GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

...και τι λέει για τις "συνωμοσίες", τα blogs και την "ανεξαρτησία" τους ο Γ. Παπανδρέου

Και επανέρχεται ο πρώην πρωθυπουργός... Γ. Παπανδρέου: "Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε. Αλλά πάλι για το καλό σας μην πιστεύετε τι...


Και επανέρχεται ο πρώην πρωθυπουργός...
Γ. Παπανδρέου: "Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε. Αλλά πάλι για το καλό σας μην πιστεύετε τις θεωρίες συνωμοσίας. Κάντε μία απλή ερώτηση στον εαυτό σας: ποιος είναι πίσω από αυτές τις θεωρίες; Ποιους υπηρετούν;  Γιατί οποιοσδήποτε πρωθυπουργός της Ελλάδας εκλεγμένος από την πλειοψηφία του λαού θέλει να συνωμοτεί εναντίον της χώρας του; Αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας έχουν να κάνουν με τα πραγματικά προβλήματα της Ελλάδας ή απλώς τα καλύπτουν; Δεν θα ήταν εύκολο αν αυτό όλο ήταν μία συνωμοσία; Τότε όλοι εμείς θα έπρεπε να εξουδετερώσουμε τους συνωμότες και όλα θα ήταν καλά. Ποιοι είναι οι συνωμότες στην Ισπανία, Ιταλία Πορτογαλία, και Ιρλανδία; 
Καλύπτουν αυτές οι θεωρίες κάποιες φορές εγκληματικές και αντιπατριωτικές ενέργειες ορισμένων συμφερόντων; Συμφέροντα που έχουν μάθει να εξαγοράζουν πολιτικούς, δικαστές, να ελέγχουν μέσα ενημέρωσης και τράπεζες. Αυτοί σίγουρα δεν με ήθελαν στην κυβέρνηση. Δεν τους έκανα την χάρη. Πολέμησα την διαφθορά. Έκανα όλες τις ενέργειες ώστε η κυβέρνηση να πολεμήσει την διαφθορά μέσω του Διαδικτύου.
Και ναι, αυτά τα συμφέροντα συχνά χρησιμοποιούσαν την διαφθορά για να ελέγχουν δημοκρατικούς θεσμούς ή να επηρεάζουν αξιωματούχους δημοκρατικά εκλεγμένους σε τέτοιους θεσμούς.
Μπορείς να αναρωτηθείς, ποιος ελέγχει τα μίντια; Είναι τα μπλογκς που διαβάζεις πραγματικά ανεξάρτητα; Είσαι σίγουρος ότι δεν επηρεάζονται ή δεν εξαγοράζονται; Απλώς δες τις διαφημίσεις στα μπλογκς.
Αυτό που σου ζητάω είναι -άσχετα από το αν συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί μου, αν οι αποφάσεις μου είναι επώδυνες για σένα, που ίσως πράγματι είναι- να μην αποδέχεσαι ό,τι ακούς. Να είσαι πιο κριτικός στην προσέγγιση σου. Για το καλό το δικό σου και της χώρας σου"

4 σχόλια

  1. Η ρόμπα αυτή, που εργάζεται στο εξωτερικό, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΔΡΑ;

    Και τα προνόμια αυτής; Και το γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού (να το χρησιμοποιεί στις διακοπές του);

    Γιατί έξω τα πανεπιστήμια δεν είναι μπου---λα όπως στην Ελλάδα. Εκεί ο Καθηγητής είναι ΠΑΡΩΝ στο μάθημά του, ΠΑΡΩΝ στα office hours, ΠΑΡΩΝ στις δραστηριότητες του Πανεπιστημίου.
    Δεν είναι περαστικός, όπως οι εν Ελλάδι συνάδελφοί του.

    Συνεπώς, ο πρώην Πρωθυπουργός μας έκανε μια επιλογή. Να βρίσκεται στο America. Και εδώ να έρχεται όταν ευκαιρεί. Ωραία και δικαίωμά του. Όμως αυτό που δεν είναι δικαίωμά του είναι με αυτή του την επιλογή να αμελεί τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα
    (όχι πως περιμέναμε και πολλά από έναν Παπανδρέου, αλλά λέμε τώρα). Και το κόμμα του οφείλει να διευθετήσει άμεσα το σχετικό ζήτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι,
    αυτά τα συμφέροντα συχνά χρησιμοποιούσαν την διαφθορά για να ελέγχουν δημοκρατικούς θεσμούς ή να επηρεάζουν αξιωματούχους δημοκρατικά εκλεγμένους σε τέτοιους θεσμούς.

    ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;

    Μιλάει για "δημοκρατικούς θεσμούς", που εκλεγουν απατεώνες υπουργούς και υφυπουργούς.
    Αυτους που διορισαν στο Δημόσιο του ψηφοφορους των,

    με .."δημοκρατικούς θεσμούς"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re ante gami8ite roufiani kai kolomplok edo o kosmos kaigete kai esis asxoliste me ton giorgo gia parapliroforiso idika se afto to mpourntelo pou to lene prees pios poustis krivete apo piso as grapsi pios malakas einai an fora pantelonia kai oxi anonima afta ta kanoun mono H roufiani se kairo polemou den einai antres.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συριζαίοι σας ξέρω πόσο μασκαράδες είσαστε, θυμάμαι τον προηγούμενο κομ. εκπρόσωπο σας που ζητούσε για τους μετανάστες να φτιάξει οι πολιτεία ξενώνες και όχι να μεταφερθούν στα στρατόπεδα. Δεν το λέει και ο τωρινός σας κομ. εκπρόσωπος γιατί καταλάβατε τι μαλακίες λέγατε.
    Τσίπρα είσαι επικίνδυνος εσύ και οι παρέα σου να πάρετε το τιμόνι της Χώρας, θα πληρώσουμε για μία ακόμη φορά την ανικανότητα των Πολιτικών.
    ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν σας εμπιστευόμαστε είστε επικίνδυνοι, θα το δείτε, δεν θα μπαίνετε στην βουλή άλλα ΛΑ.Ο.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση