GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρέει το χρήμα στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο...

Παραιτήθηκε από το Δ.Σ. που έπαιρνε λίγα ευρώ κι έγινε ...Σύμβουλος του διοικητή, με χιλιάδες ευρώ το μήνα, προς δόξαν της "γαλάζια...

Παραιτήθηκε από το Δ.Σ. που έπαιρνε λίγα ευρώ κι έγινε ...Σύμβουλος του διοικητή, με χιλιάδες ευρώ το μήνα, προς δόξαν της "γαλάζιας επανίδρυσης"!


Ο κ. Δημήτρης Καπράνος, δημοσιογράφος και πρόεδρος του Ταμείου των Δημοσιογράφων (ΤΣΠΕΑΘ) ήταν διορισμένος, μέχρι πριν από λίγο καιρό, από την κυβέρνηση ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του (πολύπαθου) Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, με πρόεδρο τον Π. Τσουπίδη και αντιπροέδρους τους Α. Καμινάρη και Π. Μίτρεντζε. Η αμοιβή του ήταν αυτή που προβλέπεται για τα μέλη των ΔΣ των δημόσιων οργανισμών. Μερικές εκατοντάδες ευρώ το μήνα.
Παραιτήθηκε από τη θέση, αλλά δεν έφυγε από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Συγκεκριμένα, παραιτήθηκε από το ΔΣ για να επανέλθει ως Σύμβουλος του κ. Τσουπίδη. Για τους Συμβούλους αυτούς η αμοιβή δεν είναι μερικές εκατοντάδες ευρώ αλλά μερικές χιλιάδες ευρώ τον μήνα. Γύρω στις πέντε χιλιάδες.
Δύσκολα ο κ. Καπράνος θα το έκανε αυτό για τα χρήματα. Ο κ. Τσουπίδης γιατί λοιπόν το έκανε;

40 σχόλια

  1. Ναταν ο μονος...
    Εχουν πεσει σαν τρωκτικα πανω στο δημοσιο ταμειο και ροκανιζουν με τροπο ανερυθριαστο.Εχουν και τους διαφορους με τα στημενα gallop και σου λεει εδω ειναι το φαγητο.
    Δεν υπαρχει δημοσιος οργανισμος να μην γινετε τετοιο οργιο κατασπαταλησης του δημοσιου χρηματος σε βαθμο που οποιαδηποτε νοσηρα φανατασια δεν εχει φαναταστει.Ρωτηστε γνωστους ,φιλους και συγγενεις που ειναι σε διαφορες υπηρεσιες.Αμα ειναι τιμιοι θα δειτε με ποση ευκολια θα συμφωνισουν σε οτι λεω.
    Η γαλαζια επανιδρυση του κρατους μαλλον αυτο θα εννουσε και οι κακομοιριδες οι ψηφοφοροι αλλα πιστευαν..
    Δεν εχει σημασια τι γινοταν επι ΠΑΣΟΚ.Το ΠΑΣΟΚ κατακριθηκε και πληρωσε για τις παραληψεις του.Ειπαμε να παμε μπροστα.Αυτοι μας εχουν γυρισει πολυ πισω..
    Το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ εγκυαται οτι τα φαινομενα αυτα δεν θα εμφανιζονται πλεον στο μελλων με κυβενρηση του.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sorry
    μελλον ηθελα να πο
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣΟΚ.ΝΔ.ΚΚΕ.ΣΥΝ. babis
    ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......... LADER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περάστε και από το blog μου.


    http://babist.blogspot.com/


    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EDW KAI TWRA - GALLOP

    TI PROTIMATE?
    1. babis,
    2. το blog του babis,
    3. τα τακούνια του homo,
    4. NAI,
    5. OXI,
    6. OLA TA PARAPANW,
    7. TIPOTA APO TA PARAPANW

    Εκ της Διευθύνσεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aγαπητοι φιλοι και συντροφοι.
    Οπως θα καταλαβετε με μια ματια δεν μπορει ναχω καμμια σχεση με ενα αχρειο που προπαγανδιζει ενα blog με το ονομα μου.
    Οι ιδεες μου και οι αποψεις μου δεν μπορουν να ταυτιστουν με προρνογραφικα και γελοια γραφηματα.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aγαπητοι φιλοι και συντροφοι.
    Οπως θα καταλαβετε με μια ματια ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα και φυσικα το blog είναι δικο μου.
    Οι ιδεες μου και οι αποψεις μου δεν μπορουν παρα να ταυτιστουν με προρνογραφικα και γελοια γραφηματα.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μετά τα Ιμια και την Γαύδο οι Τούρκοι διεκδικούν τώρα και τον Αη Στράτη
    Επαναφέρει τις «γκρίζες ζώνες» στο Αιγαίο η Τουρκία με επιστολή στο ΝΑΤΟ - Πρόκειται για την μεγαλύτερη πρόκληση των Τούρκων
    Διπλωμάτες εκτιμούν ότι τουρκική «στροφή» εξηγεί και την αναβολή της επίσκεψης Γκιουλ στην Αθήνα

    Διπλωμάτες εκτιμούν ότι τουρκική «στροφή» εξηγεί και την αναβολή της επίσκεψης Γκιουλ στην Αθήνα
    -

    Επιστολή προς το γενικό γραμματέα του ΝΑΤO, Γιαπ ντε Χοπ Σέφερ, για το θέμα του Αη Στράτη απέστειλε η τουρκική πλευρά μετά τα σχετικά διαβήματα της Αθήνας, περιλαμβάνοντας σε αυτήν πρωτοφανείς ισχυρισμούς και σηματοδοτώντας τη βούλησή της να επαναφέρει δυναμικά στο προσκήνιο των ελληνοτουρκικών σχέσεων την υπόθεση των «γκρίζων ζωνών».

    Στην επιστολή της, -την οποία, όπως γράφει το Σάββατο η εφημερίδα Το Βήμα, ο γγ της Συμμαχίας δεν έκανε τον κόπο να κοινοποιήσει στην ελληνική αντιπροσωπεία, σε μια ακόμη ένδειξη της «ουδετερότητας» του ΝΑΤO στα θέματα του Αιγαίου- η Τουρκία δίνει σαφείς ενδείξεις για τις προθέσεις της.

    Χαρακτηρίζει τον Αγιο Ευστράτιο «αποστρατικοποιημένη ζώνη» -κάτι που δεν προβλέπεται από τη Συνθήκη της Λωζάννης- και άρα προϊδεάζει ότι δεν πρόκειται στις διεκδικήσεις της να στηριχθεί στις υπάρχουσες συνθήκες. Το πιο σοβαρό στοιχείο όμως είναι ότι ο Αη Στράτης στην τουρκική επιστολή αναφέρεται και με το τουρκικό του όνομα και αφήνονται αιχμές επί της κυριότητάς του, για πρώτη φορά σε έγγραφο προς τη Συμμαχία.

    Αυτή ήταν μια πρακτική που η Αγκυρα ακολούθησε στην υπόθεση των βραχονησίδων, τις οποίες ονομάτιζε με τουρκικές ονομασίες που ουδείς γνώριζε, μέχρι που η Τουρκία υιοθέτησε το 1996 και με την κρίση των Ιμίων την πολιτική των «γκρίζων ζωνών».

    Διπλωματικές πηγές έλεγαν πως είναι σαφές ότι η Αγκυρα όχι μόνο επαναφέρει το θέμα των «γκρίζων ζωνών» στην ατζέντα των ελληνοτουρκικών σχέσεων, αλλά επιπλέον το διευρύνει. Εκεί που μιλούσε για κάποιες διαφιλονικούμενες βραχονησίδες κοντά στα παράλιά της, τώρα προωθεί την αντίληψη ότι «γκρίζες ζώνες» μπορεί να υπάρχουν σε ολόκληρο το Αιγαίο και μάλιστα σε κατοικημένα νησιά.

    GAMW THN PANAGIA SAS POLITIKOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΜΥΚΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ποιότητα και το ύφος των συμμετεχόντων και σε αυτό το ποστ επιβεβαιώνουν ό,τι σχολίασα στο προηγούμενο :
    κύριοι, το blog το χάνετε, αν δεν το χάσατε.

    Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μέσα σε μία φράση η απόλυτη αφαίρεση …η απόλυτη ανοησία!!
    «Δεν εχει σημασια τι γινοταν επι ΠΑΣΟΚ.Το ΠΑΣΟΚ κατακριθηκε και πληρωσε για τις παραληψεις του.Ειπαμε να παμε μπροστα.Αυτοι μας εχουν γυρισει πολυ πισω..»

    Πώς δεν έχει σημασία τι γινόταν επί ΠΑΣΟΚ, καλέ μου! Όταν οι σοσιαλιστές πού ορκίζονται για το κράτος δικαίου, κατάντησαν τη δημοκρατία μια απέραντη «Πατρωνία», οι άθλιοι υποκριτές, τότε γιατί να μη συνεχίσουν τα ίδια οι δεξιοί;
    Με τι ηθικούς φραγμούς θα αντισταθεί, τώρα, η κοινωνία στους νέους υπονομευτές της ισότητας και της αξιοκρατίας;

    Τι πάει να πει πλήρωσε το ΠΑΣΟΚ. Λάθος παλικάρι, το ΠΑΣΟΚ απλώς έχασε τη μεγάλη κουτάλα – αν και, σήμερα τα στελέχη του κόμματος έχουν τον τρόπο να βολεύουν τους δικούς τους, με παρακλήσεις αρμοδίως .
    Το ΠΑΣΟΚ, λοιπόν, δε πλήρωσε τίποτε… μόνο οι πολίτες πληρώνουν και αυτούς και τους άλλους.

    Ποιες παραλείψεις γλυκέ μου; Έτσι λέτε τώρα το Πράσινο Κράτος. Έτσι λέτε τις ασφυκτικές πιέσεις στη βιομηχανία να προσλαμβάνει δικά σας παιδιά που δεν χώραγαν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα ,τους όμηρους-συμβασιούχους κλπ; Δεν παραλείψατε τίποτε, ότι πέρασε από το ρουσφετοκέφαλό σας το κάνατε.

    Εξευτελίσατε το κράτος δικαίου και τη κοινωνική δικαιοσύνη, γι’ αυτό τώρα αναφέρεστε στην περίφημη – σαχλαμάρα – περί δίκαιης κοινωνίας.
    Όταν το ΠΑΣΟΚ, με τη πολιτική του, εξευτελίζει τις έννοιες που χρησιμοποιεί για να την ορίσει…ενοχοποιεί τις έννοιες και φτιάχνει νέες λέξεις, στις οποίες δίνει κάθε φορά το νόημα που γουστάρει.
    Ε, αυτό ακριβώς κάνει και ο Καραμανλής. Μαθητής του Ανδρέα δηλώνει, άλλωστε!!
    Αυτά που λες κράτησε τα να τα πεις σε καμιά δεκαετία, όταν, ίσως, θα έχουν ξεχαστεί οι ημέρες και οι νύχτες του ΠΑΣΟΚ.
    Για καλύτερα αποτελέσματα αλλάξτε και το όνομα – όπως πρότειναν επιφανή στελέχη σας – γιατί προκαλεί άσχημους συνειρμούς.

    Το ότι έχει αποθρασυνθεί η ΝΔ οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα κυβερνητικά πεπραγμένα του ΠΑΣΟΚ και στην πασιφανή ανικανότητα του να ασκήσει αξιόπιστη αντιπολίτευση.
    Γιατί μιλάτε και δε κάνετε τη πάπια, όπως έκανε και η δεξιά τη δεκαετία του ’80;
    Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ακόμη τι σας συμβαίνει… υπάρχει πάντα χρόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Ηλίας έχει δίκιο.

    Θα μπορούσα να σας προτείνω μια λύση, αλλά είναι στο χέρι σας να δείξετε, αν σας ενδιαφέρει να ασχοληθείτε σοβαρά (μέχρι σήμερα έχετε δείξει ότι δεν διαβάζετε όλα τα comments).

    Λοιπόν, θα δημιουργήσετε ένα δεύτερο blog, που θα το ονομάσετε Spam Press.

    Εκεί, θα βάζετε μόνο τους τίτλους των posts, που έχετε και στο Press-GR, και θα παραθέτετε όλα τα comments που είναι υβριστικά, προσβλητικά ή χαμηλού περιεχομένου. (με ένα απλό cut-paste).

    Τα υπόλοιπα comments, θα τα αφήνετε εδώ.

    Έτσι, δεν λογοκρίνετε. Φιλτράρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. νεστωρ, η ιδέα δεν είναι άσχημη αν και έχει αρκετά "κατασταλτικά" στοιχεία. Θα προτιμούσαμε οι ίδιοι οι αναγνώστες να αντιδρούν κατά τρόπο σοβαρό και υπεύθυνο στα σχόλια τους, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο της αποψης τους.
    Πάντως θα την μελετήσουμε και αν χρειαστεί θα την δοκιμάσουμε.
    Ευχαριστούμε
    (... και τα διαβάζουμε όλα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητό press-gr,

    πράγματι τις τελευταίες μέρες ο παιδισμός, σε συνδυασμό με τον παλιμπαιδισμό, την έλλειψη μέτρου και καλλιέργειας και μία υφέρπουσα κουλτούρα εθνικο-φασιστικού περιεχομένου, έχει προκαλέσει σε πολλούς από μας «σιχαμάρα» και έλλειψη διάθεσης συμμετοχής.

    Τα γεγονότα, όμως, αυτά – κοινά εν πολλοίς σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής στη σημερινή Ελλάδα, είναι λάθος να αποθαρρύνουν όλους όσοι νομίζουν ότι κάτι έχουν να πουν και κάποιες απόψεις να θέσουν υπό τον κριτικό έλεγχο των υπολοίπων.
    Αν αφεθούμε στην κυρίαρχη ευκολία των ύβρεων, των λεκτικών προπηλακισμών και της κουραστικής σαχλαμάρας, τότε το παιχνίδι των νέων μέσων έχει χαθεί πριν καλά – καλά ξεκινήσει.

    Η μόνη λύση φαίνεται να είναι η επίθεση του λόγου, του πνεύματος, της γνώσης και της καλλιέργειας. Η επίθεση του δημοκρατικού διαλόγου και των φιλελεύθερων ιδεών.
    Τουλάχιστον ας δοκιμάσουμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. νέστωρ,


    μη τους δίνεις πολλές επιλογές γιατί θα τους μπερδέψεις...


    τούτοι δω μόνο το NAI / OXI καταλαβαίνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ηλία,

    μη φύγεις... θα σου κάτσω... γκρινιάρη


    Homo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ξεχνάτε το βασικότερο. Κοιτάξτε στην επικεφαλίδα πως αυτοπροσδιορίζεστε....


    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
    Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι
    Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΓΑΠ να πάει να χορέψει καμιά ζεμπεκιά με τον Κώτσο τον κουμπάρο του Ερντογάν και τη Ντορίτσα και όλο το συνάφι που τους στηρίζει.
    Με τους ανίκανους που μας κυβερνάνε χρόνια τώρα (εμάς τους μαλάκες) ξεκινήσαμε απο τα έξι μίλια και σε λίγο οι Τούρκοι θα θέσουν θέμα Ευβοιας για να μην πω Κυθήρων ή Κέρκυρας.
    Εδώ όλες οι χώρες έχουν ορίσει αποκλειστική οικονομική ζώνη , η Κύπρος μας βάζει τα γυαλιά και μείς συζητάμε μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης με τους τραμπούκους γείτονες ενώ αμφισβητούν χρόνια τώρα την ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ επι των νησιών ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΜΑΣ ΥΔΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ (ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ) ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

    ΡΕ ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ (ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ)

    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΗΟΜΟ.ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΟΡΝΟ-ΧΙΟΥΜΟΡ.ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ''ΠΟΥΣΤΗ''ΞΕΡΕΙΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ-ΜΩΡΗ ΨΩΛΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΓΛΙΣΤΡΗΣΕ ΓΙΕ ΠΟΥΣΤΗ ΞΕΦΤΗΛΙΣΜΕΝΗ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΠΝΙΚΤΡΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟΣΟΥ.ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΓΑΜΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.ΚΑΡΑΒΛΑΧΕ ΗΟΜΟ ΕΙΣΑΙ ΤΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΣΙΓΟΘΠΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΣΟΥ.ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ.ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΟΡΝΟ-ΧΙΟΥΜΟΡ.ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ''ΠΟΥΣΤΗ''ΞΕΡΕΙΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ-ΜΩΡΗ ΨΩΛΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΓΛΙΣΤΡΗΣΕ ΓΙΕ ΠΟΥΣΤΗ ΞΕΦΤΗΛΙΣΜΕΝΗ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΠΝΙΚΤΡΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟΣΟΥ.ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΓΑΜΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.ΚΑΡΑΒΛΑΧΕ ANΩNYME ΕΙΣΑΙ ΤΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΣΙΓΟΘΠΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΣΟΥ.ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Homo, πήγαινε αλλού να παίξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σωστά, Homo, αν δεν σταματήσεις θα σε αναγκάσουμε εμείς. Αφού δεν σεβεσαι την ελευθερία του λόγου, θα προασπίσουμε εμείς το δικαίωμα της ανταλλαγής ιδεών και απόψεων χωρίς την καταφυγή σε λογοκριτικές μεθόδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αφου μαλεσει εδω!!!!
    μαλακισμενα ολα ..ασχοληστε με το "κουσουρι " μου..το φταιω εγω που μαρεσουν οι αντρες???? μαλακισμενα γιατι δεν ασχοληστε με αυτα που γραφω??
    Και ναι ρε μαρεσουν οι Νεοδημοκρατες τετιους γαμιαδες ειχε καιρο να δει ο τοπος!!!!

    Homo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν καταλαβαινεις πόσο γελοίος γίνεσαι Homo; Σκέψου το λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο,τι γραφει ο Homo να το διαγράφετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΧΟΜΟ ΜΑΛΑΚΙΟΥΣ 1 ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ.2 ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.3 ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΙΜΗΤΗ.4.ΠΕΡΙΠΟΥ 35-40 ΧΡΟΝΩΝ ΜΑΛΑΚΑΣ.5.ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΝΤΡΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ 5-10 ΧΡΟΝΙΑ.6 ΕΧΕΙ ΜΟΥΣΙ ΦΟΡΑΕΙ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.7 ΠΙΝΕΙ ΦΡΑΠΟΓΑΛΟ.8 ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ 20 ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ.9 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ.10 ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΤΤΙΚΗΣ.11.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ''ΣΑΚΗΣ Η ΜΗΤΣΑΡΑΣ Η ΤΖΟΥΛΙΟ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.12 ΟΔΗΓΕΙ ΛΑΝΤΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΕΙ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ.13 ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΑΔΙΚΗ.14 ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΠΑ ΑΝ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙ.14 ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΑΛΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ.15 ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΣΙΣΟΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΙΔΕΕΣ.ΝΑ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, Η ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΑΣΟΚΑΚΙ Ε Ν Ο Χ Λ Ε Ι.ΕΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Homo δεν σε περνει αλλο,σε ξεφτηλησανε αντε στο καλο,η,γραφε ως ανθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 10.44
    εισαι μεγαλος μαλακας.πως περιμενεις να σε παρει καποιος στα σοβαρα με οσα λες οταν εχεις λεπια στα ματια και για ολα, προφανως, σου φταιει το πασοκ.αντε ξυπνα και δες το κρατος στο οποιο ζεις και το οποιο κυβερνα ο ασχετος κοι αδεξιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Λοιπόν, το πράγμα έχει ξεφύγει γιατί στη χώρα περισσεύουν οι μαλάκες, οι φανατικοί, οι γύφτουλες... Οποιοι κι αν κουμαντάρουν το "μπλογκ" έχουν τρόπο να φιλτράρουν όσα κείμενα δεν έχουν νόημα, αρχή και τέλος ή είναι άσχετα με το θέμα που μπαίνει... Τα περί δημοκρατίας, διαλόγου, λογοκρισίας κ.λπ. επιχειρήματα δεν στέκουν, αν υποτεθεί ότι ναι μεν μπορεί να εκφράζεται ο καθένας ελεύθερα, αλλά με κάποια σοβαρότητα και όχι με βρισιές και κουβέντες καφενείου της κακιάς ώρας και της λαχαναγοράς. Δεν αξίζει τον κόπο για όλους τους υπόλοιπους να χάνουν την ώρα τους...
    Οσον αφορά το θέμα του κ. Καπράνου είναι φανερό ότι όσοι "καβαλάνε" στην εξουσία με τη νοοτροπία που έχει εμποτίσει κάθε Ελληνα και κάθε Ελληνίδα τους οδηγεί να καβαλήσουν όλους τους υπόλοιπους και να νιάζονται μόνο για αρπαχτές και κονομισιές! Αισχος και κρίμα για τον τόπο και όσοι έχουν μυαλό ας ξεσκίσουν και τα δύο κόμματα (επιμένω: οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος για να μην τρέφετε αυταπάτες...) ψηφίζοντας ο,τιδήποτε άλλο ή ρίχνοντας λευκό ή απέχοντας για να δείξετε την αποδοκιμασία σε κόμματα, πρόσωπα, πρακτικές που ευτελίζουν τη δημοκρατία και τους θεσμούς...
    Ας ξυπνήσουμε κι ας αντιδράσουμε επιτέλους γιατί με τις φανφάρες του Κωστάκη και του Γιωργάκη εύκολα βλέπω να κάνουμε σε όλα κολλεγιά με τους Τούρκους, μιας κι ο Αϊ Στράτης ήταν "δικός" τους σαν του παπού τους τα αμπελοχώραφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αγαπητε ανωνυμε 7.48.
    Απομονωσες δυο παραγραφους μου που δεν θα ελεγα οτι ηταν και οι καλυτερες μου,για να αποφυγω αυτο που εχω βαρεθει να ακουω οταν παραπονουμαι για τα σημερινα τεκτενομενα " κι εσεις ετσι κανετε..". Η πολιτικη δεν ειναι συνψηφισμος.Προχωρεις παρακατω.Διδασκεσαι απο τα λαθη και τις παραλειψεις των προηγουμενων και βαδιζεις μπροστα.Αυτοι πανε συνεχεια πισω.Γινονται πρωτοφανη πραγματα καθε μερα.
    Ε οχι αγαπητε κυριε.Δεν θα κανομε το χατηρι σου να κανουμε την παπια οπως λες.Θα ξεφωνιζουμε καθε μερα τα εργα και τις ημερες των και θα δωσουμε τη μαχη μας για να κερδισουμε την εμπιστοσυνη των Ελληνων οπως την ειχαμε κερδισει τοσα χρονια και μπορω να σε διαβεβεωσω οτι το ισοζυγιο ειναι θετικο.Οχι οτι δεν εγιναν λαθη και παραλειψεις.Εγιναν και θα ξαναγινουν.Μονο αμα δεν πρατεις δεν κανεις κανενα λαθος.
    Οσο αφορα το "πρασινο κρατος", ο μυθος αυτος της δεξιας που καλιεργηθηκε μαζι με τους "πρασινοφρουρους" εχει σχεση με την πραγματικοτατα οσο εγω με τη ΝΑΣΑ.Μια απο τις συνιθισμενες δεξιες αντιπολιτευτικες υπερβολες.Θα σου στειλω την αλλη φορα τις δηλωσεις του Ευαγγελου Αβερωφ κατα την αποχωρηση της ΝΔ απο τη Βουλη οταν ψηφιζοταν ο νομος για την Εθνικη Αντισταση.
    Σημερα η αναφορα στο "κοινωνικο κρατος" γινετε γιατι ειναι ο χωρος που η προηγουμενη κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ ειχε φοβερο ελλειμα και αφησε τον χωρο στον Καραμαλνη να παιζει χωρις αντιπαλο.Βλεπεις τοτε οι προτεραιοτητες της Εθνικης προετοιμασιες για την Ολυμπιαδα ηταν επιτακτικες και βαρυνουσας σημασιας.Σημερα πιστευουμε οτι ειναι ο χωρος που το ΠΑΣΟΚ μπορει να προσφερει περισσοτερα και να επωφεληθουν οι πολλοι Ελληνες.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο Καπράνος είναι της 'Καθημερινής',σωστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αγαπητοί φίλοι εαν γινόταν ενα θαύμα και δεν μπορούσε κανένα κοματόσκυλο να ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ=ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ , σταδιακά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα έπαιρναν στις εκλογές ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.
    Τότε θα βλέπαμε τους ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ.
    Αλλά είπαμε το κράτος αντιμετωπίζοταν πάντοτε απο τα κόμματα εξουσίας ως πόρνη και αυτοί βέβαια με τους οικονομικούς πατρώνες του ήταν και είναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
    Εγώ δεν ξέχασα τους παλιούς ΖΙΒΑΓΚΟΦΟΡΟΥΣ που ξεπούλησαν τις ιδέες για μια δικαιότερη κοινωνία για μια θέση στην ψυχασθενική και κομπλεξική Ελληνική μεγαλοαστική τάξη.
    Εμείς βέβαια φιλοτομαριστές και χωρίς ήθος έτοιμοι να πατήσουμε τον συνάνθρωπό μας για λίγη καταξίωση και λίγα λεφτά πληρωνόμαστε καθημερινά για την ανοχή - συνενοχή μας.
    Μέχρι να καταλάβουμε ότι ΠΑΙΔΕΙΑ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΘΥΣΙΑΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ μπορούν να αποτελέσουν τη μαγιά για μια δικαιότερη και πιο ανθρώπινη κοινωνία για μας και τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο νΕΣΤΩΡ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌς ΠΟΥ ΥΠΕΡΆΣΠΙΖΕ ΤΟΝ σνιπερ; Τον θυμαται κανείς τον σνιπερ που τοον καθαρίσαμε σε τρείς μέρες στεγνα και δεν ξαναμπήκε στο μπλογκ; Κια τον καθαρίσαμε γιατί ήταν κουτός και δεξιός και αυτά που έλεγε ήταν χαζά. Μήπως τώρα ο Νεστωρ θέλει να πάθει τα ίδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. έχει δίκιο ο φίλος ο Νεστωρ είναι πολύ μαλάκας και σοβαροφανής και πρέπει να καθαριστεί σαν αυγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εξω οιπαπαρες σαν τον Νεστωρ! Πλακώστε τον τι περιμένετε ρε παιδιά. Οπως τότε που φάγατε τον μαλάκα τον δεξιό Σνιπερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μην βιαζεστε παιδιά. Αν ο Νεστωρ ηρεμήσει και δεν λειε μπο΄θρδες δεν τον πειράζουμε. Αν συνεχίσει θα πάθει τα ίδια με τον Σνιπερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τσουπίδη γράφτους αγόρι μου στ' αρχίδια σου τους εκβιαστές ρουφιανόπουστες "δημοσιογράφους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προφανώς ο συντάκτης του συγκεκριμένου θέματος δεν γνωρίζει ότι για τον …κ. Δημήτρη Καπράνο, εδώ και χρόνια, ρέουν άφθονα εκατομμύρια δραχμές και χιλιάδες ευρώπουλα, από διάφορες θέσεις στις οποίες κατάφερε να διοριστεί.
    1. Δεν διευκρινίζεται ότι ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καπράνος δεν έχει εκλεγεί από τους συναδέλφους του, αλλά είναι διορισμένος από την κυβέρνηση (και συγκεκριμένα από τον υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Τσιτουρίδη) ως πρόεδρος του Ταμείου Συντάξεων Προσωπικού Εφημερίδων Αθηνών-Θεσσαλονίκης (ΤΣΠΕΑΘ).
    2. Ας κατέβουν, όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητες του κυρίου, προς λιμάνι μεριά για να μαζέψουν πληροφορίες για το …ποιόν του! Από το 1987 έως και σήμερα έχουν εκλεγεί τέσσερις Δήμαρχοι Πειραιά (Ανδριανόπουλος, Λογοθέτης, Αγραπίδης και Φασούλας), προερχόμενοι από διαφορετικούς ιδεολογικοπολιτικούς φορείς. Ο κ. Καπράνος, όμως, έχει καταφέρει να παραμένει διευθυντής και μέλος του δ.σ. της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά, του ιστορικού δηλ. ραδιοφωνικού σταθμού «Πειραιάς-Κανάλι 1», μέχρι και σήμερα. Ενός ραδιοφώνου που κάποιοι κατάφεραν να το καταστήσουν πολύπαθο, με μηδενική ακροαματικότητα και με απλήρωτους για μήνες τους εργαζόμενους και παρ’ότι αυτό επιχορηγείται κάθε χρόνο με περισσότερα από 500 εκατομμύρια δραχμές από το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι οφειλές μισθών στους εργαζομένους από τον Νοέμβριο του 2006 και το έλλειμμα άνω των 600.000 ευρώ που παρέλαβε η νέα διοίκηση του Δήμου Πειραιά και του Δημοτικού Ραδιοφώνου.
    3. Ας ψάξουν, όμως και για άλλες διοικητικές θέσεις δημοσίων φορέων, στις οποίες η σημερινή κυβέρνηση διόρισε τον κ. Δημήτρη Καπράνο! Μήπως μέχρι πρόσφατα ήταν (ή μήπως είναι ακόμη και σήμερα) στη διοίκηση του Φεστιβάλ Αθηνών, αλλά και στη διοίκηση του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά»;
    4. Ας ψάξουν, όμως και για άλλες κρατικές θέσεις γιατί κανείς δεν μπορεί να είναι απολύτως σίγουρος.
    5. Και βέβαια, ας ρωτήσουν και διάφορους μεγαλοεφοπλιστές του Πειραιά εάν ο κ. Δημήτρης Καπράνος υπήρξε (ή και παραμένει) έμμισθος μυστικοσύμβουλός τους, παρ’ ότι εδώ και χρόνια ο ίδιος …διακονεί στο ναυτιλιακό-πειραϊκό ρεπορτάζ.
    Αυτά, προς το παρόν, για κάποιον που η λαμογιά ρέει άφθονη σε όλο του το είναι, αμαυρώνοντας, όσο λίγοι, το επάγγελμα του δημοσιογράφου. Για έναν άνθρωπο που εδώ και χρόνια διαρρέει δεξιά και αριστερά ότι θα είναι δημοτικός σύμβουλος ή ακόμη και ο επόμενος Δήμαρχος Πειραιά, δεν είναι σύμπτωση ότι ακούγεται πως θα συμπεριληφθεί στο επόμενο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Α’ Πειραιά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση