GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαλβίνας στάιλ...

Φακάτοι μου έρχονται οι θωκάτοι... Καρατσεκαρισμένο Νο 11 . Πιστεύω να το διαβάσατε φακάτα μου ότι το χοτέλι του Αστέρα Βουλιαγμένης θα γί...

Φακάτοι μου έρχονται οι θωκάτοι...
Καρατσεκαρισμένο Νο 11
.
Πιστεύω να το διαβάσατε φακάτα μου ότι το χοτέλι του Αστέρα Βουλιαγμένης θα γίνει για λίγες ημέρες χοσπιτάλι της Μπίλντερμπεργκ για να γιατρέψει (τάχατες) την οικονομία που την έχει χτυπήσει κλαπάτσα, όπως τα γιδοπρόβατα που τα οδηγούν τράγοι και μπροστοκρίαρα πολυφαγάδικα, διεφθαρμένα ή μαλακοαναθρεμμένα...
Το Αρμάνδο, πάντα πονόψυχο και αγνό, λέει ότι το σύναξη -διαθέτει και μεγαλογιατρά- πιθανόν να ασχοληθεί και με τη νόσο των χοίρων με όμικρον γιώτα γιατί υπάρχει εν Ελλάδι και εκείνη με ήτα, των συνταξιούχων χήρων και ζωντοχήρων που τους παντρεύονται αφρατοκάπουλες εξ ανατολικών χωρών... Και το Βασίλη, περίεργο πάντα, λέει να δούμε αν στη σύναξη αυτή, θα βρίσκεται το Χριστοφοράτο, το Τσουκάτο και όποιο άλλο αυγό μελάτο, γιατί στο παρελθόν κάποια ωά από το αναπαραγωγικό ελληνικό σπέρμα φώλιαζαν εκεί, αλλά το χω καρατσεκάρει, ως γκαρσόνια... Ρίξτε μια ματιά στον 55ετή κατάλογο των καλεσμένων και θα βρείτε όχι μόνο τον Γιωργάκη και τον Κωστάκη μας, αλλά και κάποιους που ο νους σας δεν τους βάζει σε τέτοιες χαζοχαρούμενες ιντερνασιονάλε θέσεις... Εκτός κι΄αν τους χρησιμοποιούν οι εκάστοτε της κορυφής της πυραμίδας ως τραπεζοκόμους στις συνεδιάσεις, γιατί γκαρσόνια δεν μπορεί να υπάρχουν στην αίθουσα των μυστικών δείπνων...
Βολεμένοι όλοι κι΄όλες τους, πως λέμε οικονομολόγο, πολιτικό, γαλαζοαίματο, βαθμούχο, εισοδηματούχο, μεγαλοκόκορα και μεγαλοκοκότα, αλλά που να καταλάβαιτε κούτσουρα κι΄ασπρορουχούδες μου, όπως λέει το Βασίλη που παίζει τάβλι με το Αρμάνδο που αν και βλαμμένο του έχει πλακώσει με το πούλι τη μάνα... Και η δική μου ψυχή καταπλακωμένη είναι, γιατί όπως...
έμαθα το σουίτα της πολυθεσίτισσας του συναφιού μας στον Αστέρα θα σφραγιστεί όσες ημέρες οι εκλεκτοί καλεσμένοι θα ντερλικώνουν... Όσο για τον Μάκη μας, πολύ χολοσκασμένο είναι το παιδί που δεν μπορεί να βάλει κάντιτ κάμερα, όπως σε άλλες περιπτώσεις που και παπάδες έδειξε να βάζουν χέρι στο παγκάρι και καλλιτέχνες τραγιά να μαρκαλίζουν αμνάδες...
Και μη ξεχάσω το ξεκουτιασμένο, ότι μόνο δύο δημοσιογράφοι έχουν παραστεί ως τώρα σε συνεδριάσεις των θωκάτων, ο Μάρτιν Γουλφ των Financial Times και το Αλέξη Παπαχαλά, το δικό μας ντε, μισό-μισό...
Θα σας ενημερώσω σχετικά, όπως για το Χατζηνικολάου που έμαθα ότι τσαντίστηκε γιατί δεν πήγαν οι γκλαμουράτοι στο Εκάλη Κλαμπ αλλά στο Αστέρα της Παναγιωταρέα... Τό χω καρατσεκάρει σας λέω...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

5 σχόλια

  1. Με εικασίες, ψιθύρους, κουτσομπολιά και αοριστίες δεν γίνεται πολιτική κύριε Μπόμπολα.

    Φαίνεται ότι έχεις πανικοβληθεί γιατί βλέπεις να τρεκλίζει το άλογο που πόνταρες.

    Ας μαζέψεις το Mega σου, τον Έθνος σου, το Πρώτο Ψέμμα σου και την Ημερησία σου και άς πιείτε ξυδάκι όλοι μαζί.

    Έτσι είναι η ζωή, οι εντυπώσεις είναι εντυπώσεις και η αλήθεια είναι αλήθεια.

    Και οι λογαριασμοί από την Ελβετία και τη Γερμανία δέν είναι ψίθυροι, ούτε εικασίες.

    Γκέ-γκε πάμπλουτε βοϊδομάτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπε στο Ζάππειο ο Γιωργάκης να τον κρίνουμε σαν υποψήφιο με βάση αυτά που έχει ήδη κάνει.

    Άς τα θυμήσουμε και λίγο στο Μπόμπολα, το Λαμπράκη, τον Κυριακού, τον Αλαφούζο, τον Κουρή και τον Βρυώνη που, για κάποιο λόγο, τα έχουν ξεχάσει:

    -Θυμάμαι τη στάση σου στο ευχαριστώ από τον Σημίτη στους Αμερικάνους για τα Ίμια.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι την πρότασή σου περί καλλιέργειας κάνναβης στα μπαλκόνια μας (μαζί με τους Τατούλη και Δαμανάκη).
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι τα ζεϊμπέκικα με τον Τζέμ την ώρα που κάνανε βόλτες στο Αιγαίο τα τούρκικα F16.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι τι θέση πήρες όταν επί Σημίτη το 2002 ιδρύθηκαν εταιρείες ενοικιάσεως εργαζομένων .
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που έσπρωχνες άοκνα το σχέδιο ΑΝΑΝ που εάν πέρναγε θα χανόταν για πάντα η Κύπρος.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που έχεις τάξει στους οικονομικούς μετανάστες την Ελληνική υπηκοότητα και δικαίωμα ψήφου, κ.λ.π.), λες και δεν έχουμε αρκετή ανεργία από μόνοι μας.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που διαφωνείς για το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού, ξεχνώντας ότι και εσύ ζούσες κάποτε στο εξωτερικό.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που επέλεξες να εκπροσωπούν το πασόκ μουσουλμάνοι βουλευτές που δήλωναν ότι νιώθουν Τούρκοι και ζητούσαν από την Τουρκία να διεκδικήσει τη Δυτική Θράκη από την Ελλάδα.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που την εποχή Οτσαλάν, που παραιτήθηκε ντροπιασμένος από ΥΠΕΞ ο Πάγκαλος, ενώ εσύ κρυβόσουν για να του αρπάξεις τη θέση.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που έκανες την πάπια για την κλοπή των 35 τρισεκατομμυρίων του Χρηματιστηρίου από τους απατεώνες επιχειρηματίες, μαζί με πολλούς από τους οποίους έτρωγες κρυφά την περασμένη εβδομάδα στο σπίτι του Λάτση στην Εκάλη.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που το 2004, στην προσπάθειά σου να πάρεις το κέντρο, κάλεσες στο πασόκ τους νεοφιλελεύθερους Μάνο και Ανδριανόπουλο.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που το 2004, στην προσπάθειά σου να πάρεις ψήφους και από την αριστερά, δεν δίστασες να φέρεις τη Δαμανάκη και τον Ανδρουλάκη που ήθελαν να βάλουν τον πατέρα σου φυλακή το 1989 για το σκάνδαλο Κοσκωτά.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Τέλος, Γιώργο, θυμάμαι ότι όταν πήρες το δαχτυλίδι από το Σημίτη (με ενόχλησε η «δημοκρατική» διαδικασία) ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΛΑ.
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΙΩΡΓΟ; Πάλι τις αγκαλίτσες με το Σημίτη και τα λαμόγια του άρχισες.

    Παρόλα αυτά Γιώργο, αυτό που με απωθεί περισσότερο σε σένα, δεν είναι ότι έχεις παρελθόν στα ΨΕΜΑΤΑ και τις ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.

    Πιο πολύ με απωθεί η ξεδιάντροπη υποστήριξη που έχεις από πάμπλουτους επαγγελματίες σαν τον Ευαγγελάτο, τον Πρετεντέρη, τον Τσίμα, το Χατζηνικολάου, τον Οικονομέα, τον Καψή, την Τρέμη, το Βερύκιο, τον Κύρτσο και τον Καμπουράκη.

    ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανενα σχολιο για τη Μπιλντεμπεργκ δε βλεπω να κανει κανενας. Γιατι και ο Γιωργακης και ο Κωστακης στεκονται και οι δυο σουζα μπρος στις επιταγες που θα παρουν απο αυτη τη συνοδο. Και απο κοντα και οι Τσουκαληδες, Παπαχελαδες, Βερεμηδες και αλλοι προεδροι Μη Κυβερνητικων Οργανωσεων (sic), που το μονο που προσπαθουν ειναι να αλλοιωσουν την ηδη ταλαιπωρημενη ταυτοτητα των Ελληνων ως εθνος, για να μας κανουν να αφομοιωθουμε πιο ευκολα στη σουπα της παγκοσμιοποιησης. Με αυτον τον τροπο και καποια στιγμη δε θα μας νοιαζουν πια ουτε τα συνορα μας ως χωρα, ουτε η προσωπικοτητα μας ως εθνος. Ετσι θα γινουμε πιο ευκολα "προβατακια" κατω απο μια παγκοσμια κυβερνηση που ειναι το ονειρο της Μιλντεμπεργκ, Τριμερους Επιτροπης, Κλαμπ της Ρωμης και αλλων μασονικης εμπνευσεως οργανωσεις, οι οποιες καθοδηγουνται απο αισχρα διποδα (γιατι ανθρωπους δε μπορεις να τους πεις) σαν τον Κισσινγκερ, ο οποιος φοβαται να ερθει στηνν Ελλαδα για τη συνοδο, πραγμα φυσικο με τα οσα εχει πει και κανει μεχρι τωρα για τον αφανισμο του Ελληνισμου. Ξυπνατε γιατι ειναι ηδη αργα. Πρεπει την Ελλαδα να την αναλαβει ενας πολιτικος με cohones, γιατι καμμια λεσχη Μπιλντεμπερκ δεν μπορει να κανει οτι θελει οσο ο κοσμος αντιδραει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΣΟΒΑΡΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ στις ταραχές του Δεκεμβρίου 2008 στην Ελλάδα
    Γράφει ο/η Greek American News Agency
    11.05.09

    Του Ιωάννη Μιχαλέτου


    Τα διεθνή ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα έχουν δώσει ορισμένα επιπλέον στοιχεία σχετικά με τις ταραχές του Δεκεμβρίου στην Αθήνα, που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και όχι μόνο ιστορικό. Ο Γάλλος γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας THIERRY MEYSSAN, πρόσφατα έδωσε συνέντευξη όπου και περιέγραψε ότι κατά τις δικές του πληροφορίες ομάδες Κοσοβάρων στέλνονταν στην Ελλάδα για ταραχές και βανδαλισμούς με παρότρυνση των Αμερικανών με διττό σκοπό: Πτώση της Ελληνικής κυβέρνησης και δημιουργία προβλημάτων στην Ευρωζωνη με στόχευση το σκληρό πυρήνα της ΕΕ (Γαλλία-Γερμανία, κ.α). Επιπλέον αναφέρει ότι οι ταραχές είναι ευρύτερο σχέδιο με σαφέστατο στόχο την Ε.Ε και βεβαίως την Ελλάδα ως ένα κράτος που θα μπορούσε να εφαρμοστεί μια τέτοια "επίθεση".


    Η εκτίμηση αυτή ταιριάζει απολύτως με τις αποκαλύψεις που έκανε ο Έλληνας ανταποκριτής στην Ουάσινγκτον,Λάμπρος Παπαντωνίου, όπου παρέθεσε και συγκεκριμένα ονόματα και στοιχεία προκειμένου να στηρίξει τις αποκαλύψεις τους. Το παρόν διάστημα σύμφωνα με την εφημερίδα το ΠΑΡΟΝ, ο Λάμπρος Παπαντωνίου νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στις ΗΠΑ μετά από προσβολή απο εγκεφαλίτιδα.

    Επιπλέον Ιταλοί δημοσιογράφοι αναλύουν και επαυξάνουν τα παραπάνω αποκαλώντας τις ταραχές της Ελλάδας ως "τεστ" για όλη την Ευρώπη. Ευθέως αναφέρουν ότι η πτώση μιας "ανεξάρτητης" κυβέρνησης έναντι των ΗΠΑ είναι ο λόγος.

    Μια ακόμη άποψη που αξίζει να προσεχθεί ιδιαιτέρως έρχεται από τις ΗΠΑ, όπου ομάδα ερευνητών αποκαλύπτει ότι, "Σύμφωνα με τον Evgeny Morozov, ο οποίος είναι Λευκορωσίκης καταγωγής και στέλεχος στον οργανισμό Open Society Instititute του χρηματιστή Σόρος με έδρα τη Νέα Υόρκη, υπάρχει εδώ και κάποια έτη συγκεκριμένη έρευνα για τη μελέτη κινητοποίησης νέων ανθρώπων με τη χρήση της λεγόμενης "έξυπνης τεχνολογίας".



    Η άποψη του γράφοντος είναι ότι η αλήθεια πρέπει να αναζητηθεί πέρα από το επίπεδο των διακρατικών σχέσεων προς το τομέα των "Διεθνών εξτρεμιστικών δικτύων" που με τη σειρά τους ελέγχονται και γίνονται αντικείμενο διαχείρισης από ομάδες παγκοσμίων συμφερόντων που δεν υπακούουν σε σχεδιασμούς κρατών, αλλά μάλλον προσπαθούν να επιβληθούν έναντι αυτών.



    Υπό αυτή την οπτική γωνία, μπορεί να αναζητηθούν οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί της οργάνωσης των επεισοδίων σε παγκοσμιοποιημένα δίκτυα, τα οποία εν μέσω της χρηματοοικονομικής κρίσης βρήκαν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν ευκαιρίες σε ότι αφορά νομισματικές και δημοσιονομικές ισορροπίες. Εάς μην ξεχνά ο καλά ενημερωμένος αναγνώστης ότι η αύξηση των spreads των Ελληνικών Ομολόγων άρχισε αίφνης μαζί με τις ταραχές και περίπου 1,5 δις. Ευρώ χάθηκαν σε μερικές εβδομάδες με αυτό τον τρόπο. Επιπλέον για πρώτη φορά από το 2000 το Ευρώ απειλήθηκε έστω και εμμέσως, λόγω της πιθανής κατά πολλούς τότε, αποπομπής της χώρας από την ΟΝΕ.

    Βεβαίως εσωτερικοί παράγοντες, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και μικροπολιτικές φιλοδοξίας λειτούργησαν ως καύσιμη ύλη σε συνδυασμό με ένα απόλυτο αιφνιδιασμό της κρατικής μηχανής και ιδίως της Αστυνομίας.

    Αυτό που πρέπει να τονιστεί εντόνως, είναι ότι δεν έχει διαταχθεί μια εισαγγελική έρευνα, έστω και τύποις, για εκείνες τις ταραχώδεις ημέρες στο κέντρο των Αθηνών, γεγονός που οδηγεί τον μέσο πολίτη και ιδιαιτέρως εκείνον που επλήγει από τους βανδαλισμούς, να χάνει ελπίδα στην αποτελεσματικότητα της Δικαιοσύνης και του κράτους σε ευαίσθητες περιόδους όπου και το έχει ανάγκη.

    Εν κατακλείδι μια βέβαιη πρόβλεψη είναι ότι μόνο ένα μικρό μέρος της αλήθειας έχει αποκαλυφθεί για τα γεγονότα του Δεκεμβρίόυ και είναι πλέον καιρός να αρχίσει τόσο από δημοσιογραφικής όσο και από δικαστικής πλευράς μια ενδελεχή διερεύνηση πέρα από τις αοριστολογίες περί κοινωνικών συνθηκών τη στιγμή που υπάρχουν ήδη άπλετα σημεία προς διερεύνηση που παραπέμπουν σε οργανωμένα επιχειρησιακά σχέδια πρόσκλησης ταραχών και αποσταθεροποίησης.


    Η Ελληνική Δημοκρατία είναι αρκετά σταθερή να μη φοβάται τις τυχόν αποκαλύψεις που μπορεί να έρθουν στο φως, ακόμα και εάν αυτές κλονίσουν-προς στιγμήν- τις σταθερές του συστήματος αποκαλύπτοντας διασυνδέσεις ατόμων και οργανισμών που λειτουργούν ως μια ιδιότυπη "5η φάλαγγα" στη καρδιά της Πρωτεύουσας, αλλά και ευρύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απο το ορίτζιναλ Μαλβίνας στάιλ:
    Η Μαλβίνα ήταν πουλί που δεν μπορούσε να κελαηδήσει στο κλουβί, παρά μόνο λεύτερο... Χλεύαζε απο τα ύψη, τους ανάξιους, τους καβαλημένους σε καλάμι, αλλά και τους χωματατζήδες... Σε κάθε φτερούγισμα-εκπομπή πέθαινε τραγουδώντας αδούλωτη κι΄ατρόμητη, χωρίς κανένας να το καταλαβαίνει, εκτός από τους κυνηγούς που της είχαν στήσει καρτέρι... Λες κι΄αποζητούσε να ορμήσει κάθετα και να μπήξει τη καρδούλα της στο μυτερό τους αγκάθι... Πηδούσε στο κενό με ροκανισμένα φτερά όχι για να τρομάξει όσους αγαπούσε, αλλά για να δοκιμάσει τις αντοχές της... Τελικά πέθανε σαν πουλί που του είχαν κόψει τα φτερά, που του είχαν στερήσει το κελάηδημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση