GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Όλοι μαζί τα φάγαμε»: Εγχειρίδιο (του Πάγκαλου) ενοχοποίησης της κοινωνίας (και σατιρικό βίντεο)...

 Aπό το   http://massmedia-gr.blogspot.com . Ο κώδικας του βίντεο . Ο οστρακισμένος πολιτικά Πάγκαλος –ο φιλομνημονιακός και φιλογερμανός...


Ο κώδικας του βίντεο.
Ο οστρακισμένος πολιτικά Πάγκαλος –ο φιλομνημονιακός και φιλογερμανός, αμετανόητος συνεχίζει να υπερασπίζεται το ρόλο τού καθηγητή ενοχοποίησης των Ελλήνων.

Εξακολουθεί να εξυπηρετεί τους διεθνείς οικονομικούς καιροσκόπους, τους εθνικούς λυμεώνες και τους ευρω-λύκους της ευρωγερμανικής οικονομίας.
Το βιβλίο του, που εκδόθηκε σε ηλεκτρονική* μορφή και τιτλοφορείται: «Όλοι μαζί τα φάγαμε», είναι το εκπαιδευτικό εγχειρίδιο μέσω του οποίου θα ξαναπροσπαθήσει να εκπαιδεύσει τους Έλληνες, ώστε να εμπεδώσουν το προσβλητικό ψέμα του, για την ισάξια συν-ενοχή τους στο κλέψιμο και την καταστροφή της χώρας.
Την προσπάθεια του Πάγκαλου τη βοηθάει ο παρωχημένος συστημικός Τύπος. Αναπαράγοντας, δήθεν εντός εισαγωγικών τα γραπτά τού αμοραλιστή πολιτικού και μέσω συνεντεύξεων, τον επαναφέρει στο προσκήνιο για να του επιτρέψει να τεκμηριώσει, τάχαμου με επιστημονικό τρόπο, το κατηγορητήριο εναντίον του «διεφθαρμένου» λαουτζίκου της Ελλάδας.Αυτή τη φορά, ό,τι και να γράφουν οι «πάγκαλοι» ή οι «τσοχατζόπουλοι» – ό,τι και να αναπαράγουν μέσω του Τύπου οι παπαγάλοι των ελίτ, δεν θα καταφέρουν το σκοπό τους. Οι πολίτες είναι διαβασμένοι και υποψιασμένοι. Γνωρίζουν τους ενόχους και δεν ταυτίζονται με αυτούς. Μόνον αναμένουν την τιμωρία τους.  Συνυπευθυνότητα έχουν εκείνοι που έπαιρναν και παίρνουν τις αποφάσεις για την οικονομική και εθνική πολιτική της χώρας και οι φίλοι τους: οι μεγαλοεργολάβοι τής διαπλοκής.

15 σχόλια

  1. ΑΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ .ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ .ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΕΧΕΙ ΦΩΛΙΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΘΕΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 80 % ΤΙ ΜΕΝΕΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ
    ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΜΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 15 Αυγ 2012 7:58:00 π.μ

    ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΗΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΣ ΚΡΥΑΔΕΣ ΚΑΙΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ: ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ.ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΟΧΙ ΜΕ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. video

    http://youtu.be/SX_z-VSOq5M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η αληθεια ΔΥ και ΥΔΕΚΟ τσουζει....εσεις ειδικα τα φαγαται μαζι με τους πολιτικους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 15 Αυγ 2012 8:40:00 π.μ.

    ΕΓΩ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ .

    ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΠΑΡΑΣΙΦΡΟΥΡΩΝ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ Η ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ;

    ΤΟΝ ΠΑΚΤΩΛΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΔΩΣΑΜΕ Η ΑΥΤΟΙ;

    ΤΟ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ Η ΑΥΤΟΙ;


    ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ.


    ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @10.21

    ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΠΝΗΤΗΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ)ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ( Δ.Υ.)
    ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ (ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ )ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΤΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΟΛΑ
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ

    ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ ΚΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ κ.λ.π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 15 Αυγ 2012 10:39:00 π.μ

    ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ.
    ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. οντως αυτα τα παραδειγματα που λεει ο χοντρος ετσι ειναι ΑΛΛΑ ειναι ο επαγγελματιας πολιτικαντης που συμμετηχε επι 30-40 χρονια στο παρτυ που τωρα και καλα καταδικαζει,φτιαγμενος με μια περιουσια ΝΑ,και μια κοιλαρα να.

    ετσι λοιπον αλλο να τα ξεστομιζει αυτος ο ευσωμος τα παραδειγματα και αλλο εγω ο ακομματιστος ανεργος

    επιχειρημα δεν ηθελες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σωστά το λέει ο Πάγκαλος μαζί τα φάγαμε...ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΎΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΆ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΆΣ , ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΌΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ , ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΆΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΆΣΕΙ; ΤΙ ΦΤΑΊΝΕ ΡΕ ΤΑ ΝΈΑ ΠΑΙΔΙΑ 20-25 ΧΡΌΝΩΝ;

    ΠΑΙΔΕΣ 20-25 ΓΑΜΗΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΕΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 ΕΤΩΝ ..ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΑΛΟ ..ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΉΣΕΙ ΜΟΝΟΣ

    Έχω αποφασίσει να αυτοκτονήσω αλλά το σκέφτηκα καλύτερα.

    Αν φουντάρω μόνος ότι καλύτερο για όλα τα λαμόγια, άλλος ένας από τους 3500 και δεν θα προσφέρω καμιά υπηρεσία ούτε στην οικογένειά μου ούτε στους συμπατριώτες μου.

    Αν όμως πάρω πρώτα μαζί μου ένα (λέω ένα γιατί υποθέτω ότι δεν θα προλάβω δεύτερο και τρίτο ) μεγαλολαμόγιο τότε το πράγμα αλλάζει ! Αλλάζει και μάλιστα αρκετά.

    Πρώτα θα φροντίσω να με μιμηθούν οι επόμενοι , φανταστείτε αν το Eνα τρίτο από τους αυτόχειρες της κρίσης έκαναν το ίδιο θαν είχε ξεβρομίσει ο τόπος και θα είχαν σφίξει οι κόλοι των υπολοίπων.

    Φίλοι , συμπατριώτες μελλοντικοί αυτόχειρες μη τους κάνετε τη χάρη να γλιτώσουνε μόνο από τη ψήφο σας ΠΑΡΤΕ ΕΝΑΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ,μη φοβάστε από την στιγμή που έχουμε ξεγράψει τη ζωή μας είμαστε πανίσχυροι , δεν μπορεί να μας σταματήσει κανείς.

    ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΟ Δεν νιώθουμε καμία τύψη καμία αναστολή ( ο θεός είναι ανακάλυψη των λαμόγιων της εξουσίας), οι συμπατριώτες μας θα μας ευγνωμονούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση