GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η (νέα) ανταπάντηση του Χ. Τσόπανου...

Ακολουθεί ο Χ. Τσόπανος: Η απάντησή μου: Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να σας πω αγαπητό, δεν είστε. Πάλι πάτε να ξεφύγετε. Φαίνεται πως έχετε ...

Ακολουθεί ο Χ. Τσόπανος: Η απάντησή μου:
Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να σας πω αγαπητό, δεν είστε.
Πάλι πάτε να ξεφύγετε. Φαίνεται πως έχετε ξεχάσει τα όσα αποκάλυψε ο αγαπητός φίλος Στρος Καν για το ότι είχατε σκοπό να βάλετε την Ελλάδα στο μηχανισμό του ΔΝΤ πριν τις εκλογές. Ξεχνάτε τα όσα είπε ο Ρουμελιώτης για όλα αυτά. Επιτρέψτε μου να σας θυμίσω... http://www.newsnow.gr/article/174717/eisaggeleas-peponis-egklima-se-vathmo-kakourgimatos-to-mnimonio.html
Δεν σκεφτόσασταν καθόλου τα συμφέροντα της Ελλάδας, όταν χαρακτηρίζατε την Ελλάδα Τιτανικό ή όταν λέγατε ότι κυβερνάτε μία διεφθαρμένη χώρα.
Όπως φαίνεται, ακόμα πιστεύετε ότι είχατε δίκιο για αυτά. Δεν θα σας κρίνω εγώ αλλά η ιστορία και μάλιστα με μαύρα γράμματα. Ο Εφιάλτης ήταν ο μεγαλύτερος προδότης στην ελληνική ιστορία, εσείς είστε μεγαλύτερος από αυτόν.
Μου είπατε ότι έχω πικραθεί. Ναι είμαι, θυμωμένος και αναστατωμένος με την κατάσταση στην χώρα μου. Φαίνεται πως αυτό ποτέ δεν σας ένοιαζε. Το μόνο που θέλατε ήταν να κάνετε ποδήλατο και ιστιοπλοΐα, τίποτα άλλο.
Αν βρω και σας στείλω ό,τι έχει γραφτεί αυτά τα δύο χρόνια που κυβερνούσατε την χώρα, ίσως στενοχωρηθείτε για ό,τι έχετε κάνει. Η ερώτησή μου είναι αφού ξέρατε ότι δεν μπορούσατε να ανταπεξέλθετε στα καθήκοντά σας, γιατί δεχθήκατε να αναλάβετε απλώς και μόνο για να καταστρέψετε την χώρα και μετά να φύγετε;
Λυπάμαι που αναφέρθηκα στην οικογένειά σας σε αυτό το επιχείρημα, αλλά η Ελλάδα είναι η οικογένειά μου. Άνθρωποι αυτοκτονούν κάθε μέρα εξαιτίας των πράξεων σας. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο έγκλημα από αυτό που κάνατε στην χώρα. Βλέπω ανθρώπους να κλαίνε επειδή δεν μπορούν να ταΐσουν τα παιδιά τους, μαγαζιά να κλείνουν, άνθρωποι να κοιμούνται στους δρόμους.
Δεν μπορώ να δεχθώ τις δικαιολογίες σας, δεν βασίζονται στην αλήθεια, όπως και οι προεκλογικές υποσχέσεις σας. Ελπίζω όπως είπα σε τιμωρία από οποιονδήποτε που θα έχει την εξουσία να το κάνει. Τότε θα ξέρω ότι υπάρχει δικαιοσύνη. Όχι πριν από αυτό.
 

5 σχόλια

  1. Και επίσημα μπουρδέ@@ το Χάρβαρντ: Άρχισε τις διαλέξεις ο Γιωργάκης...

    Και αποδεικνύεται πως στις ΗΠΑ
    άμα πληρώνεις, όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου, που συντηρεί τη σχολή που διδάσκει ο ΓΑΠ, κάνεις ότι θες...

    ΚΑΙ....καλα !!! υπαρχουν μαλακες που πληρωνουν ενα σκασμο λεφτα για να σπουδασουν εκει και αφηνουν να κανει μαθημα ο καταχαζος ?

    Ρε τα λεφΤα μας πισω πρεπει να πουν.. τι μαλακες ειναι ρε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πληροφοριακά,στην ίδια σχολή ΄΄διδάσκει΄΄ (λέμε τώρα!!)και ο Λουκάς Παπαδήμος.Τυχαίο;Δεν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελαφρως .."ασχετο" αλλα επικαιρο φιλοι μου:


    Και φυσικα η λυση ειναι ΜΙΑ και ΝΟΝΑΔΙΚΗ:

    Συλληψη και ΑΜΕΣΗ εκτελεση των αλιτηριων της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..

    Ηλιθιο βλακογιοργο της τσαντ,μαμουνι παπακωνσταντινου,
    γατί λοβερδο,μαιμου κουτρουμανη και καμμια 20ρια ακομα τετοια σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ να εχουν εξοντωθει..
    Με κρεμαλα ,με τουφεκισμο δεν εχει σημασια..

    Σημασια εχει οτι επρεπε να εκτελεστουν ΗΔΗΗΗΗ..

    Υ.Γ
    Ποτε δεν ειναι αργα .
    Εστω και τωρα ΠΡΕΠΕΙ να συλληφθουν και να εκτελεστουν με συνοπτικες διαδικασιες..

    Κατι τετοιο βεβαια δεν θα γινει οσο κυβερνανε τα ανδρεικελα της .."συμμετοχικης δημοκρατιας"!!

    Θα περιμενουμε ενα δυο μηνες ακομα ..
    Στις εκλογες που θα γινουν τον Νοεμβριο η Χρυση Αυγη ΠΡΕΠΕΙ να πιασει το 60% ,φιλοι μου..

    Και ειμαι σιγουρος θα δουμε αυτα τα σκυλια που ανεφερα πιο πανω να αιωρουνται κρεμασμενα σε κανενα δενδρο..

    Τι λετε?
    Δεν θα ειναι ωραιο το θεαμα??
    Εγω το φανταζομαι και αισθανομαι ενα αισθημα ανακουφισης ..
    Επιτελους ΠΛΗΡΩΣΑΝ Τα ΣΚΥΛΙΑ για τις λωποδυσιες τους, τα εγκληματα τους οι μπασταρδοιιιιι

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον Παπανδρέου θα τον γράψει η Ιστορία ως τον άνθρωπο που γλίτωσε τη χώρα από την καταστροφή και ως τον άνθρωπο που την κράτησε με τα ψέματα,έστω στην εντατική,ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΡΟΣ.
    Οι υπόλοιποι,Σαμαράδες,Βενιζέλοι,
    Τσιπραίοι και λοιποί,λένε εύκολα λόγια,αλλά κανονικά ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ θα έπρεπε να λένε ευχαριστώ στον Παπανδρέου που πήρε πάνω του τη σωτηρία της χώρας και τους άφησε το χώρο ελεύθερο να το παίζουνε τζάμπα μάγκες.Τους βλέπετε έναν έναν,μόλις πλησιάζουνε την εξουσία πόσο τρώνε τα λόγια τα μεγάλα και πόσο κότες γίνονται...
    Και εκτός των άλλων,έχω αρχίσει να πιστεύω ότι όλοι αυτοί κατεβάζουνε τα παντελόνια και λένε ναι προτού καν τους ζητήσουνε κάτι οι Τροϊκανοί.
    Τουλάχιστον ο Παπανδρέου έκανε και μια κουτσοδιαπραγμάτευση και,όσο μπορούσε,προσπάθησε να καθυστερήσει
    και μερικά πράγματα που του ζητούσανε να κάνει.Πχ τα εργασιακά,
    που του τα ζητούσανε απ'την πρώτη στιγμή,τα ξεπουλήματα,κλπ.
    Είχες τον Σαμαρά αντιπολίτευση να σου λέει ''γιατί δεν πήρες γρήγορα τα μέτρα''.Δηλαδή ήταν σαν να του έλεγε ''γιατί δεν πήγες τους μισθούς στα 400 ευρώ πιο γρήγορα,
    γιατί δεν πετσόκοψες τις συντάξεις πιο γρήγορα,γιατί δεν ξεπούλησες πιο γρήγορα''.
    Τα μεγάλα λάθη του Παπανδρέου,κι αυτά τον έφαγαν,ήταν 1.που δεν ζήτησε να περάσει το πρώτο Μνημόνιο με 180,να ξεβρακωθούνε απ'την αρχή όλοι οι Σαμαράδες και να τελειώνουμε το παραμύθι να το παίζουνε κάποιοι αντιμνημονιακοί με τις πλάτες των άλλων σε μια Ελλάδα που τον Μάιο 2010 δεν είχε να βγάλει το μήνα. 2.ότι έβαλε στο Οικονομικών το Βενιζέλο όσο το ΠΑΣΟΚ ήταν ακόμα πρώτο.
    Ορίστε λοιπόν,τον ρίξατε.
    Με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα.
    Πρωθυπουργός του 44% ΔΕΝ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΚΑΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    Γιατί κανένας λαός δεν τον έριξε.
    Δεν έγιναν εκλογές για να φύγει.
    Δημοψήφισμα πήγε να κάνει και τα κάνατε πάνω σας,δεξιοί- αριστεροί,
    γιατί στριμωχτήκατε.
    Τι καταλάβατε λοιπόν;
    Ένας ένας παίρνετε σειρά ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε
    24 Οκτ 2012 4:00:00 π.μ.

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ο Λαός είναι παραπλανημένος. ¨Οπως το έχει πάθει πολλές φορές άλλωστε (Κολοκοτρώνης, Καποδίστριας, Βενιζέλος, Σωκράτης .....κα). Ο Λαός υποφέρει διότι δέν εφαρμόστηκε πλήρως το μνημόνιο. Εφαρμόστηκε μόνο το 1/3 που αφορά μισθούς, συντάξεις και ότι ηταν να πληρώσει ο λαός.
    Ολα τα κόμματα (και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ με την στάση σιωπής) προφύλαξαν το συστημα (πλην Παπανδρέου) και δεν εφαρμόστηκαν οι διαρθρωτικές αλλαγές που έθιγαν τα συμφέροντα , και οι κρατικοποιήσεις των Ιδιωτικών Τραπεζών (που θα γινόταν ταυτόχρονα με την ανακεφαλαιοποίηση. Θυμάστε τη συζήτηση για κοινές ή προνομοιούχες μςτοχές? το Νοε2011 λίγες μέρες πρίν το πραξικόπημα?)

    Αν είναι προδότης ο ΓΑΠ τότε γιατί όλοι ακολουθούν την πολιτική του.
    Αυτός υπ΄εγραψε το μνημόνιο και εξασφάλισε 300 δις , οι σημερινοί υπέγραψαν το μνημόνιο 3, και τί εξασφάλησαν για την Ελλάδα, ούτε ένα Ευρώ, αντιθέτως πήγαν για διαπραγμάτευση και έδωσαν ..τα πάντα.

    Γιατί κανείς δεν ασχολείται με τον Κ.Καραμανλή αλλά μόνο με τον ΓΑΠ ? και μάλιστα με απύθμενο μίσος ?

    Η απάντηση είναι απλή.
    Διότι τον φοβούνται. Φοβούνται την αλήθεια, και φοβούνται την ώρα , που δυστυχώς θα έρθει, όταν η πατρίδα μας θα είναι πλήρως απομονωμένη, ο μόνος που θα μπορεί να "μιλήσει" με τους ξένους θα είναι μόνο ο ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση