GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εκδοχή Τράγκα για την παραίτηση Νικολόπουλου...

4 σχόλια

  1. ΔΙΑΒΑΣΕ ΦΙΜΩΤΡΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗΣ.ΕΧΕΙΣ ΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ.ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΣΥΓΥΡΙΣΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑντωνοΒαγγελοΦωτο-σκορπισματα.
    Φερτε πισω τον ΓΑΠ αχρηστοι μην χανουμε χρονο θα ελθουν οι Ταλιμπαν του Συριζα και αλοιμονο μας. Ψευτες, ε! ψευτες με τις αναδιαπραγματευσεις τυπου Ζαππιου Νο.14, εμιμηκυνσεις, απαγγιστρωσεις, καταγγελιες και τριχες κατσαρες. Ή ακολουθηστε την ενδεδιγμενη πολιτικη που χαραξε ο ΓΑΠ για αλλαγη οικονομικου μοντελου του κρατους (φυσικα με το αναλογο κοστος, μαγικα δεν υπαρχουν) ή παρτε δρομο. Καλα η επιλεογες στο Υπουργειο Οικονομικων δεν προβληματισαν κανεναν??? Δεν διερωτηθη κανεις γιατι επελεγη ο Ραπανος και μετα ο Στουρναρας απο μερια Πασοκ και ενας καθαρος Νεοδημοκρατης ωστε να τηρησει το προγραμμα τους και τα Ζαππεια??? Αφου κανεις απο τους αλλους δυο δεν το ζητησε ουτε ορους εβαλε τοτε προς τι??? Τιναξε στον αερα επι 2,5 χρονια ο ενας την Οικονομια για να γινει Προθυπουργος και ο αλλος ανεκοψε βιαια την προσπαθεια για να γινει Προεδρος. Ολα εδω πληρωνονται και αρχησε η καταβολη των δοσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ
    ...ΤΡΑΓΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τιμόθεος Σημακαμπάνας10 Ιουλ 2012, 11:27:00 π.μ.

    Τα πράγματα είναι απλά . Ο Σαμαράς είναι πλαισιωμένος από ανθρώπους ειλικρινείς , έμπιστους και αφοσιωμένους στην ΝΔ , που εμπνέονται από την πορεία του αρχηγού τους και δεν πρόκειται να γίνουν προδότες ποτέ. Με αλλά λόγια, όπως λέει και ο λαός, ότι είναι τα σκατά είναι και το φτυάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση