GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαλβίνας στάιλ και απεργοί...

. Σας έλειψαν οι κατ΄ανάγκη απεργοί; θα τους σκιαγραφήσει (αφ΄υψηλού) έναν-έναν το Μαλβίνα στάιλ από το press-gr . Αναμείνατε…

.
Σας έλειψαν οι κατ΄ανάγκη απεργοί;
θα τους σκιαγραφήσει
(αφ΄υψηλού) έναν-έναν
το Μαλβίνα στάιλ
από το press-gr
.
Αναμείνατε…

15 σχόλια

  1. φτυστε τους ολους τους πατσαβουρηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ησυχάσαμε από όλους τους πληρωμένους καράβλαχους που ο καθένας από αυτούς εκπροσωπεί το κόμμα που τον πληρώνει,το κόμμα που ψηφίζει ή το κόμμα που του λέει ότι ψηφίζει ο εργοδότης του και για να μην τον απολύσει πρέπει να υπερασπίζει ακόμα και όταν αυτούς που υπερασπίζει είναι κάφροι πολιτικοί.

    Ευτυχώς έχουμε δορυφορικό δέκτη και έτσι είδαμε τις ειδήσεις έτσι όπως πρέπει να τις βλέπουμε.Ειδήσεις εφάμιλες του πολιτισμού μας και όχι ειδήσεις της υπερβολής,της βλακείας και της ηλιθιότητας.

    Κύριοι Δημισιογράφοι,εσείς ειδικά που έχετε καβαλήσει το καλάμι,εσείς που νομίζετε ότι είστε κάτι σε σχέση με τους υπόλοιπους πολίτες σας λέω ευθαρσώς ότι είστε ένα μεγάλο σκατό στη κοινωνία που ζούμε και ότι συνεισφέρετε στη βρώμα και στη δυσοσμία της με τρόπο ανήθικο,ύποπτο,ιδιοτελή και πλήρως κατευθυνόμενο.

    Με τον τρόπο αυτό,προασπίζεστε τους παχυλούς σας μισθούς ως Golden boys & girls ενώ η θλιβερή σας ιστορία είναι ότι γνωρίζετε ακόμα και εσείς ότι δεν αξίζετε να λαμβάνετε ούτε 3000 ευρώ το μήνα.

    Για όλους τους υπόλοιπους δημοσιογράφους της χώρας που αποτελούν το 99% της ηλεκτρονικής και έντυπης δημοσιογραφίας,μιας δημοσιογραφίας και ενός επαγγέλματος που αποτελεί ύψιστο λειτούργημα σε οποιαδήποτε Δημοκρατία και μη,έχω να πώ τα καλύτερα λόγια διότι εσείς τρώτε όλη τη δουλειά,αμοίβεστε πενιχρά σε σχέση με αυτό που κάνετε ενώ όλη τη δόξα και το χρήμα το παίρνει αυτό το 1% που προηγουμένως περιέγραψα.

    Εύχομαι ολόψυχα να κάνετε πολλές-πολλές απεργίες ειδικά κύριοι και κυρίες του 1% για να βλέπουμε όλο και λιγώτερο τις θλιβερές σας μάπες ειδικά στο γυαλί της τηλεόρασης και έπειτα στο ραδιόφωνο και στις εφημερίδες σας που σας κρατάνε ως μαριονέτες της δημοσιογραφίας για εξυπηρέτηση ιδίου οφέλους.

    Ευτυχώς κύριοι και κυρίες του 1% δεν καταφέρατε να πείσετε μεγάλη μερίδα σκεπτόμενων πολιτών για τις επιλογές σας και επομένως δεν καταφέρατε εκτός από το να γεμίσετε τα πορτοφόλια σας,να γεμίσετε και τις καρδιές σας από την συμπάθεια του κόσμου και άρα ως δημοσιογράφοι θα αισθάνεστε τύψεις για το κενό που ενώ μπορούσατε να καλύψετε, το αφήσατε εκτεθιμένο χάρην των 30 αργυρίων.
    Αποτύχατε δηλαδή στο στόχο της δημοσιογραφίας με τίμημα το γεγονός ότι πετύχατε το στόχο της κερδοφορίας σας.

    Έμποροι είστε,όχι δημοσιογράφοι.
    Και όταν το λειτούργημα έχει στοιχεία εμπορικότητας τότε παύει να είναι λειτούργημα αλλά μεταμορφώνεται σε ένα ακαθόριστο μόρφωμα που μερικές φορές αποτελεί σαφή κίνδυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς αυτούς, πως θα τη βγάλουμε χωρίς το λουσάτο θίασο των υποτακτικών και εντολοδόχων του συστήματος. Λέτε να επιβιώσουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Τζόν Σουϊντον, πρώην αρχισυντάκτης των New York Times, στην αποχαιρετιστήρια δεξίωση που έγινε προς τιμήν του πριν βγει στη σύνταξη. Κάποιος από τους παρευρισκόμενους έκανε πρόποση για τον ανεξάρτητο Τύπο, ο Σουϊντον είπε:
    «Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω.
    Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί. Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω. Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο….
    Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο….Είμαστε υποτελείς. Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.
    Πηγή « Η ανείπωτη ιστορία της εργασίας», του Richard O. Bayer, εκδόσεις United Electrical, Radio & Machine Workers of America, NY 1979.
    Ανώνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η λύση είναι μία. Μην τους βλέπετε. Μην ανοίγετε τηλεόραση, παρά μόνο για ταινείες,ντοκυμαντέρ, αθλητικά, θέματα τέχνης. Όλα τα άλλα και ιδιάιτερα οι αποκαλούμενες ειδήσεις και σοβαρομαλακίες-συζητήσεις στην τηλεόραση, βλάπτουν σοβαρά τον εγκέφαλο.Είανι κατευθυνόμενες από το σύστημα και αποτελούν τον πλέον αποτελεσματικό φασισμό που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EMENA DE MOY ELEIPSAN!
    SIMERA EBLEPA OLI MERA TAINIES...OTI PREPEI.
    H MONI LYSH EINAI NA ZISOYME
    XWRIS NA TOYS BLEPOYME AYTOYS
    TOYS SIXATHIKAME PIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ”ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ” ή «ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ»

    Δύο φράσεις που στις ημέρες μας ούτε για χάριν αστεϊσμού μπορούμε να τις εκστομίσουμε, πόσο μάλλον να τις εννοούμε.
    Δύο φράσεις , που μας συντρίβουν την αυτοπεποίθηση , τον αυτόσε- βασμό , προσβάλουν την νοημοσύνη μας και γενικά μας αυτοεξεφτε-λίζουν.
    Όλα τα παραπάνω ισχύουν εις το τετράγωνο , αν αναφερόμαστε ειδικά σε «ειδήσεις» που ακούσαμε σε ένα και μοναδικό πατσαβουροκάναλο ή διαβάσαμε σε μία και μοναδική πατσαβουροφυλλάδα , φευγαλέα , δίχως να την διασταυρώσουμε και δίχως να την επεξεργασθούμε νοηματικά.
    Τα παραδείγματα είναι χιλιάδες, είναι καθημερινά , είναι ολοφάνερα.
    Ας θυμηθούμε λίγο.
    Αύγουστος 2007 . Εβδομήντα νεκροί, εκατοντάδες σπίτια στάχτη , εκατομμύρια στρέμματα δάσους –καλλιεργειών- βοσκοτόπων, κάρβουνο.
    Τεράστια εθνική , οικονομική και οικολογική καταστροφή.
    Το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί σε Πορτογαλία και Ισπανία , πριν δύο χρόνια το 2005. Δεν μας έκανε κλίκ όμως εκείνη η καταστροφή , γιατί δεν είχαμε τέτοιας εκτάσεως εμπειρία , σε αντίθεση με την πρόσφατη ίδια , ίσως και μεγαλύτερη ζημιά της Αυστραλίας.
    Και ενώ τούτος ο τόπος δοκιμαζό-τανε τόσο σκληρά ,
    ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΚΑΝΑΛΑ , και οι πιο πολλές
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΦΥΛΛΑΔΕΣ, είχαν αποδοθεί σε ένα δίχως όρια αγώνα, ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.
    Νεαροί « ρεπόρτερ», μετέδιδαν προκάτ ρεπορτάζ , έτοιμα από τους γκεμπελίσκους, (νταβατζήδες κανα-λάρχες και εκατομμυριούχους «μεγαλοδημοσιογράφους), στο ίδιο μοτίβο όλα : το κράτος και η πυροσβεστική , παντού και πάντοτε απόντες .
    Τα διάβαζαν όσο πιο γρήγορα γινότανε, για να πουν όσα πιο πολλά ψέματα σε όσο μικρότερο χρόνο μπορούσαν, κραυγάζοντας για την εγκατάλειψη , ακόμη και την ώρα που τα πυροσβεστικά αεροπλάνα σε πολύ χαμηλές πτήσεις, πέρναγαν πάνω από τα κεφάλια τους. !!!!!!!!!!!!!! Τραγικές , αξιολύπητες φιγούρες , δέσμιες των ανασφάλιστων700 ευρω και της αγωνίας για την«καταξίωση», σε σχεδιασμένη και διατεταγμένη υπηρεσία, αυτά τα παιδάκια -γκαραγκιόζηδες, παραπληροφορούσαν εν ψυχρώ.
    Σε αυτό το παιχνίδι και άλλοι, πιο γνωστοί , όπως ο πολύς Σόμπολος (Πρόεδρος ΕΣΗΕΑ). Αυτός μία και μοναδική φορά , και γιατί οι κάτοικοι του χωριού του βάλανε χέρι, διόρθωσε προηγούμενο ρεπορ-τάζ , όπου σαν παραφύση βιασμένη γεροντοκόρη , έσκουζε ότι το χωριό καιγότανε εδώ και ώρες και κανείς δεν είχε έλθει , ενώ η αλήθεια ήταν εντελώς διαφορετική , και τρία πυροσβεστικά οχήματα ενεργούσαν 200 μέτρα πιο κάτω από εκεί που είχε στήσει το χαλκείο του.
    Και δεν μας φθάνανε μόνο τα πατσαβουρκάναλα , είχαμε και τις πατσαβουροφυλλάδες,από κοντά.
    Άλλος ανταγωνισμός εδώ. Ποια «έγκυρη» πατσαβούρα , θα βάλει πρωτοσέλιδη την πιο κραυγαλέα μονταρισμένη κολάζ μαϊμού φωτογραφία.!!!!!
    Η πατσαβούρα του εργολάβου είχε μία φλόγα επτά μέτρων , που την κόλαγε όπου της γουστάριζε, σε όποια φωτογραφία αγόραζε από τους ελεύθερους φωτοπεπόρτερ, είτε από την Ηλεία, είτε από την Αρκαδία , είτε από την Εύβοια , τσουκ κολάζ και η επτάμετρη φλόγα , και να στην πρώτη σελίδα !!!!!!
    Άλλες «έγκυρες» πατσαβούρες , όπως τα κατοχικά Αθηναϊκά , ή η εβδομαδιαία του και τι είναι πέντε εκατομμύρια ευρω, γελωτοποιού με τε πεσμένα τεράστια στήθη, είχαν άλλα ειδίκευση .
    Παίρνανε τραγικές κλαμένες ανθρώπινες φιγούρες σε απόγνωση, από την Ηλεία π.χ. , και τις κάνανε κολάζ μπροστά σε ένα μεγάλο σπίτι που καιγότανε ολόκληρο , στην Εύβοια !!!!!!!
    Καλά, ο γελωτοποιός , γνωστός και ως πους τις, πήρε το πρόσωπο μίας γυναίκας που είχε ξεσπάσει σε λυγμούς , από τη χαρά της γιατί το σπίτι της σώθηκε μετά την επέμβαση της Π.Υ. (υπήρξαν και πολλοί τέτοιοι συμπολίτες μας) και το κόλλησε και αυτός σε μια μεγαλοπρεπή βίλα στις πλαγιές ενός δάσους που πραγματικά είχε γίνει παρανάλωμα ,και το οπτικό αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.
    Άθλιες ΣταλινοΓκεμπελίστικες μέθοδοι του μεσοπολέμου.
    Αφήνω σε εσάς την αξιολόγηση των συμπολιτών μας , που εξακολουθούν και «αγοράζουν» και μάλιστα στα τυφλά , από αυτά τα ΜΜΕ , ηλεκτρονικά και έντυπα.
    Όποιος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τα Αυστραλιανά ΜΜΕ και τον τρόπο που κάλυψαν τις δικές τους φονικές πυρκαγιές ,και συγκρίνει , τώρα από απόσταση χρόνου , με ηρεμία και καθαρά μυαλό, το όργιο μονομέρειας και παραπληροφόρησης των ντόπιων ΜΜΕ στην αντίστοιχη δικιά μας περίπτωση , το παίρνει απόφαση ,και όσο δεν υπάρχει πλέγμα προστασίας, κατα-λήγει αμετάκλητα στα παρακάτω :
    Πατσαβουροκάναλα , με αυτά μόνο πλάκα σπάμε.
    Πατσαβουροφυλλάδες, αυτές τις έχουμε μόνο για τα DVD, τα φουλάρια, τα προφυλακτικά, τα γουρουνόπουλα και τα αυτοκίνητα που μοιράζουν, τις πρώτες σελίδες τους για την ανάγκη μας στο ύπαιθρο και το υπόλοιπο σώμα για ανακύκλωση.
    Πατσαβουροblog, αυτά για να τους γράφουμε κατάμουτρα πόσο εξωνη- μένοι είναι.
    Μεγαλό και μεσαιοδημοσιογράφοι, οι γνωστοί και ως οι εκατομμυριούχοι το πόνου-της φτώχειας -και της καταστροφής, αυτούς και αν τους έχουμε για πλάκα , αλλά και για φτύσιμο ταυτόχρονα.
    Και αν κάνανε αυτές τις αθλιότητες σε ένα τόσο τραγικό γεγονός, που πείρε και μεγάλη χρονική έκταση, όπως οι φωτιές του 07, σκεφθείτε πως χειρίζονται , ή μάλλον πως βιάζουν την καθημερινή ειδησεογραφία !!!!!!!
    Κανένα σεβασμό στο λειτούργημα τους, στην αλήθεια, και στην αντικειμενικότητα.
    Πάνω από όλα και πέραν κάθε αμφισβήτησης , τα συμφέροντα των αφεντικών τους , (οικονομικά, δικαστικά-νομικά, επιχειρηματικά), και μετά η προσωπική τους τηλε-θέαση, με γνώμονα μόνο και μόνο το κασέ τους.
    Ναι, αλλά ρε φίλε εσύ που μας λες αυτά , τα πραγματικά, τα αληθινά, από πού παίρνεις την πληροφόρηση σου ?, θα μπορούσε καλόπιστα να με ρωτήσει ο καθένας από εσάς.
    Η απάντηση είναι μία , ευθεία , ταυτόχρονα είναι και το πλέγμα προστασίας του λαού από αυτόν τον εσμό των αληταράδων.
    ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ (ΕΝΤΥΠΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ) ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟBLOG ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ .
    Απολύτως καμία είδηση, καμία ανάλυση, καμία θέση, όσο και αν αυταπόδεικτη φαίνεται από πρώτης όψεως, δεν καταγράφεται πουθενά και δεν παίρνει κανένα πιστοποιητικό αξιοπιστίας, αν δεν διασταυρωθεί και αν δεν περάσει από τη βάσανο της νοηματικής επεξεργασίας.
    Οποιοδήποτε γεγονός μας παρουσιάζεται συνοδευόμενο από καταφανή πλάνα αρχείου δίχως αυτό να αναγράφεται ευκρινώς , είναι απλά για πέταμα . Ετεροχρονισμός ή εσκεμμένη αμφιβολία σε ποιο μέρος, σε ποια χώρα του κόσμου και πότε συνέβη το γεγονός που μας το δίνουν γραπτώς στο πάνω ή κάτω μέρος της τηλεόρασης μας, δεν είναι απλώς για πέταμα, είναι για άμεσο ζάπινγκ.
    Είναι για να φωνάξουμε όλοι μαζί «’Έλα Πετρούλα στο τόπο σου».
    Σημ. ο πνευματικός πατέρας της Πετρούλας, είναι και διαμορφωτής κοινής γνώμης , και πολιτικός αναλυτής , και αξιολογητής των ειδήσεων, και πιθανός υποψήφιος πολιτικός. Ξαναέλα Πετρούλα από τη μέση και κάτω , στο τόπο σου !!!!!!
    Τη τακτική τους το σοβαρό να το ευτελίζουν και το ευτελές να το σοβαρεύουν , τους την γυρνάμε στα μούτρα τους πίσω.
    Είναι απόλυτα αναγκαίο να γνωρί-ζουμε τα πάσης φύσεως συμφέροντα των καναλαρχών ,των εκδοτών , και των δημοσιογράφων.
    Ποια είναι τα δημόσια έργα, οι προμήθειες και οι εξοπλισμοί που τρέχουν ή τους ενδιαφέρουν.
    Ποια κανάλια, ποιες φυλλάδες, ποια ραδιοφωνικά χαλκεία και ποια blogs της πλάκας , ανήκουν στο ίδιο πρόσωπο, ποιες είναι οι δοσοληψίες τους με την δικαιοσύνη , την εφορία, το ΙΚΑ, την ΥΠΕΕ (πρώην ΣΔΟΕ), τα Τελωνεία, την Πολεοδομία, ποιες είναι οι επιθυμίες τους και οι βλέψεις τους σε όλους τους άλλους τομείς ,ειδικά όμως στην πολιτική, τον αθλητισμό και τα πολιτιστικά δρώμενα.
    Τέλος πρέπει να γνωρίζουμε εάν υπάρχουν τραγικά βιώματα , εάν έχουν ανοικτούς λογαριασμούς με την κοινωνία , κόμπλεξ και μονομανίες πολύ πέρα από το ανθρωπίνως αποδεκτό , και τις ανασφάλειες τους, π.χ. ο τηλεκριτικός που τα είχε βάλει με το βρακάκι της Παπαρίζου, είναι γνωστός απατημένος
    (Δανίκας) που είχε πέσει στα πόδια της μοιχαλίδας(Μ.Δαμανάκη) χωρίς αποτέλεσμα όμως, ολοφάνερο ότι έχει μεγάλο πρόβλημα ο άνθρωπος, άρα τι έχει να πει στην κοινωνία μία τέτοια τραγική φιγούρα ??
    Έχοντας ικανοποιητική γνώση των παραπάνω , εύκολα αντιλαμβανόμεθα το λόγο , τα αίτια και τις επιδιώ- ξεις, για το τι λέει, πώς το λέει , αλλά και για το τι αποκρύπτει το κάθε πατσαβουροκάναλο και η κάθε πατσαβουροφυλλάδα.
    Είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε απόλυτα εάν υπάρχει βάση αλήθειας στην είδηση, τις πραγματικές της διαστάσεις , και σε τι βαθμό επηρεάζει την ζωή μας και την καθημερινότητα μας.
    Εμείς οι πολίτες, τα μέλη της κοινωνίας είναι αναγκαίο να είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και να ανταλλάσουμε πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω.
    Έτσι θα απαξιώσουμε τη δύναμη που έχουν να είναι 24 ώρες το 24ωρο μέσα στο σπίτι μας , στο αυτοκίνητο μας και όπου ευρισκόμεθα, και να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου προς όφελος των άνομων συμφερόντων τους, με τα ψέματα τους , τις υπερβολές τους , τις μαϊμού αναλύσεις τους, τις προκατασκευασμένες ειδήσεις, τα γκάλοπ τραβεστί, αλλά και αυτά που επιμελώς αποκρύπτουν (το κοινώς λεγόμενο γαργάρα) .
    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΚΡΙΤΑ ΚΑΙ ΑΒΙΑΣΤΑ, «ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ» ή «ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ».

    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΜΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΤΑΦΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΞΕΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ?Ή ΛΕΝΕ ΑΣ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μιά μέρα διάλλειμα έκαναν δέν είναι τίποτα, απο σήμερα ξανά επι το έργο να σας χώσουν την πούτσα που σας αξίζει, σε σάς και στον Καραμανλή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑ ΠΑΝΤΑ-ΟΛΑ O ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

    Μα είναι δυνατό να διαστρεβλώνουν τόσο πολύ την αλήθεια; Είναι δυνατό να μας παρουσιάζουν σαν μελλοντικό ηγέτη της χώρας κάποιον που, στο εξωτερικό, όχι μόνο δεν καταδέχονται να συναντήσουν αλλά αγνοούν ακόμη και την ύπαρξή του;

    Θα μας τρελάνετε εντελώς κύριοι καναλάρχες ;

    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟ (θάβω την αλήθεια):

    Μέσα σε όλες τις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου υπάρχει και η καθιερωμένη δεξίωση που παραθέτει ο εκάστοτε δήμαρχος της Νέας Υόρκης προς τους εκπροσώπους της Ελληνικής και Κυπριακής Κοινότητας στην δημαρχιακή κατοικία.
    Ήταν όλοι εκεί! Ο αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, η Γενική πρόξενος της ΝΥ κ. Α. Μπαλτά, πρόεδροι των μεγάλων ομογενειακών φορέων ΠΣΕΚΑ κ. Κρίστοφερ, της Κυπριακής Ομοσπονδίας κ. Π.Παπανικολάου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ κ. Καλαμαράς, ο Γενικός Γραμματέας Π. Γαλάτουλας, πολλά μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και δεκάδες άλλοι εκπρόσωποι ομογενειακών φορέων ως επίσημοι προσκεκλημένοι του δημάρχου. Στις προσφωνήσεις και αντιφωνήσεις ο λόγος, δόθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο και στον πρόεδρο Δ. Καλαμαρά!
    Ο Γιωργάκης όχι μόνο δεν προσκαλέστηκε να απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση αλλά επιδεικτικά αγνοήθηκε η ύπαρξή του από το δήμαρχο Μάικλ Μπλούμπεργκ. Καθόταν σε ένα στρογγυλό τραπέζι και έτρωγε, όπως όλοι οι λοιποί καλεσμένοι. Ούτε στο δήμαρχο δεν τον συστήσανε.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑΦΤΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΥΤΕΡΟ (διαστρεβλώνω την αλήθεια):

    Στις 27 Μαρτίου ο Γιωργάκης ήταν καλεσμένος να μιλήσει (ανάμεσα σε δεκάδες άλλους σαν απλός (όχι κεντρικός ομιλητής) όπως έλεγαν εδώ) σε ένα συνέδριο σοσιαλδημοκρατών στη Χιλή, αλλά ως γνωστόν, έχασε το αεροπλάνο.
    Την επόμενη μέρα που έφθασε εκεί, το πανηγύρι είχε βέβαια τελειώσει. Άκου λοιπόν τι σκαρφίστηκαν οι αθεόφοβοι.
    Την μέρα αυτή (28/3) γινότανε μία επίσημη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης (SUMMIT) όπου συμμετείχαν διάφοροι επίσημοι όπως ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν, ο βραζιλιάνος πρόεδρος Λούλα, ο ισπανός πρωθυπουργός Θαπατέρο και άλλοι.
    Ποιος φαντάζεστε ότι ήταν στο ακροατήριο; Ποιος άλλος;
    Ο μαϊντανός ο Γωργάκης.
    Παρακολούθησε τη συζήτηση, χειροκρότησε τους ομιλητές και μετά πήγε και την έστησε στην έξοδο, όπου περίμενε τον Μπάϊντεν.
    Τώρα ξέρετε πώς βγήκε η περίφημη φωτό του αντιπροέδρου των ΗΠΑ με το Γιωργάκη, που μοίραζε ο Παπακωνσταντίνου στα κανάλια και τις εφημερίδες.
    Διαλαλούσανε ότι στο περιθώριο της συνάντησης (στο διάδρομο) ο Γιωργάκης είχε ανταλλαγές απόψεων (τι ωραία η γραβατούλα σας χαμογελάστε να βγεί το πουλάκι να πάρω τη φωτό στην Ελλάδα) με τον αμερικανό αντιπρόεδρο.

    ΑΛΛΑ ΑΝΤ’ ΑΛΛΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    Που πάτε ρε Καραμήτροι, με αυτά τα μυαλά θέλετε να κυβερνήσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μην αγοράζετε εφημερίδες μην βλέπετε ειδήσεις. Οι δημοσιογράφοι λένε ψέμματα, μην τους ακούτε και μην τους δίνετε αξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο 2 απρ 2009 9,54μμ, είναι περιεκτικός μπράβο σου συμφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑ ΤΟΝ 2/4/09 Ο9,54 ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΠΕΤΑΩ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΟΤΙΖΩ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ .....ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ Χ.....ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λάθος κάνετε δεν έχουν καβαλήσει το καλάμι το έχουν μπήξει βαθειά και δεν βγαίνει. Για να βγει θέλει εγχείριση, αλλά επειδή γλυκαίνονται δεν το βγάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση