GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαγράφεται απ᾽ την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, ο Βύρων Πολύδωρας...

Γράφει ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται επίσημη νεοδημοκρατική ανακοίνωση, με απόφαση του Προέδρου της, όπο...

Γράφει ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται επίσημη νεοδημοκρατική ανακοίνωση, με απόφαση του Προέδρου της, όπου ο λαουτζίκος θα ενημερώνεται για την αποπομπή του πρώην προέδρου της Βουλής, Πολύδωρα Β., ενώ ο πολιτικός θα παραπεμφθεί στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα του κόμματος για να κριθεί αν θα διαγραφεί και απ᾽το κόμμα της Συντηρητικής Παράταξης.
Το ποτήρι ξεχείλισε και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, για τον βουλευτή της Β' Αθηνών, μετά και τη δημοσίευση του φύλλου της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (αρ.φ. 344, 23/7/2012, υπ'αριθμ.8574/6100/11-7-2012), όπου ανακοινώθηκε ο διορισμός σε οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου της κόρης του για 2 μέρες Προέδρου της Βουλής στο γραφείο του, στη Βουλή.
Είναι η 2η φορά που ο κ. Πολύδωρας απασχολεί τη δημοσιότητα για την εύνοια με την οποία αντιμετωπίζει τα τέκνα του, καθώς είχε αποσπάσει τις δύο κόρες του στο υπουργικό του γραφείο όταν ήταν υπουργός Δημόσιας Τάξης στην κυβέρνηση Καραμανλή του Νεώτερου και είχε υπερασπιστεί την απόφαση πρόσληψης, δηλώνοντας στο περιοδικό Ταχυδρόμος:«Τις έχω εδώ για να εκπαιδεύονται στη σύγχρονη διοικητική γραφειοκρατία. Κυρίως τις θέλω εγώ κοντά μου..."
H τότε προκλητική προάσπιση μιας διττής εξοργιστικής απόσπασης και ο τωρινός διορισμός της μίας θυγατέρας στο γραφείο του πατρός εντός του Οίκου της Δημοκρατίας μας, εξόργισαν τον Πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έχει ως στόχο ζωής να καταπολεμήσει τη διαφθορά στο δημόσιο τομέα, να εξαλείψει την οικογενειοκρατία στην κοινωνικοπολιτική ζωή και να μείνει στην ιστορία ως ο θεμελιωτής ενός νέου κράτους ισονομίας. Για το λόγο αυτό, είναι άκρως αυστηρώς σε θέματα διαφάνειας και ηθικής, όπως προεκλογικά και μετεκλογικά είχε διαμηνύσει στους συνοδοιπόρους του στη προσπάθεια Σωτηρίας της χώρας.
Η απόφαση αποπομπής Πολύδωρα είναι αμετάκλητη και σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του Προέδρου, πάρθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. "Μιλήσαμε για μια κοινωνία των Αξιών και των Άξιων" κι αυτή θα δομήσουμε. (Στα σκαριά, μάλιστα, είναι άρθρο του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη στο antinews, όπου και θα καλεί τον Πρωθυπουργό να πράξει τα αυτονόητα.)
Εμείς, οι ακέφαλοι, άμοιροι και μη έχοντες μπάρμπα στη Κορώνη, αναμένουμε με χαρά τη σχετική ανακοίνωση...

7 σχόλια

  1. Ο παλαιοκομματικός κ. Βύρων Πολύδωρας δεν καταλαβαίνει τίποτα!
    Ποια οικονομική κρίση; Αυτός εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες για να βολεύει τα δικά του (κυριολεκτικά) παιδιά!
    Όσο για τα παιδιά των άλλων, των πληβείων; Να πάνε να πνιγούν....
    Εντελώς ξετσίπωτος ο κ... Γράνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MA ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ?
    ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ? ΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ?
    ή ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ , ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ «ΔΡΑΚΟ» ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ;

    Στην Ελλάδα, η ηγεσία του φεμινιστικού κινήματος σήμερα, εντελώς κατά σύμπτωση είναι αριστερών πεποιθήσεων, γιατί οι ηγέτιδές του, είναι ενάντιες στην τάξη, τον θεσμό της οικογένειας, τον σεβασμό προς τους άνδρες και τις πατροπαράδοτες αξίες της Ελληνορθοδοξίας.

    Έχουμε δει πολλές φορές φεμινίστριες του ΣΥΡΙΖΑ να ασχολούνται με αλλότρια και όχι με την υπεράσπιση των γυναικείων δικαιωμάτων. Τις έχουμε δει να προτρέπουν τις γυναίκες να πάρουν διαζύγιο από τον άνδρα τους για ασήμαντους λόγους.
    Τις έχουμε «θαυμάσει» σε σκηνές απείρου κάλλους να αγωνίζονται για την κατάργηση του Αβάτου του Αγίου Όρους, γιατί αν και άθεες ούσες οι ίδιες, δήθεν κόπτονται για τα θρησκευτικά δικαιώματα των γυναικών.
    Τις έχουμε δει όμως να τα δίνουν όλα για τη διαφύλαξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών, αυτών δηλαδή που στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή των Ελλήνων.κλπ..κλπ..

    Έτσι και τώρα. Για το τραγικό συμβάν της Πάρου, όπου μια Ελληνοπούλα μόλις 15 ετών, βιάστηκε από Πακιστανό και κινδυνεύει η ζωή της, οι φεμινίστριες του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν «γαργάρα» την αποτρόπαια πράξη του, εναντίον μιας νεαρής κοπέλας.
    Προτίμησαν να δείξουν «συνέπεια» στη λαθρομεταναστολαγνεία τους, ακυρώνοντας την αποστολή του φεμινιστικού κινήματος που είναι
    η διαφύλαξη των δικαιωμάτων των γυναικών.

    Που είναι οι γυναίκες του ΣΥΡΙΖΑ να αντιδράσουν σε αυτήν την κτηνωδία; Περιμένουμε μέρες να διαβάσουμε έστω ένα δελτίο τύπου καταδίκης του Πακιστανού δράστη. Γιατί φοβούνται να το πράξουν;

    Τους το απαγορεύει ο Τσίπρας και οι νεοσταλινικές συνιστώσες του; Καθημερινά συμβαίνουν τέτοια φρικτά γεγονότα. Κι όμως οι λαλίστατες κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ, πάντα μουγκαίνονται. Δια της αδρανείας τους επιδεικνύουν απερίγραπτο ρατσισμό κατά των Ελληνίδων. Κατά των μανάδων μας, των γυναικών μας, των αδελφών μας, των θυγατέρων μας, αλλά και κατά των ιδίων των εαυτών τους, γιατί κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι το επόμενο θύμα της λαθρο-μεταναστευτικής λαίλαπας.

    ΠΩΣ !! - Αφου και ο Πακιστανος ειναι "κομαντος" του Συριζα!
    Εξ ου και η κουκουλα γιατι υπαρχουν φωτογραφιες με Τσιπρα!

    ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ''ΔΕΧΘΗΚΕ'' Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ 15ΧΡΟΝΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οχι μόνο τη διόρισε αλλά την έβαλε και με βαθμό Γ' και ΜΚ2 δηλαδή μιλάμε για πάνω από 24 χρόνια προϋπηρεσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν τελικά τον διώξεις,ΜΠΡΑΒΟ ρε ΣΑΜΑΡΑ!!!Επιτέλους..τα καλά να λέγονται κι ας μην σε ψήφισα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα μπερδευτούν οι μλέ της κυβερνησης. Αφού είναι νόμιμο, πώς θα τεκμηριώσουν τη διαγραφή;
    Βρε δεν πα κουρεύονται μαζί με τα ομόλογα του κοσμου τα θρασίμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Πάγκαλος, ο Τατούλης κ.α κάτι αναλογο δεν είχαν κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση