GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκαρισμένη η Κρήτη από τις αυτοκτονίες δυο επιχειρηματιών

Παγωμένη παραμένει η κοινωνία της Κρήτης μετά τις δυο τραγωδίες που γράφτηκαν στο νησί μέσα σε δυο 24ωρα... Το οικονομικό αδιέξοδο ...


Παγωμένη παραμένει η κοινωνία της Κρήτης μετά τις δυο τραγωδίες που γράφτηκαν στο νησί μέσα σε δυο 24ωρα...
Το οικονομικό αδιέξοδο όπλισε το χέρι δυο επιχειρηματιών που έβαλαν τέλος στη ζωή τους με τον ίδιο τρόπο ο ένας το πρωί του Σαββάτου και ο δεύτερος την Κυριακή.

Στην πρώτη περίπτωση ο γνωστός επιχειρηματίας Τάκης Παυλάκης αυτοπυροβολήθηκε στο σπίτι του στο κέντρο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την αστυνομία η αυτοκτονία του συνδέεται με οικονομικά θέματα που αναμένεται να διερευνηθούν τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στο σπίτι του βρέθηκε ένα ιδιοχειρο σημείωμα που έλεγε ότι εφόσον ξεκαθαριστούν οι εκκρεμότητες που υπήρχαν αφήνει στην κόρη του ότι περιουσιακό στοιχείο απομείνει.
Ο ίδιος λόγω του οικονομικού αδιεξόδου στο οποίο είχε περιέλθει έπασχε απο καταθλιψη και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή ενώ και στο παρελθόν είχε διαπράξει απόπειρα αυτοκτονίας.

Χρωστούσε στην εφορία
Στη δεύτερη περίπτωση τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 56χρονος επιχειρηματίας από τη Μεσαρά που διέμενε στη Χερσόνησο.

Ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα μέσα στο σπίτι του. Τον 56χρονο επιχειρηματία που δραστηριοποιούνταν στο χώρο της εστίασης και της ψυχαγωγίας εντόπισε το πρωί της Κυριακής η πρώην σύζυγό του, που είχε κλειδιά του σπιτιού του και η οποία ενημέρωσε τις αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, ο άνδρας χρωστούσε μεγάλα ποσά στην εφορία και δε μπορούσε να ανταπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση