GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαλβίνας στάιλ...

Πορεία προς τις παραλίες... Στη χώρα που επιπλέουν οι φελλοί και οι κουράδες να στηθούν οι κάλπες μαυρίσματος Kαρατσεκαρισμένο Νο 14 . Είπα ...

Πορεία προς τις παραλίες...
Στη χώρα που επιπλέουν οι φελλοί και οι κουράδες να στηθούν οι κάλπες μαυρίσματος
Kαρατσεκαρισμένο Νο 14

.
Είπα το Βασίλη, εκλογές έρχονται εκεί κάτω, μορφωμένες ψυχές είμαστε εδώ πάνω, ας στείλουμε μιά ανάρτηση το Καψαμπέλη, σαν κερασάκι στη τούρτα των αγανακτισμένων ανωνύμων, κι΄εκείνο, χαμογέλασε: δυό γάιδαροι μαλώνουνε στην Αθήνα για ξένο αχυρώνα, που βρίσκεται στις Βρυξέλες...
Μετά, γεμίζοντας το τσιμπούκι του με μυρωδάτο καπνό -του στέλνει ανελλιπώς το Κάστρο- αναρωτήθηκε: Μη μου θυμώσει το Γιώργο και με ποιόν θα παίζω τάβλι, όταν αφήσει τις εφημερίδες του, τα περιοδικά του, τα κανάλια του, τα καζίνα του, τα δημόσια έργα του, τις 666 επιχειρήσεις του... Χρόνια με πλήρωνε αλλά στο τέλος, μετά μιά απαγγελία Καβάφη, με απόλυσε...
Επέμενα, γιατί ξέρετε πόσο πεισματάρα είμαι, και τελικά φτιάξαμε ένα κείμενο, που θα το καταλάβουν μόνο όσοι πάνε την Κυριακή για μπάνιο... Οι άλλοι, διορισμένοι ή με υπόσχεση διορισμού, κομματικά παπαγαλάκια και γαλιάντρες, χασαπόσκυλα γενικώς, πρέπει να έχουν μιά απόδειξη στο κατάλογο ψηφισάντων...
Τι σου είναι όμως από μικρό παιδί κι΄από μεγάλο τρελό μαθαίνεις την αλήθεια και τσουπ το Αρμάνδο, που λέει θλιμμένο: Δεν θα ψηφίσει και εκείνο το κοψομεσιασμένο απο τις μεταφορές τούβλων, το Χριστοφοράκο, λυπάμε, που άνεργο στο Γερμανία θα παραμιλάει στον ύπνο του με βήμα χήνας, "βαρούμ νιξ αρμπάιτ, βα"... Ξαφνικά όμως, αρπάζεται το Βασίλη: Και το άλλο το "ολαρία ο λα λα" το πολυάσχολο που επιβλέπει στην...
εγκατάσταση πισίνας στη νεοαγορασμένη με μάρκα βίλα του στο Ουρα-γουάη: Ποιός είσαι ρε, ο γκαουλάιτερ του Γ΄Ράιχ που συνεργάστηκες με τους μαυραγορίτες και σε φυγαδεύσανε στη Νότια Αμερική;
(ΦΩΤΟ: οι κάλπες στήνονται...)
Αυτο είναι το Ελάντα
- όπως είπε το Γκμοχ, αυτό είναι το Ελληνογερμανό (αθάνατε Χριστοφοράκο) αυτό είναι το Ελληνοαρπάχτρα (αθάνατη δικαστίνα Μπουρμπούλια - για λίγο μέσα, αλλά τα περιουσιακά στοιχεία έξω) αυτή είναι η χώρα που δεν λειτουργεί το πόθεν έσχες, που ισχύει το ατιμώρητο των πολιτικών, και όποιος πρόλαβε το εξπρές των κονομημένων, οι άλλοι -για τιμωρία- να πατε για μπάνιο με τα πόδια... Ωραία ιδέα και καρατσεκαρισμένα πιασάρικη για τη τελεβιζιόνα, πορεία χιλιάδων ανθρώπων προς τις παραλίες...
Στη χώρα που επιπλέουν οι φελλοί και οι κουράδες, αυτοί που έχουν στήσει τις απόχες αλιείας, πού αλλού να στήσετε φακάτα και ασπρορουχούδες μου τις κάλπες μαυρίσματος, στις παραλίες...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

76 σχόλια

  1. Με εικασίες, ψιθύρους, κουτσομπολιά και αοριστίες δεν γίνεται πολιτική κύριε Μπόμπολα.

    Ειδικά εκείνο το Mega μπουρδέλο το έχει κάνει.

    Με αστείες καρικατούρες σαν τον Οικονομέα, τον Καμπουράκη, την Τρεεεεέμη, τον Τσίμα, τον Πρετεντέρη, το Χασαπόπουλο, τον Κανελλάκη και τον Καψή προσπαθείς να πουσάρεις το πολιτικό σου ψοφίμι, τον αργόστροφο γιό της κυρίας τσάντ.

    Φαίνεται ότι έχεις πανικοβληθεί γιατί βλέπεις να τρεκλίζει το άλογο που πόνταρες.

    Ας μαζέψεις το Mega σου, τον Έθνος σου, το Πρώτο Ψέμμα σου και την Ημερησία σου και άς πιείτε ξυδάκι όλοι μαζί.

    Έτσι είναι η ζωή, οι εντυπώσεις είναι εντυπώσεις και η αλήθεια είναι αλήθεια.

    Και οι λογαριασμοί από την Ελβετία και τη Γερμανία δέν είναι ψίθυροι, ούτε εικασίες.

    Γκέ-γκε πάμπλουτε βοϊδομάτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΟΣΤΑ 2% Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ.

    Μετά τα φιάσκα του Γιωργάκη στο debate και το Ζάππειο αλλά και την απομυθοποίηση των οικολόγων που θέλουν να ονομάζονται τα Σκόπια Μακεδονία, άλλαξε εντελώς ο χάρτης των δημοσκοπήσεων.

    Με 70% συσπείρωση η ΝΔ περνάει μπροστά και τελειώνουν τα ψέμματα.

    Αντίθετα στο πασόκ η απογοήτευση έχει ακουμπήσει την απελπισία. Το mega, o αντέννα, ο σκάϊ και ο άλτερ τόχουν ρίξει στα γνωστά (σούπα, όλοι ίδιοι είναι, κλπ) και προσπαθούν, έστω και την ύστατη στιγμή να συνεφέρουν τους οπαδούς τους παΣΟΚ από το ΣΟΚ.

    Καπάκι και οι μαϊμού δημοσκοπήσεις μπας και κοροϊδέψουμε κανένα αγαθό.

    Άντε να δώ Γιωργάκη πίσω από ποιά γωνία θα πάς να κρύβεσαι μετά τις ευρωεκλογές.

    Θα σε φάνε ζωντανό εκεί στην Ιπποκράτους.

    Και πολύ άντεξαν, εδώ που τα λέμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε μεγαλοκαρχαρία Μπόμπολα με το mega σου, το πρώτο ψέμμα σου, το έθνος σου και την ημερησία σου, ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    Λέγοντας τέτοια χονδροειδή ψέμματα το μόνο που καταφέρνετε είναι να συσπειρώνετε τους οπαδούς της ΝΔ, γιατί δεν είναι πρόβατα, όπως νομίζετε.

    Οι σχέσεις της ΝΔ με τη Siemens και την Intracom του Κόκκαλη ήταν πάντοτες κακές, διότι, όλοι ξέρουμε ότι ενώ επί πασόκ η Siemens Intracom ήταν, όχι ο κύριος αλλά ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ προμηθευτής του ΟΤΕ, αντίθετα επί Μητσοτάκη η ίδια εταιρία είχε ουσιαστικά αποκλεισθεί.

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η SIEMENS ΛΑΔΩΝΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΕ;

    Αυτά που γράφεις μαφιόζε Μπόμπολα στο Πρώτο Ψέμμα σου μπορεί να τα πιστέψουν μόνο λίγα ανεγκέφαλα πρόβατα οπαδοί του πασόκ.

    Οι κοινός νούς ξέρει ότι αυτά είναι παράλογα πράγματα.

    Όποιος έχει έστω και την ελάχιστη επαφή με την πολιτική ξέρει ακριβώς τα αντίθετα, ότι δηλαδή είναι η ίδια η Siemens-Intracom που έριξε το Μητσοτάκη το 1993, επειδή αυτός προσπάθησε να αποκρατικοποιήσει τον ΟΤΕ.

    ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΡΥΠΑΡΟ ΣΟΥ ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ.

    Κύριοι οπαδοί του πασόκ ντροπιάζετε τον αυτοσεβασμό σας όταν αποδεχόσαστε να σας πασάρουν οι μεγαλοκαρχαρίες τέτοια χονδροειδή ψέμματα.

    Κύριε Τσοβόλα, ντροπιάζεις την υστεροφημία σου όταν λές ότι ο Χριστοφοράκος και ο Καράβελας είναι άνθρωποι της ΝΔ, γιατί ξέρεις πολύ καλά την αλήθεια, δεν ήλθες σήμερα στην πολιτική.

    Όσο για το Γιωργάκη, αυτός ο αργόστροφος σκερβελές δεν έχει τίποτε να ντροπιάσει, διότι έτσι και αλλιώς όλος ο κόσμος έχει καταλάβει πόσο χαμηλού αξιακού και πνευματικού επιπέδου είναι.

    Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΣΕ ΤΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ.

    Μας έπρηξες στα ευχολόγια και τις γενικότητες!

    Πές μας κάτι συγκεκριμένο, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    Πές μας που πήγαν τα λεφτά του Τρεπεκλή.

    Πές μας που πήγαν τα 100.000.000 της Ζίμενς.

    Πές μας το περίφημο μαγικό σχέδιό σου για την οικονομία. Θα αυξήσεις τους δημοσίους υπαλλήλους ή θα τους μειώσεις;

    Πές μας τί θα αλλάξεις στις εφορίες για να μειωθεί η φοροδιαφυγή. Πώς θα αντιμετωπίσεις τη διαφθορά των εφοριακών; Τι θα κάνεις με τους ελεύθερους επαγγελματίες;

    Πές μας πόσο θα αυξηθεί η φορολογία των επιχειρήσεων και πώς θα αντιμετωπίσεις το σίγουρο επακόλουθο της αύξησης της ανεργίας από τη φυγή επιχειρήσεων στο εξωτερικό.

    Πές μας τί παραπάνω θα κάνεις για την παιδεία από όσα έκανε ο Σημίτης, πρέπει να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.

    Πές μας τί θα κάνεις για το Κυπριακό. Πές μας εάν καταδικάζεις ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ το σχέδιο Ανάν (και τους σημερινούς κλώνους του) ή όχι.

    Πές μας εάν έχεις σταθερή θέση για τα Σκόπια και ποιά είναι αυτή. Συμφωνείς ή όχι με τον Καραμανλή και το Βουκουρέστι;

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ.

    Επίσης μας τσαντίζει το ότι προσπαθείς μέσα από σλόγκαν, γενικότητες και αφηρημένες έννοιες να υπονοήσεις ότι ξέρεις τί κάνεις.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

    Εάν ξέρεις σε παρακαλούμε να μας το πείς.

    Εάν δεν ξέρεις, τότε είσαι επικίνδυνος, διότι επιβεβαιώνεις όσους λένε ότι εάν δεν είχες πατέρα τον Αντρέα σήμερα θα σκούπιζες τραπέζια σε Μακντόναλντς της Μινεσότα.

    Περιμένουμε.

    Άντε να δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε φάνη πασόκ.

    Θυμήθηκα σήμερα που μας έλεγες ότι φοβάται ο Καραμανλής να κάνει debate με το Γωγάκη.

    Κάνε μου τη χάρη και ξαναπές το πάλι φίλε μου, θέλω να το ακούω.

    Έλα αγόρι μου, μην ντρέπεσαι, μεγάλα παιδιά είμαστε.

    ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ ΓΩΓΑΚΗ;

    Να σου πώ κάτι;

    Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μην στενοχωριέσαι.

    ΟΥΤΕ Ο ΚΑΤΜΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΓΩΓΑΚΗ.

    Φίλε φάνη πασόκ, γράψε ότι μαλακία θέλεις, γράψε ότι γουστάρεις, βρίσε όσο θέλεις, συκοφάντησε τον Καραμανλή, λοιδώρησε την ΝΔ, στη δημοκρατία μας ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης του.

    Είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου και το σέβομαι, σε κάθε περίπτωση.

    ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΔΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΩΓΑΚΗ, ΦΕΡΝΕΙ ΓΕΛΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΜΙΑ.

    Περιττό να σου πώ βέβαια ότι λέγοντας τέτοια κουλά κάνεις τεράστιο κακό στο κόμμα σου διότι δείχνεις ότι έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.

    Πάρτο σαν απλή συμβουλή, τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ

    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ???

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΩΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΕΣΕ ΔΕΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.

    ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΦΤΟΥ),ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ (ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ)ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΖΙΓΚΟΛΟ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ

    Μετά τη τραγική Συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο, ένας από τους πιο βαρετούς άνθρωπος που γεννήθηκαν ποτέ στη γή κατάφερε να ρεζιλευτεί ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

    Το debate ήταν η πολιτική ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ για τον πιο άχρωμο, άοσμο, ξενέρωτο αρλουμπολόγο στην ιστορία της ελληνικής πολιτικής ζωής.

    Ήταν, με μεγάλη διαφορά, ο χειρότερος ομιλητής από τους πέντε.

    Από πατάτα σε πατάτα αυτό το παιδί.

    Αυτή τη φορά ο ΑΡΧΙΠΑΠΑΓΑΛΟΣ δεν μας έπαιξε 3.698 φορές την κασέτα για το πώς ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ο λαός (τα γνωστά αδικία, ανέχεια, ατιμωρησία, απογοήτευση και γενικώς όλα τα εις άλφα-στερητικό ουσιαστικά της Ελληνικής γλώσσας).

    Ακόμη και ο πιο καλοπροαίρετος άνθρωπος κατάλαβε ότι, παρόλα τα εντατικά φροντιστήρια και τους επαγγελματίες επικοινωνιολόγους, η διανοητική του κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

    Αρλούμπες, αφηρημένες έννοιες, ευχολόγια, καινούργιοι κόσμοι, ανακολουθίες, νέα οράματα, άστα να πάνε. Ούτε στα καφενεία των συνταξιούχων δεν λέγονται τόσες κουβέντες του αέρα.

    Επίσης, από την τρικυμία που έχει στο κρανίο ξέχασε το ποιηματάκι: «ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ»

    Επειδή όμως η κασέτα της βλακείας συνεχίζει να παίζει εγώ του υπενθυμίζω ότι : “ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ».

    Γιωργάκη, αφού δεν άλλαξες, δεν μπορείς να πάς ούτε μπροστά ούτε πίσω.

    Πάς κάτω αγοράκι και γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΣΕΙΣ ΜΟΥΝΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Μέσα ο Μαυρίδης, μέσα και ο Σταυριανού.

    Πρόλαβαν και την κοπάνησαν ο Χριστοφοράκος και ο Καράβελας αλλά είναι μετρημένες οι μέρες τους.

    Οι υπόλοιποι προφυλακίστηκαν και πάνε να κάνουνε παρεούλα στους πρώτους.

    Βόμβα στο γραφείο του παιδικού φίλου του Γιωργάκη του Τρεπεκλή στο Κολωνάκι για εκφοβισμό (καλύτερα να πάς φυλακή παρά να βλέπεις να ραδίκια ανάποδα, έτσι).

    ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

    Τα ψέμματα έχουν κοντά ποδάρια, λέει ο λαός.

    Ο Γιωργάκης κάνει πως δεν ξέρει τίποτε για τη Ζίμενς, μιλάει για το σοσιαλισμό και τους βάρβαρους τώρα.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙXΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ.

    Πού να φανταστώ τέτοια πράγματα;

    Α ΠΑ ΠΑ!

    Εκείνοι οι παλιοχαρακτήρες του Σημίτη φταίνε για όλα.

    Όταν πήγαινα στα υπουργικά συμβούλια του Σημίτη με έπαιρνε ο ύπνος και δεν άκουγα τι λέγανε.

    Γιωργάκη, Γιωργάκη, κουτοπόνηρο αμερικανάκι, ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ.

    Το πρόβλημά σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Βερελής, ούτε καν ο Τσουκάτος.

    Το πρόβλημά σου ΕΙΝΑΙ ο Τρεπεκλής!

    Και πλησιάζει.

    Και πλησιάζει.

    Και πλησιάζει.

    Σε έχουν ζώσει τα φίδια, έτσι πονηρούλη;

    Τα χνάρια δείχνουν και σένα, έτσι πονηρούλη;

    Και τι άλλο να κάνεις πιά, στον άσσο ξέμεινες.

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΕΠΕΚΛΗ;

    Τί θα κάνεις τότε Γιωργάκη;

    Ποιόν θα διώξεις;

    Τον εαυτό σου;

    Θα πέσει πάντως ΜΠΟΛΙΚΟ κλάμα!

    Κλάμα η margaret Chad (όχι για μένα, για τη μανούλα).

    Κλάμα οι Αμερικάνοι (πάει η κύπρος, πάνε και τα σκόπια).

    Κλάμα ο Μπόμπολας (πάει το Δ' ΚΠΣ-ΕΣΠΑ).

    Κλάμα ο Λαμπράκης (δε θέλω ανυπάκουο πρωθυπουργό).

    Κλάμα ο Αλαφούζος (τόσα έξοδα για το ΣΚΑΙ πήγαν τζάμπα).

    Κλάμα ο Κυριακού (έχασα την Ολυμπιακή Επιτροπή, ξεφτιλίστικα και στη ξανθο-μπεμπούλα).

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚΟ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ!

    Να δώ, Γιωργάκη μου, τί θα πείς μετά σε αυτούς τους κακομοίρηδες τους οπαδούς σου που σε υποστηρίζουν σήμερα.

    Τί θα τους πείς βρε κοκορόμυαλε;

    Ότι φταίνε τα μεγάλα συμφέροντα και τα ξένα μονοπώλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ AYTO ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ;

    Που το πάτε το παιδί ρε καναλάρχες;

    Δεν βλέπετε ότι είναι ανισόρροπο;

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΛΑΜΠΑΚΟΥΤΣΑΒΛΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ.

    Προσωπικά νομίζω ότι ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΙΧΛΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ.

    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΕΙ (άκουσον άκουσον) ότι ο Σερραίος δεν είναι αρκετά διεκδικητικός στα εθνικά θέματα, ξεχνώντας τις σφαλιάρες που έριξε στο συμπατριώτη του Γιωργάκη Τζώρτζ Μπούς στο θέμα των Σκοπίων στο Βουκουρέστι αλλά και στο Κυπριακό για το προδοτικό σχέδιο Ανάν (που βέβαια προωθούσε πάλι ο Γιωργάκης). ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΕΙ ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης έχουν το δικαίωμα να αυτο-ονομάζονται Τούρκοι (προφανώς θέλει να τσιμπάει τις ψήφους τους μουσουλμάνων), δίνοντας έτσι λαβή στην Τουρκία να ισχυρίζεται ότι υπάρχει Τουρκική και όχι μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα.

    Πως μπορεί μετά ο Γιωργάκης να κατηγορεί για μειοδοσία και υποχωρητισμό τον Καραμανλή είναι κάτι που μόνο ο δικός του γογαντοτεράστιος εγκέφαλος μπορεί να συλλάβει.

    Τόν ρωτάνε μετά γιατί ευαγγελίζεται τη δωρεάν δημόσια παιδεία αλλά ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και τώρα ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

    Η απάντησή του πάλι άλλα αντ' άλλων. Ευαγγελίζεται (λέει) την δωρεάν δημόσια παιδεία διότι έχει πάει σε πολλά διαφορετικά σχολεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό και άρα έχει εμπειρία!.

    Απίθανο επιχείρημα, ανατρίχιασα. Για το δικό του παιδί όμως, πάλι δεν απάντησε.

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

    Πρώτο, πόσο είναι το IQ αυτού του ανθρώπου;

    Δεύτερο, πόσο είναι το IQ όσων εμπνέονται από αυτό τον άνθρωπο;

    Τρίτο, πόσο καιρό ακόμη, κύριοι Μπόμπολα, Κυριακού, Αλαφούζο και Λαμπράκη θα κρατήσει αυτό το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ που λέγεται Γιωργάκης Παπαντρέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)

    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπομονή στα οικονομικά, θάρθει ο απόφοιτος του πίκπα, λέει.
    Έχει και σχέδιο για την οικονομία, λέει.
    Δεν το ανακοινώνει όμως σε κανένα για να μη του το κλέψουν.
    Ρε βλαμμένο, τζέφρυ τσάντ, μας δούλευε ο πατέρας αλλά αυτός ήταν γλυκόλογος τουλάχιστον, παρόλο που ήταν μαέστρος της ψευτιάς.
    Εσένα ποιος λογικός άνθρωπος θα σε ψηφίσει;
    Αφού χάνεις λάδια γλυκέ μου, τόκαψες το μοτέρ (άσε που ήταν από την αρχή ιμιτασιόν)!
    Άντε να παίξεις με τα άλλα τα πλουσιόπαιδα εκεί στα βόρεια προάστια ή τις γειτονιές της Μινεσότας στην Αμερική, που γεννήθηκες και μεγάλωσες.
    Δεν χρειαζόμαστε αμερικάνους προστάτες πια, οι Έλληνες μπορούν να αποφασίζουν για το μέλλον τους χωρίς την «προστασία» νταβατζήδων, ιδιαίτερα υπερατλαντικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ

    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ???

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα ήθελα να ξέρω τί σκέπτεται αυτό το κορίτσι, η mother.
    H Margaret Chad, ντε.
    Έχοντας ζήσει τόσο χρόνια δίπλα στον Αντρέα, αναρωτιέμαι τί να σκέπτεται για τον κανακάρη.
    Τι πήγε λάθος;
    Τον έτρεφε υγιεινά.
    Τον έντυνε καλά.
    Τον πήγε στα πιό ακριβά σχολεία.
    Τον έστειλε στην Αμερική.
    Τον έστειλε στη Σουηδία.
    Τόσα χρόνια πρωθυπουργός ο μπαμπάς τούκανε συνεχώς φροντιστήριο.
    Τον έκανε και υπουργό για καμιά δεκαριά χρόνια μπάς και αποκτήσει λίγη πρακτική εμπειρία.
    Και τί κατάφερε μετά από 57 χρόνια;
    Ένα κουραμπιέ με μουστάκι.
    Φτωχή κυρία Chad.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)

    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το αιφνιδιαστικό και πρόωρο κλείσιμο της Βουλής, με το πρόσχημα των ευρωεκλογών, αποδεικνύει την ακραία αστάθεια του πολιτικού συστήματος.Παρόλο που η πρωτοβουλία του Καραμανλή έχει αυταρχικά και «βοναπαρτιστικά» χαρακτηριστικά, αποτελεί απόδειξη αδυναμίας και όχι δύναμης.
    Η κυβέρνηση επιδίωξε και πέτυχε, με αυτόν τον ακραία αυθαίρετο τρόπο, την παραγραφή των ποινικών ευθυνών μεγαλοστελεχών της για τα σκάνδαλα της περιόδου από το 2004 μέχρι σήμερα (ομόλογα, Βατοπέδι, Παυλίδης κ.ά.). Όμως, το πέτυχε με μεγάλο κόστος: Η τεράστια πλειοψηφία του κόσμου –ακόμα και το 40% των ψηφοφόρων της ΝΔ– κατανόησαν την πρωτοβουλία Καραμανλή ως μια βίαιη πράξη συγκάλυψης.
    Η κυβέρνηση επιδίωξε και πέτυχε να σταματήσει τη συνέχεια της συζήτησης στη Βουλή για νέα μεγάλα σκάνδαλα που έχει θρέψει η πολιτική των αντιμεταρρυθμίσεων (Ζίμενς, Γερμανός κ.ά.). Όμως, επίσης με μεγάλο κόστος, η συνέχεια των αποκαλύψεων και της δημόσιας συζήτησης για τα σκάνδαλα είναι απλώς αναπόφευκτη.
    Ο Καραμανλής, για να σώσει το κόμμα του, δε δίστασε «να παίξει με τους θεσμούς». Στην πρώτη φάση, αξιοποιώντας τον Σανιδά ως κομματάρχη της ΝΔ, ανέδειξε στα μάτια του κόσμου πολύτιμες αλήθειες για την, τάχα, ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Kλείνοντας εσπευσμένα και βίαια τη βουλή, οδηγεί μαζικά τμήματα του κόσμου σε σωστά και σκληρά συμπεράσματα για την αξία του κοινοβουλευτικού παιχνιδιού. Η κυβέρνηση, θυσιάζοντας τέτοιες «αξίες» των αστικών ιδεών, αγοράζει απλώς χρόνο. Ελπίζει να ηττηθεί στις ευρωεκλογές μόνο με 3% και στη συνέχεια να ανακάμψει παίζοντας το χαρτί της «υπευθυνότητας» στην οικονομία, με στόχο να φτάσει σε εκλογές αργότερα, όταν θα έχει κάποιες ελπίδες νίκης. Μόνο που, αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, ο Καραμανλής θα είναι υποχρεωμένος να πάρει νέα, σκληρά, αντεργατικά και αντικοινωνικά μέτρα. Η ιδέα ότι για να ξεφύγει από τα σκάνδαλα, θα καταφύγει στον άγριο νεοφιλελευθερισμό, μπορεί να περιγραφεί μόνο από την παροιμία «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα». Καθυστερώντας την εκλογική αναμέτρηση, ο Καραμανλής το μόνο που μπορεί να πετύχει είναι να μετατρέψει μια σοβαρή ήττα του κόμματός του σε πανωλεθρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το τραμπουκοπουστάκι τι έχει και δε μιλά ζωντανά με δημοσιογράφους μετά το πατατράκ στη Θεσσαλονίκη ???
    Το ποιηματάκι που είχε μάθει να καταγγέλλει τους άλλους τελείωσε .
    Καραγκιόζη Λούλη γιατί δε του έμαθες να έχει απολογητικό λόγο ?
    Ο καταγγελτικος λόγος τελείωσε και τώρα που δεν ξέρει να μιλήσει , ζητά να ξέρει από πριν τις ερωτήσεις και μιλάει σε δημοσιογράφους μόνο στο εξωτερικό ?
    Γιατί όλα αυτά ρε πισογλέντη ???
    Τελικά ο Καραγκιόζης που κυβερνά είναι ένα καταναλωτικό προϊόν ή είναι ένα διαφημιστικό project ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΓΝΩΣΤΗ ΡΟΥΦΟΓΚΑΥΛΕΤΑ ΤΟΥ PRESS-ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ
    ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
    ΣΙΓΑ ΜΕΓΑΛΕ...
    ΦΡΕΝΟ...
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ??

    ΑΑΑΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ.
    ΘΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ !!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΕΦΑΛΑ ΜΟΥ.. ΜΠΡΑΒΟ !
    ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ..
    ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ.

    ------------------------
    Θα σε κάνω να πάθεις εγκεφαλικό επεισόδιο απο τα νεύρα,
    πληρωμένο ΠΑΣΟΚΙΚΟ αρχίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ΓΝΩΣΤΗ ΡΟΥΦΟΓΚΑΥΛΕΤΑ ΤΟΥ PRESS-ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ
    ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
    ΣΙΓΑ ΜΕΓΑΛΕ...
    ΦΡΕΝΟ...
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ??

    ΑΑΑΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ.
    ΘΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ !!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΕΦΑΛΑ ΜΟΥ.. ΜΠΡΑΒΟ !
    ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ..
    ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ.


    Θα σε κάνω να πάθεις εγκεφαλικό επεισόδιο απο τα νεύρα αδελφάκι του Αντώναρου.
    9000 ευρώ τον μήνα πάπαλα απο την άλλη Δευτέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι να πεί και ο κακομοίρης ο Τσουκάτος;

    Έμπλεξε με τη μαφία του Γιωργάκη.

    Δεν φτάνει που δούλευε σα χαμάλης για να είναι υπουργοί κάτι ανεπάγγελτοι ρεμπεσκέδες σαν το βλακογιώργο, θα την πληρώσει ο Τσουκάτος μόνο;

    Δεν φτάνει που τον πετάξατε στην ανυποληψία και του βρωμίσατε την όνομά του, τώρα θέλετε να πείτε ότι τα λεφτά της Siemens τάπαιρνε για την πάρτη του;

    ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΒΑΖΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ;

    Τόσο κορόϊδο ήταν η Ζίμενς;

    Μόνο ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών μπορεί να υπογράψει σύμβαση τόσο πολλών εκατομμυρίων, προφανώς μετά από έγκριση του πρωθυπουργού.

    Εσύ εάν ήθελες να μιζώσεις κάποιον για να πάρεις μιά δουλειά, θα δωροδοκούσες αυτόν που υπογράφει τη σύμβαση ή το βαποράκι;

    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ, ΕΝΑ ΒΑΠΟΡΑΚΙ.

    Λάτρα και χαμαλίκι έκανε για το κόμμα και τώρα όλοι οι βολεμένοι κάθονται στο βουλευτικό τους θρόνο και κάνουν τους ανήξερους.

    Αυτό που ξέρω είναι ότι ακόμα και η σικελική μαφία έχει ένα κώδικα τιμής που προστατεύει τα μέλη της.

    Ο Γιωργάκης είναι τόσο τυχοδιώκτης, αδίστακτος και μονοφάης που η σικελική μαφία μπροστά του φαίνεται παιδική χαρά.

    Όχι μόνο δεν βγαίνει να παραδεχθεί την αλήθεια, δηλαδή ότι τους χρηματοδοτούσε παράνομα η Siemens, αλλά τώρα κατηγορεί τον Τσουκάτο ότι τσέπωσε το χρήμα για τον εαυτό του.

    Φοβερός κώδικας τιμής.

    Αυτό είναι αξιοπιστία.

    Αυτό είναι μπέσα!

    Είναι ο κόσμος του Γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΓΝΩΣΤΗ ΡΟΥΦΟΓΚΑΥΛΕΤΑ ΤΟΥ PRESS-ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ
    ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
    ΣΙΓΑ ΜΕΓΑΛΕ...
    ΦΡΕΝΟ...
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ??

    ΑΑΑΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ.
    ΘΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ !!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΕΦΑΛΑ ΜΟΥ.. ΜΠΡΑΒΟ !
    ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ..
    ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ.
    ------------------------
    Θα σε κάνω να πάθεις εγκεφαλικό επεισόδιο απο τα νεύρα,
    πληρωμένο ΠΑΣΟΚΙΚΟ αρχίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μα επιτέλους τί άλλο να κάνουμε, γράφουμε μαλακίες, ξαναγράφουμε μαλακίες, ξαναγράφουμε μαλακίες, πάλι ξανά ξαναγράφουμε μαλακίες.
    Ξημερωβραδιάζουμε νύχτα – μέρα πάνω σε χαρτιά και υπολογιστές, πληρώνουμε τους καλύτερους επικοινωνιολόγους να μας δίνουν ιδέες και για άλλες μαλακίες, δέν τρώμε, δέν πίνουμε, δέν κοιμώμαστε, έχουμε καταντήσει σκιάχτρα. Ξαναγράφουμε, περιμένουμε, τα σώζουμε, ξαναγράφουμε, έχουμε γεμίσει όλο το Press μαλακίες, έχουμε καταγελοιοποιηθεί αλλά το χαζοκώστα μας αντί να πάρει μπροστά βουλιάζει όλο και χειρότερα.
    Τί άλλο να κάνουμε για σένα αρχηγάρα μας? Ποιός θα μας αποζημιώσει τώρα για τον τόσο χαμένο κόπο μας?
    Επιτελικό Team Ευάγγελου Αντώναρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΕΟΙ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΣΟΚ;

    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ;

    ΚΑΝΤΕ ΜΟΚΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΑΝ ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΘΕΝΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ ΤΟY ΠΑΥΛΙΔΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

    ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΜΙΖΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΑΣ, ΑΛΗΤΕΣ.

    ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΛΟ ΤΟ ΣΗΜΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΠΑΝΤΡΕΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.

    ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.

    ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΞΟΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΕΙΡΑ - 1

    Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    Ομόλογα: Η Morgan Stanley επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
    Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
    Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
    ……………………

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΙΜΕΝΣ : Στα επίσημα πρακτικά της δίκης της μητρικής Siemens στο Μόναχο είναι καταγεγραμμένο ότι για τις δουλειές της Siemens στην Ελλάδα δόθηκαν μίζες περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι στιγμής είναι σίγουρο ότι ένα εκατομμύριο εξ’ αυτών μεταφέρθηκε στα ταμεία του Πασόκ, μέσω Τσουκάτου.
    Πολλά εκατομμύρια ευρώ διοχετεύονταν από τον λογαριασμό του πρώην στελέχους της Siemens Hellas, Πρόδρομου Μαυρίδη, προς τους διάφορους πράσινους «δικαιούχους». Μόνο από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρούσε ο Μαυρίδης σε υποκατάστημα της Ελβετικής Τράπεζας Dresdner Bank, διακινήθηκαν περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ. Σπουδαίο ρόλο στις διαδρομές του «μαύρου χρήματος» φαίνεται ότι διαδραματίζουν οι εταιρείες Martha Hodling και Martha Overseas, όπως επίσης και η εταιρεία Fiberlite LLC, του Dubai, που τροφοδοτεί εκτός από τον προσωπικό λογαριασμό του κ. Μαυρίδη και τους λογαριασμούς των δύο εταιρειών που του ανήκουν. Οι αρχές του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης χαρακτηρίζουν το «σκάνδαλο Siemens» ως «το μεγαλύτερο μεμονωμένο σκάνδαλο στην ιστορία των χρηματιστηρίων.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΛΕΟΠΑΡΝΤ: Το πασόκ αγόρασε τα άρματα μάχης Λέοπαρντ 7 (ΕΠΤΑ) φορές ακριβότερα απ' ότι αγόρασε η Τουρκία (2 δις δρχ.), την ίδια εποχή.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ: Κατά την τριετία 2001-2004 το πασόκ διόρισε (εκτός ΑΣΕΠ) 250.000 συμβασιούχους στο δημόσιο για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους, προφανώς για να υφαρπάξει εκβιαστικά την ψήφο τους. Το 2004 είχε μάλιστα το θράσος να ζητάει να κάνει η ΝΔ αυτό που δεν έκαναν εκείνοι, δηλαδή να τους μονιμοποιήσει. Σύμφωνα με το συμβούλιο επικρατείας μονιμότητα δικαιούντο μόνο όσοι κάλυπταν "πάγιες και διαρκείς ανάγκες", δηλαδή το πολύ 80.000 από τους 250.000, που διόρισε η «μεγάλη δημοκρατική παράταξη».

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ: Αγορά προβληματικών γερμανικών υποβρυχίων κόστους 750 δις (τιμή πενταπλάσια του πραγματικού κόστους), που γέρνουν μέσα στη θάλασσα, ακόμη και σήμερα!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΥΣΟΥ: Εκποίηση 20 τόνων χρυσού της Τράπεζας της Ελλάδος: Όταν έφαγαν και τα τελευταία λεφτά των δημόσιων ταμείων, ενώ παράλληλα οι δανειακές υποχρεώσεις της Ελλάδας χτυπούσαν παγκόσμιο πρωταθλητισμό, οι πράσινοι οικονομολόγοι σοφίστηκαν νέες πατέντες!* Τον Αύγουστο του 2003, ο Σημίτης και Διοικητής Γκαργκάνας, αποφάσισαν με πλήρη μυστικότητα να εκποιήσουν 20 τόνους από τα αποθέματα χρυσού της Ελλάδος. Αυτοί οι κύριοι σήμερα, βγαίνουν και μιλάνε για "διασφάλιση της δημόσιας περιουσίας" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΕΙΡΑ - 2

    Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    Ομόλογα: Η Morgan Stanley επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
    Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
    Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
    ……………………

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ : Αρχές του 2004 οι ιδιοκτήτες Καναδοί της TVX Gold αποφάσισαν να αποχωρήσουν, λόγω των λειτουργικών προβλημάτων που τους δημιουργούσαν μερικοί πασόκοι κάτοικοι και η τοπική αυτοδιοίκηση. Διεθνής έγκυρη εταιρία μελετών αποτίμησε την αξία των μεταλλείων σε 408 εκατ. Ευρώ, αλλά το κράτος, αντί να κάνει διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό έδωσε απευθείας τα μεταλλεία στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ», συμφερόντων Μπόμπολα, έναντι 11 εκατ. €. Δηλαδή το δημόσιο χάρισε 390 εκατομμύρια ευρώ στο Μπόμπολα μέσα σε λίγους μήνες.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΜΟΛΟΓΩΝ: Το 2001 για να καλύψουν ένα τεράστιο χρέος 2,8 δις ευρώ έστησαν τη μεγαλύτερη κομπίνα διαχείρισης χρέους, το περίφημο «πράσινο» δομημένο ομόλογο με τις 18 τράμπες. Δομήθηκε ένα ομόλογο-τέρας ονομαστικής αξίας 6,1 δις Ευρώ και πάνω σ' αυτό "παίχτηκαν" 18 τράμπες (swaps). Το οφειλόμενο ποσό, από τους λάθος χειρισμούς από 2,8 δις Ευρώ ανήλθε στα 5,4 δις Ευρώ.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ: Μόνο το 2002 - 2003 χάθηκαν μέσω της "Ακρόπολις" χρηματιστηριακής, σε παιχνίδι με ομόλογα 5,5 εκ. €. Συνολικά χάθηκαν από τα σαΐνια του Πασόκ πάνω από 3,5 δις € (1,3 τρις δρχ.) μόνο από το 1999-2002. Και μιλάμε για τα λεφτά που τζόγαραν στο χρηματιστήριο, αφήνοντας τις διψασμένες για μίζα πράσινες διοικήσεις των ταμείων να τζογάρουν. Επένδυσαν 5,22 δις € συνολικά σε μετοχές και άφησαν μόνο με 1,76 δις €.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΡΙΑΔΝΗ : Το 2000 το ελληνικό δημόσιο δανείστηκε 650 εκ. €, από την off shore εταιρεία ARIADNE S. A. (ISIN:XS0121591704) με έδρα το Λουξεμβούργο, βάζοντας υποθήκη μέχρι το 2013 τα έσοδα των λαχείων. Οι μίζες που έπεσαν ξεπερνούν τα 7,5 εκ. €. Παρόλες τις συνεχείς εκκλήσεις για να δικαιολογήσει την πράξη αυτή, το πασόκ έκανε την πάπια!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΟΝΗΣ ΤΟΠΛΟΥ; Οι αμαρτωλές και ταυτόχρονα «ιερές» μπίζνες Πασόκ με τη Μονή Τοπλού ή πως παρέδωσαν 26.000 στρέμματα στη μονή Τοπλού (που έχει μόνο ένα μοναχό) σαν να ήταν δικά τους. Στη συνέχεια ιδρύθηκε εταιρία εκμετάλλευσης μαζί με Εγγλεζοκύπριους, που εισήγαγαν την εταιρία στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου και έγιναν όλοι ζάπλουτοι. Φυσικά οι «ιερές» μπίζνες των πρασινοφρουρών είναι απόλυτα εγκεκριμένες από τους «αγωνιστές» της «μεγάλης δημοκρατικής παράταξης», όπως ο Καρχιμάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φασίστες της δεξιάς έχετε πάρει χαμπάρι ότι ο Μαλάκας που σας κυβερνά και σας φανατίζει για να σας κλέψει ξανά την ψήφο σας υπέγραψε διαταγή που σε λίγο καιρό θα υπάρχει ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ; ; ;
    Αν αυτό δεν είναι λόγος για παραπομπή σε δίκη του άχρηστου με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας τότε τι είναι ; ; ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΕΙΡΑ -3

    Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    Ομόλογα: Η Morgan Stanley επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
    Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
    Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
    ……………………

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ: Τον Οκτώβριο του 2003 η Ευρωπαϊκή επιτροπή στράφηκε κατά της Ελλάδας και έστειλε την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις παράνομες χρηματοδοτήσεις της Ολυμπιακής. Ζητούσε μάλιστα την επιστροφή της οικονομικής υποστήριξης χαρακτηρίζοντας αποτυχημένα όλα τα σχέδια εξυγίανσης από το 1994 έως το 2002. Η «Ολυμπιακή» κόστιζε 1,5 εκατομμύρια ευρώ ημερησίως στους Έλληνες φορολογουμένους, δηλαδή 550 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, κάθε χρόνο! Οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αποκρατικοποιήσουν την «Ολυμπιακή» ή να κοροϊδέψουν τους Ευρωπαίους με διάφορα τερτίπια, προς αποφυγήν ποινών. Ο Χ.Βερελής αφού «ξεχρέωσε» για ακόμα μια φορά με παράνομες εισφορές πολλών δις την Ολυμπιακή, την μετονόμασε σε «Ολυμπιακές αερογραμμές». Μέσα σε ένα μήνα το νέο σχήμα ήταν και πάλι ελλειμματικό και καταχρεωμένο! Η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλε πρόστιμα πολλών δις για τις παράνομες κρατικές επιχορηγήσεις στην Ολυμπιακή που αναγκάστηκε να πληρώσει η ΝΔ. Το πρόβλημα επιλύθηκε από τον Κώστα Χατζηδάκη με την πώληση της Ολυμπιακής στην MIG το 2009.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΕΠ : Κάτω από το νόμο Πεπονή κατασκεύασαν τις περίφημες ‘αποκαταστατικές’ διατάξεις του άρθρου 25 και του Ν. 2190, που παραβίαζαν το νόμο για το ΑΣΕΠ, καταργούσαν την έννομο τάξη και ανάγκαζαν το ίδιο το ΑΣΕΠ να διαπιστώνει χιλιάδες παράνομες πράσινες κομματικές προσλήψεις, κυρίως συμβασιούχων. Ο δημόσιος τομέας στην Ελλάδα πασοκοκρατείται, αφού επί 20 χρόνια είχαν διοριστεί πάνω από 1 εκ. ‘πράσινα’ παιδιά. Το ρεκόρ των διορισμών ήταν το πρεκλογικό έτος 1989 που το πασόκ διόρισε 180.000 άτομα από τις κλαδικές του

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΦΡΕΓΑΤΩΝ: Tο 2003 ο Μισέλ Ζοσεράν πρόεδρος της γαλλικής αμυντικής βιομηχανίας THALES κατήγγειλε για δωροδοκία μέλος της ελληνικής κυβέρνησης για να αναλάβει η εταιρεία του, την αναβάθμιση έξι φρεγατών του πολεμικού ναυτικού. Γαλλικές εφημερίδες υποστήριξαν με στοιχεία, ότι η ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων δόθηκε στους Αμερικάνους βάσει της υψηλότερης δωροδοκίας αφού παρόλο που η THALES δωροδοκούσε τον υπουργό Άμυνας από 7% - 10% δεν πήρε τελικά το έργο. Τελικά την ασφάλεια ‘κέρδισε’ η εταιρεία του Dick Cheney (αντιπροέδρου της Αμερικής) που απευθύνθηκε κατευθείαν στο Σημίτη και στο Χρυσοχοΐδη.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΑΜΙΝΑ-ΜΙΝΟΑΝ: Αποτέλεσμα του ναυαγίου ήταν 83 νεκροί και δύο μήνες μετά η αυτοκτονία του πράσινου εφοπλιστή Σφηνιά, λόγω οικονομικής κατάρρευσης της κρητικής Minoan Lines. Τρεις μέρες πριν το ναυάγιο ο μηχανικός του Σαμίνα, Αντώνης Σορώκος στέλνει γραπτή αναφορά στην εταιρεία, κρίνοντας το πλοίο , αναξιόπλοο. Το πλοίο βυθίστηκε 20 λεπτά μετά την πρόσκρουσή του στις Πόρτες της Πάρου, γιατί δε διέθετε στεγανά, που θα καθυστερούσαν ή θα απέτρεπαν τη βύθισή του. Οι χώροι που έπρεπε να είναι στεγανά είχαν μετατραπεί σε καμπίνες, ενώ τα σωστικά μέσα ήταν ανύπαρκτα. Οι μηχανισμοί του υπουργείου από την άλλη είχαν πραγματοποιήσει πλημμελείς ή εικονικούς ελέγχους αξιοπλοΐας που πολλές φορές συνοδεύονταν και από το αντίστοιχο φιλοδώρημα, επί Υπουργίας Παπουτσή βέβαια.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ARTION: Για τέσσερα κακουργήματα ασκήθηκε δίωξη κατά του πρώην γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Παπακωνσταντίνου και της χρηματιστηριακής εταιρείας ΑΡΤΙΟΝ για τα ομόλογα του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το τραμπουκοπουστάκι τι έχει και δε μιλά ζωντανά με δημοσιογράφους μετά το πατατράκ στη Θεσσαλονίκη ???
    Το ποιηματάκι που είχε μάθει να καταγγέλλει τους άλλους τελείωσε .
    Καραγκιόζη Λούλη γιατί δε του έμαθες να έχει απολογητικό λόγο ?
    Ο καταγγελτικος λόγος τελείωσε και τώρα που δεν ξέρει να μιλήσει , ζητά να ξέρει από πριν τις ερωτήσεις και μιλάει σε δημοσιογράφους μόνο στο εξωτερικό ?
    Γιατί όλα αυτά ρε πισογλέντη ???
    Τελικά ο Καραγκιόζης που κυβερνά είναι ένα καταναλωτικό προϊόν ή είναι ένα διαφημιστικό project ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η ΓΝΩΣΤΗ ΡΟΥΦΟΓΚΑΥΛΕΤΑ ΤΟΥ PRESS-ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ
    ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
    ΣΙΓΑ ΜΕΓΑΛΕ...
    ΦΡΕΝΟ...
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ??

    ΑΑΑΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ.
    ΘΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ !!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΕΦΑΛΑ ΜΟΥ.. ΜΠΡΑΒΟ !
    ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ..
    ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ.

    ------------------------
    Θα σε κάνω να πάθεις εγκεφαλικό επεισόδιο απο τα νεύρα,
    πληρωμένο ΠΑΣΟΚΙΚΟ αρχίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΕΙΡΑ - 4

    Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    Ομόλογα: Η Morgan Stanley επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
    Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
    Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
    ……………………

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ: Εξαφανίστηκαν αμέτρητα δις υπό τις οδηγίες του Λαλιώτη με αποτέλεσμα να πληρώνουμε τεράστια πρόστιμα για την μη πραγματοποίηση του έργου. Η Ελλάδα παρέμεινε η τελευταία χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει ολοκληρώσει το έργο παρά τα συνεχή πακέτα που έχουν δοθεί για την πραγματοποίησή του.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΑΒ (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία): Ληστρικό σκάνδαλο 1 δις € στην ΕΑΒ, όπου με σκοπό να κρύψουν τα κλεμμένα οι πασόκοι, τα «έβαζαν» σε ειδικό λογαριασμό «αναπόσβεστων εξόδων ιδρύσεως της εταιρείας»!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ: Βιομηχανία παράνομων ελληνοποιήσεων με χορήγηση ελληνικής ταυτότητας και εκλογικού βιβλιαρίου ακόμη και σε σεσημασμένους κακοποιούς από τις πρώην κομουνιστικές χώρες. Υπόσχονταν αγροτική γη και διορισμούς σε Ουκρανούς, Ρώσους και Γεωργιανούς, «κατασκευάζοντας» ομογενείς και ταυτόχρονα ψηφοφόρους. Λίγους μήνες μετά τις εκλογές ανακλήθηκαν χιλιάδες ελληνοποιήσεις αφού η παρανομία της έκδοσής τους ήταν ολοφάνερη και καραμπινάτη. Είχαν όμως προλάβει να ψηφίσουν. Αποτέλεσμα η νόθευση των εκλογών της 9ης Απριλίου 2000. Ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα (Φλώρινα, Πέλλα, Κιλκίς κ.α.) το ποσοστό των Αλβανών οι οποίοι ελληνοποιήθηκαν ήταν διψήφιο, δηλαδή ξεπέρασε το 10%. Το πασόκ κέρδισε τις εκλογές του 2000 με διαφορά 1% (70.000 ψήφοι)!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ: Ο πράσινος Σεραφείμ Φυντανίδης (μέσω της συζύγου του Βιργινίας Βεντουράκη) εμπλεκόμενος στο μεγάλο φαγοπότι των Ολυμπιακών έργων (Άγιος Κοσμάς), μέσω της Ολλανδικής κατασκευαστικής De Boer.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΧΤΑ : Αφορά τη (ν)τροπολογία -σκάνδαλο της Σιθωνίας που κατέληξε στην αποπομπή του υφυπουργού Οικονομικών, Χρήστου Πάχτα, και των άλλων εννέα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Η υπόθεση ξεκίνησε στις 21/01/2004, όταν οι εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κατέθεσαν τροπολογία στο νομοσχέδιο «Ενισχύσεις Ιδιωτικών Επενδύσεων για την οικονομική και περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας», την οποία αποδέχτηκε ο αρμόδιος υφυπουργός Οικονομίας Χρ. Πάχτας και έδιναν τη δυνατότητα ανέγερσης στην κατασκευαστική εταιρία «Ολυμπιακή Τεχνική» του μεγαλοεργολάβου Στέγκου, ιδιοκτήτη του «Πόρτο Καρράς», να χτίσει παράνομα χιλιάδες τουριστικές κατοικίες στην περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ ΟΛΟΙΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥΝΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΣΕΙΡΑ - 5

    Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    Ομόλογα: Η Morgan Stanley επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
    Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
    Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
    ……………………

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ: Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΚΛΑΠΗΚΕ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ. ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ, ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΕΥΡΩ (38 ΤΡΙΣ ΔΡΧ). Ενάμισι εκατομμύριο ανύποπτοι μικροεπενδυτές έχασαν τις οικονομίες τους μετά από τις άμεσες και έμμεσες προτροπές υπουργών και του ίδιου του Σημίτη. Τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων διαφήμιζαν τις μαγειρεμένες αποδόσεις του Χρηματιστηρίου, ενώ ο διορισμένος από το Σημίτη στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Σταύρος Θωμαδάκης έδινε εγκρίσεις μετοχικού κεφαλαίου σε όλους τους επιχειρηματίες, χωρίς κάν να ελέγχει τι είχαν κάνει με τα προηγούμενα λεφτά που είχαν βουτήξει. Το χρηματιστήριο έγινε μέχρι και «κόμμα» στις εκλογές του 2000, ενώ παράλληλα χρησιμοποιήθηκε ως προεκλογικό σημάδι της "ισχυρής οικονομίας" των κυβερνήσεων Σημίτη. Διαφημιστικά σποτ προκαλούσαν τους Έλληνες να επενδύσουν τα χρήματά τους στα σίγουρα κέρδη των εισηγμένων και τα παπαγαλάκια των μέσων παραπληροφόρησης, ανταγωνίζονταν ποιος θα σε πρωτο-παραμυθιάσει. Όταν το 2000 είχε επέλθει η καταστροφή και ρωτήθηκε ο Σημίτης τι θα γίνει με τους κατεστραμμένους, αυτός απάντησε «άς πρόσεχαν».

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΚΑ (Δημόσια Επιχείρηση Κρατικών Αξιών): Για να κερδίσει τις εκλογές του 2000 ο Σημίτης δεν ήθελε να πέσει το χρηματιστήριο. Διόρισε δικούς του ανθρώπους στην εταιρία διαχείρισης των ασφαλιστικών ταμείων και τους έβαλε να αγοράζουν υπερτιμημένες μετοχές. Βέβαια, ακριβώς ΜΕΤΑ αφού κέρδισε τις εκλογές το Χρηματιστήριο κατέρρευσε και τα ασφαλιστικά ταμεία καταστράφηκαν.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΞΟΛΙΣΜΩΝ 20 ΔΙΣ : Προβληματικά αμυντικά συστήματα και μαχητικά αεροπλάνα, που το ένα μετά το άλλο πέφτουν σκοτώνοντας αεροπόρους. Οι μόνοι που ωφελήθηκαν από τις συμφωνίες ήταν τα λαμόγια-μεσάζοντες, οι έμποροι και οι πολυεθνικές για τους οποίους εξασφαλίζονταν τεράστιες μίζες και προμήθειες, με υπερκοστολογήσεις και αστρονομικές υπερβάσεις των αρχικών συμβάσεων.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΕΟΝΑΚΗ : Βάσει των στοιχείων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ο βουλευτής Ρεθύμνου Νεονάκης έπαιξε στο Χρηματιστήριο 64 εκατομμύρια €, σε ένα μόλις τρίμηνο.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΠΛΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ: Οι δαπάνες για την άμυνα δεν εμφανίζονταν ποτέ στα κρατικά έξοδα αλλά εγγράφονταν μόνο σε ειδικούς λογαριασμούς της Τράπεζας της Ελλάδος (που σημαίνει ότι δεν μπορεί ποτέ να αποδειχτεί ποιος έπαιρνε τα λεφτά) με αποτέλεσμα να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία το 2002. Ενώ μέχρι το 1998 είχαν ανοιχτεί μόνο 3 τέτοιοι λογαριασμοί, από το 1998 μέχρι το 2004 ανοίχτηκαν πάνω από 100, δηλ.: τα περίφημα διπλά βιβλία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ ΟΛΟΙΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥΝΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Όλη η κυβέρνηση Καραμανλή εξακολουθεί να ακολουθεί πιστά τη γραμμή Ρουσόπουλου για τα σκάνδαλα. Δηλαδή τη γραμμή, «σκάνδαλα, ποια σκάνδαλα; Όλα είναι σκανδαλολογία του ΠΑΣΟΚ». Ό,τι λέει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, περιφερόμενος από κανάλι σε κανάλι, επαναλαμβάνει σύσσωμη η κυβερνητική ηγεσία και τα «παπαγαλάκια» της. Έτσι εδώ και μερικές μέρες δεν υπάρχουν σκάνδαλα σε αυτή τη χώρα. Όλα είναι κατασκευάσματα του ΠΑΣΟΚ. Το Βατοπέδι είναι κατασκεύασμα του ΠΑΣΟΚ. Τα δομημένα ομόλογα είναι κατασκεύασμα του ΠΑΣΟΚ. Οι μίζες στις άγονες γραμμές είναι κατασκεύασμα του ΠΑΣΟΚ. Όλα είναι καλώς καμωμένα απ' αυτή την κυβέρνηση. Εμείς τα φανταζόμαστε όλα. Οι πολίτες «παραπλανήθηκαν» από το ΠΑΣΟΚ.
    Η συζήτηση που γίνεται για τα σκάνδαλα, δεν γίνεται επειδή εμείς θέλουμε να βάλουμε στην πολιτική ατζέντα της χώρας τα σκάνδαλα. Γίνεται επειδή υπάρχουν σκάνδαλα. Η στάση του ΠΑΣΟΚ είναι ξεκάθαρη. Τρία πράγματα:
    Λειτουργούμε απολύτως θεσμικά. Εφόσον υπάρχουν σκάνδαλα, είναι ευθύνη μας, και θα μας την καταλόγιζαν οι πολίτες, εάν δεν μιλούσαμε γι' αυτά.
    Τα σκάνδαλα δεν είναι αποκομμένα από τα πραγματικά προβλήματα του Έλληνα πολίτη. Το γεγονός ότι ζει σ' ένα κράτος ανομίας, έχει να κάνει με την αντίληψη διακυβέρνησης που έχει αυτή η κυβέρνηση.
    Εμείς πάντα προσπαθούμε να βγαίνουμε μπροστά με θετικές προτάσεις, α μιλούμε για τα προβλήματα της οικονομίας και τις λύσεις που εμείς προτείνουμε. Για τα προβλήματα των πολιτών και τις λύσεις που εμείς προτείνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Το αιφνιδιαστικό και πρόωρο κλείσιμο της Βουλής, με το πρόσχημα των ευρωεκλογών, αποδεικνύει την ακραία αστάθεια του πολιτικού συστήματος.Παρόλο που η πρωτοβουλία του Καραμανλή έχει αυταρχικά και «βοναπαρτιστικά» χαρακτηριστικά, αποτελεί απόδειξη αδυναμίας και όχι δύναμης.
    Η κυβέρνηση επιδίωξε και πέτυχε, με αυτόν τον ακραία αυθαίρετο τρόπο, την παραγραφή των ποινικών ευθυνών μεγαλοστελεχών της για τα σκάνδαλα της περιόδου από το 2004 μέχρι σήμερα (ομόλογα, Βατοπέδι, Παυλίδης κ.ά.). Όμως, το πέτυχε με μεγάλο κόστος: Η τεράστια πλειοψηφία του κόσμου –ακόμα και το 40% των ψηφοφόρων της ΝΔ– κατανόησαν την πρωτοβουλία Καραμανλή ως μια βίαιη πράξη συγκάλυψης.
    Η κυβέρνηση επιδίωξε και πέτυχε να σταματήσει τη συνέχεια της συζήτησης στη Βουλή για νέα μεγάλα σκάνδαλα που έχει θρέψει η πολιτική των αντιμεταρρυθμίσεων (Ζίμενς, Γερμανός κ.ά.). Όμως, επίσης με μεγάλο κόστος, η συνέχεια των αποκαλύψεων και της δημόσιας συζήτησης για τα σκάνδαλα είναι απλώς αναπόφευκτη.
    Ο Καραμανλής, για να σώσει το κόμμα του, δε δίστασε «να παίξει με τους θεσμούς». Στην πρώτη φάση, αξιοποιώντας τον Σανιδά ως κομματάρχη της ΝΔ, ανέδειξε στα μάτια του κόσμου πολύτιμες αλήθειες για την, τάχα, ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Kλείνοντας εσπευσμένα και βίαια τη βουλή, οδηγεί μαζικά τμήματα του κόσμου σε σωστά και σκληρά συμπεράσματα για την αξία του κοινοβουλευτικού παιχνιδιού. Η κυβέρνηση, θυσιάζοντας τέτοιες «αξίες» των αστικών ιδεών, αγοράζει απλώς χρόνο. Ελπίζει να ηττηθεί στις ευρωεκλογές μόνο με 3% και στη συνέχεια να ανακάμψει παίζοντας το χαρτί της «υπευθυνότητας» στην οικονομία, με στόχο να φτάσει σε εκλογές αργότερα, όταν θα έχει κάποιες ελπίδες νίκης. Μόνο που, αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, ο Καραμανλής θα είναι υποχρεωμένος να πάρει νέα, σκληρά, αντεργατικά και αντικοινωνικά μέτρα. Η ιδέα ότι για να ξεφύγει από τα σκάνδαλα, θα καταφύγει στον άγριο νεοφιλελευθερισμό, μπορεί να περιγραφεί μόνο από την παροιμία «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα». Καθυστερώντας την εκλογική αναμέτρηση, ο Καραμανλής το μόνο που μπορεί να πετύχει είναι να μετατρέψει μια σοβαρή ήττα του κόμματός του σε πανωλεθρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Έχουμε τρελαθεί τελείως ή οι κατευθυνόμενοι Δημοσκόποι- Δημοκόποι από την Δεξιά και με τα χρήματα μας, μας δουλεύουν ψιλό γαζί;
    Δεν θέλει ο λαός να συζητηθούν και στο δρόμο, και εκεί που πρέπει τα σκάνδαλα, και να πάνε στο διάολο και πιο πέρα όσοι και όποιοι έχουν φάει το καταπέτασμα;
    Δεν θέλει ο λαός να πάνε φυλακή όποιοι και από όπου και να είναι αυτοί που με την συμπεριφορά τους , του στερούνε τα μέσα για καλύτερη υγεία, σχολεία, μισθό, σύνταξη;
    Μπήκε ποτέ αυτό το ερώτημα από αυτούς τους Αλήτες-Δημοσκόπους προς αυτούς που ρωτούν, και αν ρωτούν, γιατί μπορεί να το κάνουν και σαν την απογραφή του Καραμανλή, που την έκανε σε ένα μπλοκάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πρωταπριλιά 2010 :

    Ο νέος Πρωθυπουργός ανακοίνωσε πριν από λίγο τη σύνθεση του Υπουργικού συμβουλίου, ως ακολούθως:

    Πρωθυπουργός: Γιωργάκης Παπανδρέου ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (μισός έλληνας - μισός αμερικάνος, με ειδικότητα στις φευγαλέες σκέψεις. Τελευταία μαθαίνει ποδήλατο και ξένες γλώσσες (τα ελλήνικος τα μαθαίνει από λιγκουαφόν, γι’ αυτό μιλάει σαν ρομποτάκι και μαζί κουνάει και το χεράκι).

    Υπουργός Εξωτερικών: Μιχαλάκης Χρυσοχοίδης (βοηθός του Γενικού Τοποτηρητή με ειδική εκπαίδευση στη ΣΙΑ, θα χειριστεί το Σκοπιανό, το Κυπριακό, τους ρωσικούς αγωγούς και τη συμφωνία για τα λιμάνια με τους κινέζους)

    Υπουργός Εθνικής Οικονομίας: Γ. Παπαντωνίου (ειδικότητα στις χρηματιστηριακές φούσκες)

    Υπουργός Οικονομικών: Ν.Χριστοδουλάκης (ειδικότητα να απεραντολογεί 5 φορές τη μέρα στα κανάλια με σηκωμένο το φρύδι)

    Υπουργός Τουρισμού: Χ. Πάχτας (ειδικότητα να εξυπηρετεί ξενοδόχους – η νυφίτσα).

    Υπουργός Εσωτερικών: Γ.Σκανδαλίδης (ειδικότητα να αλλάζει τους εκλογικούς νόμους)

    Υπουργός Παιδείας: Γ.Βαλιανάτος (ειδικότητα στα σωστά πρότυπα στη νεολαία)
    -Υφυπουργός σε θέματα Αθλητισμού: Γ. Λοβέρδος (ειδικότητα στο χουλιγκανισμό)
    -Υφυπουργός σε θέματα Θρησκευμάτων: Μ.Δαμανάκη (ειδικότητα οι συναγωγές)

    Υπουργός Πολιτισμού: T.Ζαχαράτος (ειδικότητα στα ποιοτικά θεάματα)

    Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ: Κ. Λαλιώτης (ειδικότητα στους μιζό-δρομους και το κτηματολόγιο)

    Υπουργός Ναυτιλίας: Ν.Παπουτσής (ειδικότητα στα σκάφη τύπου Σάμινα)

    Υπουργός Μεταφορών: Χ.Βερελής (ειδικότητα να μην λύνει ποτέ κανένα πρόβλημα)

    Υπουργός Υγείας: Θ. Πάγκαλος (ειδικότητα στις μπουγάτσες, τη χοληστερίνη και να βρίζει το ΚΚΕ)

    Υπουργός Επικρατείας –αρμόδιος για θέματα Τύπου: Βενιζέλος (ειδικότητα να μιλάει συνεχώς αλλά κανείς να μην καταλαβαίνει τι λέει)
    -Υφυπουργοί Επικρατείας-αρμόδιοι σε θέματα λάσπης: Γ.Καρχιμάκης-Ν.Ρόβλιας

    Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Ά. Τσοχατζόπουλος (ειδικότητα στα αεροπλάνα και στα αντιεροπορικά)

    Υπουργός Ισότητας: Β. Παπανδρέου (ειδικότητα να μοιάζει με άνδρα – κυρίως μαστουρωμένο)

    Υπουργός Βόρειας Ελλάδας: Αφιόν Καραχασάν (δηλώνει Τουρκάλα αλλά αγαπάει την Ελλάδα σαν Έλληνας, όπως και ο γενικός τοποτηρητής Γιωργάκης)

    Υπουργός άνευ Χαρτοφυλακίου: Γ. Παπακωνσταντίνου (ειδικότητα να παίζει την κασέτα για το πώς αισθάνεται ο λαός ακόμη και στην τουαλέτα)

    Γραμματέας του Κόμματος: Θ. Τσουκάτος (ειδικότητα στις εταιρικές συνεισφορές στο κόμμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ……………………..

    Η ορκωμοσία θα γίνει στο Αλλού Φάν Πάρκ, ενώπιον του Μητροπολίτη Ζακύνθου, με την ευγενική χορηγία της SIEMΕNS.
    ………………………

    Το Θίασο χρηματοδοτεί η γνωστή ομάδα των επτά γνωστών πάμπτωχων υπερασπιστών των συμφερόντων του φτωχού λαού :

    Μπόμπολας (ο φαταούλας),

    Λαμπράκης (είμαι παλιός δικαούμαι μερίδιο),

    Αλαφούζος (θέλω και εγώ παρόλο που άργησα),

    Κυριακού (θέλω και εγώ ο γεροξεκούτης για επίδειξη στη μπεμπούλα),

    Κοντομηνάς (έχω 10 κακουργήματα στην πλάτη),

    Κουρής (το παίζω διπλό γιατί παλιά την πάτησα) και

    Βρυώνης (ο μπιστόλας του Αντρέα)

    με πρωταγωνιστές τους γνωστούς ηθοποιούς:

    Γ.Πρετεντέρης (ο στρατηγός Νατάσσα-σταθερή αξία)

    Ο.Τρέμη ( η νυφίτσα του Κοσκωτά – μαμά μου θα τις φάω τις φακές)

    Π.Τσίμας (ο λιμοκοντόρος με το κουνιστό κεφάλι)

    Μ.Σπυράκη (η ανοργασμικιά – τι τσιρίζεις καλέ;)

    Μ.Καψής (ο κασέτας - λέει ακριβώς ότι και ο προηγούμενος)

    Δ.Βερύκιος (ο κομμουνιστής του δολάριου )

    Ν.Ευαγγελάτος (ο φωνακλάς της λαικής-πρώην ΠΑΣΠ)

    Ν.Χατζηνικολάου (ο ύπουλος παντός καιρού)

    Γ.Κύρτσος (ο κομπλεξικός – που κατάντησα να φιλάω κατουρημένες ποδιές)

    Ν.Κακαουνάκης (ο γραφικός κρητικός μπουρδολόγος - σταθερή αξία)

    Γ.Οικονομέας (το χλωμό ρετάλι επαναστάτης - ίδιο ύφασμα με Τσίμα)

    Δ.Καμπουράκης (ο πλαδαρός βοηθός του χλωμού ρεταλιού που γελάει πάντα μόνος του)

    Γ.Βαρεμένος (ο βαρεμένος)

    Α.Παυλόπουλος (η ποντικομαμή)

    Κ.Μακρή (η ανέραστη σκύλα, παναγιά μου σώσε με, δεν θα ξανακατουρήσω γύρω από τη λεκάνη)

    Γ.Αναγνωστάκης (το ρετάλι με τη χάρλει)

    Γ.Τράγκας (Άλ καπόνε - το ραμολιμέντο που ξεψυχάει)

    Γ.Αυτιάς (ο κοκοβιός – η χαρά του συνταξιουχούλη)

    Γ.Παπαγιάννης (νέο είδος - η παραμυθατζού μαιμού - έρχεται να τον εξετάσει ο Ντέιβιντ Άττενμπορο)

    Α.Καψαμπέλης (ο νεκροθάφτης, φτού χαμένε μακριά από εμάς)

    και πολλούς άλλους κομπάρσους.

    ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η ΓΝΩΣΤΗ ΡΟΥΦΟΓΚΑΥΛΕΤΑ ΤΟΥ PRESS-ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ
    ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
    ΣΙΓΑ ΜΕΓΑΛΕ...
    ΦΡΕΝΟ...
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ??

    ΑΑΑΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ.
    ΘΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ !!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΕΦΑΛΑ ΜΟΥ.. ΜΠΡΑΒΟ !
    ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ..
    ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ.

    ------------------------
    Θα σε κάνω να πάθεις εγκεφαλικό επεισόδιο απο τα νεύρα,
    πληρωμένο ΠΑΣΟΚΙΚΟ αρχίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΕΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Η Ν.Δ. ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΟΥΣΑΝ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;

    Ο Τζέφρυ Τσάντ και η πάμπλουτη παρέα του, που λένε ότι θα κτυπήσουν τη διαφθορά, άλλα έλεγαν μέχρι πρόσφατα (όπως συνήθως):

    Αγαπητοί ηθικά άμεμπτοι πρασινοφρουροί, ας θυμηθούμε μερικά από αυτά;

    1) Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει από την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών. Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία από τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή ότι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι από τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    (Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"
    ( Hazo-giorgo Papandreou-Chad Βουλή16-5-2007 )

    **************

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!.

    **************
    Για να μην ξεχνιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΧΘΕΣ ΨΕΚΑΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΦΗΝΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΝ ΤΕΧΝΗΤΑ ΑΡΑΙΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

    ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΥΚΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΥΨΟΜΕΤΡΑ

    ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΚΑΙ ΥΔΡΑΤΜΟΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, ΕΑΝ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΙΜΟ ΧΗΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ.

    ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ "ΦΥΛΑΚΗ" ΓΗ.

    ΣΤΟΠ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ / STOP CHEMTRAILS NOW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Η έννοια κλειδί της δημοκρατίας δεν είναι ο αριθμός (η πλειοψηφία δηλαδή), ούτε η εκλογή, ούτε η αντιπροσώπευση, αλλά η συμμετοχή. Οι αρχαίοι συμμετέχουν καθημερινά στην άσκηση της εξουσίας. Εμείς συμμετέχουμε δια αντιπροσώπων. Αν ο πολίτης διαθέτει την αναγκαία πληροφόρηση είναι απολύτως αρμόδιος να αποφασίζει για πολιτικά ζητήματα. Πώς ενημερώνονται οι αρχαίοι; Δια της συμμετοχής ασφαλώς. Βρίσκονται εκεί στην συνέλευση, στις αποφάσεις, ακούνε, ψηφίζουν συνέχεια, κληρώνονται και αναλαμβάνουν θέσεις δικαστών και κριτών. Πώς ενημερώνονται οι σύγχρονοι δημοκράτες; Μέσω των εφημερίδων και της τηλεόρασης. Πόσα σκάνδαλα έχουν ξεσπάσει τον τελευταίο χρόνο; Ζαχόπουλος, Μαγγίνας, Ρουσόπουλος, Siemens, Βατοπέδι, ομόλογα, τηλεφωνικές υποκλοπές. Τι μπορείτε να πείτε γι αυτά σήμερα; Τι μάθατε; Τι απέγιναν; Κουνήθηκε κανένας βουλευτής ή υπουργός από την θέση του; Δεμένοι με την εξουσία 6 χρόνια. Μήπως το άσυλο που πρέπει να καταργηθεί πριν από όλα τα υπόλοιπα, είναι το βουλευτικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Η ΓΝΩΣΤΗ ΡΟΥΦΟΓΚΑΥΛΕΤΑ ΤΟΥ PRESS-ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ
    ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
    ΣΙΓΑ ΜΕΓΑΛΕ...
    ΦΡΕΝΟ...
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ??

    ΑΑΑΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ.
    ΘΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ !!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΕΦΑΛΑ ΜΟΥ.. ΜΠΡΑΒΟ !
    ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ..
    ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ.

    ------------------------
    Θα σε κάνω να πάθεις εγκεφαλικό επεισόδιο απο τα νεύρα,
    πληρωμένο ΠΑΣΟΚΙΚΟ αρχίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τα ανεγκέφαλα πράσινα πρόβατα έχουν υπερβεί κάθε αξίωμα της επιστήμης της βιολογίας.

    Πρώτη φορά παρατηρείται μηρυκαστικά να έχουν λαλήσει !

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)

    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΑΣΟΚ – ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ;

    ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ;

    ΠΟΣΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΡΕΣΘΕΙ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ;

    Όποιος ξαναψηφίσει το Γιωργάκη και την πράσινη συμμορία του θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο.

    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;

    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή πέρασε μια πενταετία εμείς ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ; Επειδή βάλανε τον κλαψιάρη τον Παπακωνσταντίνου να λασπολογεί καθημερινά στις τηλεοράσεις, νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε ποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα κυβερνούν εάν τους ξαναψηφίσουμε;

    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε το χρηματιστήριο και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;

    Νομίζουν ότι ξεχάσαμε που μπήκανε πάμπτωχοι στην πολιτική και τώρα μένουν σε βιλάρες με πισίνες;

    ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΣΙΜΠΑΜΕ.

    Ο Γιωργάκης λέει ότι αγωνίζεται για το καλό του φτωχού λαού και τον πιάνουν επ’ αυτοφώρω να συσκέπτεται ΜΥΣΤΙΚΑ με μερικούς από τους μεγαλύτερους μεγαλοκαρχαρίες και αιμορουφήχτρες της χώρας;

    ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

    Λαός είναι ο Λάτσης της Eurobank,

    ο Θεοδωρόπουλος της Δέλτα,

    ο εφοπλιστής Λασκαρίδης με τα ξενοδοχεία και τα καζίνα,

    ο Γεράρδος του Πλαίσιου,

    ο Καλιτσάντζης του Μπόμπολα,

    ο Διβάνης με τα ξενοδοχεία,

    ο Βασιλάκης της Aegean,

    ο Μυτιληναίος με τα εργοστάσιά του και

    ο Σκλαβενίτης με τα σουπερμάρκετ του;

    ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, Η ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    Όποιος δημοκράτης ξαναψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Η ΓΝΩΣΤΗ ΡΟΥΦΟΓΚΑΥΛΕΤΑ ΤΟΥ PRESS-ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ
    ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
    ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΙ ΠΑΣΟΚΙ...
    ΦΡΕΝΟ...
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ??

    ΑΑΑΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ.
    ΘΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ !!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΕΦΑΛΑ ΜΟΥ.. ΜΠΡΑΒΟ !
    ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ..
    ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ.

    ------------------------
    Θα σε κάνω να πάθεις εγκεφαλικό επεισόδιο απο τα νεύρα,
    πληρωμένο ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΜΟΥΝΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τί λέτε βρε τρελλαμένα πρόβατα;
    Προσπαθείτε να μας πείσετε ότι το Ελληνικό κράτος ξεκίνησε να λειτουργεί το 2004;
    Πιό πρίν;
    Εάν η διαχείριση επί ΝΔ δεν είναι χρηστή, επί Σημίτη ήταν "μπάστε σκύλοι, αλέστε".
    Αλλά ξέχασα, όλα αυτά θα τα φτιάξει ο Γιωργάκης, που για οποιοδήποτε θέμα τον ρωτούν πως θα το χρηματοδοτήσει απαντά απλά: τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα, θα τα πάρουμε από τους πλούσιους.
    Συγνώμη αλλά το δούλεμα είναι πολύ χοντρό και δεν μπορώ να το καταπιώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΜΑΛΒΙΝΑ ΜΟΥ ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ,ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ακόμη και τις ψήφους από τους πισωγλέντηδες εκλιπαρούν τα πράσινα μουνάκια και μετά βρίζουν του δεξιούς για υποκρισία!
    Καλημέρα σας κυρίες Βαλιανάτο και Ζαχαράτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Γαμημένε κωλόγερε Λυμπερόπουλε,

    γαμώ τη μάνα σου ρε ηλίθιε!

    Δεν σεβεσαι τίποτα ρε καριόλη;
    Τίποτα, ρε γαμώσπιτε αλήτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    bravo kostaki







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    bravo kostaki







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    bravo kostaki







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    bravo kostaki








    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    bravo kostaki







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    bravo kostaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. TΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: "MEINE ARBEIT"






    TΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: "MEINE ARBEIT"







    TΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: "MEINE ARBEIT"






    TΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: "MEINE ARBEIT"







    TΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: "MEINE ARBEIT"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Γιωργάκης Τσάντ, εκ Μινεσότας.
    Πρόσφατα πολιτογραφημένος και Έλληνας υπήκοος.
    Εμείς ΔΕΝ είμαστε για συγκεκριμένα πράγματα, εμείς είμαστε για ΝΕΑ οράματα, ΝΕΕΣ ιδέες, ΝΕΑ σχέδια, ΝΕΑ προγράμματα, και πάει λέγοντας.
    Εμείς έχουμε μυαλό, δεν είμαστε χειρώνακτες.
    Εμείς είμαστε για να φανταζόμαστε, δεν είμαστε για να δουλεύουμε.
    Οι μαλάκες ΜΟΝΟ μιλάνε συγκεκριμένα.
    Οι έξυπνοι μιλάνε αόριστα, θεσμικά, conceptually, πώς να στο πω στα Ελλήνικος.
    Εάν μας ξαναρωτήσεις για αυτά τα συγκεκριμένα, πως τα είπες, θα σου κόψω την καλημέρα!
    Σε προειδοποίησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. -------- ΞΕΣΑΛΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.
    Η ΓΝΩΣΤΗ ΡΟΥΦΟΓΚΑΥΛΕΤΑ ΤΟΥ PRESS-ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ
    ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
    ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΙ ΠΑΣΟΚΙ...
    ΦΡΕΝΟ...
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ??
    ΑΑΑΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ.
    ΘΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ !!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΕΦΑΛΑ ΜΟΥ.. ΜΠΡΑΒΟ !
    ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ..
    ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ.
    ------------------------
    Θα σε κάνω να πάθεις εγκεφαλικό επεισόδιο απο τα νεύρα,
    πληρωμένο ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΜΟΥΝΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Λαέ ξυπνά .
    Είπαν και θα κάνουν :
    Γ .Α . Π . :
    Σε πρώτη φάση θα δώσω ταυτότητες
    Σε 700.000 Μουσουλμάνους .
    Έπεται συνέχεια για τα άλλα 3.000.000 Μουσουλμάνους .
    ΣΥΡΙΖΑ :
    Πιστό σκυλί συκοντάρει κραυγάζοντας .
    Κ.Κ.Ε. : Αλσχάϊμερ – Μαλάκυνση .
    ΛΑΟΣ : Φοβάμαι τον Χασάν .
    Ν.Δ. : Η σιωπή των αμνών .
    Πάρε θέση Τώρα .
    Οι λύκοι βελάζουν ,οι Μουσουλμάνοι
    ειρηνικά θα σας σκλαβώσουν
    την επομένη δεκαετία .

    Το Κοράνι η ευχή μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ?

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

    ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 50.000- 200.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΤΖΑΚΟΥΖΙ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΕΤΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΤΡΑ ΓΙΩΤ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΙΣΩΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ
    ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ
    ΜΕΛΙΤΖΑΝΙ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ
    ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΤΟΣΟ
    ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΑΛΗΤΗΣ
    Ή ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
    ΕΚΕΙ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

    ΓΙΑΤΙ ΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΛΕΦΤΑ
    ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.
    ΟΥΤΕ ΠΙΠΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
    ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΕΣ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Ε Σ .

    1 Ιουν 2009 2:15:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Σήμερα είπα να δώ ειδήσεις στο Mega (τι μού ήλθε και μένα - δεν καταλαβαίνω).
    Μέσα από όλες τις παιδιάστικες υπερβολές και τις αυθαίρετες σαχλαμάρες του Πρετεντέρη, της Τρέμη, του Τσίμα και του Καψή, ξεχώρισα τον Οικονομέα.
    Τί ξεφτίλας είναι αυτός ο άνθρωπος;
    Aκροβατικοί βερμπαλισμοί, λαϊκίστικο στάϊλ, αστικός επαρχιωτισμός δεκαετίας του 70, κλάφτα χαράλαμπε.
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΤΑΛΙ ΒΓΑΖΕΙ 340.000 ΕΥΡΩ (αυτά που φαίνονται επίσημα).
    Πού καταντήσαμε;
    Πριν από 30 χρόνια, τέτοια χαζά παιδιά ήταν γεμάτα σπυράκια αγάμητα φοιτητάκια, που το μόνο όνειρο της ζωής τους ήταν να πάρουν πτυχίο με το δημοκρατικό πέντε.
    Τελικά, δεν είναι και τόσο χαζός ο πορωμένος ο Οικονομέας.
    Κάνοντας το λακέ του Μπόμπολα κερδίζει όσα οι κανονικοί άνθρωποι δεν μπορούν να κερδίσουν σε όλη τους τη ζωή.
    Fortune and fame, my friend, fortune and fame.
    Κακόμοιρη Ελλαδίτσα, που κατάντησες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ρε βλαμμένο Παπαγιάννη είναι φυσιολογικό να γράφεις αυτές τις μπούρδες αφού έχεις άρρωστο μυαλό.
    Είναι επίσης φυσιολογικό να τις γράφεις αφού είσαι πιθηκόφατσας, το κόμπλεξ πάντα κάπου κτυπάει.
    Όλα καλά λοιπόν, συνέχισε να μας διασκεδάζεις.
    Τό ξέρω ότι είναι δύσκολο να μην μπορείς να αντέξεις την πραγματικότητα.
    Να σου πώ λοιπόν μία περίπτωση να τη θυμάσαι.
    Έχω ένα θείο, τον Κυριάκο. Είναι 110 κιλά, ιδρώνει ακόμη και όταν βλέπει τηλεόραση, έχει 7 βαθμούς μυωπία, μόνιμο τρέμουλο και τα αντανακλαστικά ενός σαλιγκαριού.
    Βάλε τον θείο μου τον Κυριάκο στήν καλύτερη Φόρμουλα 1. Όσο γρήγορο και να είναι ένα αυτοκίνητο φόρμουλα 1, εσύ τί λές υπάρχει περίπτωση να νικήσει;
    Έτσι και εσείς οι πασόκοι με το Γιωργάκη.
    Παρόλο που ΞΕΡΕΤΕ ότι είναι βλήμα προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να τον κάνετε πρωθυπουργό.
    Τι να σας κάνει ο κακομοίρης, τόχει το κουσούρι από γεννησιμιού του, τώρα θα αλλάξει;
    Όλη η Ελλάδα ξέρει ότι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ, χάνει λάδια, από παντού.
    Δεν ρωτάτε και λίγο τριγύρω να καταλάβετε τι παίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΜΟΝΟ ο Καραμανλής μπορεί να μας κυβερνήσει σήμερα.
    Μόνο το ότι τον βρίζουν νυχθημερόν όλα τα κανάλια και οι εφημερίδες ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, που μας πίνουν το αίμα δεκαετίες τώρα.
    ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΟ.
    Ποιός άλλος να μας κυβερνήσει, βρε παιδιά;
    Ο Παπαντρέου;
    Ανεξάρτητα με την προσωπική γνώμη που έχει αποκομίσει ο καθένας μας γι' αυτόν τον άνθρωπο, υπάρχουν δύο πράγματα που δεν πρέπει να ξεχνάμε.
    Πρώτο, από ακαδημαική κατάρτιση, άστα να πάνε, έχει σπουδάσει αμερικάνικη κοινωνιολογία, δηλαδή κάτι σαν αμπελοφιλοσοφία, αοριστολογία, συγκεχυμένα πράγματα. Υποψιάζομαι ότι σε Ελληνικό πανεπιστήμιο δεν θα μπορούσε να μπεί ούτε από την πίσω πόρτα.
    Δεύτερο, κατά δήλωσή του, έχει δουλέψει στην Αμερική (μάγειρας, οικοδόμος), στον Καναδά(κηπουρός, ελαιοχρωματιστής, ξυλοκόπος, βενζινάς) και στη Σουηδία (σερβιτόρος, καθαριστής δρόμων).
    Θα μου πείς -και πολύ σωστά- καμμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, το να προσπαθεί κάποιος να επιζήσει με όποιο τρόπο μπορεί, τον τιμά.
    Αλλά είναι κάτι που αναρωτιέμαι.
    Γιατί όσο ήταν στο εξωτερικό ο Παπαντρέου έκανε τόσες περιστασιακές χειρωνακτικές δουλειές αλλά καμία δεν ήταν δουλειά υπεύθυνη, μάνατζερ, ή έστω μιά δουλειά γραφείου;
    Μήπως γιατί στο εξωτερικό δεν υπάρχει μέσο;
    Μήπως γιατί στο εξωτερικό το επώνυμο Παπαντρέου δεν σημαίνει τίποτε;
    Γιατί όταν γύρισε στην Ελλάδα έγινε ΑΜΕΣΩΣ βουλευτής;
    30 χρονών και ΠΡΩΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;
    Με ποιά εμπειρία, του κηπουρού ή του βενζινά, του μάγειρα ή του ξυλοκόπου;
    Mας δουλεύουν;
    Εάν αυτό δεν είναι ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ τότε τί είναι;
    Πριν από δύο μήνες, στο Ζάππειο, ζήτησε να τον κρίνουμε γι΄ αυτά που έχει κάνει.
    Ποιά ακριβώς;
    Φοβάμαι ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι να του δώσεις θέση ευθύνης, μπάχαλο θα τα κάνει όλα (όπως το Φεβρουάριο που μάθαμε ότι το πασόκ είναι καταχρεωμένο και ζήτησε άλλα 11 εκατομμύρια ευρώ δάνειο από τις τράπεζες).
    Δεν είναι ότι δεν θέλει, δεν μπορεί.
    Είναι κάτι σαν τον Κατέλη της Ανίτας Πάνια.
    Αφού γεννήθηκε λειψός λές να βάλει μυαλό στα 58 του χρόνια;
    Γίνονται αυτά τα πράγματα;
    Απορώ πως οι βλαμμένοι οι οπαδοί του δεν μπορούν να δούν αυτό που βλέπουν ακόμη και οι βοσκοί.
    Ότι εάν δεν καταγόταν από πολιτικό τζάκι δεν θα τον παίρνανε ούτε για καφετζή στην Ιπποκράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Η ΜΑΓΙΟ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ ΤΟ ΡΙΞΑΝΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ. ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΘΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗ ΚΕΦΑΛΗ ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙ ΤΟΥ ΧΑΖΟΤΕΡΟΤΕΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ. ΓΙΩΡΓΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Λαέ ξυπνά .
    Είπαν και θα κάνουν :
    1) Γ .Α . Π . :
    Σε πρώτη φάση θα δώσω ταυτότητες
    Σε 700.000 Μουσουλμάνους .
    Έπεται συνέχεια για τα άλλα 3.000.000 Μουσουλμάνους .
    2) ΣΥΡΙΖΑ :
    Πιστό σκυλί συκοντάρει κραυγάζοντας .
    3) Κ.Κ.Ε. : Αλσχάϊμερ – Μαλάκυνση .
    4) ΛΑΟΣ : Φοβάμαι τον Χασάν .
    5) Ν.Δ. : Η σιωπή των αμνών .
    Πάρε θέση Τώρα .
    Οι λύκοι βελάζουν ,οι Μουσουλμάνοι
    ειρηνικά θα σας σκλαβώσουν
    την επομένη δεκαετία .

    Το Κοράνι η ευχή μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Μικρασιάτες - Πόντιοι - φαναριώτες
    Αίσχος τροπή και προδοσία , είναι
    όποιος από εσάς δίνει την ψήφο του
    σε διεφθαρμένα κόμματα ,
    που σκοπό έχουν να μονιμοποιήσουν
    Και να νομιμοποιήσουν , δίνοντας
    ταυτότητες σε εκατομμύρια Μουσουλμάνους
    στη Ελλάδα .
    θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων σας
    και θα είστε υπόλογοι , προδότες
    του Ελληνικού Έθνους .
    Μικρός Έλληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Εθνική Σύνταξη
    Ελληνικέ λαέ , ετοιμάσου μιας και η
    Σύνταξη για την οποία δούλεψες μια ζωή ,
    θα μοιραστεί εξίσου σε Έλληνες και Μουσουλμάνους ,
    κατά τα λεγόμενα – προσδοκώμενα από ,
    ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ .
    Μαζί με την σύνταξη θα χάσης μεγάλο μέρος
    της περιουσίας σου , γιατί ο ΧΑΣΑΝ πεινάει
    και θα σας σκοτώσει για να φάει.
    Σύνταξη : στο τέλος 450 ευρώ σε όλους με βάση
    τις αναλύσεις της ΕΥΡΟΣΤΑΤ .
    Αν δεν γίνεις Μουσουλμάνος , ο ΧΑΣΑΝ
    Με βάση την πίστη του θα σε σκοτώσει νόμιμα .
    Ιερός πόλεμος .
    Ξύπνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Πραγματικότητα :
    Ελληνίδες με Μπούργκα σε 10 έτη το πολύ .
    Σενάριο μεν πραγματικότητα δε .
    Α ) ψηφίζω Παπανδρέου
    Β ) βγαίνει κυβέρνηση
    Γ ) δίνει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους
    Δ ) στις επόμενες εκλογές :
    Μουσουλμανικό Κόμμα .
    Ε ) Παίρνει 55-60% μιας και ξεπερνούν οι
    Μουσουλμάνοι τα 5.000.000 .
    ΣΤ ) Να το Θεοκρατικό Καθεστώς .
    Αλλαγή στα σώματα Ασφαλείας . Αντικατάσταση .
    Ε ) Ντύσε τη γυναίκα σου με Μπούργκα
    η φύγε Μετανάστης !!!!!
    Μουσουλμανικός νόμος ,
    και πάλι σκλαβιά ειρηνική στην Τουρκία .
    Ζ ) Χάσε τη σύνταξη σου .
    Άντε και καλή Επιτυχία .
    Σημείωση :Ο Παπανδρέου και ο Αλαβάνος ,
    Δήλωσε ότι θα δώσει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους .
    Ο Καραμανλής δεν δήλωσε τίποτα ακόμα .
    Γιάννης ο Άσημος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. 3+40

    κονσερβοκούτια.

    έρχονται κονσερβοκούτια μουνοπανο του χιτλερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Γαμημένε κωλόγερε Λυμπερόπουλε,

    γαμώ τη μάνα σου ρε ηλίθιε!

    Δεν σεβεσαι τίποτα ρε καριόλη;
    Τίποτα, ρε γαμώσπιτε αλήτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Λαέ ξυπνά .
    Είπαν και θα κάνουν :
    1) Γ .Α . Π .( ΠΑΣΟΚ) :
    Σε πρώτη φάση θα δώσω ταυτότητες
    Σε 700.000 Μουσουλμάνους .
    Έπεται συνέχεια για τα άλλα 3.000.000 Μουσουλμάνους .
    2) ΣΥΡΙΖΑ :
    Πιστό σκυλί συκοντάρει κραυγάζοντας .
    3) Κ.Κ.Ε. : Αλσχάϊμερ – Μαλάκυνση .
    4) ΛΑΟΣ : Φοβάμαι τον Χασάν .
    5) Ν.Δ. : Η σιωπή των αμνών .
    Πάρε θέση Τώρα .
    Οι λύκοι βελάζουν ,οι Μουσουλμάνοι
    ειρηνικά θα σας σκλαβώσουν
    την επομένη δεκαετία .

    Το Κοράνι η ευχή μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Λαέ ξυπνά .
    Είπαν και θα κάνουν :
    1) Γ .Α . Π .( ΠΑΣΟΚ) :
    Σε πρώτη φάση θα δώσω ταυτότητες
    Σε 700.000 Μουσουλμάνους .
    Έπεται συνέχεια για τα άλλα 3.000.000 Μουσουλμάνους .
    2) ΣΥΡΙΖΑ :
    Πιστό σκυλί συκοντάρει κραυγάζοντας .
    3) Κ.Κ.Ε. : Αλσχάϊμερ – Μαλάκυνση .
    4) ΛΑΟΣ : Φοβάμαι τον Χασάν .
    5) Ν.Δ. : Η σιωπή των αμνών .
    Πάρε θέση Τώρα .
    Οι λύκοι βελάζουν ,οι Μουσουλμάνοι
    ειρηνικά θα σας σκλαβώσουν
    την επομένη δεκαετία .

    Το Κοράνι η ευχή μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Πασοκ


    Στην Λάρισα βγαίνει....
    η νίκη πασοκ!!

    Χαμός στην πλατεία Λάρισας όπου θα μιλήσει ο αυριανός Πρωθυπουργός
    Γ. Παπανδρέου!!

    Την λαική συγκέντρωση ενισχύουν οι πρασινοφρουροί του Δρ Κουτσούκου που δήλωσε στην Λάρισα:

    11 % η διαφορά !!

    9 ευρωβουλευτες Πασοκ !!

    Μικρή η αποχή

    Θα φύγουν νύχτα!!

    Τον Πασοκ είναι σοσιαλιστικο και οικολογικό δημοκρατικό κίνημα

    Σας το λέει ο Δρ Κουτσούκος

    Μην ακούτε τις "δηθεν δημοσκοπίσεις"

    Κάποιοι "κόβουν κορδέλλες" για τα έργα άλλων !!

    ΄Οσοι - ελλάχιστοι πλέον - μέσα στο Πασοκ προδίδουν και θέλουν "κεντροδεξιό σχήμα" είναι πλέον γνωστοί και περιμένουμε να "εκδηλωθούν" !!

    Παίζουν τα "ρέστα" τους στην ΝΔ !!

    ΄Ολοι στις κάλπες

    Πασοκ

    31 Μαϊ 2009 12:03:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Πασοκ


    Στην Λάρισα βγαίνει....
    η νίκη πασοκ!!

    Χαμός στην πλατεία Λάρισας όπου θα μιλήσει ο αυριανός Πρωθυπουργός
    Γ. Παπανδρέου!!

    Την λαική συγκέντρωση ενισχύουν οι πρασινοφρουροί του Δρ Κουτσούκου που δήλωσε στην Λάρισα:

    11 % η διαφορά !!

    9 ευρωβουλευτες Πασοκ !!

    Μικρή η αποχή

    Θα φύγουν νύχτα!!

    Τον Πασοκ είναι σοσιαλιστικο και οικολογικό δημοκρατικό κίνημα

    Σας το λέει ο Δρ Κουτσούκος

    Μην ακούτε τις "δηθεν δημοσκοπίσεις"

    Κάποιοι "κόβουν κορδέλλες" για τα έργα άλλων !!

    ΄Οσοι - ελλάχιστοι πλέον - μέσα στο Πασοκ προδίδουν και θέλουν "κεντροδεξιό σχήμα" είναι πλέον γνωστοί και περιμένουμε να "εκδηλωθούν" !!

    Παίζουν τα "ρέστα" τους στην ΝΔ !!

    ΄Ολοι στις κάλπες

    Πασοκ

    31 Μαϊ 2009 12:03:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Πασοκ


    Στην Λάρισα βγαίνει....
    η νίκη πασοκ!!

    Χαμός στην πλατεία Λάρισας όπου θα μιλήσει ο αυριανός Πρωθυπουργός
    Γ. Παπανδρέου!!

    Την λαική συγκέντρωση ενισχύουν οι πρασινοφρουροί του Δρ Κουτσούκου που δήλωσε στην Λάρισα:

    11 % η διαφορά !!

    9 ευρωβουλευτες Πασοκ !!

    Μικρή η αποχή

    Θα φύγουν νύχτα!!

    Τον Πασοκ είναι σοσιαλιστικο και οικολογικό δημοκρατικό κίνημα

    Σας το λέει ο Δρ Κουτσούκος

    Μην ακούτε τις "δηθεν δημοσκοπίσεις"

    Κάποιοι "κόβουν κορδέλλες" για τα έργα άλλων !!

    ΄Οσοι - ελλάχιστοι πλέον - μέσα στο Πασοκ προδίδουν και θέλουν "κεντροδεξιό σχήμα" είναι πλέον γνωστοί και περιμένουμε να "εκδηλωθούν" !!

    Παίζουν τα "ρέστα" τους στην ΝΔ !!

    ΄Ολοι στις κάλπες

    Πασοκ

    31 Μαϊ 2009 12:03:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Πασοκ


    Στην Λάρισα βγαίνει....
    η νίκη πασοκ!!

    Χαμός στην πλατεία Λάρισας όπου θα μιλήσει ο αυριανός Πρωθυπουργός
    Γ. Παπανδρέου!!

    Την λαική συγκέντρωση ενισχύουν οι πρασινοφρουροί του Δρ Κουτσούκου που δήλωσε στην Λάρισα:

    11 % η διαφορά !!

    9 ευρωβουλευτες Πασοκ !!

    Μικρή η αποχή

    Θα φύγουν νύχτα!!

    Τον Πασοκ είναι σοσιαλιστικο και οικολογικό δημοκρατικό κίνημα

    Σας το λέει ο Δρ Κουτσούκος

    Μην ακούτε τις "δηθεν δημοσκοπίσεις"

    Κάποιοι "κόβουν κορδέλλες" για τα έργα άλλων !!

    ΄Οσοι - ελλάχιστοι πλέον - μέσα στο Πασοκ προδίδουν και θέλουν "κεντροδεξιό σχήμα" είναι πλέον γνωστοί και περιμένουμε να "εκδηλωθούν" !!

    Παίζουν τα "ρέστα" τους στην ΝΔ !!

    ΄Ολοι στις κάλπες

    Πασοκ

    31 Μαϊ 2009 12:03:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση