GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαλβίνας στάιλ...

Καρατσεκαρισμένο Νο 8 KALO PASXA στα greeklish Καλά που βρίσκομαι μακρυά από την Ελλάδα -αν και η σκέψη μου είναι εκεί- γιατί δεν θα΄θελα ν...

Καρατσεκαρισμένο Νο 8

KALO PASXA
στα greeklish


Καλά που βρίσκομαι μακρυά από την Ελλάδα -αν και η σκέψη μου είναι εκεί- γιατί δεν θα΄θελα να δω ευχετήριες κάρτες για το Πάσχα με greeklish... Όμως έγινε κι΄αυτό - το χω καρατσεκαρισμένο- ότι kapioi spoudastes mas στέλνουν φραγκολεβαντίνες πασχαλινές ευχές και ένα παππού, συνταξιούχο φιλόλογο, όταν είδε papou kalo pasxa έπεσε στη πολυθρόνα, στήλωσε τα πόδια και είπε "'ηρθε η ώρα μου, πεθαίνω με το Χριστός Ανέστη"...

Τι να σας πω και τι να σας ομολογήσω φακάτοι μου, ακόμη κι΄από το Κίσιγκερ που έλεγε, αν θέλεις να ξεκατινιάσεις τους Έλληνες, κατίνιασε τη γλώσσα τους... Και δεν το κανε αυτός, αλλά εμείς οι ίδιοι, που βγάλαμε από τις ομηρικές ρίζες της γλώσσας μας τόνους και πνεύματα, αλλάξαμε την ορθογραφία και ήρθαν και οι Γκρίκλισοι, μπέρδεψαν τα μπούτια τους κι΄άντε να ξεχωρίσεις το "χαίρει" από το "χέρι", το "κλαίει" από τα "κλέη" και τον "μαλάκα" από το "μαλακά"... Ακόμη και το "βία" με το "βιά" που μπέρδεψε το πολιτικό, που φαίνεται ότι...
αλληλογραφεί στα φραγκολεβαντίνα...
Θα μου πεις, δίπλωμα παίρνει το παιδί στην Αθήνα ή στη Κρήτη, στο Λονδίνο ή στο Σόφια, το ίδιο είναι λέει η γιαγιά... Αλλά το Άγιο Πέτρο εδώ άλλη γνώμη έχει και σε κάθε άφιξη ξεχωρίζει το δίπλωμα από το Χάρβαρτ κι΄ από τα Σκόπια... Όπως εμένα, που μόλις μπάνισε στα χαρτιά μου, απόφοιτος Μπιντέ πλατείας Κολωνακίου, διπλωματούχος καλιαρντών, αποστηθίστρια τσιτάτων φιλοσόφων και σοφιστών και τσαπερδονοσφυρίχτρα της τηλεόρασης, "πέρασε" μου είπε, "θα περάσουμε εδώ καλυτερότερα"...΄Ετσι, όταν εσείς εκεί πέρα, βλέπετε Aftia ή Menegaki, το Agio Petro βλέπει κι΄ακούει Malvinas Sow κι΄όταν παίρνει κανα υπνάκι, σας στέλνω τις βιαστικές αναρτήσεις μου kιrio Kapsabeli mou...

KALO PASXA, Καλή Λαμπρή έλεγε ο Σολωμός
Παρακάτω κι άλλα Μαλβίνας στάιλ και video

14 σχόλια

  1. Επ' ευκαιρία κάτι για κάποια άλλα τσιράκια των "εκλεκτών", που τους υπηρετούν για να μας υποδουλώσουν:

    Όταν ως και τα μωρά των φυτοφάγων ζώων θηλάζουν γάλα (οι άρρωστες αγελάδες μάλιστα πίνουν γάλα), μισάνθρωποι χορτομανείς στερούν μέχρι θανάτου το μητρικό γάλα από τα μωρά “τους” (...) και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ γι' αυτή τους τη δολοφονική μανία:
    http://www.nytimes.com/2003/04/05/nyregion/couple-guilty-of-assault-in-vegan-case.html
    http://www.cnn.com/2005/LAW/11/08/child.starved/index.html
    http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/us_and_americas/article1769384.ece
    Τα στοιχεία αυτά είναι αρκετά για να κάνετε και εσείς αγωγή σε μισάνθρωπους προσηλυτιστές που τρομοκρατούν και αρρωσταίνουν παιδιά, υποκρινόμενοι δήθεν τους φιλόζωους, όταν μισούν ως και τα ζώα συντροφιάς επειδή ούτε κι αυτά δέχονται να ...φυτοζωούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψηφίζω Νέα Δημοκρατία (τρομάρα μου), άρα είμαι βλάκας, χαζός, ηλίθιος, χαζοβιόλης, χαζομαλάκας, κορόιδο, κοθώνι, αρχημαλάκας!!!
    Γιατί ανέχομαι να μας κυβερνούν Ο Κωστάκης ο μπουχέ σας με την άχρηστη παρέα του.
    Γατί ανέχομαι να μας κυβερνούν απατεώνες, κλέφτες, μιζαδόροι, λαμόγια, ανίκανοι, άχρηστοι.
    Γιατί ανέχομαι έναν κουρασμένο μπούλη να παριστάνει τον πρωθυπουργό.
    Γιατί με την ψήφο μου συμμετέχω και εγώ στην καταστροφή της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά που βρίσκεσαι μακριά από το Ελλάντα, πράγματι, καλά έκανες και ξεκουμπίστηκες, και καλά θα έκανες και να μας άφηνες στην ησυχία μας, κότα. κάθε πατσαβούρα με κάλο στον εγκέφαλο και περίσσευμα κατινιάς μπορεί να γίνει ηρωίδα σ' αυτόν τον τόπο. όσο ζούσες μας τά'πρηξες με τη νεο-ελληναράδικη / κωλοπαιδαράδικη - και καλά - λεβεντιά σου, τώρα ξεφορτώσου μας να κάνουμε και καμιά δουλειά. κι εσύ και οι θαυμαστές σου. οι αποβλακωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι μπουρδολογία είναι αυτή ρεσείς, καλά πιστεύετε ότι αξίζουν έστω και φτύσιμο αυτές οι βλακείες που εκφωνούσε η μακαρίτισσα; Πέρα από τις ανακρίβειες περί τόνων και πνευμάτων της ομηρικής γλώσσας! Επειδή κάθε σαλταρισμένη και πηδημένη έλεγε αρλούμπες για να βγάλει το μεροκάματό της, εσείς πρέπει να τις επαναλαμβάνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ Η ΜΑΚΑΡΗΤΙΣΣΑ ΕΛΕΓΕ...ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΥ ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΤΙΣ ΑΚΟΥΓΕ Η ΟΧΙ ,,Ο ΚΩΛΟΦΑΣΙΣΤΑΣ Ο ΜΠΙΝΕΣ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΔΑΕΙ 10000000 ΕΛΛΗΝΕΣ..ΒΕΒΑΙΑ ΕΞΑΙΡΩ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΛ..200-300 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΓΑΠ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ,,,ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α ρε μεγαλη Μαλβινα.
    Παντα ζεις στις καρδιες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όπως φαίνεται με τους πρώτους ανώνυμους που έστειλαν μηνύματα, αυτοί στερούνται και της απλής σκέψης και του ελάχιστου χιούμορ και δεν είναι σε θέση να καταλάβουν ότι το ΣΤΙΛ ΜΑΛΒΙΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙ τους ΑΝΑΞΙΟΥΣ αυτής της χώρας, και σ΄αυτή τη περίπτωση όσους μπορούν και εκφράζονται μόνο στα φτωχά ΓΚΡΙΚΛΙΣ κι΄όχι με τη πάμπλουτη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ...
    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ βάλε ΦΡΑΓΜΟ ώστε να μη δημοσιεύονται μηνύματα ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ και ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΩΝ γιατί τελικά θα μας το κάψουν το αμπέλι με τα σταφύλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ανάφτρες μου, λαδικά και ελ πάπαρα, σας αμολάω κι΄ένα video για να βγάλετε μετά το άχτι σας στο press.gr που εγώ δεν το πρόφτασα...



    Τώρα κατάλαβα γιατί βρίζουν τα φρικιά για το Μαλβίνας στιλ, για το ευρηματικό βιντεο της ιστοσελίδας και τη λεζάντα του:


    ανάφτρες μου, λαδικά και ελ πάπαρα, σας αμολάω κι΄ένα video για να βγάλετε μετά το άχτι σας στο press.gr που εγώ δεν το πρόφτασα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. To mono eukolo einai na prosvaleis gia ta "greeklisch" twn omoethnwn sou !
    An einai auto pou ftaiei mono,tote san neoellinida ti echeis na deixeis,
    pera apo to oti cheirizesai tin glossa twn ellinwn mono !Ti allo echeis kanei gia to Ethnos sou!Gia sena siwpi chrysos esti !Enas Filellinas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε ΜΟΥΝΙΑ του πρεςς:

    ουτε ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ δεν αφηνετε στην ησυχια τους;

    Μαλακισμενα
    πρεζονια
    μαθυστακες

    αντε γαμηθειτε, κωλοι
    που θελετε και μετριασμο σχολιων

    να κι αν το βαλετε
    να κι αν δε το βαλετε
    γαμω τη μανα σας


    καλυτερα να πεθανω απο την πεινα
    παρα να βγαζω το "ψωμι" μου με μαλακιες
    αχρηστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. < >
    Κύριε πολύξερε, εφ' όσον απέφυγες το ονομά σου στο σχόλιο σε ονομάσουμε χάριν συζητήσεως "Ανέστη",

    Αρχικά ψεύδεσαι διότι δέν υπάρχουν ευχετήριες κάρτες με "greeklish".
    στη συνέχεια,
    Οι κάτοικοι αγγλοφώνων (και άλλων) κρατών που στέλνουν e-mail σε κράτη με διαφορετική γλώσσα αντιμετωπίζουν κάποια (nternet) εμπόδια που εσύ προφανώς δεν γνωρίζεις ή, το πιθανότερο, τά έκανες γαργάρα για να δημοσιεύσεις Κυριακάτικα την αβάσταχτη ειρωνεία που σε κατέχει αλλά και να υποτιμήσεις ολους τους σπουδαστές και και όλα τα εγγονάκια του κόσμου.

    Αν "Ανέστη" το e-mail πληκτρολογηθεί στήν αγγλική δέν θά υπάρξει κανένα πρόβλημα ανάγνωσης δεδομένου φυσικά οτι ο παπούς σου και η γιαγιά σου εκτός απο φιλόλογοι είναι και γνώστες της αγγλικής.

    Αν όμως "μαλάκα"

    το e-mail πληκτρολογηθεί στην Ελληνική τότε ο παπούς σου θα διαβάζει κινέζικες πούτσες μπλέ σαν αυτές --------> ?|<#,!)|(!,#>/?.
    Επομένως για να μη λέμε πολλά, η μόνη λύση που απομένει για να στείλεις μιά ευχή μέσω e-mail είναι η χρησιμοποίηση λατινικών χαρακτήρων.
    Τελικά Ανέστη, όπου κι αν βρίσκεσαι προσπάθησε να ελευθερωθείς απο την μέγγενη της ειρωνείας που σ' εχει πιάσει αιχμάλωτο και να θυμάσαι ότι κανείς δεν τα ξέρει όλα.
    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σαν παραμύθι, σαν ιστορία..



    Παρακαλάει ο Αγγέλου και έρχεται ο Χριστός στη γή για να αναστήσει το κωστάκι..



    Πάει πάνω στο μνήμα του λοιπόν ο Χριστός και ανακράζει.

    -

ΚΩΣΤΑΚΙ ΔΕΥΡΟ ΕΞΩ,



    τρίς ανέκραξεν ο Χριστός και τετράκις και πεντάκις..

Από το μνήμα σιγή..

Απογοητευμένος ο Χριστός ερωτά με στεντόρεια φωνή, που ακούσθηκε από τα ουράνια έως τα έγκατα της γής:

    

-ΚΩΣΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ??

    

και ήλθεν η φωνή εκ του τάφου, φωνή ξεψυχισμένη, φωνή λαζαρωμένου..

    

-ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!

    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε να μείνουμε όλοι ΑΝΕΡΓΟΙ αν δεν είμαστε προσεκτικοί με τα οικονομικά μας;

    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ άνθρωπος τον αμερικανών;

    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ...
    Τάξε στο λαό λεφτά ΠΡΙΝ τις εκλογές και ΜΕΤΑ θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ...
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές – πάμπλουτοι ψευτο-δημοσιογράφοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:

    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 25 δις του Δ’ ΚΠΣ (το μεγάλο ψάρι)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα, πενήντα χρόνια τώρα ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις.
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας. Λύσαξε που τον σουτάρανε από τη ΔΟΕ αλλά και τα δάνεια είναι ατέλειωτα και το κανάλι έχει γονατίσει.
    * [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα) και ο μαφιόζος ο Βρυώνης από κοντά κιαυτός.
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο απατεώνας-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι τις;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί.
    * [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican κονόμησε και πήρε τον πούλο, αλλά τα τσιράκια του συνεχίζουν να βρίζουν και να παραπληροφορούν.

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.

    Τι άλλο θα ακούσουμε στην ψευτο-δημοκρατία που μας ετοίμασαν;

    ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ;

    ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ….

    Όλοι αυτοί όμως λογαριάζουν όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ!

    Πολύ σύντομα, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη), να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς και τη συνεργασία μας με τη ΝΕΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, την Κίνα.

    Βλακογιώργο, πές αλεύρι.

    Ο λαός σε γυρεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ Ως ΛΑΟΣ... ΄δυστυχώς στα μπλογκ υπερισχύει το στιλ ΘΩΔΗ απο το στιλ ΜΑΛΒΙΝΑ
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ σας λέω εμείς οι εναπομείναντες ελάχιστοι ανάμεσα στο λεφούσι των βωμολόχων και των ανεγκέφαλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση