GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aναρτήσεις Μαλβίνας στάιλ...

Kαρατσεκαρισμένο Νο 2... . Καψούρια μου, πριν σας νταλκαδιάσω με τις απανωτές παρόλες που θα στέλνω στο press-gr για γεγονότα και πρόσωπα...

Kαρατσεκαρισμένο Νο 2...
.
Καψούρια μου, πριν σας νταλκαδιάσω με τις απανωτές παρόλες που θα στέλνω στο press-gr για γεγονότα και πρόσωπα (αυτή τη στιγμή βλέπω, παρέα με τον Ραφαηλίδη, το Σημίτη στις ειδήσεις, να μιλάει ατάραχο το παιδί για την οικονομική αναταραχή –ταραχή έχει μόνο όταν αντικρίζει το Γιωργάκι) κρεμάω -σαν μετά από μπουγάδα- ένα από τα τελευταία κείμενά μου, τότε που ήξερα πως φεύγω…
Και το κάνω, για όσους δεν ξέρουν ότι εκτός από όσα έλεγα προς δόξα του γυαλιού, έγραφα και για την υστεροφημία μου… Γελάει ο Βασίλης, «ποιά… υστεροφημία, εγώ τουλάχιστον μόνο τα ανομολόγητα και τα καλιαρντά σου θυμάμαι».
Για σταθείτε, αυτή τη στιγμή στο Χατζηνικολάου, το Τράγκα επιτίθεται στο Βερελή και στο Δούκα, για την ανέκαθεν σπατάλη δημοσίου χρήματος, με υπερβολικό αριθμό πολυτελών κρατικών αυτοκινήτων, λες και δεν είναι διασπάθιση χρήματος να διαθέτει το κράτος υπέρογκες διαφημίσεις σε εφημερίδες χωρίς κυκλοφορία και να παρέχει κουστωδία αστυνομικών ως προστασία σε λαμόγια…
Αν δεν βαρεθήκατε να και το...
κείμενο, «ύστατο άσμα και χασμουρητό μου», λέει ο Ραφαηλίδης που δεν έχει το δικαίωμα να κάνει αναρτήσεις, γιατί ανεχότανε χρόνια, να του απαγγέλει ο εργοδότης του Καβάφη…
Όσο για μένα, να το καρατσεκάρετε, ότι εγώ εξακολουθώ να έχω του (μπιπ) μου το χαβά… Το κείμενο:
«Εγώ γλίτωσα και δεν είμαι πλέον σαν κι εσάς. Και χόρτασα. Και λεφτά. Και οικογένεια κι αγάπη. Κυρίως αγάπη. Στο μέτωπο αγγίγματα-φιλιά. Και πλάι στα χείλη. Εγώ, που μέχρι πέρυσι, αν με άγγιζες ακόμα και εξ αποστάσεως, ούρλιαζα «πίσω μου σ' έχω σατανά». Εγώ χόρτασα. Ένα χειμώνα αγάπη. Μια άνοιξη ελπίδα. Κι ένα καλοκαίρι προοπτική. Ολόκληρο προοπτικές. Εγώ, η ξεγραμμένη. Χρειάστηκε να ξεγραφτώ για να μπορέσω και να συμμορφωθώ και να αγαπήσω και να αγγίξω και να ανταποδώσω και τα πάντα. Εγώ. Όχι πια ορφανή. Γεμάτη. Επαρκής. Μισοσίγουρη. Και «ωραία», όπως με ήθελα. Με μακριά μαλλιά. Να ερεθίζουν ώμους και πλάτη».
KANTE KΛΙΚ ΚΑΙ ΕΔΩ

17 σχόλια

  1. Ευρηματικές οι αναρτήσεις Μαλβίνας στάιλ, αλλά σε χώρο που θα χλευασθούν από ξερόλες με μπλοκαρισμένη σκέψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1.
    Τελικα χεστε μας με αυτη τη σκυλα.
    Χεστε μας ρε λεμε!!!
    ΚΑΝΕΙΣ δεν καταλαβαινε τι ελεγε..
    2.
    31 Μαρτιου σημερα!
    Τελικα δεν προκηρυχθηκαν..
    "προωρες εκλογες"..
    Δηλαδη ΕΓΩ μπορω να μηνυσω αυτο το αλλοιθωρο μισοτρελλο κακαουνακη για "διασπορα ψευδων ειδησεων"?????
    Ρωταω ..μπορω???

    3.
    Ο θεος ειναι μεγαλοδυναμος και παντοδυναμος..."(καλα λεμε τωρα!)"

    Γιατι λοιπον κραταει "εν ζωη" τον..διαβολο??
    Θα μπορουσε να κανει μια .."ετσι" και να τον ειχε εξαφανισει!!
    Ε?? Δεν θα μπορουσε??

    Τι λες και συ ρε .."Ν.Σ"??

    Αλλα ειμαι σιγουρος οτι τον κραταει .."εν ζωη"!!(Ημαρτον!!)
    γιατι θελει να φοβιζει το ..
    κοπαδι του,(σορυ το ποιμνιο του!)

    Κατι αναλογο με το κακαουνακη..

    Και καλα!
    Αμα ΕΓΩ ημην παντοδυναμος αυτο το "κακαουνακη" ...
    Καλα λεμε τωρα..

    Λοιπον "κακαουνακη" ,σου το λεω ξεκαθαρα!!!!:::::

    "Θα παρακαλεγες να πεθανεις"!!
    Επι λογω τιμης..

    κ.Τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τελικα δεν υπαρχει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κριση!

    Το ειπε ρε παιδια το χιτλερικο αποβλητο,πρωην γκεσταπιτης,πρωην υπαξιωματικος των Ες Ες του χιτλερ,μοχθηρο μισαλλοδοξο καθικι,νυν εκπροσωπος της συμμοριας πασοκοσκυλια,παπακωνσταντινου:
    "η χωρα δεν εχει κατευθυνση.
    Η χωρα δεν εχει πυξιδα"!
    Η χωρα χρειαζετια μια νεα διακυβερνηση"!!~

    Ετσι ειπε αυτο το χιτλερικο κακεκτυπο!!!!

    Και φυσικα ΔΕΝ ΕΙΠΕ!!
    Οτι χρειαζεται "διακυβερνηση πασοκοσκυλιας"!!!!!!!
    ΔΕΝ ΕΙΠΕ!!!! ρε το σιχαμενο καθικι!!!

    ΓΙΑΤΙ?????

    Να σας πω εγω γιατι,φιλτατοι..

    ΓΙΑΤΙ οταν στις 14 Μαρτιου του 2011 γινουν (προωρες ) εκλογες και η Νεα Δημοκρατια (του κ.Καραμανλη,οπως λεει και το βλακογιοργο),ΚΕΡΔΙΣΕΙ τις εκλογες ...
    ΠΑΛΙ μετα μια εβδομαδα!...
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΑΛΙ μετα ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ η πασοκσοκυλια(που εκπροσωπειται απο αυτο το χιτλερικο καταλοιπο το παπακωνσταντινου)..
    ΠΑΛΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΒΩ ,παλι εκλογες θα ζηταει!!!!!!

    Με εννοειτε ,αγαπητοι??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ;

    Η παραπληροφόρηση από τα τηλεοπτικά παράθυρα, ειδικά στις οι επονομαζόμενες «ειδήσεις», έχει πάρει διαστάσεις σκανδάλου.

    Το παιγνίδι είναι ΣΤΗΜΕΝΟ!

    Όλες οι λέξεις και φράσεις και η ροή των τηλεοπτικών σχολίων είναι από πριν σκηνοθετημένες και οι σχολιαστές / παρουσιαστές / δημοσιογράφοι ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ.

    Με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις πόσο ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ και πόσο «ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ» είναι τα σχόλια:

    1. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ που ξέρεις ότι αποκλείεται να σκέπτονται με αυτούς τους ρυθμούς, απλά διαβάζουν αυτά που έχουν μπροστά τους στο μόνιτορ.

    2. ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ τον βάζουν στο αριστερό τηλεοπτικό παράθυρο και τον αντίπαλό του στο δεξί, (όπως κοιτάμε, εάν δεν το ξέρετε ο ανθρώπινος εγκέφαλος ελκύεται περισσότερο από αυτά που βλέπει στο αριστερό μέρος της οθόνης, προσέξτε πχ. τις διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων).

    3. ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ εάν θέλουν να ευνοήσουν κάποιον και την χαμηλώνουν εάν όχι. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ των καλεσμένων, κάνοντας πιό μπάσες όσων θέλουν να συμπαθήσουμε και πιο τσιριχτές όσων θέλουν να μην πάρουμε στα σοβαρά ή να λοιδορήσουμε.

    4. ΒΑΖΟΥΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΙΤΛΟ στο κάτω μέρος της οθόνης, ανάλογα με το τι λέει ένας τηλε-ηθοποιός ή πολιτικός, διότι ξέρουν ότι ο γραπτός λόγος συγκρατείται στο μυαλό του ανυποψίαστου πολύ ευκολότερα από τον προφορικό του τηλε-ηθοποιού. Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές το μπάνερ βγαίνει ΠΡΙΝ να πεί τη φράση ο δημοσιογράφος και έτσι ξεβρακώνεται η σκηνοθεσία. Τα γραπτά μπάνερ στο κάτω μέρος της οθόνης είναι η πιο ύπουλη μορφή παραπληροφόρησης, πχ. η μεγαλοκοπέλα – παρουσιάστρια ΛΕΕΙ "σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα" και το μπάνερ ΓΡΑΦΕΙ "ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα". Προφανώς το "σύμφωνα με το ρεπορτάζ" το λένε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ σαν άλλοθι για να μη φάνε αγωγές, αλλά η λάσπη που αφήνει το γραπτό μπάνερ παραμένει το μυαλό πολύ περισσότερη ώρα από την προφορική φράση «σύμφωνα με το ρεπορτάζ». Να τους δώσω και μία ιδέα,να κάνουν το μπάνερ να αναβοσβήνει για να περνούν ακόμη πιο έντονα την παραπληροφόρηση.

    5. ΌΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προσκαλούν τους πιο επικοινωνιακούς και διαβασμένους από το κόμμα που θέλουν να ευνοήσουν και τους πιο γραφικούς από αυτό που θέλουν να απαξιώσουν.

    6. ΣΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ, είτε αλλάζουν το θέμα της συζήτησης (ακόμη και διακόπτοντας άγαρμπα τον καλεσμένο τους) ή του επιτίθενται με συνεχείς κακοπροαίρετες τοποθετήσεις και πριν προλάβει αυτός να απαντήσει μας αναγγέλλουν ότι τελείωσε ο χρόνος. Εννοείται ότι ο καλεσμένος αυτός θα ξαναβγεί στο κανάλι όταν παγώσει η κόλαση.

    7. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ παρουσιάζουν πολλές φορές μέσα στη μέρα τις απόψεις των στελεχών του ενώ εάν θέλουν να το «θάψουν» εξαφανίζονται οι δηλώσεις τους για εβδομάδες. Το τελευταίο τρίμηνο, για παράδειγμα, βλέπουμε καθημερινά τα στελέχη του Λάος και σπανιότατα τα στελέχη του Σύριζα.

    8. ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ σε κάποια θέματα και μηδαμινό ή καθόλου σε άλλα πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας και σημασίας. Για παράδειγμα μπορεί να ακούμε καθημερινά το ίδιο (βαρετό) ρεπορτάζ για την ακρίβεια επί χρόνια αλλά να μην μαθαίνουμε ποτέ για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως η εξέλιξη της Εγνατίας οδού ή η συμφωνία με τους κινέζους για τον ΟΛΠ ή η εξάρθρωση μεγάλου δικτύου διακίνησης βαριών ναρκωτικών .

    9. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, (πχ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη, Καψής, Οικονομέας, Παπαχελάς, Καμπουράκης, Ευαγγελάτος, Βερύκιος, Μακρή, Λιαρέλλης, Παπαδάκης, Αναγνωστάκης, Σρόιτερ) με λίγες εξαιρέσεις, που όμως όταν, κατάλαβαν ότι το παιγνίδι έχει χρήμα, ευθυγραμμίστηκαν με τους πρώτους (πχ. Χατζηνικολάου, Τράγκας, Αυτιάς, Κύρτσος).

    10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ βασίζονται κυρίως στο Δημόσιο (άμεσα ή έμμεσα) για τα έσοδα των άλλων επιχειρήσεών τους, χωρίς το οποίο θα έμεναν ταπί. Αυτό είναι ξεκάθαρο διότι όσοι από αυτούς προσπάθησαν να πετύχουν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας απέτυχαν.

    Ζήτω λοιπόν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης, ο Κουρής και ο Βρυώνης.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!

    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΜΑΛΒΙΝΑ ΗΣΥΧΗ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΥΡΙΟΙ :

    ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης, ο Κουρής, η Τεγοπούλου και ο Βρυώνης.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!
    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΤΑΠΕΙΝΑ ΔΟΥΛΟΙ ΣΑΣ
    ΣΑΣ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΘΕΡΜΩΣ.....ΤΟ ΜΟΡΙΟ.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΑ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ, ΣΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΥΡΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κωστάκι,

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

    η θεία σου





    Κωστάκι,

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

    η θεία σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΙΔΙΑ,

    ΑΥΡΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    μην ξεχάστε να στείλτε γιαούρτια,
    προτιμήστε τα γιαούρτια XINOGALON


    ΠΑΙΔΙΑ,

    ΑΥΡΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    μην ξεχάστε να στείλτε γιαούρτια,
    προτιμήστε τα γιαούρτια XINOGALON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΕΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΜΑΛΒΙΝΑ ΜΗΝ ΙΕΡΟΣΥΛΕΙ ΑΝΩΝΥΜΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Μαλβίνα ,αν και δε με εξέφραζε πολιτικά είχε τσαγανό και δε μασούσε τα λόγια της κάτι που δεν έχει σήμερα η κουρασμένη κυβέρνηση και ο αρχηγός της.
    Νομίζω πως αν ζούσε σίγουρα θα είχε κάνει χαρακίρι βλέποντας το Γιωργάκι να ετοιμάζεται για κυβέρνηση και το Κωστάκι να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια

    Ν.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ; Η ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΤΣΑΝΑΚΙ Η ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗ; ΑΝΤΕ ΑΣΤΗΝ ΗΣΥΧΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ.
    ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ Η ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τζων
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ ΞΕΡΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΒΙΝΑ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΑ ΓΚΡΑΝ ΓΚΙΝΙΟΛ-ΘΡΙΛΛΕΡ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κοιμάται όρθιος αυτός ο ο Ζαγοροκοπρίτης (και μετά αναρωτιόμαστε γιατί επικοινωνιακά η ΝΔ είναι για τα μπάζα):
    .......
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    Δημοσκόπηση GPO για το Mega (30-3-2009)

    Απαντώντας στο «ερώτημα» των ημερών, το 53% του συνόλου και το 77% των γαλάζιων ψηφοφόρων εκτιμά ότι ο Κ. Καραμανλής δεν θα πρέπει να παραιτηθεί από την Προεδρία της Ν.Δ. ακόμη και σε περίπτωση ήττας.

    Αντίστροφα είναι τα ποσοστά για τον Γ. Παπανδρέου αφού το 66% του συνόλου και το 63% των «πράσινων» εκτιμούν ότι σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    Εάν ο Καραμανλής χάσει τις εκλογές η μεγάλη πλειοψηφία της Ν.Δ. ΔΕΝ θέλει να φύγει, εάν ο Γιωργάκης χάσει τις εκλογές ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ!

    Γιωργάκη, ήλθε η ώρα σου αγόρι μου.

    Έλα, έλα τώρα, ξέρεις εσύ.

    Με ελαφρά πηδηματάκια!

    Φτωχή κυρία Τσάντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΤΑΝΗΣΕ ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ....ΑΝΕΜΠΝΕΥΣΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση