GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαλβίνας στάιλ…

Λες να είχα λάβει και εγώ χρυσή πουδριέρα δώρο; Φακάτα μου και ασπρορουχούδες μου σκούρα τα πράματα, για κλάματα και για φτύσιμο είμαστε ...

Λες να είχα λάβει και εγώ χρυσή πουδριέρα δώρο;

Φακάτα μου και ασπρορουχούδες μου σκούρα τα πράματα, για κλάματα και για φτύσιμο είμαστε όλοι, ούτε ένα Χριστοφοράκο δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε πισθάγκωνα, το φυγαδέψαμε το κουβαρντάδικο για να μη ξεράσει τις χορηγίες και μίζες που δώριζε, βαλίτσες με δεσμίδες σε υπουργούς, επιπλώσεις και ηλεκτρικά είδη σε βουλευτές, επιτραπέζια δώρα σε κάποιους ξελιγωμένους... Και το Αρμάνδο, μαθαίνοντας ότι είχαν λαδωθεί και δημοσιογράφοι, μας "κόβει" πονηρά εμένα και το Βασίλη μήπως είχαμε λάβει κι΄εμείς τίποτα δώρα, έστω επίχρυση πουδριέρα εγώ, μαλαματένια πίπα εκείνο... Λες και να μη το θυμάμαι;
Χάνοντας χτες στο τόπι απο τους άσημους κοντούληδες ασιάτες (ποιοί μωρέ, εμείς οι γίγαντες του 2004!) αναρωτιέμαι μήπως εκείνη η χρονιά η αποκαλούμενη και "έτος Γιάννας Αγγελοπούλου" ήταν η περίοδος που...
 η νεώτερη Ελλάδα αποχαιρέτησε τις ελπίδες της για αντάξιο μέλλον της περίλαμπρης ιστορίας της... Σαν το γέρικο άλογο που τσινάει, πριν τα κακαρώσει... Τα θυμάμαι λες και είναι τώρα:
1. Τα ψηφοφόρια έφεραν ένα νέο πολιτικό στον οποίο στήριζαν τις προσδοκίες τους για πάταξη των κατεργαρέων. 2. Κατέκτησε το ευρωπαικό κύπελλο στο ποδόσφαιρο, νικώντας γίγαντες αντιπάλους. 3. Οργάνωσε τους καλύτερους, απο άποψη διεξαγωγής και αισθητικής, ολυμπιακούς αγώνες.
Έκτοτε, κάποιοι μας βάσκαναν -αλλά μάλλον βγάλαμε τα μάτια μας εμείς οι ίδιοι- που με μπροστάρηδες τους πολιτικούς, οδηγήσαμε τη χώρα σε αποσυναρμολόγηση, δηλαδή γενικό ξεχαρβάλωμα και παγκόσμια απαξίωση και χλεύη... Το Αρμάνδο όμως λέει ότι η οικονομική κρίση είναι τσουνάμι που παρασύρει όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, αλλά το Βασίλη με τετράγωνη λογική, εξηγεί ότι μόνο στο Ελλάντα (θυμήθηκα το Γκμοχ, καλή του ώρα...) εξακολουθούν να συμβαίνουν σημεία και τέρατα σε ύψη ρεκόρ που μένουν ανεξέλεγκτα και ατιμώρητα... Πήτε μου ζαβά μου και αφαλοκωμένα μου, ποιό άλλο μέρος του πλανήτη, όπου λειτουργεί κράτος με δημοκρατικές διαδικασίες και νομοτέλεια, υπάρχουν πολιτικοί (δαχτυλοδεικτούμενοι μάλιστα) που μπήκαν στη Βουλή άφραγκοι και βγήκανε με περιουσίες και προκλητικό χλιδάτο βίο; Που αλλού επιχειρηματίες, τραπεζίτες, εκδότες, εργολήπτες δημοσίων έργων, αποκαλούνται από τον πρωθυπουργό της χώρας νταβατζήδες χωρίς όμως να κατονομάζονται και εξακολουθούν στον αιώνα τον άπαντα, να πατρονάρουν το δημόσιο σύστημα της χώρας; Πουθενά αλλού εκτός απο τη χώρα που ανέδειξε ένα Χριστοφοράκο, αντιπροσωπευτικό δείγμα εκμαυλιστή υπουργών που διάγουν χλιδάτο βίο...
Περισσότερα...

21 σχόλια

  1. ΡΕ ΣΠΑΝΟΜΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΠΙΛΩΝΕΙΣ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΜΑΛΒΙΝΑΣ?ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΡΟΠΟ.ΑΣΤΗΝ ΗΣΥΧΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντρας τα γράφ' αυτά τα καλιαρντά, μουρέ; Μην είνι πουστς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΣΙ ΜΟΥΡΧΕΤΑΙ

    ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ
    ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΘΗΝΑΣ
    ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΜΙΣΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ
    ΛΟΥΤΡΑΔΗ
    ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ
    ΝΑΣΟ
    ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ!

    13 Ιουν 2010 12:30:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην εποχή που ζούμε ο προικισμένος με καλή γραφή δημοσιογράφος ή συγγραφέας δεν έχει πέραση η θαυμασμό, γιατί το επάγγελμα δημοσιογράφος ή συγγραφέας έχει πέσει και αυτό σε γενική ανυποληψία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαλβινοστυλάτε μιμείσαι μιά περίοδο που υπήρχαν απομεινάρια έντιμων δημοσιογράφων, σήμερα ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ως λέγει και η φαιδρά πορτοκαλέα της δημοσιογραφίας της αρπαχτής και της υποτέλειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μπατατούδης τη κοπάνησε όχι θα καθότανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά τα λες απόμαχε δάσκαλε για τα μπλόγκια:
    "συχνές αναρτήσεις με ενδιαφέρον για κάποιους, εντελώς αδιάφορες για άλλους - πάντως με διαφορετικού στιλ σχόλια... κι΄αφού όλες οι παντός είδους χοντράδες έχουν εισβάλει στον ηλεκτρονικό χώρο, γιατί όχι και κάποια ευγενή ξεχωριστά είδη που είναι υπό εξαφάνιση". ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάλι από τη πόλη έρχομαι και στη κορφή κανέλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παππούλη ματαιοπονείς να ξαναχτίσεις ένα κτίριο που έχουν γκρεμίσει τα εγγόνια σου... Πλύνθοι κέραμοι ατάκτως πεσμένοι σκουπιδαριό του κερατά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά βρε Λυμπερόπουλε. Εσύ δεν ήσουν που μας έλεγες, μόλις πριν από μερικές μέρες, ότι αποχωρείς, λόγω κατάπτωσης του αναγνωστικού κοινού, και δεν θα ξαναγράψεις αυτά τα "μαλβίνας στάιλ" που προκαλούν στον κόσμο αμηχανία (για να μην πω τίποτε χειρότερο και σε δυασρεστήσω κυριακάτικα...). Τι εξυπηρετούν αυτά τα φαιδρά κείμενα, πολύ θα ήθελα να'ξερα. Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι οι αναγνώστες σε αντιμετωπίζουν με συγκατάβαση για αυτά τα αμήχανα και ανιαρά που γράφεις; Αστεία πράγματα... Θα σου πρότεινα (και το λέω ειλικρινά) να αφήσεις την πολιτική-κοινωνική σχολιογραφία (που φανερά δεν κατέχεις) και να πιάσεις το γράψιμο πάνω σε αυτά στα οποία έχεις διακριθεί: ιστορίες πλούσιων και διάσημων, κουτσομπολιά, μικρά-πιπεράτα, κλειδαροτρυπικά ρεπορτάζ. Σε αυτά σε γνωρίσαμε, σε αυτά σε αγαπήσαμε, σε αυτά σε θέλουμε. Άσε, κ. Λυμπερόπουλε, στην άκρη πολιτικές, φιλοσοφίες, βαθιά θέματα και τα ρέστα. Αν δεν τα έμαθες μια ζωή, δεν θα τα μάθεις τώρα. Γι' αυτό σου λέω: γρήγορα πίσω σε αυτά που σε ανέδειξαν, γρήγορα πίσω στο κλειδαρομπανιστιρτζίδικο ρεπορτάζ του οποίου υπήρξες (και σου το αναγνωρίζουμε αυτό) ο βασιλιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάλι τα ίδια ο Λιμπερόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.
    ΝΑ ΧΕΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ
    ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΔΝΤ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ
    ΡΑΓΚΟΥΣΗ.

    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ.
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΝΩΣΤΕΣ
    ΜΙΖΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ
    ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΦΑΓΑ.

    Εκπαιδευτικοί και Φοιτητές έβαλαν στο κυνήγι … βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα!

    ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ
    & ΠΡΕΣΣ - PASOK
    ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ;

    Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν στη Πάτρα 12/6 μεταξύ εκπαιδευτικών, φοιτητών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

    Σήμερα το πρωί λοιπόν οι εκπαιδευτικοί και οι φοιτητές , κρατώντας πανό και θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στον χώρο της Παιδείας πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», περιμένοντας την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου η οποία θα ερχόταν στην Πάτρα για να παραστεί στην εκδήλωση φιέστα που διοργάνωσε ο Δήμος Πατρέων προς τιμήν των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχουν αποφοιτήσει από τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πόλης και στην οποία φιέστα η υπουργός επρόκειτο να ήταν η κεντρική ομιλήτρια.

    Η κυρία Διαμαντοπούλου μετά την τελευταία …άτυχη επίσκεψή της στον Βόλο μάλλον θεώρησε ότι το όλο κλίμα δεν την σηκώνει για εκτός έδρας επισκέψεις. Έτσι, η οργή των παρευρισκομένων όπως ήταν φυσικό ξέσπασε στους κυβερνητικούς βουλευτές του νομού. Με την παρουσία μεγάλης αστυνομικής δύναμης άρχισαν να καταφθάνουν οι επίσημοι, μητροπολίτης, δήμαρχοι, πρυτανικές αρχές, ο βουλευτής της Ν.Δ Νίκος Νικολόπουλος κ.α οι οποίοι πέρασαν μάλλον εύκολα μέσα στο Δημοτικό Θέατρο. Όταν όμως μετά από 10 περίπου λεφτά έφτασαν μαζί οι τρεις βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ο υφυπουργός κ. Κατσιφάρας, και οι κ.κ Παπαδόπουλος και Τριανταφυλλόπουλος και στη προσπάθεια τους να μπουν μέσα ο κόσμος άρχισε να τους φτύνει και να τους στολίζει με κοσμητικά επίθετα!!

    Τα χειρότερα όμως δεν είχαν έρθει ακόμα για τους πολιτικούς ταγούς της Αχαΐας. Μετά από μια ώρα περίπου η ψυχική οδύνη τους εκτοξεύθηκε στα ουράνια! Είδαμε λοιπόν έντρομους τον υπουργό και τους βουλευτές κουστουμαρισμένους να τρέχουν κυνηγημένοι από το πλήθος, διασχίζοντας την μεγάλη πλατεία Γεωργίου, σε χρόνο που θα ζήλευε και ο παγκόσμιος ρέκορντμαν Γιουσέιν Μπόλτ , παρακάμπτοντας και σκοντάφτοντας σε σκουπίδια που έχουν μαζευτεί σε λόφους σε όλη τη πόλη λόγω του κλεισίματος της χωματερής στην Ξερόλακα, και οι οποίοι βουλευτές στην προσπάθεια τους να σωθούν εισέβαλλαν σε γνωστή καφετέρια στέκι της πόλης.

    Περιττό να πούμε ότι …φύγανε καφέδες, …. αναποδογυρίστηκαν τραπεζάκια και πολλά άλλα κωμικοτραγικά που τα βλέπουμε μόνο σε ταινίες. Η όλη ιστορία πάντως τελείωσε όταν μετά από κάποιο διάστημα οι βουλευτές μετέβηκαν σε παρακείμενο γραφείο του κόμματος.

    Όλα τα παραπάνω γεγονότα είχαν την τύχη να τα τραβήξουν και κάμερες τοπικών καναλιών, τα οποία κανάλια είχαν μαζευτεί για ρεπορτάζ για τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ που γινόντουσαν δυο τετράγωνα μακριά από την πλατεία και έτσι με τα πρώτα επεισόδια έτρεξαν και αποθανάτισαν τα γεγονότα. Αυτό όμως που μένει να δούμε είναι αν τα κανάλια δείξουν αυτές τις σκηνές!! Μιας και όπως είδαμε και στη Τρίπολη στην επίσκεψη του πρωθυπουργού, στα περισσότερα ΜΜΕ επικρατεί η λογική «μούγκα στην στρούγκα» .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι παλιοί δημοσιογράφοι δεν έχουν καταλάβει ότι τα πάντα έχουν αλλάξει και ότι δεν υπάρχει πιά ταλέντο, χιούμορ, αλλά μόνο καραμούζες των γηπέδων του Μουντιάλ με οπαδούς αμαθείς σαν τους ανώνυμους σχολιαστές των μπουρδέλων που λέγονται μπλογκς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο κόσμος άλλαξε και είναι σαν τη μάζα των θεατών των αγώνων των γηπέδων της Νότιας Αφρικής, που με τις καραμούζες μόνο φυσάει και ξεφυσάει και αδιαφορεί για τα πάντα εκτός τον σαματά... ΜΑΘΗΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΓΝΩΣΗ,ΟΜΟΡΦΙΑ,ΤΑΛΕΝΤΟ, ΧΙΟΥΜΟΡ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κακο κειμενο από Λυμπεροπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Aμαν πια., θα σταματήσει επιτέλους να μας κουράζει αυτ΄ος ο Λυμπερόπουλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανησυχώ πολύ…ο Γιώργος κάνει ό,τι μπορεί!!!!

    Δεν ήρθαν οι εταίροι μας για να μας ελέγξουν. Για να ξεσηκώσουν το σχέδιο ήρθαν. Όλοι θέλουν να κλέψουν, αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο!

    Ποιος υπαρκτός σοσιαλισμός; Η Ελλάδα έχει την παγκόσμια πρωτοτυπία. Είναι η μοναδική χώρα στην οποία εφαρμόζεται ο ανύπαρκτος σοσιαλισμός

    Το ΠΑΣΟΚ είναι σαν τον κουρασμένο σαραντάρη. Στην εφηβεία ήθελε να αλλάξει τον κόσμο και στα σαράντα θέλει να αλλάξει τα έπιπλα στη βίλα του.

    Πρέπει να το παραδεχτούμε ο Παπανδρέου κάνει ότι μπορεί… Kι αυτό ρε παιδιά, είναι εκείνο που με ανησυχεί.

    Ρωτάνε τον αδελφό του Γιώργου Παπανδρέου, Νίκο, στην Ελευθεροτυπία:
    - Θα σας ρωτήσω αμέσως αμέσως για το επώνυμο που κουβαλάτε.
    - Κατάλαβα. Πάλι τα ίδια. Γνωρίζω ότι όποια συνέντευξη κι αν δώσω, πάντα θα αρχίσουμε με το επώνυμο. Ας είναι.
    Δηλαδή ισχυρίζεται ότι αν δεν τον έλεγαν «Παπανδρέου» θα του έπαιρνε κανείς συνεντεύξεις;

    Γιατί έφυγε ο ΛΑΟΣ από την Εξεταστική για την Ζήμενς;
    Φαντάζεστε να πάει ο Κοκκαλίνος και να τον ρωτάνε για τις σχέσεις του με την Τζαβέλλα;

    * Αχ ρε Καραμανλή, να, σε κάτι τέτοια σε τρώει ο George. Μάτι θολό, γλώσσα δύσκαμπτη, εγκέφαλος μπαμπουίνου, αλλά μόλις βάλει το μαγιώ σε σβήνει.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Μώρε έκανε τα μπανάκια του παιδί
    ( 60άρης Γιωργάκης ) …Προδέρμ του έβαλε η μαμάκα του να μην συγκαεί;;;;;

    Και επιτρέπεται κοτζαμάν πρωθυπουργός να κάνει κανό στο Αιγαίο παραβιάζοντας τα κυριαρχικά δικαιώματα τής Τουρκίας;

    * Αν ήταν ο Καραμανλής στη θέση του θα φωνάζανε τα MMΕ πώς μπορεί να κωπηλατεί αμέριμνος ενώ η χώρα χάνεται.
    απλά πάρτε το είδηση.
    κατα τα ΜΜΕ το ίδιο πράγμα για τον ΓΑΠ είναι αθλητισμός και δυναμισμός,ενώ για τον Καραμανλή αναλγησία και αδιαφορία.

    Πως το είπε ο ΓΑΠ.σε λίγο θα τους πάρουν όλους με τις πέτρες;
    μάλλον είναι κοντά η ώρα ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βέβαια σας κουράζει γιατί μιλάει για τους κλεφταράδες πολιτικούς που ΟΥΔΕΙΣ τιμωρήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. όχι, μας κουράζει γιατί γράφει πολύ κουραστικά και τα άρθρα του δεν έχουν νεύρο και ενδιαφέρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλά Τα λέει ο Λυμπε απλά να τα λέει με τον δικό του τρόπο και όχι με το στυλ άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν πήρες? Όλοι οι άλλοι φάγανε με χρυσά κουτάλια και εσύ τώρα το πήρες χαμπάρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση