GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσα έκλεισε ο Μανώλης Γλέζος;...

Τα γενέθλια του είχε προχθές ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος. Ο αειθαλής αγωνιστής της Αριστεράς έκλεισε αισίως τα …90 του, αφού είνα...


Τα γενέθλια του είχε προχθές ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος. Ο αειθαλής αγωνιστής της Αριστεράς έκλεισε αισίως τα …90 του, αφού είναι γεννημένος στις 9 Σεπτεμβρίου του 1922!
Ο Γλέζος γεννήθηκε στο χωριό Απείρανθος της Νάξου και πλέον διανύει την δέκατη δεκαετία της ζωής του!

3 σχόλια

  1. ΑΡΚΕΤΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ
    ΓΙΑ ΣΤΑΛΙΝ..ΛΕΝΙΝ..
    ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    (ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ
    ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ)

    ..ΜΕΡΙΑ (ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σκασμος απο πανω,ρουφα το γαλα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το 'βρωμόσκυλο' προφανώς δεν συμφωνώ. Πάντως αξίζει μια σάτιρα παραλληλισμού με μούμια τύπου Λένιν, Στάλιν και Ατατουρκ, αλλά στοιχηματίζω ότι ο Λαζόπουλος δεν θα την κάνει ποτέ αυτή τη σάτιρα.

    Το κακό είναι ότι θεωρούμε ιερά τέρατα τους δύο σαλεμένους (για να μην πω συμπλεγματικούς) Μίκυ και Γλέζο. 1000 φορές πιο ενημερωμένος και σοβαρός ο επίσης υπέργηρος ΜΗτσοτάκης.

    Αλλά οι άλλοι πουλάνε εύκολο αντισυστημισμό και γίνονται συμπαθείς.

    Α ρε Τζάμπο που τους χρειάζεται

    Άντε να τελειώνουμε με τη "δημοσία δαπάνη", να τους βάλουμε σε κιλίβαντα, να φωνάξουν αγανακτισμένοι στις κηδείες τους να τελειώνουμε με αυτό τον θίασο του παρελθόντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση