GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Αν Πακιστανοί βίαζαν τα παιδιά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ…"

Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ αρνούνται να ωριμάσουν πολιτικά και ακομα συμπεριφέρονται σα να είναι το κόμμα του 3,5% που μπορούν ανέξοδα να λένε ανοησί...


Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ αρνούνται να ωριμάσουν πολιτικά και ακομα συμπεριφέρονται σα να είναι το κόμμα του 3,5% που μπορούν ανέξοδα να λένε ανοησίες περί λαθρομεταναστών χωρίς κόστος. Γιατί δεν κάνουν μία δημοσκόπηση εντός του κόμματος για να δουν πόσοι από αυτό το 27% που έλαβαν στις εκλογές συμφωνεί με τις προκλητικές βλακείες τους, όπως η δήλωση-αντίδραση στην επιχείρηση-σκούπα της αστυνομίας με στόχο την μείωση των παράνομων λαθρομεταναστών;
Ιδού η ευφάνταση δήλωση του Δημήτρη Τσουκαλά, βουλευτή Επικρατείας και υπεύθυνου Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ: «Πάνοπλοι αστυνομικοί συλλαμβάνουν με εντολή πρωθυπουργού οποιονδήποτε δε μοιάζει με Έλληνα και κινείται στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο. Μεσημέρι Σαββάτου, Ιπποκρατους και Ακαδημίας. Δεκάδες γονατισμένοι άνθρωποι, οι περισσότεροι άντρες, φοβισμενοι, με σκυμενο το κεφαλι ειναι ακινητοποιημένοι από τις ειδικές ομάδες της ΕΛ.ΑΣ . Έκπληκτοι περαστικοί, ένιωθαν ότι βρίσκονται σε μια χώρα που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και ζητούσαν εξηγήσεις για το οικτρό αυτο θέαμα που προσβάλει τους Έλληνες που έχουν περάσει κατοχή, προσφυγιά και μετανάστευση».
»Δεν έχει σημασία αν οι μετανάστες έχουν χαρτιά η όχι, οι οδηγίες είναι σαφείς. Σκούπα σε όλους. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά μαθαίνουμε έκπληκτοι από τα δελτία ειδήσεων ότι πρόκειται για το σχέδιο “Ξένιος Ζευς”!!! που έχει όχι μόνο τη στήριξη άλλα την εντολή του Πρωθυπουργού για να πραγματοποιηθεί.
Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και τον όποιο εμπνευστή αυτού του σχεδίου κατ´αρχήν τι σημαίνει Ξενιος Ζευς: “Στην Αρχαία Ελλάδα η φιλοξενία εθεωρείτο πράξη αρετής. Τους ξένους προστάτευαν ο Ξένιος Δίας και η Αθηνά η Ξενία, όπως και οι Διόσκουροι Κάστωρ και Πολυδεύκης. Υπήρχε θεία απαίτηση για την περιποίηση των ξένων και εθεωρείτο αμάρτημα η κακή αντιμετώπισή τους”».
»Η κυβέρνηση σε μια ύστατη προσπάθεια να κρύψει το πραγματικό της πρόσωπο κρύβεται πίσω από βαρύγδουπες εκφράσεις και επικοινωνιακά τρυκ, που στερούνται σοβαρότητας, και υποτιμα τη λογική, τη νοημοσύνη, τις γνώσεις μας και ότι μας έχει απομείνει και δεν μπορούν με τίποτα να το ξεπουλήσουν. Τον πολιτισμό μας. Αναρωτιόμαστε αν και σε αυτό το ” επιχειρησιακό σχέδιο” της Κυβέρνησης συμμετέχουν το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ. Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ ειναι αντίθετος με κάθε είδους πόγκρομ που προσβάλει την ανθρώπινη φύση και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το γεγονος οτι η επιχει’ιρηση αυτή εξελιχθηκε την 4η Αυγούστου θλιβερή επέτειο της κατάλυσης της Δημοκρατίας από τον Ιωάννη Μεταξά το 1936 ειναι τυχαιο;».
Με αυτές τις θέσεις που εξώφθαλμα θίγουν το αγαθό της ασφάλειας των πολιτών, εκτός από τη νοημοσύνη τους, θέλουν να κυβερνήσουν; Με τις πέτρες θα τους πάρουν σ’ένα μήνα οι ίδιοι οι ψηφοφόροι τους. Θα θέλαμε να ξέραμε τι θα έκανε ο Α.Τσίπρας αν αύριο ένας Πακιστανός λαθρομετανάστης βίαζε και κακοποιούσε το παιδί του, τι θα έλεγε…

Τμήα ειδήσεων defencenet.gr

4 σχόλια

  1. Τι θα πάθαινε αν κάποιος έκανε το έγκλημα του Πακιστανού στο Ισλαμαμπάντ...;

    Η απάντηση είναι απλή..
    Και μας έρχεται από ταξιδιωτική οδηγία του Καναδά σε όσους σκέφτονται να πάνε στο Πακιστάν..
    Ως νόμιμοι ταξιδιώτες και όχι ως παράνομοι μετανάστες...

    Μεταξύ των άλλων λοιπόν αναφέρει η ταξιδιωτική οδηγία..
    "The use of alcohol is prohibited. Transgressions could be punished by detention or other penalties. Penalties for illegal drug possession, use, or trafficking are severe. Convicted offenders can expect jail sentences, heavy fines, and deportation. The death penalty may be imposed for drug trafficking, murder, illegal gathering, blasphemy, and rape."

    Η χρήση του αλκοόλ είναι απαγορευμένη. Οι παραβάσεις θα μπορούσαν να τιμωρηθούν με φυλάκιση ή άλλες ποινές. Σοβαρές κυρώσεις προβλέπονται για παράνομη κατοχή ναρκωτικών, χρήση ή εμπορία.
    Όσοι καταδικαστούν να περιμένουν ποινές φυλάκισης, βαριά πρόστιμα, και απέλαση. Η θανατική ποινή μπορεί να επιβληθεί για διακίνηση ναρκωτικών, για δολοφονία, για παράνομη συγκέντρωση, για βλασφημία, και για βιασμό. "

    Δηλαδή μας λέει αν κάποιος ξένος-ταξιδιώτης τονίζουμε όχι παράνομος μετανάστης- δολοφονήσει ή βιάσει μπορεί να του επιβληθεί μέχρι και η θανατική ποινή...
    Βέβαια εδώ ακόμη δεν έχουμε ανθρωποκτονία-αλλά απόπειρα ανθρωποκτονίας.
    Καταλαβαίνετε όμως το πνεύμα των νόμων εκεί...

    Η αντίστοιχη ταξιδιωτική οδηγία του Πακιστάν, μετά τα γεγονότα στη χώρα μας, ίσως γράφει ότι για αυτά τα αδικήματα στην Ελλάδα,σου φοράνε κουκούλα για να μη διαπομπευτείς και απλά σε πηγαίνουν σε φυλακές ανηλίκων...

    pikri-sokolata.blogspot.gr

    ανεπισημα...
    ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΛΕΙΩΜΑ ΔΙΑ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΗΣΥΧΑ-ΟΜΟΡΦΑ-ΚΙ'ΑΠΛΑ!

    ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙζΑΝΤΑΡΣΥΑΚΚΕ..
    ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΜΠΙΕΣ,ΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ,ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ εμπόρους ναρκωτικών, εμπρηστές, μπράβους, εκβιαστές και λοιπούς εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Matina λίγο βαζελίνη για να μην τσούζει ο Δένδιας τόσο πολύ...

    Γράψαμε χθες για την αριστεράτζα του WSJ Matina Stevis και τη λαθρολαγνεία της. Ότι όμως θα συκοφαντούσε τη "χώρα" της (λέμε τώρα) καθημερινά δεν το φανταζόμασταν.

    Δεν έχουν τσίπα οι λαθρολάγνες που εκ του ασφαλούς διασύρουν την Ελλάδα και αναπαράγουν ότι αριστερή μαλακία περάσει από το δρόμο τους... αρκεί να συκοφαντείται η Ελλάς.

    Σήμερα προωθεί, στους 17.000 που την ακολουθούν, ένα κείμενο της αγγλικής ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ που προβάλει τη θέση των λαθρολάγνων του Ελληνικού Συμβουλίου (λαθρο)Μεταναστών (ή κάποια τέτοια μαλακία), και στο οποίο κατηγορείται η Αστυνομία ότι πιέζει λαθραίους να αποσύρουν τις αιτήσεις για πολιτικό άσυλο που έχουν κάνει, ώστε να τους απελάσει!

    Φυσικά πουθενά δεν αναφέρεται η θέση της Αστυνομίας για την καταγγελία καθώς κανείς δεν ρώτησε, μιας και αφού το είπαν οι αριστεροί... έτσι θα είναι.

    Ρε ΠακιστανοΛΑΓΝΕΣ θα ενημερώσετε όσους σας ακολουθούν ότι το κοριτσάκι είναι ακόμα σε κώμα ή στα παπάρια σας για το κορίτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ντροπη να χρησιμοποιειται το κοριτσακι για επιθεσεις στον συριζα. δεν βεπω τις ιδιες αντιδρασεις οτα οι βιαστες ειναι μελη της χρυσης αυγηςη αλλοι αξιοτιμοι ιθαγενεις (Σημειωση δεν εχω ψηφισει συριζα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Πακιστανοι της κυβερνησης που
    βιαζουν καθημερινα χιλιαδες νεους
    στελνοντας τους μεταναστες αφηνοντας τους ανεργους σε ποσοστο 50%,πατεραδες που αφηνουν ορφανα
    μικρα παιδια γιατι οι αλητες που λεγονται πολιτικοι κατεκλεψαν τα
    παντα ,αρωστημενοι που απεκτησαν
    εξουσια και εκβιαζαν και βιαζαν
    υφισταμενους τους,κονομημενοι γονοι
    οικογενειων που κατακλεψαν τον τοπο
    και το παιζουν πολιτικοι ανεγκεφαλοι με προσληψεις ομως απο
    τα λαμογια στις επιχειρησεις τους
    για να εχουν προσβασει,πουτανες και
    πουστηδες στην ψυχη οι περισσοτεροι
    βλεπουν ανημπορους ανθρωπους ,
    καρκινοπαθεις και αλλους να πεθαινουν και δεν τους χορηγουν φαρμακα γιατι κοστιζουν!!

    Ολα μπορουν να μας τα παρουν την
    ΖΩΗ ΜΑΣ ομως μονο μαζι με την δικη τους.

    ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση