλών συντάξεων και των πολυτεκνικών επιδομάτων στα επίπεδα του 2009 καθώς και των ειδικών επιδομάτων. Επίσης αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν οι ομολογιούχοι και τα ασφαλιστικά ταμεία.

    - Δεύτερον, επέκταση του επιδόματος ανεργίας στα δύο χρόνια

    - Τρίτον, επίδομα ανεργίας και για τους αυτοαπασχολούμενους που σήμερα δεν δικαιούνται κανένα βοήθημα. «Σε αυτά τα επιδόματα θα δώσω την μεγάλη προσωπική μάχη», ανέφερε χαρακτηριστικά

    - Τέταρτον, να ρυθμιστούν οι φορολογικές επιβαρύνσεις των προηγούμενων χρόνων ώστε να μην ξεπερνούν το 25% του μέσου οικογενειακού εισοδήματος και να μετακυλίσουν τα υπόλοιπα

    - Πέμπτο, να μην πέσουν άλλο οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα. «Διαφωνώ με την άποψη ότι για να υπάρξει ανάπτυξη πρέπει να πέσουν οι μισθοί. Στηρίζουμε τις συβάσεις εργασίας. Για τη μετενέργεια ζητούμε να επιστρέψουν στα προηγούμενα επίπεδα», είπε.

    -Έκτο, όταν σταθεροποιηθούν τα έσοδα, αύξηση του αφορολόγητου στις 8000 ευρώ και μετά στις 10.000 ευρώ

    - Έβδομο, αντικατάσταση του χαρατσιού από νέο ΕΤΑΚ
    Σταδιακή μείωση των φορολογικών συντελεστών για επιχειρήσεις. Άμεση μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 9% μέσα στην επόμενη χρονιά.

    - Όγδοο, σταδιακή μείωση της φορολογίας στα φυσικά πρόσωπα μέχρι 32% από το 45% που είναι σήμερα. «Η αύξηση των φορολογικών συντελεστών από το 2010 μέχρι σήμερα προκάλεσε μείωση των εσόδων κατά 9%», είπε ο κ. Σαμαράς.

    - Ένατο, τα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ να επεκταθούν για δύο ακόμη χρόνια. «Θα θεσπίσουμε για το 2013 3,5 δις. ευρώ περικοπές και όχι επτά δισ. Έτσι, οι περικοπές θα γίνουν από τη σπατάλη του δημοσίου και όχι από μισθούς».

    - Δέκατο, δεν θα απολύονται οι δημόσιοι υπάλληλοι για μία τριετία μετά το κλείσιμο δημοσίων οργανισμών. «Όχι άλλες οριζόντιες περικοπές, όχι άλλη μείωση μισθών και συντάξεων, όχι άλλη περικοπή του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων, όχι άλλη φορολόγηση. Όσοι μιλούν για μονομερή καταγγελία οδηγούν σε ρήξη με τους εταίρους και οδηγούν σε νέους φόρους και περικοπές».

    - Ενδέκατο, μέτρα για τους δανειολήπτες. Η μηνιαία δόση δεν θα ξεπερνά το 30% του εισοδήματος.

    - Δωδέκατο, ανατολή των συνεπειών του Τειρεσία για όσους έχουν υπαχθεί.

    - Δέκατο τρίτο, εξασφαλίζουμε ρευστότητα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω ειδικής τράπεζας και εγγυοδοσία από τα κονδύλια του ΕΣΠΑ. «Βασικός μηχανισμός αποκατάστασης της ρευστότητας είναι η επιστροφή των καταθέσεων», είπε και επανέλαβε την πρόταση Μόντι για πανευρωπαϊκή εγγύηση των καταθέσεων.

    - Δέκατο τέταρτο, συμψηφισμός οφειλών από και προς το δημόσιο
    - Δέκατο πέμπτο, αποδέσμευση της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου.

    - Δέκατο έκτο, αποφασιστική προώθηση των αποκρατικοποιήσεων και των συμβάσεων παραχώρησης.

    - Δέκατο έβδομο, πέρα από την οικονομία, πολιτική για την αποκατάσταση της ασφάλειας του έλληνα πολίτη. Αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας, αποκάλυψη των κουκουλοφόρων, πάταξη του παραεμπορίου.

    - Δέκατο όγδοο, επίσπευση της ανακήρυξης της ΑΟΖ για να αξιοποιήσουμε τον υποθαλάσσιο ενεργειακό μας πλούτο.
    Κλείνοντας ανέφερε ότι «αυτά τα μέτρα βγάζουν τη χώρα από την ύφεση και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας. Αυτά τα μέτρα μπορούν να κερδίσουν στήριξη στην Ευρώπη, όχι όμως και η μονομερής καταγγελία.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aθήνα Στην παραοικονομία κατευθύνεται 1 στα 4 ευρώ που παράγει η Ελλάδα.
    Σύμφωνα με τον Αυστριακό καθηγητή Φρίντριχ Σνάιτερ, ειδικό σε ζητήματα σκιώδους οικονομίας το 2012 αναμένεται μείωση της παραοικονομίας στην Ελλάδα στο 24% του ΑΕΠ, έναντι 25,8% πέρυσι και 25,4% το 2010, γεγονός που οφείλεται αποκλειστικά στην ύφεσης.

    Η Ελλάδα κατατάσσεται στην πρώτη δεκάδα των χωρών με τη μεγαλύτερη παραοικονομία, μεταξύ των 27 κρατών της Ε.Ε. Τις πρώτες θέσεις κατέχουν η Βουλγαρία και η Ρουμανία, με σκιώδη οικονομία, που υπολογίζεται κοντά στο 32,3% και το 29,6% του ΑΕΠ αντίστοιχα.

    (((Η χώρα μας βρίσκεται στα ίδια επίπεδα διαφθοράς με την Κολομβία, το Ελ Σαλβαδόρ, το Περού και την Ταϊλάνδη και σε χειρότερη κατάταξη από το Βανουάτου και τη Γκάμπια. ΖΗΤΩ)))

    Μιλώντας χθες σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, όπου ανακηρύχθηκε επίτιμος διδάκτορας, ο Σνάιτερ τόνισε πως το μέγεθος της σκιώδους οικονομίας στην Ελλάδα έφτασε στο μεγαλύτερο μέγεθος το 2003, καταλαμβάνοντας μερίδιο 28,2% του ΑΕΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομιμοποιούν την πώληση ληγμένων τροφίμων!

    νακοινώθηκε χτες από τα υπουργεία Ανάπτυξης και Υγείας η «Νέα Υγειονομική Διάταξη» που διέπει τη διακίνηση ειδών διατροφής και τους «Νέους Κανόνες Διακίνησης / Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (ΔΙΕΠΠΥ)», στους οποίους συνοψίζεται το «πνεύμα»... «εκσυγχρονισμού» των μέχρι σήμερα διατάξεων.

    Κραυγαλέα είναι η διάταξη των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ με την οποία «επιτρέπεται η διάθεση τροφίμων περασμένης χρονολογίας ελάχιστης διατηρησιμότητας, πλην όσων προσδιορίζονται από την κείμενη νομοθεσία ως ευαλλοίωτα, με τον όρο ότι αυτά θα πωλούνται σαφώς διαχωρισμένα από τα άλλα τρόφιμα και σε πινακίδα που θα αναρτάται σε αυτά, θα αναγράφεται, με κεφαλαία γράμματα, η φράση ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ».

    Ο χρόνος περασμένης διατηρησιμότητας κυμαίνεται από μία βδομάδα μέχρι τρεις μήνες. Ακόμη, «την αποκλειστική ευθύνη, στις περιπτώσεις αυτές, για την καλή υγιεινή κατάσταση των προϊόντων φέρει ο πωλητής», βλέπε ο επιχειρηματίας!

    ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΜΕ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΣΑΝ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΆΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΊΔΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΓΑΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΕΣ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι με κοιτάς ρε ΝεοΔουλικό ζαβό;;
    Το Μονόδρομο σωτηρίας του Γιωργάκη τον θεωρούσες
    απάτη και λάθος. Καταραμένο.

    Τα επιχειρήματα του σάπια και τον λόγο του τρομοκρατικό.
    Εψαχνες τη σωστή συνταγή στα χείλη του αντιμνημονιακού
    αρχηγού σου με τα 18 σημεία.
    Δέκα, σου έλεγε, άμεσης εφαρμογής και
    τα υπόλοιπα σε "διαπραγμάτευση".
    Τώρα, σέρνεσαι στον ίδιο δρόμο. Με την ίδια συνταγή.
    Με τις ίδιες απειλές και φοβέρες.
    Και χειροκροτάς κι από πάνω, λοβοτομημένο Κάθαρμα;;

    Κι εσύ ρε, πράσινο π@π@ρι, τι με κοιτάς;;
    Μέτρησες πόσες φορές έσωσαν οι δικοί σου τη Χώρα;;
    Υπολόγισες πόσα πλήρωσες;; Σε μισθούς και συντάξεις;;
    Σε φόρους και χαράτσια;; Στις αυξημένες τιμές;;
    Λογάριασες πόσα χρόνια παραπάνω πρέπει να δουλέψεις...
    για να πάρεις σύνταξη...αν πάρεις;;
    Ξέχασες τους τοκογλύφους;; Τα διαπλεκόμενα;;
    ΟΛΑ εκείνα που ήθελες να τσακίσεις και να αλλάξεις;;
    Τι πέτυχες;;
    Ανθρώπους Εξαθλιωμένους και Χώρα υποθηκευμένη
    και Υποταγμένη.
    Μεγάλα όνειρα είχες...λαμόγιο του κερατά.

    Κι εσύ ρε, αρχιρουφιάνε της δημαρ, τι με κοιτάς;;
    Πως γίνεται να καταδικάζεις τα δυό πρώτα Μνημόνια και
    τώρα να συμφωνείς με τη συνέχιση και την επέκταση τους;;
    Που πήγαν οι καταγγελίες σου για την Υφεση;;
    Τις χιλιάδες χιλιάδων Ανέργων;;
    Η συμπάθεια σου και η φροντίδα σου για τους Αδύναμους
    με ποιά ισοδύναμα εξαργυρώθηκε;;
    Τη Μισθωτή εργασία και τους συνταξιούχους σε ποιόν
    ακριβώς (ταξικό) Τάφο τους έχωσες;;
    Οι κορώνες σου για τη Δημοκρατία και τους Θεσμούς
    με τι ανταλλάχτηκαν;; Με Εξουσία;; Με Θέσεις "ευθύνης";;

    Ναι ρε, Κτήνη της Συγκυβέρνησης.
    Αντέχω.
    Και σάς Πολεμώ.
    Μέχρι Τέλους.

    Ξέρω...Θα με Σφάξετε ή θα σας Τσακίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε εσείς, μην τσακώνεστε τώρα που ετοιμάζονται τα αποκόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ όλοι θα ξαναγίνεται ζεστοθεσούληδες, και μετά τις εκλογές όλοι πίσω στο μαντρί, σαν καλά πρόβατα. Αν ξυπνούσε ο λαός και σας έπαιρνε με τις πέτρες, θα ήταν πολύ ωραία, αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση