GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε βίντεο τα πρωτοσέλιδα...

4 σχόλια

  1. που πας Αντώνη Σαμαρά με βοηθό το λαμόγιο Μιχαλολιάκο ;;;
    αυτός σου κάνει ζημιά ,ξεχνάς ότι είναι γνωστο΄ς ως μανικετόκουμπος γιατί αγόρασε μανικετόκουμπα από τα απόρρητα κονδλυλια του υπουργείου άμυνας.
    φαντάσου από τις σοβαρές προμήθειες τι έχει κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΧ ΜΩΡΕ ΗΛΙΘΙΕ.
    ΔΩΡΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ.
    ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ηλιθιε ΠΑΣΟΚΕ
    ΒΟΛΕΨΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΣΥ.

    KAI ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΗΚΑΝ..

    ΠΡΟΚΛΗΣΗ η παρουσία του κυρίου Παπακωνσταντίνου στο Εκάλη club...
    THN ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΟΥΡΗ

    Μετά το στικάκι που παρέδωσε στον πρόεδρο της Βουλής μ' αυτόν τον "μεταβατικό" (έχει πλάκα ο όρος) προϋπολογισμό, με τα επαχθή μέτρα και τους ασθενέστερους οικονομικά Έλληνες να στενάζουν κάτω απ' το φάσμα της φτώχειας, ο κύριος Παπακωνσταντίνου έπρεπε να πάει στα βαφτίσια του παιδιού ενός μεγαλοδημοσιογράφου(Νίκου Χατζηνικολάου) και...
    να συχνωτιστεί με το Βαρδινογιάννη, το Σάλλα, τον Κόκκαλη, το Μυτιληναίο και άλλους εκπροσώπους των οικογενειών που συγκεντρώνουν όλο τον πλούτο της χώρας; Δεν είναι πρόκληση; Δεν...

    έχει ακουστά για τη γυναίκα του Καίσαρα;
    Ο Παπανδρέου πως άραγε να είδε αυτό το πέρασμα από το Εκάλη club; ...
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΩΡΕ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ ....χαχαχουχχχαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ANOIXTH ΕΠΙΣΤΟΛΗ .
    (Προς κάθε εντιμο και αδεσμευτο δημοσιογραφο)
    KYΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΧΓΟΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΝΤΟΡΑΣ..
    ΤΕΤΟΙΑ ΝΤΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ , ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ , ΤΕΤΟΙΑ ΥΜΝΟΛΟΓΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΑ (ιδιωτικα) ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.
    ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΘΕΑΤΗΣ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ - ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (που να γνωριζει γιατι φοραει παντελονια), ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΔΥΟ ΚΡΙΣΙΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΟΜΑΝΗ ,ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΗ ΝΤΟΡΑ.
    ΠΡΩΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
    ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ
    (και μηδεποτε ερευνηθεντα) ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ
    ΗΣΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ Η ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ;
    (ενδεικτικα αναφερονται SIEMENS,ΑΕGEAN,ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΗΝΟΥ ΚΑΙ ΒΟΛΟΥ ,
    ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΒΑΤΟΠΕΔΙ ,ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΛΟΓΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ, ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ EXPRESS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Κ.Τ.Λ., Κ.Τ.Λ., Κ.Τ.Λ.).
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗ ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΘΕΝΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ (ενδεικτικα αναφερονται ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ((μετα της πρων συζυγου), ΙΣΙΔΩΡΟΣ συζηγος, ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΣ υπαλληλος,, ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ – ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ - ΚΟΥΡΗΣ ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ - ΝΤΟΡΑΚΗΣ, και λοιποι διαχρονικοι ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑΣ,.
    ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Η ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ (Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ )
    ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Η ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΗ; (τι τελος παντων θα ηθελε να εντοπιζε και να κατεγραφε υπερ της ενας μελλοντικος αντικειμενικος προσωπογραφος;)
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ,
    ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΨΟΓΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΗΣΤΙΚΑ ΑΝΑΠΤΗΡΑΚΙΑ, ΤΑ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΕΡΟ, ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟΤΕΡΟ, ΤΟΝ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ .
    EΜΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ.
    ΤΟ ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση