GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Νίκος Νικολόπουλος στο Press-gr: "Γιατί κατεβαίνω στην Αττική..."

Ο Ν. Νικολόπουλος μιλά στο press-gr και απαντάει γιατί κατεβαίνει ως υποψήφιος Περιφερειάρχης στην Αττική! «Γιατί στην Αττική και όχ...

Ο Ν. Νικολόπουλος μιλά στο press-gr και απαντάει γιατί κατεβαίνει ως υποψήφιος Περιφερειάρχης στην Αττική!


«Γιατί στην Αττική και όχι στην Αχαΐα;»
«Στην Αττική είναι το ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ, η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ. Διότι εδώ λαμβάνονται από τα ενεργούμενα της ξένης τρόικας οι κεντρικές αποφάσεις. Εδώ κατοικεί η μισή Ελλάδα και χρόνος δεν υπάρχει για πολλά λόγια.
Οι πρόθυμοι της εξουσίας οι δοσίλογοι, συνεργάτες των ξένων ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, πρέπει να νοιώσουν σε απόσταση αναπνοής την καυτή μας ανάσα. Την κραυγή αγανάκτησης του ελληνικού λαού, σαν μία τεράστια δύναμη πίεσης που θα σαρώσει και θα οδηγήσει εκεί που πρέπει όσους μας πρόδωσαν και χρησιμοποίησαν την ψήφο μας για να υποδουλώσουν τη χώρα μας, και να οδηγήσουν τους Έλληνες στην ακραία φτωχοποίηση, σε ανθρωπιστική κρίση».

Λένε πολλοί ότι ο λόγος σας είναι «υπέρ δίστομον μάχαιραν» κοφτερός ίσως και υπερβολικός, τι λέτε;
«Το να λες την αλήθεια σε καιρούς εξαπάτησης είναι πράξη επαναστατική. Είμαστε επαναστάτες λοιπόν και όσο αυτοί θα λένε ψέματα εμείς θα επιμένουμε να ξεσκεπάζουμε την αλήθεια».

Πιστεύετε ότι η νεολαία θα γίνει κορμός της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και του ψηφοδελτίου σας για την ΑΤΤΙΚΗ;
«Ξέρετε ότι είμαι πατέρας τεσσάρων παιδιών και γνωρίζω και αισθάνομαι και βλέπω ότι αυτό που έρχεται για τα παιδιά μας δεν είναι καλό. Ότι καταστρέφονται όλες οι μελλοντικές γενιές και όσα παιδιά ακόμα δεν έχουν γεννηθεί. Έδωσα το βήμα στους νέους να πάρουν την θέση που τους αξίζει στη δημόσια διαβούλευση και ότι θα τους ακούσω προσεκτικά.
Έχω να διδαχθώ από αυτούς και είμαι έτοιμος να ακούσω τις προτάσεις τους και τις υποδείξεις τους. Θέλω τους νέους μαζί μου, διότι η ΑΝΑΤΡΟΠΗ εμπεριέχει τη δύναμη και την ηθική υπόσταση δύο συστατικά που οι νέοι τα διαθέτουν και τα δύο.
Ο παλιός ο κόσμος το κατεστημένο το πολιτικό και η διαπλοκή έχει πεθάνει, έχει τελειώσει οριστικά διότι η πραγματικότητα τους έχει ξεπεράσει παρ’ ότι αυτοί επιμένουν να παρασταίνουν τους ζωντανούς και να βρίσκουν πανικόβλητοι πάλι ένα χέρι βοηθείας από τις μαϊμού χρυσοπληρωμένες δημοσκοπήσεις της μιντιακής διαπλοκής».

Το press-gr θα μεταδώσει ζωντανά μέσω web την εκδήλωση του Ν. Νικολόπουλου στις 6.00 μμ στο ξενοδοχείο Park.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση